עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום יש לי סקריפט שאני רוצה שירוץ כשהמערכת עולה הסקריפט עושה restart למחשב, בודק שאיזה device עלה ואז מבצע שוב רסטארט מספר מסויים של פעמים. כל הסקריפט כתוב והכל בסדר עכשיו אני רק צריך לשים שהוא ירוץ בסטארטאפ אז יש לי שתי שאלות 1)יש 6 תקיות של run at startup : /etc/init.dn מה ההבדלים בין כל תיקיה והיכן אני אמור לשים את הסקריפט שלי? 2)(אולי התשובה לשאלה אחת תענה על זה אבל כ"ז) איך אני גורם לסקריפט לרוץ לפני שהמערכת מבקשת ממני סיסמא (כלומר שאני לא אצטרך לשים סיסמא כל פעם שהמחשב עשה ריסטארט)? תודה

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by be_sound,

שלום ותודה מראוש יש לי מאק 9500 mhz200 ויש לו מערחת 9.0.4 אני רוצה לפרמת ולהתקין את אותו מערכת והמחשב לא מאפשר לי לעשות את זה מה עושים שוב תודה ברק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. # North America * USA East o ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o rsync://mirror.linux.duke.edu/fedora-linux-core/ o ftp://mirror.cs.princeton.edu/pub/mirrors/fedora/linux/core/ o http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o rsync://distro.ibiblio.org/fedora-linux-core/ o ftp://ftp.cse.buffalo.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.eas.muohio.edu/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.eas.muohio.edu/pub/f…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AMD-Z,

כבר יומיים אני מנסה להבין איך לעזאזל אני שם אינטרנט בכבלים, עם חייגן, של נטוויזן במנדרייק 9.1.... הורדתי את הסקריפט שהביאו באתר של נטוויזן, ואין לי שמץ מה לעשות איתו. חשבתי שאולי תעזרו לי, כל מי שיש לו כבלים עם חייגן ולינוקס שיגיד איך הוא עשה את זה, ובעצם כל מי שיודע! נ.ב. קיבלתי במנדרייק כלי גרפי להגדרת ההתחברות. נכנסתי לכלי, בחרתי בחיבור ADSL (מי שלא יודע, כבלים עם חייגן מתנהג כמו חיבור ADSL) ושם בפרוטוקול PPTP שהוא הפרוטוקול של השרת שלי. הזנתי את כל המידע וכשהוא מנסה להתחבר לאינטרנט הוא אומר שההתחברות הצליחה אבל הוא בעצם מתחבר רק למתב, וכשאני מנסה לפתוח אתר מסויים, הוא פותח לי את האתר של מתב.... ועוד שאלה: כשיש לי כבר חיבור תקין, איך אני נכנס אליו? אני יכול לעשות קובץ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. צריך עזרה רכשתי מחשב White MacBook 2.1 והתקנתי XP ואין לי דדריברים זה מחשב שרכשתי במבצע של אורנג ,דוגמה אין לי קול אני לא מצליח לאוצי דיסק.....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי אני מחפש תוכנה שסורקת את המק,מוצאת קבצים דומים ומוחקת אותם. האם קיים דבר כזה? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. מערכות שעולות ישירות מהדיסק (live CD) רשימה ענקית יחסית... תהנו... http://www.frozentech.com/content/livecd.php?sort=&showonly=

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aivengo,

http://www.apple.com/macbook מוצעים 3 מפרטים ה"זול" מבינהם, ב1099$: (צבע לבן) -מעבד: CoreDuo "יונה" במהירות 1.83GHz -זיכרון: 512MB DDR2-667 PC5300 (אפשרות הרחבה עד 2GB) -כ.מסך: GMA 950 מובנה -כונן קשיח: 60GB 5400rpm S-ATA -כונן אופטי: כונן קומבו קורא DVD, צורב CD -מסך: 13.3 אינץ', רזולוציה - 1280x800. -תקשורת: כ.רשת 1Gbit, כ.רשת אלחוטי 54Mbit, שן-כחולה 2.0 -יציאות: י2*USB,י 1*FireWire, יMini-DVI -נוספים: מצלמת רשת iSight מובנת, שלט רחוק לשליטה בFrontRow האמצעי, ב1299$: (צבע לבן) -מעבד: CoreDuo "יונה" במהירות 2.0GHz -זיכרון: 512MB DDR2-667 PC5300 (אפשרות הרחבה עד 2GB) -כ.מסך: GMA 950 מובנה -כונן קשיח: 60GB 5400rpm S-ATA -כונן אופטי: צורב DVD -מסך: 13.3 אינץ', רזולוציה - 12…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yanivu,

היי, יש לי קבצי LOSSLESS של APPLE מסוג M4A. אני רוצה לדרג אותם בסייר הבסיסי של WINDOWS ולראות את זה ב ITUNES. אני רוצה שזה ישמר במידע של הקובץ עצמו ולא בתוכנה חיצונית כמו ITUNES (שאם אני מתקין מחדש או מוחק את הרשימה כל העבודה הולכת לפח) אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The_Hobbit,

