לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
כל דבר שמתחבר בעזרת USB ואני יכול לשמור בו מידע לא עובד. המדפסת (USB) עובדת, אבל המצלמה הדיגיטלית וה-DIsk On Key לא עובדים. כאשר חיברתי את המצלמה, זה מה שהיה כתוב ב-dmesg usb 4-2: new full speed USB device using uhci_hcd and address 3 כאשר חיברתי את ה-Disk On Key, זה מה שהיה כתוב ב-dmesg usb 5-8: new high speed USB device using ehci_hcd and address 11 אחרי השורות האלו (זה כאשר כל אחד חובר לבד), היו כמה שורות נוספות: VFS: busy inodes on changed media. אחרי שיטוטים ברשת לברר איך עושים mount להם, התברר לי שכאשר אני מחבר את אחד מהם, אמורה לקפוץ הודעה אך זה מעולם לא קרה. אני צריך עזרה, בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הוא מחובר בUSB, אני משתמש בSUSE 10 כעיקרון אני לא רוצה ממש לנסות להגדיר משהו בשביל לא להרוס =\ אני מחובר דרך HOT וספקית בזק בין לאומי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום. אני חשבתי על לעשות להיכנס לFramebuffer(מה לעשות, לפעמים X כבד יותר ממני). ע"פ מידע שמצאתי ברשת אני צריך לשנות משהו בxorg.conf נראה לי enablefbdev בשורה של הדרייבר. אח"כ לשים פקודה בגראב על איזה רזולוציה וכמה סיביות צבעים. מישהו יכול להגיד לי אם אני צודק. וגם יכול להגיד לי מה הפקודה בשורה לצבע?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
i installed fedora 5 and when i press add/remove packages it says: unable to retrieve software information could it be because i made the swap file smaller then my virtual memory? thanks
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בקרנל 2.6.12-12 הבעיה מתוארת בתמונה המצורפת... תודה HaimTS [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מהם הפקודות בלינוקס: ps jobs kill killall מה ההבדל בין ביןecho a>b לבין echo a>>b? מה משמעות הפקודה '|'? איך הספריה efence עוזרת כדי למצוא באג בתוכנית???
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מדבר על ממשק הגרפי(בגנום) אז ככה 1) הגדרתי את email בצורה לא נכונה אך אני יוכל להגדיר אותה מחדש 2) אך אני מגדיר כתיבה בעברית לדוגמא אם פתחתי תיקיה חדשה אני רוצה לכתוב את שם שלה בעברית 3)אך אני מגיע למצב של kde אבקש לקבל את הסברים כמו למשל פתח את email גש לתפריט שנמצא למעלה גש לFILE ושם גש וכו... אבקש לקבל הסבר בצורה כזאת בתודה אילן
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי אני צריך להוסיף HOSTNAME נוסף לשרת שלי. כרגע השרת שלי עונה ל mail.mydomain.net ואני רוצה שהוא יענה גם ל ftp.mydomain.net ולעוד שמות נוספים. איך אפשר לגרום לו לענות גם ל HOSTNAME נוסף מבלי שיפגע הHOSTNAME הקודם? כלומר שניהם יעבדו יחד... תודה... זה ממש דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
טוב הרצתי מקודם ubuntu כ livecd עלה יפה מהר בלי בעיות נכנסתי לfirefox ו הגעתי לדף של הוט http://welcome.hot.net.il/ http://welcome.hot.net.il/ISPpages/012/012linux.tar.gz ניסיתי להוריד חייגן לינוקס ואין מושג איך אני משתמש בו :\ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חייגן ללינוקס אובונטו (UBUNTU) לכרטיס רשת ADSL !!!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני חייב לדעת אם יש תחליף ל - MSSQL למערכת הפעלה LINUX. ואני גם צריך לדעת אם ללינוקס יש בכלל ODBC ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש הפצת לינוקס שקודם כל תהיה פשוטה (GUI כמובן, פעם ראשונה שאני הולך לעבוד עם לינוקס כמו שצריך). לא זוכר בדיוק את המפרט של המחשב שהיא צריכה לעלות עליו, אבל זה מחשב שמריץ Win 98 בכיף וWin XP בערך (אם אני לא טועה זה pentium III עם 128 RAM, אבל אני ממש לא זוכר ) כמו כן אני צריך שההפצה תעבוד טוב ברשת עם Windows ותתמוך בשיתוף אינטרנט עם ווינדוז (מאחר והמחשב הולך להיות בעיקר מחסן) דבר אחד אחרון: האם קיים לינוקס בעל תאימות ווינדוז כזאת שאפשר להריץ עליו MSN messenger? האם קיים הפאראגון אותו אני מחפש? תודה לכל העוזרים (אוקיי, גם לאלה שלא )
