עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by roniok,

Im sorry but i dont have hebrew. i downloaded knopniks v4.0 live cd i have p 4 1.7 socket 478 codename willimate 256 ddr 333 smasung gf 5700 le GA8SRX Sis 645 gigabyte

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  2. Started by bluemail,

כלומר אם יש לי מחשב אם 2 מעבדים ומעלה החלונות החדש יתמוך בו ???

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. מבחינת כוח עיבוד כמובן ובכלל בתמורה... וגם אפשר בכלל לשדרג אותו כאילו להחליף חלקים כמו כרטיס מסך או כרטיס קול? האם יהיה צורך בכלל? הוא יעבוד לי כמו שצריך על משחקים כבדים? אודה לכל מי שיעזור תנקס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX יש לי מודם פנימי dimond PCI ADSL עם WIN 2003 SERVER אין לי בעיית היתחברות אני מצליח להיתחבר תודה!!!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. Started by roniok,

שלום אני מתכוון לצרוב לינוקס. ורציתי לדעת האם לבחור בנרו bootable או רגיל???

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  6. Started by ychamp,

אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה

7. Started by skywalker13,

שלום הורדתי את הגירסה החדשה של פיירפוקס ללינוקס (פדורה 4) מהאתר של מוזילה בקובץ tar.gz ואני לא יודע איך להתקין אותו. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. Started by skywalker13,

שלום. התקנתי לעצמי פדורה 4 ואני לא יודע איך לשנות שפת כתיבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. שלום יש לי http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=59 עכשיו יש לי לינוקס במחשב הישן אני לא יודע איך מגדירים רשת הביאו לי כמה דרכים שלוקחים כמה שעות טובות וגם לא בטוח מצליחות ;D הפצה: אחד -מנדריבה מה אתם אמרים?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. Started by udidahan,

מישהו יכול להגיד לי איך לפרמת את המחשב אני רוצה לפרמת את המחשב שלי ואני לא יודע יש לי את הדיסק של הוינדוס xp אני רק צריך להתקין אותה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. Started by Gohan,

עם ממשק גרפי קל ושיוכל להריץ לי סרטים באופן טוב , צריך להיות כמה שיותר פשוט למישהו יש המלצה? תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  13. רבותיי, אני זקוק לעזרתכם. אני משתמש חדש מאוד של לינוקס.התקנתי מערכת הפעלה של אובו נטו. הורדתי מהאתר של SUN (בשיתוף עם משרד האוצר) את הגירסא העברית העדכנית של אופו אופיס - קובץ התקנה ששמו: OOo_2.0_linux_install_he_deb.shהדבר היחיד שהצלחתי לראות הוא שהקובץ פורק ל-3 תיקיות שנמצאות בתיקייה TMP ואח"כ ראיתי הרבה קבצי DEB. מעבר לכך, אין לי מושג איך מבצעים ת'כלס את ההתקנה. אני די בור בכל מה שקשור לשימוש בלינוקס. אודה מאוד לעזרתכם. :s05:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by roniok,

שלום. אני רוצה לדעת אם מישהו יודע כיצד ליצור מנהל איתחול לדיסקט כדוגמת גראב,לילו וגאג? אם כן אז רציתי לדעת מה צריך לעשות משורת הפקודה לאחר שהורדתי את הקבצים הדרושים?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. Started by exXxTreAm,

היי, אני מנסה להתקין את easy ubuntu, וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר ''יש להריץ את התוכנית בתור מנהל root.'' מה זה אומר? מה אני אמור לעשות? תודה רבה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  16. Started by idodi10,

שלום, אני רוצה להתקין לינוקס אובונטו אבל אני לא יודע איך להגדיר שהוא יתן לי לבחור מערכת הפעלה כשהוא עולה. מה אני צריך לעשות? בברכה, עידו.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  17. Started by idodi10,

קראתי פה באחד הנושאים שצריך לעגון את המחיצות של XP כדי שיהיה אפשר לגשת אליהן מלינוקס. איך עושים את זה? או שיש פיתרון אחר? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. שלום, אני משתמש במנדריבה 2006 , הבעיה היא שאני בא להתקין את כרטיס הרשת האלחוטי 2200 (נייד) מופיעה הודעת שגיאה התקן לא נמצא . חשוב (אולי) להגיד שהכרטיס עבד בעבר ומאיזה שהיא סיבה (שאינני זוכר) הסרתי אותו. תודה, HaimTS

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, האם מישהו יוכל להסביר מה הכוונה לשני שרתי Unix המחוברים בתצורת HACMP ? ? ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. Started by aerocool,

מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by achseg,

שלום לכם... אני משתמש (חדש) במנדריבה 2006. כרטיס הקול מסרב להפיק צלילים למרות שהוא מזוהה (realtek - ALC880) בהפעלה מתקבלת ההודעה הבאה: usr/sbin/alsactl: get_control:149: Cannot read control info '2,0,0,Front Playback Volume,0': Invalid argument אני לא מצליח להפעיל את alsamixer - מוציא שגיאה : invalid argument אבל במיקסר הגרפי kmix - במנדריבה כל הכפתורים על מקסימום... ואין קול. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by omerdvd,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש לאובונטו שלי, אבל בארכיטקטורה של 64 ביט. למקרומדיה אין עדיין תמיכה ב64 ביט.. האם מישהו מכיר נגן פלאש כזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. שלום לכולם חברי הפורום. תמיד שמעתי על הפורום המדהים הזה אבל אף פעם לא הזדמן לי להיכנס והוא בהחלט מדהים בגודלו ובתוכנו ( עד כאן הליקוקים.) אני טכנאי מחשבים זה די זמן רב ומתבייש להודות כי אין לי שום מושג מעבר לבסיס בנוגע למחשבי מק. תמיד חלונות הייתה בראש מעייני ודי נשבר לי ממנה. לפני שמיקרוסופט (מצטער על המילה) תכניס לי את המסמר האחרון בפנטיום 3 שלי עם מערכת ההפעלה הבבל"ת שלה, החלטתי שמק יכול להוות עבורי הן כמשתמש פרטי והן כערך מוסף בעבודתי את הפתרון האופטימלי. אז ככה, התברר לי היום משמועה שאפל מתכוונת להוסיף את האפשרות של דואל בוט במחשבי המק שלה להרצת ווינדוס אקס.פי? נאמר לי גם שרק מערכת ההפעלה החדשה ביותר והמחשב דואל קור (של אינטל) יצליחו לתפעל אופציה שכזו.? האם נכונה השמ…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 את הדריבר הורדתי מהאינטרנט אני לא ממש מכיר את לינוקס איך אני מתקין את הדריבר

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים