עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם, שבוע הבא יש לי מבחן קבלה לקורס CCNA, והחומר לבחינה הוא בנושא של תקשורת במקינטוש. אני מכיר בצורה מאוד מינורית את המערכת, ואני אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים עם הסברים בכל מה שקשור לחומר שאותו אני צריך ללמוד. אם מישהו כאן עבר הסמכה של CCNA, ויכול לציין באיזה חומר כדאי להתמקד זה יהיה מעולה! המון תודה, וסופ"ש נעים.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום לכל הגולשים. אני מחפש אתר שבו אני אוכל להוריד דרייברים לחומרת המק החדש שיצא ושהדרייברים האלו יתמכו בויסטה בתודה מראש. ניר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. השתמשתי בגירסא 9 והוא היה הרבה יותר מהיר. עכשיו כשאני מעלה את ה9.1 הוא עולה תוך דיי הרבה זמן. אני לא ממש מבין מה הוא עושה בדיוק, אבל ראיתי כתובות של IP, כיאלו הוא מנסה לתקשר עם משהו. יש לכם מושג על מה מדובר?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום,התחדשתי בiMac 21.5 חדש ורציתי לדעת הם יש דרך להשתמש בו כמסך למחשב אחר. יש לי 2 שימושים שמעניינים אותי:1. שימוש כמסך למחשב MacBook Pro 15 - אני יודע שפעם הייתה אפשרות בעזרת Target Display Mode אבל לפי מה שקראתי הדבר לא נתמך במחשבים חדשים... אם כן, יש דרך לבצע זאת?2. שימוש כמסך למחשב PC - יש לי laptop עם windows 7 שרציתי לחבר למסך של הiMac כדי שאישתי תוכל להשתמש בו עם מסך גדול יותר. ישנה אפשרות כזו?תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. אוקיי. התקנתי היום על המחשב הרגיל אצל סבא וסבתא כדי לוודא שהכל פועל,והכל פעל.(אגב,מערכת נחמדה,אולי אני אביא סיקור עליה) מאותו הדיסק הכנסתי אותו למחשב הנייד,והכל עלה כמו שצריך... רק שהניגודיות הייתה ממש,ממש נמוכה. בקושי ראיתי את החלון ולא ראיתי בכלל מה כתוב,הכל היה שחור לגמרי. אפשר איכשהוא לשנות את הניגודיות בהתקנה? *עריכה* נפתר.עובד מצוין גם על Acer Aspire 5732Z

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by royk50,

any body running this combo managed to install vmware tools ? all the guides i came across didnt seem to work

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1.איזה לינוקס יתאים לי? (אני לא מבין ואף פעם לא עבדתי או התקנתי לינוקס) 2. יש לי מודם ה ALE 070 וראיתי שלמישהו ורציתי לדעת אם הוא יזהה אותו (זה מודם USB) אם צריך להתקין דרייבר מסויים? 3. אם יש מדריכים שיכולים לעזור לי לעבוד עם הלינוקס המתאים ביותר עם בבקשה אפשר להביא לי אותם(מומלץ עם אפשר בעברית אבל אין לי בעיה עם אנגלית)

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by redead,

על המחשב היה מותקן ויסטה והתקנתי אובונטו ועכשיו זה הארור שאני מקבל.. ניסיתי לפעול לפי הלינק הזה https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.. יש מישהו שבבקשה יכולה להדריך ? תודה.. כשאני מנסה להריץ gksu gedit /boot/grub/menu.lst עולה לי עורך ריק לגמרי.. כאילו אין כלום בקובץ.. מה זה יכול להיות?? עידכון הזוי לגמרי.. אחרי אין ספור ניסיונות וריסטרים ושום דבר לא עזר החלטתי לנסות לנתק את ההרדיסק שעליו התקנתי את לינוקס שאולי ויסטה יעלה איכשהו וזה כמובן לא עזור הוא פשוט נתן לי ארור אחר אבל אז שהחזרתי את ההרדיסק פתאום כן עולה לי התפריט של הGRUB .. רק שעכשיו הבעיה שמשום מה את הווינדואס הוא לא מסכים לעלות והלינוקס כן עולה.. הוא…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Shlompy,

