מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 512 עם תיזמון מסויים,האם אני יכול לקנות עוד סטיק של 512 עם תיזמונים יותר טובים? האם זה לא יצור התנגשות כלשהי? אם זה אפשרי,אז יש עדיפות לסטיק בעל התיזמון היותר טוב להיות בסלוט 1? או שזה לא משנה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיסי זיכרון .. בכל מני קטגריות .. 1. מהירות כגון : 1666 MHZ וכו' ולגבי CL עד כמה זה חשוב ולגבי האם לקחת 4 GB או 6 GB והאם זה כל כך משמעותי עבור מחשב לגיימרים ?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחיר מעבד כרגע משוער לעמוד על 1000$ בלבד לצרכן 16 ליבות - 32 threads סוקט S3 חדש http://wccftech.com/amd-ryzen-16-core-threadripper-whitehaven-4094-socket/ **השוואה ישירה ל- ryzen 7 בתמונה מטה. ryzen 7 מימין, ryzen 9 משמאל השקה זו של ה- Ryzen 9 בחודש הבא, מוציאה להשקת אינטל I9 את האוויר מהמפרשים ומרנדרת אותה כהשקה לא מעניינת ובלתי רלוונטית...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתאם לכתבה שהתפרסמה באתר (http://hwzone.co.il/news/1186252119/43916/) בגלל שהמעבדים החדשים יוצאים בעתיד הלא כל-כך רחוק, זה מוריד את הכדאיות של קנייה של מחשב נכון לעכשיו? כי ישנו סיכוי שבזמן הזה כבר הDDR3 ימכר בסכומים נורמליים ויראה יעילות גדולה מהDDR2.. אז, מה אתם אומרים? שווה לחכות את החודשיים-שלושה האלה, או שבכלל עוד חודשיים-שלושה הקנייה של זה לא תהיה ריאלית? או לא שווה, ביחס לאפשרויות עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות, יש לי שתי סטיקים של זכרונות pdp liberty ddr400 pc3200 512 בדואל צ'נאל, ויש לי שתי סלוטים פנויים, הלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה זכרונות, מחשב חדש זה בעייה כרגע בשבילי בגלל הכסף.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524 מעניין מתי הלוח יגכיע ארצה וכמה הוא יעלה.לפחות לפי הכתבה הזאת ניראה לוח מצויין ועדיף במיוחד לבעלי כרטיסי AGP .
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS שגם P4B266-C הלוח תומך בזיכרון DDRAM במהירות 266 MHZ וזה מה שמותקן בלוח אם (סטיק אחד של 256 MB של חברת KINGSTON) אני מעוניין להוסיף זיכרון של 512 MB אבל המהירות 400 MHZ האם הזיכרון יזוהה על ידי הלוח אם ? כמו שצריך ? לא יהיו בעיות לקנות 400 MHZ זול יותר מאשר לקנות 266 MHZ וגם יהיה בו שימוש עתידי אם אני ישדרג את הלוח אם. אז מה אתם אומרים ? מה לקנות ? איזה חברה ? או כל דבר אחר
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אינטל ממשיכה לשחרר טכנולגיות בתדרים גבוהים הרבה זמן אני עוקב אחרי אסרטגיית השיווק של אינטל וככל הנראה לי היא לא תנוח עד שתמחק את AMD פעם כשאינטל הייתה מוציאה מעבד חדש לשוק בהתחלה הוא היה מאוד יקר ובהדרגה איטית הורידה את המחיר(מכיוון שכמעט ולא הייתה תחרות) ורק לאחר שמיצו את המעבד וסחטו את כולו הנפיקו אחר לפניי שנה בערך חל שינוי במערך האסרטגי של אינטל כשראתה שAMD נגסה לה בחלק נכבד מהנתח שוק השינוי התבטא בשני מאפיינים שנראים לעין (לי לפחות) 1.הורדת מחירים אגרסיבית ללא הכרה עד כדי אבסורד לדוגמא לפני 5 חודש נמכר מעבד מסדרה 9XX יותר זול מסדרה 8XX מקביל 2.שיחרור יותר מהיר של טכנולגיה תוך משהו כמו שנה וחצי+- שיחררה לאוויר 3! סדרות של מעבדים זה הערכה שלי בלבד יש מי שחושב אחר…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את המעבדים האלא ואני ממש מופתע 1.4 ghz צורך 14watts והוא מבוסס על althon (רק שבמקום 64+256 קאש יש לו 256+128) ויש לו תמיכה בddr 266 לכן אני מעריך שהוא בסביבות הalthon 1800+ אז רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את הערכת הפיתוח(זה כולל לוח עם מעבד הלוח בגודל של 17*17 ס"מ ומטה(mini-itx))? אני פשוט מתכנן נייד כזה עם fx 5200U pci edition כיוון שאין לו agp זה אמור לעלות 500$ לדעתי מחיר טוב ד"א מצתי לוח mini-itx של p4 ב722 ש"ח כולל משלוח ב:http://www.mini-itx.com/store/?c=10#p500 איזה מעבד בסוקט 478 צורך 20watts ומטה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי זכרון 2GB Crucial Balistix 6400 800mhz עכשיו, בדקתי את הזכרון בCPU-Z והוא כותב לי שmax bandwidth שלי הוא 400 עכשיו, לפי מה שאני מבין זה מתייחס למקל זכרון אחד, והשני גם הוא 400, אז השאלה שלי, היא האם כשכתוב 800\1066 וכל זה על הזכרונות מתכוונים לשילוב מקסימלי בין שני המקלות? או שיש לי איזה בעיה עם הזכרון?