יש לי כרגע מחשב PC חזק במיוחד באמת מפרט מדהים הוא עלה לי כ- 5200 שקל אני מעוניין למכור אותו ולקנות imac האם אני יוכל לתכנת בעזרת מערכת הפעלה של אפל java,c,html, ואם לא אני יוכל למשל אם אני קונה אז להריץ באיזה תוכנה או כל דבר אחר שתישאר לי המערכת הפעלה של אפל ויהיה לי גם ווינדוס בנוסף לתכנות אבל שיעבוד חלק וטוב יש כזאת אפשרות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by sha-256,

היי, יש לי מחשב עם LUBUNTU עליו ודסקטופ LXDE, ואני רוצה לשנות את ה- Start Menu (לפי החיפושים שעשיתי הבנתי שקוראים לזה בלינוקס פאנל, תקנו אותי אם אני טועה), למשהו שיותר דומה לוינדוס שיש בו תוכנות מועדפות ואולי אפילו שורת חיפוש. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה זו תהיה. תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. זאות הודעה שמופיעה פעם כן יכולתי כבר שבועה אצלי ככה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by harbinger,

אפשר להריץ AMAROK על WIN? איך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avinim8,

יצרתי את המחיצות הדרושות להתקנה, הרצתי את ההתקנה (נכנסתי ל-Dosutils ומשם Autoboot מכיוון שמשום מה, לא הצלחתי לבצע בוט מהדיסק). ההתקנה זיהתה מקלדת ועוד כל מיני דברים ופתאום נתנה הודעה בקשר לכך שהיא לא מזהה סידירום. אבל הקטע ההוא שהתוכנית כן רצה מהסידירום וברגע מסויים בהתקנה היא לא מזהה סידירום! מה אני עושה? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asaf556,

מחקתי את לינוקס אבל התפריט בחירה בהתחלה נשאר איך אני מוחק אותו?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  17. שלום בדיסק שלי 4 parititions. באיזו פקודה משתמשים כדי לראות מה ה file system בכל partition (ext2,ext3))? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב חדש יחסית (AMD כפול ליבה 2.5GHz) שתומך ב64 ביט, וש לו 2GB זיכרון. התקנתי עליו XP 32bit וVista 32bit. אמרו לי שדירסאות לינוקס 64 ביט (דביאן, אובונטו, מנדריבה, סוזה) יותר טובות מהגירסאות של 32 ביט, גם אם יש לי רק 2GB זיכרון, ולכן מומלץ להתקין לינוקס 64 ביט גם במחשב עם 2GB זיכרון בלבד. האם זה נכון? דרך אגב, מדובר במחשב תקציבי שאני לא מעוניין להוסיף לו עוד 2GB זיכרון, גם לנוכח המחירים הנמוכים של זכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Googleness,

נגיד שאני מתקין גרסה מסויימת, עדיף לשדרג או לעשות התקנה נקייה? נגיד ועבדתי איזה חודש עם אותה גרסה, ואז אני מעוניין לשדרג. השאלה האם יהיו בעיות מסויימות? האם המידע שלי נשמר? האם כל העיצוב שעשיתי והסרגלי כלים נשארים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שאני מחבר usb דיסק און קי למשל הוא לא מופיע בשולחן עבודה ורק בתוך ה finder.. איך מגדירים אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ashand,

היי אני מנסה להוריד את הוידאו מהלינק הזה: http://www.cnbc.com/id/15840232?video=1311023934&play=1 אני נעזר ב flash video download and drop box אבל שניהם מזהים לי רק את הפרסומת שלפני הוידאו ולא את הוידאו עצמו איך אני יכול להוריד את הקובץ וידאו עצמו? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. היי חברים, אני נוסע ביום ראשון לחודש לחו״ל, ואהיה הרבה בדרכים לכן צריך מטען MacBook Air לרכב. אני צריך מטען שמתאים ל-45W. בחנות היחידה בארץ שמצאתי שמוכרים את זה, יש להם במלאי רק 85W. אם למישהו יש דבר כזה והוא מוכן למכור או להשאיל (גם תמורת תשלום), או מישהו יודע איפה ניתן להשיג, זה יעזור לי מאוד. תודה רבה! אור

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. מישהו מכיר שרתים שמחזיקים קבצי DVD של גירסאות ישנות של אובונטו, קובונטו, פדורה? :

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מחשב מק בוק קצת ישן (בן 3+ שנים) ומחשב נייד של דל. בבית יש רשת אלחוטית ממוקמת בסלון (3 מטר מהמחשבים). דרך הדל אני מתחבר בקלות, גולש ונהנה. במק, הוא מתחבר בדקות הראשונות אחרי שהפעלתי אותו, אבל לאחר כ-5-10 דקות הוא מתנתק, ואז לפעמים יש רשת ולפעמים אין. התופעה לא יציבה, לפעמים גם חצי שעה-שעה יש רשת. חשוב לציין שהמאורר מאוד רועש והמחשב די חם, ואני חושד שזה משפיע על הכרטיס רשת האלחוטי. כיצד אפשר לבדוק ולאשרר את התיאוריה? המחשב כבר מזמן לא באחריות, כדאי לפתוח ולנסות לבדוק מה קורה בפנים? יש מדריך איפשהו לאיך לעשות את זה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.