עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Freeze,

שלום... לפני כמה שבועות התקנתי אובונטו 8.04 ופשוט התאהבתי במערכת. התחלתי לשנות את המראה וכל מה שעוד אפשר לשנות, כולל התמונה של שולחן העבודה (wallpaper). אתמול התחלטתי שהגיע הזמן לשינוי, אז התחלתי לחפש עוד תמונות לשולחן העבודה. הורדתי כמה למחשב שלי, אבל עכשיו, משום מה, אני לא יכול לשנות את התמונת רקע של שולחן העבודה. אני לוחץ על Change Desktop Background, על Add, ואז שמתי לב שזה לא מראה את התמונות כשהאפשרות נמצאת על "Images". כשאני משנה את האפשרות ל "All Files", אני יכול לבחור את התמונה שאני רוצה, אבל משום מה, זה מחזיר אותי בחזרה לדיאלוג הראשי בלי שום שינוי - זה רק מראה לי את התמונות הקיימות, ולא מוסיף לי תמונות חדשות. אני יכול לשנות את התמונת רקע מבין התמונות הקיימות, אבל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי לפטופ שמותקן עליו זובונטו (גירסה של לינוקס) ואני רוצה למחוק את הזובונטו ולתהקין ווינדוס 8. הבעיה היא שכשאני מחפש מחיצה להתקין עליה הוא נותן לי הודעה שאי אפשר. ממה שאני מבין זה בגלל שקובונטו מוגדר באופן כזה שהמחיצה משתנה למערכת קבצים מסוג שהוא לא NTFS ואז הווינדוס לא יכול להיות מותקן אחריו.. למישהו יש מושג איך מתגברים על זה? אולי פירמוט של המחיצה בצורה כלשהי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Googleness,

מסתבר שנתקלתי בטעות ביוטיוב בכמה סרטונים שמראים אנשים שהתקינו את דיירקט X על לינוקס ואף את STEAM והכל עובד. בכל מקרה מסתבר שיש תוכנה ייעודית להתקנת משחקי חלונות בלינוקס. התוכנה: http://www.playonlinux.com/en/ עוד 2 סרטונים:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Earphoned,

(אין לי מושג אם הנושא שייך לפה או לפורום קונסולות, תעבירו כראות עיניכם) שלום לכולם, יש לי פלייסטיישן 2 (מהדגם הישן הגדול) מאובק ומרעיש שלא מריץ משחקים כמו שצריך, ולא נגעתי בו כבר מה שנים טובות. מעניין אותי אם אני אוכל להשתמש בו כדי להתקין לינוקס (או אפילו, רחמנט ליצלן, ווינדווז) כדי להחיות אותו. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את הדיסק הקשיח כי הוא דורש חיבור מיוחד, והוא בכלל לא מזהה את דיסק ההתקנה (אובונטו 10.10)... אפשרי בכלל לעשות את זה בלי הערכות המיוחדות שסוני מכרו מזמן וממילא אין בהן תמיכה יותר? או שזה בכלל לא שווה את המאמץ וכדאי לזרוק את זה וזהו? תודה, רן

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by DXT,

לאחר חודשים של המתנה עצבנית, זה סוף סוף הגיע! (* התמונה להמחשה בלבד ) לחצו על הקישור לרשימת חידושים, הסבר כללי, ומירורים להורדה (כולל ביטורנט וגרסת DVD).

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

עד כמה שידוע לי זה שאי אפשר להתחבר דרך כרטיס PCI ל ADSL אלא רק דרך מודמי Alcatal ואורכית נכון? אם אפשר להתחבר דרך כרטיס PCI ל ADSL תוכלו לתת הסבר איך עושים את זה ב RH 8.0 תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yamamoto,

איך עושים את זה נתחיל עם זה שאין לי קול ותוכנות כמו אימיול מקודדים דפדפנים..... איך אני מתקין אקרובט ריידר ודרייבר של nvidia הורדתי מנענע פיירפוקס בעברית ללינוקס אבל איך אני מתקין את זה