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן. כרגע ארבעת הסלוטים שלי מלאים כך: 2 Geil 256Mb DDR 333MHZ CL2.5 2 Corsair 512Mb DDR 400MHZ CL2.5 אני שוקל להעיף את ה-GEIL, ולקנות עוד 2 סטיקים של 512. האם זה כדאי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אם אני שם את הלוח הזה +המעבד הזה : Intel Celeron 3.20GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard איזה זיכרון אני יכול לשים..?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
hello everybody. im looking to buy a new CPU, motherboard and memorys, and i have no idea on what to pick. im willing to spend about 2500-3000 nis on this, 3500 if you think it will really improve the options.CPU must be an amd A64, i do not OC thank you in advance edit: oh and i need 512 mb of RAM , 1 stick or 2 is for you to decide
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בלילה שדרגתי את המעבד בחמשב המשני שלי מאת'לון XP 2500+ ל 2800+ (שניהם בארטון) לא ממש הספקתי לבדוק את זה בגלל השעה המאוחרת וגם היום אני לא אספיק. האם מישהו יודע להגיד לי האם אני ארגיש עליה בביצועים או שזה לא אמור להיות מורגש? בסה"כ הבדל של 250 מה"ז לטובת ה 2800. הבדיקה היחידה שכן הספקתי לעשות היא עם 3DMARK 2001 (יש במחשב TI4600) וההבדל בתוצאות בין שני המעבדים היה קטן מאוד. בנוסף ה 2500+ ידוע כאוברקלוקר נפלא, האם גם ה 2800+ יהיה דומה או נחות יותר באפשרויות ההמהרה שלו? דיעותיכם בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש את הלוח אם הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm Gigabyte GA-G31M-ES2L רשום שיש לו כרטיס מסך מובנה.. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הזה אך אין לי כרטיס מסך שמתאים לכניסת PCI ואין לי עכשיו תקציב לקנית כרטיס מסך טוב אז זה אפשרי פשוט לקנות את הלוח אם ולהישתמש בכרטיס המובנה שלו? אפשר לקבל בבקשה מידע על הכרטיס? ליראות שהוא לפחות ממוצא ולא גרוע מידי תבינו אני לא צריך כרטיס טוב אפילו עם 64MB זיכרון יספיק לי.. אני רק אשאר איתו חודש~חודשיים ואז אקנה כרטיס מסך טוב
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף אני קונה מחשב חדש יש לי תקציב של בערך 2500 שקל (ללא ציוד היקפי). בעיקרון המחשב יהיה לעבודה באינטרנט, צפייה בסרטים, שיתוף קבצים וגם למשחקים. עם המפרט שבניתי אלה שתי המעבדים הכי יקרים שאני יכול להרשות לעצמי והמחיר שלהם ממש זהה... Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray או Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
האם כרטיס ה-RAM של סמסונג, בקישור למטה, מתאים ומומלץ בכל הפרמטרים ללוח אם של אינטל מדגם DH67BL, כמו"כ, האם עליי לוודא, בנוסף לכל, תאימות מתח וא"כ ביחס למה וכיצד? האם צריך לוודא גם תאימות עם המעבד או עם רכיבים נוספים? https://www.ebay.com/itm/Samsung-8GB-2x4GB-2RX8-PC3-10600-DDR3-1333Mhz-240pin-NonEcc-Intel-Desktop-Memory/173018402884?hash=item2848b35044:g:5OEAAOSwbihaRKEI בתודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נישא של HP עם 256 מ"ב זכרון 333 אני לא בטוח אם זה 333 מגה הרץ או ddr333 שזה בעצם 266 מגה הרץ אם אני לא טועה. אני מעוניין לקנות תוספת זכרון של 1 גיגה. ראיתי בזאפ שהמחיר הכי נמוך לזכרון לנייד 1 גיגה הוא 788 ש"ח לזכרון 533 מגה הרץ. האם כזה זכרון יעבוד על הלוח של הנייד הזה במקביל לזכרון הקיים ? אני יודע שאם כן אז שניהם יעבוד במהירות הנמוכה מביניהם ולגביי זה אין לי מה לעשות השאלה אם הוא יפעל בכלל מבחינת מתחים וכו'.. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב AMD קצת ישן יש לו זכרון של 64M SDRAM האים זכרון של 256SDRAM יתאים למחשב .. אני לא יודע בדיוק את הסוג מעבד או לוח .. אבל אם תוכלו לעזור לי בתשובה אודה לכם ...
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-