לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה בדרך הרגילה זה עושה לי דבר כזה... יש למישהו פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי להכניס תמונה כרקע לקובייה..הורדתי תמונות מיוחדות שאמורות להיות מתאימות מבחינת הגודל וגם הן לא עובדות. יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מוריד אותה עכשיו, עוד שעתיים אני אדע אם היא שווה משהו. הדבר החשוב ביותר שנוסף לה לדעתי הוא החייגן לאינטרנט מהיר שמשולב כבר במערכת ההפעלה . www.linux-kinneret.org
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השם שלה זה Psycho(אומנם בינתיים אם אתם מחפשים ב- app store) השם שלה יהיה Tabbar. אנחנו נשנה את זה. מטרה: מטרת התוכנה היא לימוד מילים לפסיכומטרי בעברית ובאנגלית. תוכן: התוכנה מכילה 5 חלקים. חלק 1,מילים בעברית וחלוקה לפי אותיות. בעת לחיצה על מילה כלשהי, יוצג הפירוש למשתמש וכך הוא יוכל לעבור מילה מילה. כמו כן יש אפשרות חיפוש מתקדמת , אשר מחפשת חלק מהמילה שהמשתמש רוצה. לדוגמא: "כלח"- יחזיר מילים שמכילות בתוכם "כלח". חלק 2,מילים באנגלית וחלוקה לאותיות+ אפשרות חיפוש. חלק 3,ערבול מילים- ערבול בעברית ובאנגלית. כמו כן ניתן לערבל לפי אותיות גם בעברית וגם באנגלית. חלק 4,מבחן מילים, אשר בוחן את המשתמש על 50 מילים אקראיות תלוי בשפה שהמשתמש בחר, ומחזיר לו ציון באחו…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי הרבה שנים שלינוקס זה בגדר קונספט אצלי בראש, החלטתי להסיר את הכפפות ולראות על מה כל הרעש. יצרתי מחיצה וארגנתי DUAL BOOT עם הוינדוס שלי טיפ טופ. עכשיו הכל טוב ויפה עד שהבנתי שאני פשוט לא מבין איך מתחברים לאינטרנט, לגמרי אין לי מושג מאיפה להתחיל. הלכתי להגדרות רשת,לאלחוטי ושמתי את הSSID של הרשת אבל שומדבר לא קורה.. יש מצב שזה קשור לכרטיס האלחוטי שלי (Linksys WMP300N PCI)? אשמח אם תזרקו לי כיוון על מה הולך פה בגדול, ולזכור שאני לגמרי חדש בסצנה תודה לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור עריכה: בסוף נאלצתי לחבר לחוטי ומשמה מצאתי דרייברים תואמים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שקיים גרסה של OS 10 פנתר של מקינטוש שאפשר להתקין על PC רגיל, האם זה נכון מה שמה המלא ואיפה ניתן למצוא אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - חברה של אמא שלי קנתה לעצמה Macbook Air, והביאה את זה אלי בשביל להתקין כל מה שצריך, להגדיר ולהחזיר לה. הגדרתי את החיבור, זמנית, לרשת שלי, כולל הסיסמאות והכל (והכל גם שמור), ומהרגע שהתחברתי (בזמן שאני מנסה להוריד כמה תוכנות הכרחיות) כל דקה (פלוס מינוס) הוא מתנתק מהרשת. מספיק שאני פותח את התפריט של הAirPort (שם נורא מוזר, ד"א) ולוחץ על הרשת שלי מחדש והכל פועל עוד פעם, לדקה הקרובה. הבעיה היא לא ברשת שלי, כי מחשבים אחרים שמחוברים גם הם בווירלס לא סובלים מבעיות כאלה חמורות, ואם ברגע שזה מתנתק אני לוחץ מחדש זה פועל תוך שניה מה זה יכול ליהיות? תודה, גיא. נ.ב אם אפשר הסברים מפורטים עד כמה שאפשר, כי אין לי יותר מידי ניסיון בOS X...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריך את הסרבר ככה: ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 16 +ip 212.199.163.194 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & ואז הוא עולה והכל ואז הוא כותב לי: Your server will be restarted on map change. MasterRequestRestart Your server will be restarted on map change. ואחרי שאני מחליף מפה הסרבר נופל .. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. יש 2 משחקים שאני רוצה שהוא יריץ HALFLIFE:CS וSTARCRAFT : BROOD WAR איך אני מפעיל אותם ? :-\ 2. איך אני רואה את התוכן של הארד דיסק? כמו C: בWINDOWS סליחה אני NOOB בLINUX זה הפעם הראשונה :-X תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(סיסטם 9.2 - נטסקייפ 7 או מוזילה)????
