עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by SoleKiller,

יום אחד בהיר התחברתי ל HWZONE וגיליתי משהו מעניין, פופאפ ממש מציק שאומר לי להפסיק את ADBLOCK אני שלא השתמשתי בADBLOCK בדקתי את העניין, וגיליתי שהוא מזהה שאני משתמש ב noscript ומאחר ויש לי חוקים די נוקשים הוא די בטוח שאני לא נותן לפרסומות להופיע מאחר ולא ממש היה לי כוח לכתוב רוטינה בגריס מאנקי, פשוט הלכתי והורדתי adblock הגדרתי הגדרה קטנה והופ זה לא מופיע יותר די הרסתם לעצמכם עם הdiv הזה אבל שיבוסם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by imac,

שאלתי בפורומים של טכנו אמרו לי שזה שAPPLE לא זנחו את זה עדיין אז אני רוצה להבין יצא או לא יצא? ועוד שאלה האם יצא משהו כמו DIRECTX לMacOS ול LINUX הוא שתמיד יהיה רק לMICROSOFT? עריכה: פיסוק וניסוח בכותרת (Prog.)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tapeworm,

מערכת ההפעלה הזו שפעם הייתה ידועה כ- Lindows קיבלה ציון של 9 מתוך 10 בסקירה זו. זו גם אפשרות למתחילים בלינוקס למרות שהמערכת אינה חינמית. http://www.windowsbeta.net/articles.php?action=show&id=32

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. Started by Shmoe,

חכו קצת עד ש-Enc0der ישחרר את הנעילות של כל דיון. זה עדיף מאשר לכתוב הודעות חדשות ומיותרות כמו זאת. תודה על הסבלנות, Prog.

5. Started by Achiron,

מסתבר שהצעד שהצעתי לפני שפניתי אליכם פתר לבנאדם את הבעיה.

6. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש עליו גם מערכת הפעלה של mac וגם windows אני רוצה להסיר לגמרי את הwindows מבלי לפגוע בשום דבר שקשור למערכת של mac האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. מה נשמע חברים? קיבלתי מלא מחשבי PC CLIENT ואני רוצה לפרמט אותם ולהתקין בהם את המערכת ההפעלה הכי פשוטה וקלת משקל שיש מכוון שהמחשבים ממש ממש חלשים כמו שתוכלו לראות כאן: https://support.hp.com/vn-en/document/c02694852 אז מה אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשבים האלה יוכלו להריץ? בינתיים ניסיתי PUPPY אבל מרגיש לי מאוד מיושן ומכוער... ד"א, אם אעשה פירמוט מלא למערכת הפעלה של HP (HP ThinPro) אני עדיין אוכל להתקין מערכת הפעלה מבוססת לינוקס, כן? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  8. Started by refael111,

מחפש חומר לימודי מקצועי כלל שניתן על מערכת ההפעלה back track תודה

9. השאלה בכותרת. בתודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. Started by yinnond,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  11. Started by Cr|mson K|ng,

אהלן, בפעולה כזו וכזו שנעשתה על שרת שרץ על Redhat 5.3 נמחקו 2 קבצי ה- network-scripts של eth4 ו- eth5. לכן אני לא יכול גם לראות את הממשקים האלה ב ifconfig -a אני יודע שהשרת מחובר בוודאות לממשקים האלה - ראשית איך אני שולף את הכתובות MAC ולא באמצעות ifconfig ? הרעיון שלי הוא ליצור קובץ ifcfg-eth4/5 עם המאק הנכון בתקווה ואז המכונה תכיר בדיוייסים האלה. עצתכם בבקשה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eli100,

מישהו ניסה לפרוץ לי את האייפון ואמר שהוא עשה סנכרון \ גיבוי של האנשי קשר + תמונות במחשב.. הפריצה לא הצליחה ועכשיו אין לי אנשי קשר ואין כלום אני תקוע ואני חייב את האנשי קשר בשביל העבודה... מישהו יודע איך מפעילים את הגיבוי שהוא עשה? שיחזור הכל? שבת שלום שנה טובה