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את red alert 2 הנוסטלגי תחת קובונטו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין לינוקס וניסיתי כבר חמישה דיסקים שונים וכולם מראים לי את אותה הודעה "x server can't be started" ומיד אחר כך הוא מעביר אותי לדוס האם מישהו מכיר ת'תופעה ומה צריך לעשות ????????????????????? תודה מראש לירן
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
טוב לפני שכולם צועקים חיפוש!! אני יודע שזה חרוש אבל חיפשתי המון ומצאתי המון מדריכים לא מעודכנים וישנים והם לא עובדים לי אפשר לקבל בבקשה הסבר מפורט איך אני יוצר חייגן בubuntu כי זו נראת הפעלה מאד טובה יציבה ו יפה וחבל לי לא להשתמש בה בגלל שאין לי בה אינטרנט ה הפעלתי את ה live cd וה firefox נכנס לי לאתר של הוט welcome.hot.net.il רק שפה החייגן של הלינוקס לא עובד לי ואין לי מושג איך להמשיך (אני מחובר ל 012 ) מפרט כללי: p-4 2.8ghz 1024 ram x800 pro 256mb
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין להתקין על המחשב שלי MAC עכשיו השאלה שלי היא כזאת... יש לי MAC של גרסאת Intel והשאלה שלי היא אם הmac יעבוד אצלי כמו שצריך במחשב או שיעשה לי בעיות? התקנתי את הMAC בתוכנה VMWARE (תוכנה שמאפשרת להתשתמש במערכת הפעלה נוספת בתוך חלון) בקיצור הוא עבד מצוין.. אז האם הוא יעבוד על המחשב כמו שצריך? עכשיו יש לי עוד שאלה... הקבצים של הMAC נראים כך: האם זה אפשרי להתקין את הקובץ שהסיומת שלו זה IMG? אם כן איך עושים את זה? ודבר שני זה שוקל 6GB וזה לא נכנס אפילו לדיסק DVD (4.7GB) אז מה עושים? תודה לכולם ומצטער על הניסוח הגרוע... תודה ולילה טוב =] אם הודעה זו עברה על החוק ע"פ החוקים בפורום אז תמחקו (מצטער אם אני עובר על החוק)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ולהריץ באובונטו של לינוקס. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. יש לי מודם USB ALE 150, ואני הולך להלחיף את מודם שמוסיפים את כרטיס רשת במחשב חדש, השאלה היא איזה מודם ADSL ייתמך באובונטו? סלח על שאלה מה זה ראוטר? 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם 2 יציאות אחד למסך מחשב ושני לטלוויזיה, איזה יצרן כרטיסים מסך מתאים לאובונטו? שכדי שייתמך במסך מחשב במקביל טלוויזיה? 3. האם לאובונטו דורש איזה חלקי למחשב, כדי שהוא יפעול בצורה טובה או אינו דורש בכלל? תודה על תשובות
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי את מערכת ההפעלה LINSPIRE ורציתי לשאול אם ניתן להריץ תוכנות ווינדוס על המערכת בעזרת אמולטור או משהוא כזה. ראיתי שהתוכנה עצמה ממליצה על WIN4LIN אבל לא הצלחתי להפעיל את התוכנה בכלל. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין לינוקס על המחשב החדש שקניתי. אני סטודנט ולכן לא משחק ולא צריך משחקים. לעומת זאת אני אצטרך לעבוד עם כמה תוכנות(autocad,matlab) .האם מישהוא יכול בבקשה להמליץ לי על איזו גרסת לינוקס כדאי לי להוריד? אני לא אשתמש בווינדוס, רק לינוקס. איזו תוכנה יש ללינוקס על מנת לצפות בסרטים עם כתוביות? תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מאק וכידוע ניתן ליצור קבצים ששם התצוגה שלהם הוא עם פסיקים, סוגריים וכדומה. בכל אופן אני רוצה להעביר את הקבצים האלו (קבצים רבים) למחשב PC (בעל ווינדוס XP) אך הבעיה היא שהוא לא נותן לי בגלל שווינדוס לא תומך בפסיקים וכאלה. יש משהו שאני יכול לעשות במקרה זה? או לשנות את השמות של הקבצים, קובץ אחר קובץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך עם 2 יציאות אחד למסך מחשב ושני לטלוויזיה. ברצוני לדעת איזה חברת ייצרנים כרטיסי מסך שמתאימים לאובונטו שיעבוד עם מסך מחשב ולמסך טלוויזיה? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ה- FireFox מעלה לי את ה-חלון שמציע לי להתקין את ה- FlashPlayer אני אומר לו בסדר , הוא מתקין , אפילו אומר שההתקנה בוצעה בהצלחה ועדיין כאשר אני גולש לאתרים שיש בהם פלאש עוד פעם ה-FireFox אומר לי שצריך להתקין פלאש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לינוקס שיפעל במחיצה נפרדת מהווינדוס ויאפשר לווינדוס לעבוד בלי בעיות עלייה וכל מיני
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-