מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
יש פה שני מעבדים: Intel Pentium IV 2.4C Ghz HT 512K 800Mhz AMD Athlon XP 2500+ Barton 512K 333Mhz קרוב משפחה קונה בקרוב מחשב חדש אז הבאתי לו כמה מפרטים הוא כבר שוכנע שAMD יותר טוב רק הוא צריך הסבר מה ההבדל בן ה800Mhz במעבד של אינטל לבין 333Mhz של AMD. לא הצלחתי להסביר לו תעזרו לי לשכנע אותו אני לא רוצה שהוא יקנה INTEL וסתם יזרוק עוד 600 שקל תודה לעוזרים :-\
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תסביר בבקשה על שני מעבדים האלה למה המחיר גדול בניהם. AMD AMD ATHLON 64 X2 FX-62 DUAL CORE AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB מהירות HYPER TRANSPORT 2000MT/s HT מהירות SOCET AM2 סוג חיבור 90NM ארכיטקטורת 1 : AMD HYPER TRANSPORT TECHNOLOGY 2 : TECHNOLOGY AMD 64BIT 3 : 3DNOW! PROFESSIONAL TECHNOLOGY 4 : SSE, SSE2,MMX. 4 : DUAL CORE טכנולוגיית מחיר ========> 3.5K ש"ח --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם dfi infinuty nforce4 אם שני סטיקים של זכרונות pqi 400MHZ 512MB . והשגתי עכשיו מאיפה שהוא סטיק hynix 400MHZ 256MB אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר גם אותו? כאילו אם יש מקום בכלל, כי הבנתי שיש בלוח בעצם רק שני סלוטים של DDR ושניים של SDRAM, אבל אני לא בטוח
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי בן השש שנים קיים הלוח הנ"ל: 865PE Ne02 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=218 הוא הלך האם יש אפשרות להשתמש בלוח הנ"ל כתחליף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מרכיב מחשב סלוני ומחפש לוח אם במקום ga-h67n שלא אשמח להמלצות או חוות דעת על p8h77-i מפרט נוסף: מעבד i3-2100 מארז ssg-07 של silver stone
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום למומחים שאלה לי אליכם בבקשה אני עומד לקנות לוח אם אזוס M4N68-T ומעבד אטלון X2 250 עם זיכרונות DDR3 1333 קראתי שהגבילו את מהירות הזיכרון במעבד ל 1066 כלומר המעבד לא יכול להריץ את הזיכרון במהירות 1333 האם הבנתי נכון? והאם יש משמעות בעולם האמיתי למשתמש הביתי הממוצע מבחינת ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הרבה פעם כשהסקירה או מאמר או סתם שיחה ל לוחות אם מגיעים למונחים כמו "גשר דרומי" ו"גשר צפוני" אני מבין שלא מודבר בגשר רגיל אלה מונח בנושא לוחות אם אז מה זה גשר? מה הפעולות שלו וכו' תדוה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לצערי הלוח אם שלי הלך קבלים התנפחו צריך המלצה ללוח חדש תקציב 400 שקל מערכת שלי amd 2800 Geil 2x 512 333MHZ HEc 475 W רדיון 9800 256MB DDR2 תודה,
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבר שלי קונה לוח ומעבד חדשים. הציעו לי מעבד פנטיום 4 2.6 של אינטל ולוח אם : Intel Rock עם צ'יפ של אינטל. האם כדאי לשדרג את המעבד ל 2.8? איך הלוח?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבר אמר לי שהוא קונה מחשב עם 512MB DDR 800MHz DUAL MEMORY, ואני אמרתי לו שיש לו טעות כי 800 זה RDR. הוא נתן לינק .. http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 ובאמת רשום שם DDR 800, השאלה שלי היא: האם באמת יש חיה כזו? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה עדיף לוח-אם Abit KV-85 או ASUS K8V-MX ?? עם מעבד AMD Sempron 2800 תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה יותר עדיף בסטוק מי מגיע יותר רחוק עם OC? (סתם לידע כללי כדי להיות מעודכן בשוק ה HIGH-END במעבדים) תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין DDR II 1066Mhz לא מתאים ללוח שלי, זה נכון? מה הבדל בין 800Mhz ל-1066Mhz? ובין DDR II לDDRIII? כרגע יש לי שני זכרונות של 512MB, כמה מומלץ להוסיף? (אני משתמש בXP, לא מתכנן על ויסטה בקרוב)
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. הלוח-אם בא עם כרטיס מסך משולב. איך הוא בהשוואה ל-GeForce 440MX 64MB? 2. אני זקוק לשני כניסות IDE (לכוננים אופטיים ולהארד-דיסקים). מישהו אמר לי שבלוח יש שבב מיוחד שנותן כניסה נוספת של IDE, אבל בתמונה של הלוח ראיתי רק כניסה אחת. כמה כניסות יש? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הזכרונות שבחתימה, חשבתי לשדרגם ל: http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm מה אתם אומרים? שווה? אני ירגיש הבדל כלשהו או שהזכרונות שיש לי הם מספיקים ומספקים? הזכרונות הנ"ל, גם טובים יותר בתיזמונים וגם במהירות... המחשב בעיקר משמש למשחקים, מוזיקה, אינטרנט ופה ושם עריכה של סרטים...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מתי ניתן להשתמש במעבדים הזולים האלו? הם בסוקט AM2..והם כמו מי?
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כל הזמן אומרים שהוא אדיר והם סיימו את הפיתוח חודש לפני היעד...רק מה שכחו לציין? מה המהירות שלו! כאילו שמעבד כפול ליבה זה משהו חדש בשוק..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זכרונות ADATA DDR 400MHZ PC3200 , ומשום מה בEVEREST רשום שהם עובדים על 200MHZ למה זה ככה? האם זה תקין ? ואם לא איך אפשר לשנות את זה? דבר שני, יש לי בנוסף זכרון (לא מותקן במחשב כרגע) שהוא זיכרון של ג'יגה והוא 333MHZ של hynix האם כדאי להוסיף אותו?
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חברה אני מתכנן לרכוש מערכת של AMD. כמו תמיד, אני אוהב להשקיע הכי הכי בלוח אם, בגלל שאני לא ממהר להחליף, ובמשך השנים אני משדרג. הייתי שמח לשמוע את דעתך, המנומקת והמלצות על לוח אם טוב, אם יש טוב יותר מזה. תודה חברים.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי מצאתי בלוח את האפשרות לעלות מתח לזכרונות (: עכשיו אני יכול להעלות עד 2.8.. האם לזיכרונות של TwinMos BH-5 זה מספיק או שהם צרייכים יותר? ועוד ששאלה AMD תומכים ב400MHZ בילבד הזיכרונות האלה יתאימו?או שלא יפעלו ?כי הם PC3500\433 הנה הלינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220 תודה מראש :-*
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-