עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by krispelj,

ברשותי נטבוק מדגם acer aspire b722 מעבד AMD C-50 4 גיגה זכרון (הגדלתי) כונן 250 GB. הוא אצלי כבר כמעט שנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט ולימודים. חשבתי להתקין אובונטו פשוט מכיוון שאני חושב שהוינדוס די כבד על המחשב ואם אני יכול לקצר זמני תגובה ועליה, יחד עם הזדמנות ללמוד את קצה הקרחון של הלינוקס(שזה ממש קצה קרחון באובונטו) אז זו הזדמנות טובה. התקנתי אימג' של אובונטו 12.04 64 ביט על DOK, ביצעתי התקנה מהDOK על הכונן, אך כאשר אני מפעיל את המחשב, המ"ה עולה, אך כעבור כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין, פריז טוטאלי. חיפשתי על זה מעט באינטרנט אך לא מצאתי פתרון מעשי. אני אשמח אם למישהו יש הצעות. כמו כן יש לי גיבוי מלא של ההארדיסק וכל הפרטישנס באקרוניס כך שאני לא מפחד לאבד חומר. תודה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. כל פעם הוא אומר לי משהו אחר, או שלא הגדרתי TYPE או משהו כזה, או ROOT או אללה יוסטור אחר שאני לא מבין. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dorlevi2,

שלום כולם, אני הייתי עם 10.5.2 ועידכנתי ל 10.5.3 ואחרי זה נוצרו לי כמה בעיות שניתנות לפתירה במידה ואפתור את הבעיה הזאת: המקלדת והעכבר של הנייד לא עובדים אני חיברתי עכבר חיצוני שמתחבר ל usb אך המעבר מגע לא עובד וגם המקלדת לא עובדת איך לסדר את זה? תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי איך מישתמשים ב-MD5sum לבדיקת תקינות הקובץ ,קראתי באתרים שמצאתי ב-google אבל לא הבנתי ואיך צורביםאת ההפצה linux phlak שמורדים מהאינטרנט ?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. יש לי בעיה שאני לא יודע איך להגדיר דואר ב לינוקס בתוכנה של KDE מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  6. Started by alon_4any1,

לאחר חיפושים אחר מחשב טוב, בחרתי באיי מק ?? , איפה ניתן לילמוד על תוכנת המקינטוש באינטרנט??? ואיפה ניתן לימצוא טיפים למתחילים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  8. Started by kfirbep,

1.יצא האקינטוש mountain lion? 2.המחשב שלי יוכל להריץ האקינטוש? מפרט: i7 2600 8 gb ram 6850-כרטיס מסך אם צריך עוד פרטים תיידעו אותי ואני אוסיף

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, יש ברשותי מקבוק שחור 2 ג'יגה זיכרון (הדגם האחרון) אני מריץ בווינדוס משחק כבד מאוד... שדורש המון זיכרון, המחשב מתחמם ומדי פעם המשחק קורס. אם אשדרג ל4 ג'יגה זיכרון, זה יעזור במשהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by alon_4any1,

איפה ניתן לילמוד על האיימק ?? ברשת ?.... קניתי חדש ואני רוצה לילמוד להישתמש בו ....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by imac,

Macbook רגיל נראה לי מסך 13 משנת 2007 2 ghz core 2 duo וזכרון 1gb 667mhz ddr? בלי סוללה עם קצת שריטות מה הערך שלו? תודה מראש

12. Started by bennnn,

שלום נשבר לי המסך במחשב,האם אפשר לקנות פיזית מסך ולחבר?ואם כן מאיפה? תודה.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  13. Started by arche,

שלום לכולם יש לי ubuntu 7.04 איך אני מגדיר DNS אני רוצה להיתחבר לאינטרנט דרך WI FI עם מ"ס DNS . מה אני צריך לעשות ? תודה תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  14. Started by sos,

שלום, יש לי מחשב מאק וכידוע ניתן ליצור קבצים ששם התצוגה שלהם הוא עם פסיקים, סוגריים וכדומה. בכל אופן אני רוצה להעביר את הקבצים האלו (קבצים רבים) למחשב PC (בעל ווינדוס XP) אך הבעיה היא שהוא לא נותן לי בגלל שווינדוס לא תומך בפסיקים וכאלה. יש משהו שאני יכול לעשות במקרה זה? או לשנות את השמות של הקבצים, קובץ אחר קובץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MasterDK,

אהלן לכולם! בזמן האחרון התחלתי לחשוש למידע שלי. יש ברשותי שרת ביתי שמריץ UBUNTU SERVER. מה הם פתרונות הגיבוי הקיימים ברשותי? האם יש דברים יותר מתקדמים משרת FTP? הדגש שלי על נוחות, פשטות ומהירות (כיוון שהגיבוי יתבצע ברשת LAN ב 90% מהפעמים.) תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  16. Started by no nick,