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תודה לעוזרים שעזרו לי עם ההורדה, הצלחתי להוריד, ובדקתי שה-SHA1SUM זהה, אז הכל סבבה. עוד מעט אני יתקין, אז רציתי לשאול מה לעשות בנוגע לפירוול של פדורה, ול-SEL LINUX? להתקין את הפירוול? האם יכולים לפרוץ לי את ה-ROOT ACCOUNT סתם ככה אם אני ללא פירוול? והאם זה מונע? מה עם SELINUX? זה עושה תועלת כלשהיא? או שסתם מכביד. ניסתי לקרוא עליו מידע..אבל לא ממש הבנתי מה הוא עושה. תודה לעוזרים. טוב, זה כבר לא ממש רלוונטי, החלטתי למחוק אותה, רק שאני לא מצליח להעלות את תוכנת ההתקנה של XP.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188923.new#new
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים.. יש לי מחשב כזה: mac g 4 os 9 אני לא מבין במקינטוש כלום... (המחשב של אבא שלי) ואני לא מצליח לפתוח את הoutlook 5 הוא רושם לי error 4359... וזה ממש חשוב ודחוף אז תענו לי בבקשה... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - יובונטו אולטימייט אדישן 2.1 [יובונטו 8.10] כרטיס מסך: 4870 ati 1-התקנתי את הפלאש של אדובי יש לי שמע במחשב, אבל באתרים כמו יוטיוב אין שמע [יש וידאו] התקנתי את הפלאש בתור: ubuntu-restricted-extras עשיתי גם את התהליך הבא: לאחר ביצוע 2 הפקודות היה שמע וגם וידאו לאחר ריסטרט - הבעיה חזרה לקדמותה. 2- הרצתי סרט כלשהו ויש מעין פליקרים שחורים כאלה ... הצעות לפתרון? ביצעתי את התהליך הבא[, לאחר שביצעתי אותו ולאחר ריסטרט - היובונטו קרס והייתה בעיה בXSERVER] ועדיין ללא הצלחה... שאלה נוספת - איך ניתן להתקין internet explorer על יובונטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הביא לי מאק מיני שהיה תקין אבל עבר חורף שלם מתחת לגשם החיבור 240 V בספק נראה דיי מלא בחלודה (המגעים עדיין שלמים) הספק אטום לגמרי ? כלומר אם יכולים להיכנס פנימה מים ? PS ניתן לחבר למאק מיני כונן קשיח SATA רגיל של PC או שצריך כונן מיוחד ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק IDE בפורמט NTFS עם הרבה חומר עליו הרצתי LIVE CD ואני רוצה לגשת לכונן הזה 1.איזה פקודה מוציאה את רשימת ההרדיסיקים המותקנים ? 2.איך לעשות mount לכונן הזה דרך LIVE CD תודה !