13. Started by finhack,

שלום לכולם אני מעוניין ללמוד להסמכה הזו, עשיתי כבר את LPIC-1 ולמדתי לבד אליה. אםיש מישהו שעבר את ההסמכה \ לומד אליה ויכול להעביר לי חומר אני אשמח, כל דבר, אתרים,ebooks, וידאוים (יש לי גם CBT אבל לדעתי זה גירסאות ישנות ואני לא ממש יודע אם כל החומר מרוכז שם) תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by cold fire,

מהם הפקודות בלינוקס: ps jobs kill killall מה ההבדל בין ביןecho a>b לבין echo a>>b? מה משמעות הפקודה '|'? איך הספריה efence עוזרת כדי למצוא באג בתוכנית???

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. יש לי Lindows Os ואני רוצה להתקין את זה על VM ואני שואל איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים בVM(VMware)?? ומה הדרישות מערכת שלה? כי לא בדיוק מצאתי... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לקנות טאבלט גוגל נקסוס 10 בחו"ל ולהביא אותו לארץ. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות 1. אני יכול להתקין איפשהו בארץ אנדרואיד 4.2 בעברית שירוץ עליו טוב? 2. אם לא, אני יכול להוריד מקלדת בעברית ותמיכה באפליקציות בעברית? תודה רבה! עידו

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by wq qw,

יש לי נגן smartbas q2 של samviks יש לו מערכת הפעלה של אנדרויד ואני רוצה שיהיה שם אפשרות לוידיאו שלוחצים על הכפתור של הכיבוי ושל השמע זה נפתח כמו בפלאפון

19. Started by mgm,

שלום, יש לי הארד דיסק אחד ואני מעוניין להתקין לינוקס (כמובן שיש עליו גם ווינדוס), הבנתי שאני צריך לפצל מחיצות בשביל זה אבל זה יכול להיות קטלני מדי, האם זה אפשרי בלי להרוס שום דבר שקיים על המחשב שלי, ואיך? כמה ג'יגה יספיקו ללינוקס? ומאיפה אפשר להוריד את גרסת fedora ? האם יש מדריך טוב (בעברית) להתקנה? מצטער שאני שואל הרבה שאלות, ועל הבורות שלי, אני פשוט ממש חדש בנושא. תודה רבה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. Started by @ALeX.NeT,

אני רוצה ליצור USB שמתיי שאני יכניס אותו למחשב ויפעיל אותו דרך ה Boot הוא יציג ישר את אובונטו לייב דיסק במקום את ההתקנה שלו תודה לכל האוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by arik100,

יש כזה שורה כזאת למטה שיש שם SHOW MY DESKTOP ועוד כמה דברים וגם כל התוכניות שרצות אז יש שמה תוויות שלהם וכשאתה ממזער תוכניות אז הם מופיעות שמה אז זהו הבעיה היא שפתאום שאני ממזער תוכנות שאני משתמש בהם הם לא ממוזערות לשמה אלא הם נעלמות זה לא היה מקודם איך להחזיר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  22. Started by gforce,

שלום לכולם, אני צריך להעביר קבצים מיוניקס לחלונות XP . כאשר אני מנסה להתחבר באמצעות FTP ל windows הוא רושם לי ftp: connect: Connection refused הבעייה קוראת רק עם התחברות ל windows ,בהתחברות ליוניקס אחר אין לי בעייה. יש לי פינג למחשב. כאשר אני מנסה להתחבר הפוך כלומר מחלונות ליוניקס הוא מתחבר בלי בעיות. משהו נתקל בבעיה הזו ? כל תגובה תבורך תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. Started by i-pink,

מחפשת המלצה לSSL VPN עבור לינוקס. ראיתי את ה"Adito" SSL VPN, שמשתמש בממשק WEB ומתקין קליינט ג'אווה קטן, אבל לצערי הוא לא בפיתוח מעל שנה. מישהו יודע אם לOPEN VPN יש תמיכה בSSL VPN (הכוונה גישה ממשק WEB) או אם מישהו יודע אם הפרוייקט של Adito התמזג למשהו אחר? ענבר.

24. Started by dima1987,

אני צריך חייגן ללינוקס אובונטו (UBUNTU) לכרטיס רשת ADSL !!!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.