שלום לכולם! אני מצליח לשתף תיקיה באובונטו שנמצאת על כונן NTFS, ויכול לגשת אל התיקיה הזאת בלי שום בעיה דרך המחשב השני שלי עם XP באמצעות רשת אלחוטית. ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב עם אובנטו, ואני נכנס בחזרה לאובונטו, כל התיקיות ששיתפתי בכונן ה NTFS מבוטלות, כאילו לא עשיתי להם SHARE, למרות שעשיתי להם לפני ההפעלה מחדש והכל עבד כמו שצריך. איכשהו זה מתאפס לי בהפעלה מחדש ואז אני צריך להגדיר מחדש את השיתוף לאותן תיקיות. האיפוס הזה לא קורה על תיקיות משותפות במחיצה של אובונטו EXT3, אלה רק בתיקיות ששיתפתי בכונן ה NTFS. נראה לי שזה קורה בגלל שכשנכנסים לאובונטו אז קודם כל הוא מריץ את SAMBA, ורק אחרי זה עושה MOUNT לגונן NTFS, ואז בזמן העלייה של SAMBA הוא לא מזהה את השיתוף שעשיתי בגלל ש…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין PC לMAC... חשבתי לקנות מאק כדי ללמוד עוד מערכת הפעלה ולראות "עולם חדש" במחשבים.... יש יתרונות/חסרונות? מה אתם הייתם מעדיפים? האם יש תמיכה לעיברית במאק? מה עדיף, IBOOK או POWER BOOK?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Ash Binary,

בארצ' קרו כמה שינויים קריטיים והם דיי שינו את ההפצה שהכרנו. יש עכשו בעיות בהתקנה שלה. נתחיל מזה : אוכלי המוות השתלטו עליה, ההתקנה שלה עכשו אפלה יותר מאי פעם בעבר עדכון במערכת הקבצים הזיז את התיקיות /var ו /run. בנוסף אליו יש עדכון ל glibc. העדכונים האלה תוקעים אחד את השני ולכן אין אפשרות פשוטה לשדרג מערכת קיימת מלפניי 2 העדכונים (גם לא אל ידיי pacman --ignore), כמו מערכת שהותקנה מדיסק ההתקנה של 2011.08. ניסיתי לעלות מהדיסק ידנית ולהזיז את התיקיות ידנית, גם זה לא הולך כי יש התנגשויות קבצים כרגע ניתן להתקין Arch רק דרך הדיסק החדש 2012.07.15 שמכיל כבר את השינויים ומתקין את המערכת מהתחלה במצב החדש (הורדה באתר המראה הישראלי). הדיסק קיים בגרסאת net בלבד כלומר מחייב חיבור לאינטר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הורדתי את הלייב סי.דיץ של קזית (לפני יומיים, לא יודע איזה גירסה) ואני מנסה להתחבר לאינטרנט. כשאני מנסה להריץ את האשף IWIZ הוא אומר לי שאני צריך להיות ROOT בשביל זה. כשאני מנסה להחליף את המשתמש הוא מבקש סיסמא שאין לי מושג מהי, ניסתי לחפש באתר שלהם http://kazit.berlios.de אבל לא ראיתי שום אזכור לזה. מבקש את עזרתכם, כרגע החיבור לאינטרנט זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ללינוקס באופן סופי. אני חדש לגמרי בעסק ולא שולט כמעט בכלל בלינוקס (שליטה מלאה בחלונות ובמחשב) , אז בבקשה להשתדל לענות בשפה פשוטה. כמו כן אני מחובר דרך הכבלים (750k), ספק -נטיוז'ן, מודם: motorola sb4200 מחובר דרך USB (אין כרטיס רשת). תודה מראש לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yehazkel,

