עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EyalOnn,

עדיף לי ללכת על GA-965-S3 ו-E6300 או 945 של GB ו-E6400 ? כי זה יוצא +- אותו מחיר

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום לכולם, בעוד כמה שעות אני הולך לקנות לוח, אחרי שקיבלתי המלצה פה בפורום לגבי ה ABIT AB9 Pro שהוא בתקציב עד 800 יש לו אפשרות סבירה לגבי אוברקלוקינג, ובעל יציאה אופטית. השאלה שלי היא לגבי היציאה אופטית, אם אני מחבר כבל אופטי למגבר שברשותי, האם אני באמת מקבל את האפקט של 5.1 ללא חיבורי RCA למניהם? חלוקה נכונה ושווה. בתודה..

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם. לפני שפתחתי את הטרד עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה. אני מרכיב מחשב עם מעבד מרובע ליבות של INTEL למטרת עבודות בתלת מימד. אני לא בטוח בקשר ללוח, איזו ערכת שבבים נחשבת יציבה יותר למעבד אינטל הספציפי? ראיתי שהלוחות מבוססים Nforce יקרים יותר מאלו המבוססים צ'יפסטים של INTEL . מה ההבדל בינייהם? יש הצדקה למחיר הגבוהה של NVIDIA? בין הצ'יפסטים של NVIDIA, מה ההבדל בין ה650i ל 680i תודה .

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. מתי ניתן להשתמש במעבדים הזולים האלו? הם בסוקט AM2..והם כמו מי?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והדיסק הקשיח.. בנוגע למעבד אני צריך מעבד בסיסי שיפעיל לדוגמה GTA IV או prototype 2 בצורה טובה, כרגע אני משתמש ב core 2 due 6300 1.8 ghz יש לי תקציב למעבד עד כ 700 שקל.. בנוסף שאלתי היא במידה ואחליף מעבד אצטרך להחליף לוח אם? כרגע אני משתמש בלוח האם של GA-965P-DS3 gigabyte תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. gf 6800 gs tiwnmos 1 gb ddr 400 mhz AMD 3200 veince אולי oc שיהיה טוב למשחקים

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  7. אני שוקל לבסס מערכת על לוח זה. מכיון שאינו זוכה לפופלאריותת אשמח לקבל חוות דעת תודה

8. Started by NoamHa,

שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  10. מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by The-Magician,

מישו יכול לעשות לי סדר קצת?? אני מחפש מחשב נייד (בינתיים רק מחפש) ואני מסמן באופציות של הסינון זיכרון של 4 גיגה לפעמים זה מוצא לי זיכרון של DOR2 של 2 גיגה מה ההבדל בין כולם?? והסתכלתי בדביק ולא הבנתי.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by InFecT[0]r,

אני צריך עצות וחוות דעת על המוצרים האלה לוח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 ומעבד אני צריך אתה עצתם מחשב לאוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי לוח אם P4T533-C של ASUS והוא משתמש בזכרונות של RDRAM.... כן כן אני יודע..... עכשיו אני משתמש בזכרונות של SAMSUNG 64MG X2 800MHZ אני רוצה להוסיף לזה עוד 256 מגה אבל מה במהירות של 1066MHZ האם זה אפשרי :s05:

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by shirNoshe,

Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by MaxZ,

תראו, נכון יש על כל לוח אם צ'יפסט, הדבר הזה באמצע? מה הוא עושה? לאן הוא מחובר? יש לי לוח אם ישן, ופירקתי את הצ'יפסט (הוצאתי אותו) ואני רואה שאין לו חיבור ממשי, רק דבק שחיבר אותו ללוח אם ועוד 2 קלפסים כאלה. הוא סתם ליופי? יעני להראות את שם החברה, או שהוא עושה משהו?

16. היי חברה אני מתכנן לרכוש מערכת של AMD. כמו תמיד, אני אוהב להשקיע הכי הכי בלוח אם, בגלל שאני לא ממהר להחליף, ובמשך השנים אני משדרג. הייתי שמח לשמוע את דעתך, המנומקת והמלצות על לוח אם טוב, אם יש טוב יותר מזה. תודה חברים.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by (G),

אפשר לפתוח ליבה ב-ma780g-ud3h עם פנום II 720BE האופציה ACC לא קיימת. אם אפשרי, לאיזה ביוס רצוי לעדכן. תודה

18. Started by Pure-Gold,

הביטו המפרט הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2267&modelmenu=1 יש לו שני חריצי PCIe X16 כאשר מחברים אותם למערך CrossFire שניהם עובדים במקביל על 8. מה קורה אם על הלוח הזה אני מחבר 2 כרטיסים של nvidia לא במערך. הכרטיס הראשון למשל 9800 והשני 7100 רק כדי שיספק לי עוד יציאות למסך. האם הראשי יעבוד ב 16 והשני על מהירות נמוכה יותר או ששינהם יעבדו בכל מקרה על 8 ? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. מתלבט מאוד בין E8400 שכרגע יש לי במחשב ונהנה ממנו מאוד בגיימינג אך רציתי להשתדרג ועדיין להשאיר/לשפר את יכולות הגיימינג של המחשב.. לוח אם X38 ושאר המפרט מופיע למטה או בצד. מטרות: *גיימינג (כמה שיותר...) *עריכת וידאו *PHOTOSHOP ברמה נמוכה-בינונית האם ארגיש שיפור ממשי ביכולות הגיימינג,בעריכה אני בטוח שארגיש שיפור אך מעניין אותי גם הגיימינג. תודה לעונים. *HEATSINK-TRUE 120 +2 מאווררים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Dready,

שלום לכם, אני צריך עזרה לבחירת שילוש מתאים שהיה מבוסס על AMD 64 3000+ שהיה כלול בלוח אם טוב, זכרונות מתאימים וקרור נחמד שהיה בסביבות ה3000 שקל + - תודה העדפה ל ksp מתעמי מיקום, PChardware גם בא בחשבון תודה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  21. לחבר שלי יש p4 2.6 Ghz HT (northwood) ושני סטיקים של 256 MB 400 MHZ cl2.5. עכשיו הוא רוצה להוסיף עוד 512MB 400Mhz cl2.5. יהיה הבדל אם הוא יקנה עוד סטיק אחד של 512 או סני סטיקים של 256? (יש לו עוד שני מקומות פנויים) הלוח אם שלו הוא Asus p4p800. תודה!

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  22. שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת על הלוח הבא: Intel® Desktop Board Intel® G965 DG965WHMKR Bulk לא מעניין אותי עקרונית אם יש לוחות אחרים באותה רמה ופחות או יותר כסף או הצעות ללוחות. מעניין אותי ספציפית מה אתם יודעים על הלוח הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. Started by Abit.com.tw,

הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. לילה טוב, הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte GA-MA69G-S3H + ביוס מעודכן, כשאני מנסה לחבר אוזניות מקדמת המארז לא קורה דבר,יש לציין שהתקני הUSB הקדמיים עובדים והודעה אוטו' על חיבור התקנים בפנל הקידמי עובדת מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by solo53,

האם ניתן להשתמש ברכבי מחשב 32 BIT שמותקנים ועובדים כרגע על לוח 32 BIT TV CARD SCSI CARD FIREWIRE TVSAT CARD על לוח 64 BIT כל הרכיבים הם ב PCI סטנדרט

• 5 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים