מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי , אני מחפש לוח ומתחיל להשבר לי לחכות ללוחות X38 האם ללוח הנ"ל יש יציאה של AUX-OUT ל AUDIO כי אני רק ככה יכול לחבר את הלוח לרסיבר שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעיקרון רוצה לקחת את המחשב הדפוק שלי להחליף לו את הלוח אם המעבד והכרטיס מסך הקיצר מחשב חדש אבל רק את החלקים הנ''ל לקנות, בעיקרון אני רוצה מחשב חזק למשחקים התקציב שלי לחלקים החדשים הוא 4500 עם אפשרות ל5000 במקרה הצורך, אני בעיקרון כבר סגור על הכרטיס מסך אני לוקח RADEON X850XT 256MB POWER COLOR, עכשיו אני רוצה מעבד עם מינימום 2.4 GHZ אוקי אז עכשיו כשזה יוצא לי כבר 1350 שקל (בגלל הכרטיס מסך) אז יש לי עוד 3150-3650 שקל להוציא על הלוח אם והמעבד, אז תציעו לי בבקשה שניים שיתאימו לדרישות שלי, תודה לכל מי שיעזור לי בנושא
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי שני סוגי מעבדי שני ליבות של AMD הכוונה היא ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 שניהם עם אותו מפרט אבל באחד רשום Stepping E6 ובשני Stepping E4 מה ההבדל בינהם ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב עם לוח אם P35 של Abit, מעבד E7200. אני לא מתכוון לעשות OC אז 2 שאלות: האם צריך שדרוג גוף קירור (להחליף את המקורי ביותר טוב) גם אם לא עושים OC, או לא. ואני שואל את זה כי המחשב בא עם כרטיס מסך HD 3850, ויש אפשרות לשדרג ל9600GT ב110 ש"ח, אז השאלה היא אם אני משדרג לכרטיס 9600GT יהיה צוואר בקבוק או לא, ואם צריך גם לשדרג את גוף המעבד או שאין צורך וזה לא קשור לכרטיס מסך זה רק אם עושים OC למעבד?.. הינה המחשב: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 מצפה לתשובה מהירה, תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש של 2GB הנה הלוח אם שלי: Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC ואני עכשיו מזמין גם ספק כוח חדש: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 ככה שלא תיהיה בעיה להריץ כרטיס זיכרון 2GB אני מעוניין להזמין כרטיס זיכרון 2GB עד 200 שקל! חריגה מקסימלית 10 שקל!
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברשותי המערכת הזאת: AMD 1200 epox ep-8rda3 256 ddr (266mhz-pc2100) ברצוני לשדרג את הזכרונות ל 512 אבל היום קשה לי להשיג זכרון מסוג כזה בגלל שהוא קצת ישן. אני יודע שיש חנויות שזה קיים, אבל יש גם חנויות שרושמים באתר שלהם ואתה מגיע ואין במלאי או כל מיני תירוצים למינהם. רציתי לדעת אם אני יכול לשים זכרון טיפה יותר מהיר מהסוג היותר נגיש בחנוית, בשילוב של הסטיק שיש לי של ה 256, ואיך זה ישפיע על המערכת? הלוח תומך זכרונות מסוג DDR-266/333/400 לינק למידע על התכונות של הלוח : http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=230 בתודה מראש יניב.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם אפשר לשים על הלוח הזה : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 זיכרונות מסוג של SDRAM ???
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שצ'יפסט 865PE הוא למעשה צ'יפסט 875P עם PAT מכובה, ועם קצת טוויקים בביוס אפשר להשוות לוח כמו שלי לאחיו היקר פי שניים. לרוע המזל, מסתבר שאינטל לא אהבה את הפגיעה במכירות 875P ואיימה על היצרנים הרלוונטים לבל יאפשרו הפעלת PAT בביוסים שלהם. לפיכך ובהתאם לזאת, בביוסים החדשים האפשרות פשוט לא עובדת, ואין בנמצא אף ביוס ישן וטוב. האפשרות היחידה שלי היא למצוא ביוס פרוץ. מישהו יכול להכווין אותי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חושב על לקנות זכרונות בחו"ל. הגיוני שאם קורה להם משהו, היבואן בארץ יכול לטפל בזה אם יש אחריות בינלאומית. לאילו חברות יש יבואנים רשמיים בארץ ואיך אני מוודא כי האחריות תקפה גם כאן?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Corsair 2 g 4-4-4-12 Xms2 Patriot Extreme 2g 4-4-4-12 wich one is better? no oc intended שני הזכרונות במהירות 800
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי מעבד sempron 3000+ palermo ולוח gigabyte עכשיו הsocket בלוח ובמעבד הוא 754. האם נדפקתי כי אני לא יכול לשדרג?...
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אמרו לי בפורום מפרטים שה-E5200 טוב יותר מה-Q8200 למשחקים, ולכן אמרו לי לא לקחת אותו. איך זה הגיוני? המחשב לא יישמש רק למשחקים, שווה בכל זאת לקחת את ה-Q8200? ובקשר ללוחות אם, מבין אלה איזה אחד הוא האוברקלוקר הכי טוב? Gigabyte GA-EP43 DS3L Asus P5QL PRO תודה =]
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם ההגדרות BIOS שלי בסדר... אני צריך לדעת מה הערך באפשרויות הבאות: תפריטADVANCED בביוס: CPU Vcore PS/2 Mouse function control USB Legacncy support: תפריט CHIP CONFIGURATION באדבנסד: SDRAM CAS Latency SDRAM RAS Precharge Time SDRAM RAS to CAS Delay SDRAM Active to Precharge Time DRAM Read Latch Delay I/O Configuration: Parallel port Mode המון המון המון תודה למי שיעזור!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המעבד שהיה לי 5000+ נשרף, החיפו אותו ל 5000B. מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
דף המוצר: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_13041,00.html דף המחירים: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 הערה: זהו, עידן חדש, ריבוי מעבדים במחשב ביתי בתוספת עלות שולית ביחס ללוחות כפולי שקעים.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה בדיוק הסטפינג הזה..מה ההשלכות שלו.. ויש לי מעבד AMD 3800 DC בסוקט 939 ובאוורסט אני רואה שהסטפינג שלי . JH-E6 עכשיו השאלה אם זה טוב? (אם אפשר לקרוא לזה ככה)
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
וזכרון DDR 2 800MHZ
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה אתם הייתם לוקחים למטרת משחקים? אל תגידו לי שום מעבד אחר, נותנים לכם אפשרות אחד מהם מה אתם הייתם לוקחים , טיפה פירוט יעזור.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בשנה האחרונה בכל פעם שאני פונה לספק החומרה שלי ומבקש לקנות מחשב חדש אז הוא שואל אותי אם מדובר במחשב שאמור להריץ מעה"פ רגילה או סביבת שרת. לטענתו לוח שמיועד להריץ XP לא ניתן יהיה להתקין עליו 2003 לדוגמא. נושא זה עולה בכל פעם שאני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל אם chipset של אינטל. אופי העבודה שלי הוא שאני צריך שהמחשב יריץ לי את כל סוגי המערכות כולל שרתים (אני שומר images ב-Ghost ). אני מניח כי ספק החומרה שלי לא משקר כי אכן באתרי של אינטל תחת לוחות אם יש הפרדה ברורה בין לוחות שרת ללוחות Desktop . האם באמת לא ניתן להתקין מערכת שרת (דוגמא 2003 ) על מחשב "Desktop " .
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-