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by spelltox,

היי אנשים ! קיבלתי CD שמכיל תוכנת שרת כלשהי שנבנתה עבור לינוקס, הדיסק אמור להתקין DEBIAN ולאחר מכן להתקין את אותה תוכנת שרת (באופן עצמאי וללא התערבות המשתמש). המחשב שעליו אני מנסה להתקין הוא מסוג ASUS EEE PC 4GB (עם קורא כרטיסי SD וכניסות USB, אבל ללא CDROM מובנה). חיברתי CDROM חיצוני דרך USB וניסיתי להתקין, אבל קיבלתי שגיאה בחלק ההתקנה של MOUNT CDROM : ההתקנה כותבת שאינה מצליחה למצוא את ה-CDROM (אולי מפני שהוא USB ?) ושואלת אם אני מעוניין לספק דרייבר דרך "Removeable Media". חשבתי שהבעיה היא ב- CD שקיבלתי, אך כשהורדתי גירסת UBUNTU 7.10 "נקיה" וניסיתי להתקין אותה שוב קיבלתי את אותה השגיאה. שאלתי היא : א. האם קיים דרייבר כזה שאני יכול לספק לתוכנת ההתקנה ? איך מוצאים אותו ? …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היום התקנתי Ubuntu 8.04 והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (nvidia) ושכחתי איך קוראים לממשק התלת מימדי עם הקוביה. אז אני צריך את השם של הממשק הזה ואם אתה ממש נחמד אז גם לינק לחבילה שלו. אוקיי מצאתי זה beryl אממ אני לא מצליח להתקין Beryl השרת הזה: http://ubuntu.beryl-project.org/ לא עובד ואני אמור לקבל ממנו איזו חבילה. יש עוד שרת שיש עליו את החבילה? עכשיו יש לי שאלה אחרת אני משתמש בPidgin לשיחות ברשת מסנג'ר אבל כל 10 דקות הוא קורס וזה ממש ממש מציק. שהשתמשתי בגרסא 7.10 (של ubuntu) זה לא קרה, אין לי מושג ממה זה נובע. תודה רבה (:. הסתדרתי, תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחרונה התחלתי לחקור קצת על לינוקס, לאחר שפעם עבדתי עם Live CD של לינוקס לפרויקט מסוים, והיום ניסיתי להתקין את Ubuntu. אני מעלה את ההתקנה, הוא מראה לי את הלוגו, ואת הפס הכתום הרץ של הטעינה. לפתע הוא נתקע וכפתור ה-Caps Lock מתחיל להבהב :\ ניסיתי להעלות את ה-Safe mode GUI או איך שלא קוראים לזה, התחלתי משם בהתקנה וכשהוא הגיע ל-39% ב-copying files הוא שוב נתקע ושוב הנורית של הקאפס לוק מהבהבת. אני לא יודע מה לעשות ]:

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by patah,

יש לי שעלה לגבי מאקינטוש או לינוקס מי מבין? [br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 17:55:16 יש לי מחשב שעולה אליו win 98 אפשר לעלות אליו מערכת שלא ווינדווס?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Hi, well as you see I dont have hebrew here, so my first question is how I can setup a layout switching? In Gnome I used Alt+Shift to switch from us -> il -> ru -> us and etc In openbox Alt+Shift don't work.. Another question is I dont see the caret when I type, this annoying | that blinks when you type something, how I can set it? Again language problem, PyPanel dont show hebrew instead it shows cubes :\ Is there a way to use screensaver and screen power saving without executing gnome-screensaver and gnome-power-manager? Sorry for that massive questions bombing and for english. Openbox is awesome btw Thanks a lot!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה להכין לי גיבוי, מסודר במקרה ו... עכשיו אני יודע איך, לקבל את כול החבילות שמותקנות, והלכניס אותן לקובץ. על ידי שאני עושה ככה dpkg -l > ~/packconf אבל זה נותן לי כזה קובץ Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold | Status=Not/Installed/Config-files/Unpacked/Failed-config/Half-installed |/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad) ||/ Name Version Description +++-======================================-==================================================-============================================ ii acpi 0.09-1 displays information on ACPI devices ii ac…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לפתוח על המחשב השני שלי עם הלינוקס(ubuntu) שרת סורס אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה עשיתי כמה חיפושים בגוגל ולא מצאתי כלום תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by gevAA,

מישו יכול לתת לי את הפקודות ליצירת קובץ חדש בלינוקס ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. הי, כרגע אני משתמש ב- Ubuntu 7.04 עם KDE ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה למעל 1024X768 (למרות שהמסך שלי תומך בזה). ניסיתי להוסיף את האפשרות ל- 1280X1024 בקובץ /etc/X11/xorg אבל זה לא שינה כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני משער שזה לא דבר מסובך, אני פשוט Noob. ד"א החלפתי ל- KDE ואני לא מוצא פה את האפשרות להחלפת הרזולוציה בכלל (לא זוכר איפה זה), איפה זה נמצא? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by interfan7,