כשאני צריך לבחור את דרך ההתקנה שלו(פירמוט, אוטומטי או ידני) הוא אומר לי שיש לי סקטורים פגומים.. מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  17. Started by LBC,

אז אוקיי, הבנתי מאחד השירשורים כאן שלאופיס של מייקרוסופט למאק אין ולא תהיה תמיכה בעברית. אבל חוץ מזה, יש תמיכה בעברית במאק? אני לא רוצה שיהיה רשום "מערכת" במקום system או משהו, אבל יש אפשרות לקרוא לתיקיות בשמות בעברית, שלוח השנה יוצג בעברית וכו'? ובכלל, מה רמת התמיכה של מאק בעברית יחסית לחלונות? (אני שואל כי אני אולי מתכנן לקנות, ותמיכה בעברית זה אחד השיקולים הכבדים יותר בשבילי)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. חברים, אני מנסה להפעיל Video&Voice Chat ב- Ubuntu שיתמוך בקליינט יאהו. הצלחתי לגרום ל- Kopete להפעיל את ה- Webcam משולבת מיקרופון שלי (Lifecam VX-800), אך אין קול ושליטה על הקול (באפשרויות). איזה פתרון יש לשיחת וידאו בקליינט יאהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. Started by singera,

כיצד אני מבצע את הפעולה הנ"ל יש לי כונן שעשיתי לו MOUNT ב2/ ואני רוצה לשנות זאת מה לעשות? כיצד אני יכול להעלות את התדר של המסך התוכנה לר מאפשרת לי? וכיצד מחליפים את הכתיבה לעיברית, התקנתי מקלדת עברית בתוכנה תודה

20. יש לי די הרבה תקלות באובונטו, ואין לי מושג אם זאתי מערכת ההפעלה או שיש בעיית תאימות בחומרה שלי. הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי לינק ששלחו לבדיקת תאימות, והמחשב שלי לא נמצא שם. המפרט: Asus M2a-MX AMD 4800 2.5GHZ Dual core Club3D ATI Radeon HD3650 G.skill 1GB 800MZ DDR2 / X2

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Onn_the_levy,

אני שואל בשביל אחותי. הם רוצים לחבר את הWD ShareSpace http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=584#top לאחד המקים במשרד. האם יש אפשרות לחבר את הכבל רשת ישירות למחשב או שחייבים להעביר אותו דרך נתב? היינו מנסים, אבל לא רוצים לפתוח את הקופסא לפני שיודעים שאפשר לחבר אותו בצורה כזו. אם לא, איזה נתב מתאים לעבוד עם דבר כזה במהירות של 1000מגה? תודה רבה, און.

22. התקנתי ubuntu 7.04(ב6.10 לא היה דרייבר לכרטיס מסך)בינתים אין בעיות מיוחדות חוץ מכמה דברים שצריך ללמוד שאני אשאל כאן בהזדמנות. אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטלויזיה מכניסת הוידאו של winfast tv2000 xp rm דרייבר יש רק צריך תוכנה + הסבר איך מתקינים, תודה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. Started by Buffer,

שלום, יש לי מודם סלולרי של אורנג' שמתחבר ב-USB ועובד מצויין בחלונות. אבל תחת אובונטו אני לא מצליח להפעיל אותו.. מצאתי הרבה מדריכים מסורבלים בגוגל שלא עזרו לי. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור? מודם Qualcomm 3G CDMA

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orenr,

במחשב בעל 2 מעבדים וזיכרון פנימי בנפח של 2 ג"ב, מותקנת גירסת Redhat 7.3. לפני הפעלתו של יישום מסויים, System Monitor מראה Physical Memory פנוי בנפח של כ-1600 מ"ב. לאחר הפעלת היישום וביצוע פעולה מסויימת (המתבצעת פעם אחת בכל בוקר) הזיכרון הפנוי שנותר הוא כ15 מ"ב והCash Memory תופס כמעט את כל הזיכרון הפנימי (מעל 80%). האם מישהו יודע כיצד לפנות זיכרון Cash Memory ללא איתחול המחשב ? מודה על עזרתכם, אורן ר.

25. Started by alex542,

הציעו לי להשתמש בAPTonCD להתקנה בלי אינטרנט בubuntu אז בשביל ליצור את החבילות אני נאלץ להשתמש ב-סביבת Keryx נגיד אני שומר את החבילות שאני רוצה דרך התוכנה איך אני מתקין בubutnu את APTonCD ודרכו איכשהו מתקין את החבילות להתקנה שיצרתי דרך סביבת Keryx?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.