מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
האם המעבד מתאים ללוח?אני לא אצטרך לעשות שום עדכון ביוס כדי שהמעבד יפעל כשורה? ולכמה באס אוכל להגיע עם זכרונות 2048MB 800MHZ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. אני מנסה לעשות boot מדיסק ישן IDE. בביוס יש רק אפשרויות לראות זיהוי של דיסקים ב SATA. את הדיסק IDE אני רואה בביוס אך ורק בלשונית של Booting שבה ניתן לקבוע את סדר ה-boot ושם בחרתי שיעשה בוט מהדיסק IDE. כבר החלפתי את הכבל של הדיסק וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ולמה בלוח הזה אי אפשר לראות זיהוי של דיסקים שהם לא SATA ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התוכנה מחזירה לי רק ציון אבסולוטי שלא אומר לי כלום. האם יש איזשהו אתר עם דירוג הציונים באופן יחסי ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי 3 מעבדים שונים ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים מי מביניהם הכי טוב ,להלן הנתונים שלהם: המעבד הראשון: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box : מס' ליבות - 4 FSB-1066 מהירות מעבד - 2400 זכרון מטמון-8000 המעבד השני : AMD Athlon 64 X2 FX-74 Socket AM2 Box : מס' ליבות -2 FSB -2000 מהירות מעבד-3000 זכרון מטמון- 2x1024 המעבד השלישי : Intel Pentium 4 660 : מס' ליבות - 1 FSB - 800 מהירות מעבד-3600 זכרון מטמון - 2048
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט SIS 648). מההתחלה חוויתי טונות של בעיות כרטיס הR9700 PRO שלי. מסכים שחורים, תקיעות באמצע משחקים, באגים בגרפיקה, הודעות שגיאה ומה לא. החלטתי לחקור את העניין לעומק ותראו מה מצאתי: http://www.tech-report.com/news_reply.x/4099/0/ כן כן- ATI יצאו בהודעה רשמית שיש ללוחות של SIS 648 בעיות עם כרטיסי הראדון שלה. לכן, מי שרוצה לקנות את הלוח- אל תקנו!! היום אני בא עם ההודעה הזאת למוכר ודורש ממנו שיחליף לי לוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל. כרגע השאלה שלי היא איזה לוח לקחת שמתאים למעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ 2 זכרונות של 256 333MHZ זתומרת 512 333MHZ ו SAPPHIRE RADEON 9700 PRO. למי שיש את הכרטיס על איזה לוח הוא עובד עליו והאם חווה בעיות כלשהן.…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי חברים איפה אפשר למצוא טבלה שמסבירה הבדל של על ציפסט ? P35 לעומת G35 ? לכל מעבדי 775 ? ז"א משהו כמו : http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2008/benchmarks,16.html רק שמדגים ציפסט !
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני בטוח שזה יעבוד אבל יש איזשהו העדפה משמעותית לקנות את ה1GB השני מאותה חברה של הראשון או שזה לא כל כך משנה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עדיף לי ללכת על GA-965-S3 ו-E6300 או 945 של GB ו-E6400 ? כי זה יוצא +- אותו מחיר
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים קניתי מחשב והלך לי הזכרונות היו לי זיכרונות של crosair 2 ג'יגה2X דואל צ'נל עכשיו אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתאימו למפרט הבאה: DFI INFINITY SLI 939 MB מעבד AMD 3800X2 אני חושב לקנות זכרונות של 4 ג'יגה בדואל צ'אנל...על איזה אתם ממליצים ? ואיזה יתאימו לי ללוח אם? תלודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 כמו שאתם רואים 2 זכרונות במהירויות שונות ולוח שלא תומך בכלל את המהירויות האלה.. אני צריך לוח שמשלב pci-e + agp + ddr2 up to 800mhz + i845GE + למעבדי E הכפולי ליבה החדשים של אינטל שיהיה אופציה לשדרג בעתיד + SATA + חיבורים רגילים ישנים שכחתי איך קוראים להם (2HD + cdrw) יש איזושהי המלצה?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