שלום, אני תוהה לעצמי - האם חומת אש ואנטי-ווירוס זה דבר שקיים/רצוי/מומלץ? מאז שקיבלתי את המאקבוק הדבר כלל לא משך תשומת ליבי. אני מבין שיש הרבה פחות התקפות על הלאופרד מאשר על חלונות, אבל בכל זאת, מה העניין עם זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מצרף רשימת תוכנות חינמיות שמצאו חן בעיניי ואני משתמש בהן. אתם מוזמנים לצרף עוד תוכנות לרשימה ובכך ניצור יחדיו "קטלוג" תוכנות חינמיות למקינטוש. RBrowserLite- ,תוכנת ftp מצוינת -http://www.rbrowser.com/RBrowserLite/RBrowserLite.html מיץ פטל - תוכנת צ'יטוט באי סי קיו המאפשר דיבור בעיברית -www.mitz-pettel.com iCal calling iTunes - תוכנה המאפשרת "לחבר" את ה-iTunes וה-iCal. אתה בוחר שעה ביומן של ה-iCal וה-iTunes מנגן - http://www.malcolmadams.com/itunes/itinfo/icalcallingitunes.shtml Wings 3D - תוכנת תלת מימד מצוינת. שווה הורדה!! - www.wings3d.com Pov-Ray - תוכנת רינדור מומלצת www.povray.com זהו בינתיים, אתם מוזמנים להיצטרף ולתרום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Zambar,

הכל רץ טוב ויפה עד שאני מגיע לשלב שאני בוחר להתקין אותה. הוא "חושב" קצת, מראה את המד ההוא, ואז חוץ מ-3 הלוגואים של אובונטו בחלק העליון של המסך, הוא לא מראה לי כלום. יש לציין שכשאני לוחץ סתם על אנטר המחשב מגיב. במה חטאתי?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, יש לנו DNS ו DHCP של WINDOWS 2003 ׁ דרך AD של מיקרוסופט יש לנו בארגון מגוון של מערכות הפעלה (XP/WIN7/VISTA/2003/RHEL/UBUNTU) כאשר אני נותן פינג_"שם מחשב" ממערכת הפעלה של WINDOWS למערכת הפעלה LINUX הכל עובד טוב. לעומת זאת, כשאני נותן פינג_"שם מחשב" ממערכת הפעלה של LINUX למערכת הפעלה LINUX אני מקבל מענה משם מחשב שונה בכל פעם. לדוגגמה: הפקודה PING BLABLA התשובות השונות: from BLABLA ׁ(תקין) from AAAAAA (לא תקין) from BBBBBB (לא תקין) שמתי לב שהוא "מושך" את השמות האלה מה- RDNS. הפתרון שלי עד עכשיו היה למחוק את השמות מה RDNS ידנית כדי שהוא לא ייתן לי שמות פיקטיביים כשאני נותן פינג. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויש לו פתרון טוב יותר?!?! תודה רבה לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by spatz,

יש לי מחשב פנטיום 2 שמתפקד כראוטר ושרת אפאצ'י ויש לו 128 מגה זכרון. לחבר שלי יש 128 מגה שהוא לא צריך אבל הם 100MHz ואני לא יודע איזה מהירות מותקנת כרגע במחשב. על הזכרונות לא כתוב כלום. אני מחפש תוכנה שתראה לי באיזה מהירות פועל הלוח כדי שאני אדע אם הזכרונות מתאימים, מישהו מכיר אוליי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by blue wings,

שלום לכולם, אני משתמש של Win בערך כל חיי וכבר המון המון זמן עוברות לי מחשבות בראש על לינוקס. אולי כי פשוט נמאס לי מהשגרה, אולי כי זה פשוט מסקרן אותי, אולי כי סתם בא לי להכיר עוד משהו, אני רוצה לעבור ללינוקס. אך יש לי דברים שעוצרים אותי כמו: *האם יש דרכים להפעיל תוכנות של חלונות על לינוקס? *כיוון שאני "גיימר עלק" האם משחקים\סטים\וונטרילו יעבדו על לינוקס? *מה לגבי אנטיוירוס, זה עדיין נכון שאין צורך בהגנה כזאת או אחרת? מקווה לפתור כמה שאלות מתוך ההמון תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by tnt studios,

איך אני עובר מהגירסה שיש לי (6.06) לחדשה (6.10)? תודה רבה, RegMan tnauman

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by exercise,

http://www.fs-driver.org/index.html נראה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. למישהו יש תוכנה כזאת ? יש לי 2 ארד דיסקים אני יכול ליראות את שניהם מהOSX אבל לא יכול ליראות אז זה של הOSX על חלונות

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.