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שאלות ממהט מהו מספר הגישות לדיסק ב UNIX כשהמשתמש מבצע את הפקודה הבאה: ?more/user/tmp/name.txt גודל name.txt הוא בלוק אחד בלבד והכניסות בזיכרון ל tmp ,usr,name.txt ממוקמות בבלוק הראשון של הסיפריה שלהם ומיקום ה i-node של ה - root הוא גם בדיסק ? שאלה שניה: יוסף טוען שאם במסגרת מערכת ההפעלה של יוניקס קיים מנגנון של אבטחת נתונים אין צורך במנגנון נעילת קבצים דעתו של משה היא שיש צורך במנגנון נעילת קבצים מי מהשניים צודק?נמק תשובה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלת רבות בפורום הזה, אך בכל זאת בכל פעם שקראתי על הנושא, לא באמת השתכנעתי מדוע כדאי לי לעבור ללינוקס? יש לציין שהתנסיתי עם לינוקס מספר פעמים בעבר. ההתנסות הראשונה התבצעה עוד ממזמן עם רד האט גרסת 5.2(ענתיקה אה?). האחרונה התבצעה עם מנדרייקה 9.2 לפני כ3 שנים. בשתי הפעמים עבדתי עם המערכת בצורה בסיסית ודי הסתדרתי איתה. אין לי ספק שמאז ועד היום התבצעו שינויים נוספים והמערכת הפכה לידידותית בהרבה למשתמש. למרות זאת, היום ווינדוס יחסית יציבה ונותנת לי מענה לכל מה שאני צריך. מבחינתי הסיבה היחידה לעבור ללינוקס היא סתם בשביל ההתנסות. אך מניסיון העבר ה'ריגוש' שבמערכת הפעלה שונה נעלם לאחר מספר ימים. אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני בגירסת הבטא האחרונה של השועל וכבר חודשים שהוא שומר לי היסטוריה וכל מיני פרטים קטנים וזה ממש תוקע אותו. איך אני עושה לו ניקיון אבל לא טוטאלי, כי יש הרבה דברים שאני צריך ביומיום. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי את החוקים ואני לא מבין על מה מדובר אשמח אם מישהו יסביר. בתודה מראש yosda boy
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאה אינטנסיבית של הפורום הנ"ל ושל פורום הניידים הכללי עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה ולכן אני מעלה נושא זה לדיון: אני מחפש מחשב לגרפיקה בסיסית (freehand, dream weaver, flash ופוטושופ) ופחות למשחקים והייתי דיי נעול על מקבוק (1300$). דיי חשוב לי שמערכת ההפעלה תהייה ווינדווס לא משום שאני נעול על זה אלא בגלל קלות השימוש הנוכחית ולמי שהמחשב מיועד לו (שלא יתפתח פה דיון איזה מערכת הפעלה יותר טובה, אני צריך ווינדווס, מוכן לשתי מערכות הפעלה ב bootcamp). קראתי בפורום שאם כבר מתקינים ווינדווס אז למק של אפל אין כבר יתרון גדול על מחשב נייד מחברה אחרת (LENOVO, DELL) אולם לא הצלחתי למצוא מחשב נייד אחר באותה רמת חומרה בסיסית (מעבד - 2.4GHz Intel Core 2 Duo 3MB shared L2 cache, זיכרו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למכירה Macintosh G3 מפרט טכני: System 8.6 256 MB זיכרון פנימי מהירות 300 Mega-herz כולל עכבר,מקלדת,מסך MAG "17,כולל תוכנות מקוריות ומורשות (Freehand,"קשרים","קווארק" ועוד...) הדס - 03-6316587
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב התקנתי אובנטו 6.06.1 וכל פעם שאני נכנס אז אחרי כמה דקות הכל נתקע יש למישהו מושג מה זה? גם כשאר התקנתי אותו היו תקיעות והייתי צריך להתקין מחדש :-\
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה הצלחתי להתקין מנדרייק לינוקס יש לי כרטיס גרפי ati 9600p איך אני מפעיל את יציאת הטלויזיה? אני עובד עם kde והוותק שלי בלינוקס הוא כבר שלוש דקות אז נא להתחשב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-