עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. # North America * USA East o ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o rsync://mirror.linux.duke.edu/fedora-linux-core/ o ftp://mirror.cs.princeton.edu/pub/mirrors/fedora/linux/core/ o http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o rsync://distro.ibiblio.org/fedora-linux-core/ o ftp://ftp.cse.buffalo.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.eas.muohio.edu/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.eas.muohio.edu/pub/f…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Djx,

Version: Fedora Core 3 (Heidelburg זה 1 Version: Fedora Core 2 (Tettnang זה 2 Version: Fedora Core 1 (Yarrow זה 3 ---------------------------------------------- מה ההבדל ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Djx,

??? מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,119360,00.asp

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by 11david,

אני מחפש מחשב כף יד ויודע כי לאפל היה מחשב כזה בשם ניוטון שיצורו הופסק . האם ידוע על כוונה של אפל להוציא מחשב כף יד בעתיד הקרוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gliding,

היי, שוב, אני לא יודע אם זה בסדר לפתוח ת'רד חדש, אבל נראה לי שהנושא הקודם כבר לא רלוונטי לשאלות שיש לי... החלטתי להתקין את הפדורה. מנדרייק עולה כסף בגרסא הסופית, ועם גרסת ה FTP אני פוחד להתעסק. מביקורת אחת שקראתי, וממה שאמרתם פה בפורום הבנתי שאין יותר מדי הבדל. את ה SUSE, רק כדרך אגב, לא בדקתי בכלל. השאלה היא כזו: חשבתי להתקין היום את הלינוקס לצורך זה אני מפרמט את המחשב ומחלק את המחיצות מחדש עם ההתקנה של ווינדוס 2000 ככה שתהיה מחיצה של 20 ג'יגה ומחיצה של 60 ג'יגה. אחרי שאני אסיים להתקין את הוינדוס אני אתקין במחיצה הריקה של ה-60 ג'יגה ואתן להתקנה לחלק את המחיצות הפנימיות. 1. איך אני יוצר מצב שבו אני אוכל לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה בבוט? 2. איזה דרייברים אני צריך להורי…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by orenc17,

אני עובד עם KNOPPIX בנתיים ואני משתגע מזה שאין עברית אז יש איזה תוסף שמאפשר כתיבה בעברית?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by macmac1,

512 מגה זיכרון. הרדיסק מקור 30G + אפשרות להרדיסק 80G. בנוסף כרטיס מסך נוסף לחיבור מוניטור שני. מקלדת ועכבר מקוריים. מסך סטודיו דיספליי 17" - שקוף ויפייפה. בנוסך מסך פיליפס 15" כמסך שני שמור ובמצב מעולה - יד ראשונה מרופא. פריהנד 10 עברי עם פלאג - נמכר בנפרד. לפרטים: rotem_pro@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by the godfather,

איפה אפשר ליקנות imac g4 אבל חדש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני זקוק למתאם (Adapter) שבעזרתו אני אוכל לחבר ל-G5 אביזרים של המקינטוש הישן שלי. האביזרים ההם התחברו בחיבור המיושן שנקרא Apple Talk. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו כזה. אם מישהו יודע על כזה דבר שיגיד לי... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. Started by רוני1,

אני רוצה להתקין לינוקס במקביל לוינדוס במחיצות נפרדות... 1) איך אתם ממליצים לחלק את המחיצות??? זאת אומרת נגיד מחיצה לוינדוס וכמה ללינוקס..? 2) כמה מקום פנוי אני צריך לפנות בשביל לינוקס??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by the godfather,

אני רוצה לקנות G5 IMAC ואני לא משחק במשחקי מחשב בכלל אני רק רואה סרטים ואני צריך אותו למוזיקה גם כדאי לי או לא ואפשר להחליף לו כרטיס מסך או קול?? תודה מראש

13. Started by ron533,

אני מחפש ממיר ע"מ לקרוא קובץ טקסט שנכתב במקינטוש (לא יודע באיזו תוכנה ופורמט) על גבי PC תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Electric Boom,

לא יודע אולי לא צרבתי טוב?....(שאלת תם..) פשוט,אני מנסה להתקין והוא לא עושה BOOT מהדיסק,כלום פשוט מתעלם ממנו... זה עם mandrake 10.0 כנ"ל עם FC3 לא ידוע מה קורה מה גם כשכאני מכניס את הדיסק של מנדרייק בווינ הוא מציג לי חלון התקנה כזה ושטויו,אין לי מושג מה קורה כאן...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by DOGMA,