שלום כשהמחשב שלי עולה , עולה גם הלילו ושם הלינוקס הוא ברירת המחדל ואני רוצה לשנות זאת ולווינדוס (אני יודע שלא כדאי אבל זה בגלל אחותי) בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  15. שלום כשאני נימצא בשולחן עבודה. אני רוצה לסובב ולעבור לחלונות XP. ממש כאילו רואים קובייה מסובבת.מזיז לצד ימין חלונות XP או חוזר לשמאל אובונטו. בחלונות XP לראות דוגמא עבודות מסמכים או וידאו וכו'. ואז בסוף חוזר לאובונטו כרגיל לראות מסמך או וידאו וכו'...אתם מבינים? איך עושים כדי שאראה סיבוב קובייה ולראות חלונות XP? מיכאל

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by 24zone,

היי מה קורה אנשים ? אני צריך קצת עזרה 1. מה ההבדל המהותי בין ווינדוס ללינוקס? 2.מה עדיף? 3.למי מיועד הלינוקס? 4.איפה אפשר להוריד? 5.מדריכים לעבודה בלינוקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gonih,

כבר זמן רב יש לי מחשב Imac DV 400 SE ואני שואל מה אני יכול לעשות איתו? האם אני יכול להפוך אותו לטלויזיה? האם אפשר לחבר אותו לאינטרנט דרך הכבלים (דרך כרטיס רשת כמו במחשב PC)? כונן DVD עובד רק עם סרטים באנגלית zone1 האם אפשר להפוך אותו ל- zone2? בכלל האם יש פורןמים אן אתרים יעודיים ברשת למחשב כמו שלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by leok0,

תכתבו את הקוד הזה בטרמינל וזהו אין תמיכה טובה בעברית אבל אפשר לסדר wget http://media.codeweavers.com/pub/crossover/chromium/cxchromium_0.9.0-1_i386.deb Now you have cxchromium_0.9.0-1_i386.deb package install this package using the following command sudo dpkg -i cxchromium_0.9.0-1_i386.deb

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by By,

אני רוצה לשנות את ברירת המחדל שלי בלילו (יש לי מנדריק 9.1) כך שהווינדוס יהיה ברירת המחדל ולא הלינוקס. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by J.allmighty,

משהוא יודע איך ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני משתמש XP כבד שרוצה לנסות לעבור החלטתי להתחיל באיזושהיא גרסת LIVE אז בחדווה הורדתי וצרבתי את ה ISO של GNOPPIX מהאתר שלהם.. עכשיו, הדיסק נראה בסדר, כי סה"כ ה AUTOPLAY שלו עובד ואפשר להתקין ממנו תוכנות כמו פיירפוקס ות'נדרבירד וכו'. אבל הוא לא עושה BOOT ניסיתי כל אפשרות סידור BOOT בביוס, כולל סידי-רום בלבד , ועדיין עולה ה XP כרגיל, שום דבר מיוחד לא קורה. אולי צרבתי לא נכון ? יש שיטה מיוחדת לצרוב דיסק שאמור לעשות BOOT ? או שמשהו בביוס שלי נדפק ? יש למישהו עצה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Yehazkel,

שלום התקנתי מנדרייק 9 והוא בא עם משחקונים נחמדים הבעיה: מנדרייק זיהה והתקין אוטמטי את הדרייברים של הוודו בנשי שלי אבל כשאני בא לשחק משחקונים בתלת מימד המקסימום fps שלו זה 2 והממוצע זה אחד אז בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by chenrp,

שלום, פתחתי כמה סקרינים ב VNC (מסכים שכולם יכולים להכנס אליהם דרך ה VNC שלהם, מעין עבודה משותפת על שרת מסויים). Multi display mode הבעיה היא שבכל פעם שהשרת נופל או עושים לו REBOOT, כל הSCREENS נעלמים. האם ישנה דרך לגבות SCREENS? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alex188,

שלום שמעתי שיש איזה מדריך שמאפשר התקנה של MAC על PC אני ניסתי לחפש ולא מצאתי הרבה אולי כאן תוכלו לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את עצמה, איזה פונטים בחרתם לעברית בפיירפוקס שלכם.?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.