מישו יכול לעשות לי סדר קצת?? אני מחפש מחשב נייד (בינתיים רק מחפש) ואני מסמן באופציות של הסינון זיכרון של 4 גיגה לפעמים זה מוצא לי זיכרון של DOR2 של 2 גיגה מה ההבדל בין כולם?? והסתכלתי בדביק ולא הבנתי.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני צריך עצות וחוות דעת על המוצרים האלה לוח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 ומעבד אני צריך אתה עצתם מחשב לאוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מסתבר כעת שב 4 ל 4 רק הוסר ה NDA מעל הווניס והסוקרים אשר חפצו בכך יכלו לפרסם את הסקירות שלהם כפי שחלק מהם אכן עשו. ההשקה של הווניס והסאן דייגו תהיה ב 15 לחודש 4. בקטנה: באג הקור המוגזם מאוד (40 מעלות מתחת לאפס ודרומה) נמצא בטיפול של AMD וייפתר. מקור: משתתף בפורום שלא מעונין בחשיפה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59236 הערה: נשמע סביר אבל לא מדובר בדובר רשמי של AMD או משהו כזה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כל זכרון שיש לי יכול לעבוד בדואל אם אני מחבר אותו בשני סטיקים למשל יש לי 2 זכרונות DDR 400 של אותה חברה אבל הם מאד ישנים ופשוטים האם הם יכולים לעבוד בדאול ? כי לפי מה שאמרו לי חייבים שהזכרון יהיה מיוחד לדואל ושלא כל 2 סטיקים שמחברים הם יעבדו בדואל . אשמח לתגובות תודה מראש....... עריכה: הלוח אם שלי תומך בדואל כמובן.....
-
שלום ברשותי מחשב ישן יחסית עם P4 סוקט 478. רציתי לשדרג אותו קצת, עכשיו מכיוון שזכרונות DDR מהדור הראשון נראים יקרים מדי חיפשתי לוח שתומך ב DDRII ומצאתי הוא גפ תומך ב PCI-E X16 שזה גם טוב (כ.מסך והכל) תומך ב IDE ו SATA ככה שאני לא צריך לשדרג כלום כשאני קונה אותו וכשאצטרך אוכל לשדרג. השאלה שלי: זה שווה את הכסף? קצת פחות מ 300. תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אפשר לפתוח ליבה ב-ma780g-ud3h עם פנום II 720BE האופציה ACC לא קיימת. אם אפשרי, לאיזה ביוס רצוי לעדכן. תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שצ'יפסט 865PE הוא למעשה צ'יפסט 875P עם PAT מכובה, ועם קצת טוויקים בביוס אפשר להשוות לוח כמו שלי לאחיו היקר פי שניים. לרוע המזל, מסתבר שאינטל לא אהבה את הפגיעה במכירות 875P ואיימה על היצרנים הרלוונטים לבל יאפשרו הפעלת PAT בביוסים שלהם. לפיכך ובהתאם לזאת, בביוסים החדשים האפשרות פשוט לא עובדת, ואין בנמצא אף ביוס ישן וטוב. האפשרות היחידה שלי היא למצוא ביוס פרוץ. מישהו יכול להכווין אותי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי(AMD2000) לבארטון 2500 ויש לי לוח אם של ג'יגבייט מסוג GA-7VAX האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Corsair 2 g 4-4-4-12 Xms2 Patriot Extreme 2g 4-4-4-12 wich one is better? no oc intended שני הזכרונות במהירות 800
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אמרו לי בפורום מפרטים שה-E5200 טוב יותר מה-Q8200 למשחקים, ולכן אמרו לי לא לקחת אותו. איך זה הגיוני? המחשב לא יישמש רק למשחקים, שווה בכל זאת לקחת את ה-Q8200? ובקשר ללוחות אם, מבין אלה איזה אחד הוא האוברקלוקר הכי טוב? Gigabyte GA-EP43 DS3L Asus P5QL PRO תודה =]
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-