סוף סוף יש כרטיס רציני לבעלי הmacים 8) והנה משהו מצחיק, הX800XT יחסית ל6800 בגרסאות הMAC http://www.barefeats.com/radx800.html

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by MasterDK,

לגרסא מנדרייק 10.1 KDE 3.2

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by blabla2002,

apple הכריזו 2 דברים חדשים מחשב mac ללא מסך מקלדת ועכבר ב499 הוא ממש קטן ב599 המחשב מכיל מעבד יותר מהר והרדיסק יותר גדול . וipod חדש בשם shuffle ללא מסך בשני גדלים אחד 512 ב99 וגיגה ב149 הוא עובד על shuffle כלומר המכשיר בוחר בעצמו את השירים בנוסף ל playlist שאפשר ליצור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב אני גיבתי חומר של תוכנת העריכה MEDIA 100 שעובדת עם מקינטוש על CD. אני רוצה לפתוח את התכולה של ה CD על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט ב PC (מכיוון שהמקינטוש שעליו עבדתי שווק חיים). הבנתי שיש אפשרות להעביר את הקבצים השאלה היא האם אני צריך לעשות את ההמרה דרך מקינטש או PC? כמו כן אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי איך הודעה לכם מאוד בתודה מראש עמיר שחר

20. Started by Wood-Elf,

שאלה בכותרת. טודע. BTW, Me New... :

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  21. יש לי הארד דיסק שהוא אם וינדוס ואני רוצה לקנות עוד הארד דיסק ולהתקין עליו לינוקס עכשיו איך אני יעבור בין מערכת למערכת כשכל אחת מהם מותקנת על הארד דיסק שונה? והשאלות הם: 1. שאלה טיפשית אבל אני נתכנן בסי תחת דוס אם כל הדברים הקשורים לדוס האם התוכנות שלי יעבדו גם תחת לינוקס? 2. האם יצ גרסא יותר חדשה מלינוקס מנדרייק 9.2? 3. המחשב שלי הוא Pentium 3 800 112 MB Ram Nvidia Alladin TNT 2 האם לינוקס מנדרייק 9.2 או הגרסה היותר מתקדמת שלה (אם יצא?) תעבוד חלק? 4. האם 10 ג'גיה יספיק ללינוקס בשביל לעבוד חופשי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ic,

שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד? (גם באמצעות קניה של מכשיר עזר נוסף?)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MasterDK,

יש לי כרגע הארד דיסק של 40 ג'גיה ומותקן עליו וינדוס עכשיו אני רוצה לקנות עוד בארד דיסק של 10 ג'יגה ולהתקין עליו לינוקס. האם השימוש במעבד יהיה יותר גבוה? אמרו לי שזה מפעיל יותר על המעבד אבל לפי דעתי הם לא קשורים זה לזה כי לכל הארד דסיק יש מערכת הפעלה יענו "משלו" אז זה לא אמור להפריע. מה דעתכם? נ.ב. כמה עולה הארד דיסק טוב של 10 ג'גיה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני רוצה להדקין במחשב לינוקס, ויש לי כמה שאלות אני ישמח אם תענו... 1. איזה הפצת לינוקס הכי כדאי?? (כזאת ידידותית) 2. איזה אימולטור יש ללינוקס כדי להריץ עליו משחקים ותוכנות לווינדוס?? 3. איך אני יוכל להתחבר לאינטרנט מהיר עם לינוקס?? וגם אם מישהוא מכיר מדריך בעברית ללינוקס אני ישמח לראות! תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, בעבר היה לי מחשב שבו הותקן לינוקס (REDHAT) שתפקד כראוטר ושיתף את האינטרנט ברשת שלי. המחשב התקלקל ומאז השתמשתי במודם עצמו כראוטר. כעת יש לי שוב מחשב שאני יכול להשתמש בו וכבר התקנתי עליו את מערכת ההפעלה SmoothWall. רציתי לדעת אם מישהו השתמש בהפצה הזו ויכול לתת לי מספר טיפים לגבי הגדרת המערכת להתקשרות למודם Alcatel SpeedTouch Home. הבנתי שהתצורה הנכונה לרשת כזו היא GREEN + RED, תקנו אותי אם אני טועה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים