מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
כל הזמן אומרים שהוא אדיר והם סיימו את הפיתוח חודש לפני היעד...רק מה שכחו לציין? מה המהירות שלו! כאילו שמעבד כפול ליבה זה משהו חדש בשוק..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה לוח אם + מעבד AMD פלוס קירור חדש למעבד (כי הקירור שבא איתו הוא חרא) הכי מומלץ לקנייה בתקציב של עד 1100 שח ? תתחשבו בזה שאני רוצה לעשות אובר קלוק, והמחשב מיועד בעיקר למשחקים .. בתודה בנצי
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב, ואימצתי את ההמלצה הראשונה מתוך המפרטים המומלצים שבאתר HW ZONE למחשב, לצורך שימוש בייתי בסיסי. כשקיבלתי הצעת מחיר מהמוכר בחנות, הוא הציע לי מעבד e5800 3.2 GB של intel במקום הATHLON AMD 245 ולוח אם "GA-G41" במקום ה"GA MA74" שמוצע במפרט המקורי. ההפרש במחיר הוא 90 ש"ח, וטענתו היא שמכיוון שהמעבד הוא כפול ליבה הוא מהיר יותר. האם זה נכון? והאם ההפרש הוא זניח לעומת הביצוע? תודה מראש וחג שמח נחי
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
שלום!!! יש לי a64 3200 s.754 msi k8n neo platinum G.skill pc4400 le הבעיה שלי היא שכשאני שם את הזכרונות ב275mhz ומוריד את מכפלת המעבד ל8 כך שמהירות המעבד נשארת כשהייתה, המחשב כותב לי להחזיר בחזרה את ההגדרות הקודמות ולא נותן לי לעשות oc...... הכי רחוק שהצלחתי להגיע היה 220mhz ומעבר לזה, כולל 230 לא עבד.......... המתח שנתתי לזכרון בטוח הספיק.........2.8 אני לא מבין מה הבעיה? האם תוכלו לעזור לי? דרך אגב, אמרו לי שאולי הכונן הקשיח שלי שהוא s-ata מחובר לחיבור s-ata לא נעול......האם משהו יודע איזה חיבור על הלוח הזה הוא נעול??
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חברה! הייתי רוצה בבקשה לקבל תשובה לשאלה המטרידה הזאת. בכל מקום אומרים משהו אחר ונורא קשה לי להחליט במה לבחור. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה חברה הכי שווה לקחת.. מהירות 3200 1GB... ? דחוף תודה!
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות AMD 3400 או 3200.. מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בMHZ? אם יש אז אני אקח את הטוב יותר.. כי המהירות שעון של AMD 64Bit לא משהו...אבל יש להם מהירות 1600FSB.. אבל תראו האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה! ועל מה אתם ממליצים AMD או Intel? תודה ואיזה לוח אם הכי טוב למעבדי AMD איזה חברה??? EPOX GYGABYTE MSI או מה שיש תודהההההשש
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ה 6300 יכול להפעיל ויסטה ומשחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר !
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי רמת החומרה ששמו לי במחשב.. לוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 עלות כל השידרוג 650 שקל..לפי מה שראתי באינטרנט יכול להיות שדי אכלתי אותה מבחינת המחיר כי החלקים לא ממש יקרים וחזקים..רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל רכיב בנפרד.. דבר נוסף - כנראה שהלוח השרוף לקח איתו גם את הx800xl שלי :'( ואני צריך גם לשדרג כ.מסך..מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לקחת בלי לגרום לצוואר בקבוק? (1950pro יחשב מתאים או שאפשר אפילו חזק יותר?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני כרטיסי זיכרון, ואין לי מושג איזה כרטיס כדאי לי לקנות. לראשון יש צלעות קירור, ולשני לפי מה שהבנתי יש שכבות נוספות של PCB שיוכלו לעזור ב-OC. מבין שניהם בלי קשר למחיר, מה כדאי יותר לקנות..?! בנוסף לזה, אני קונה מחשב חדש ובעתיד הקרוב אני מתכוון לעשות OC למעבד, אז אולי מבין שניהם יש כרטיס שיותר מתאים ל-OC, אין לי מושג איזה. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 המון תודה, שתהיה לכולכם שנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לא בטוח שיהיה oc .. אבל אני רוצה משהו טוב אמין .. עד 700 1024 512*2 הלוח צריך ליהיות ל amd 3200 אני רוצה לוח חזק וטוב... עד כ 700 ש"ח.. עם כרטיס קול מובנה ו כרטיס רשת כמובן.. תודה לכם
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6600, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לוח כנראה יהיה ASUS P5B DELUXE. מהמידע שמצאתי ברשת אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק הכי כדאי לשים זכרון בתדר 533 כי הוא בכפולה שלמה של ה FSB. האם זה באמת נכון? איזה זכרון (2GB) כדאי לשים במחשב הנ"ל (מיועד למשחקים, ללא אוברקלוק). תודה
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ספק כוח:Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מחיר:577 /736 שמושים:CF OC:לא רציתי לדעת איזה לוח יותר כדאי ומה ההבדלים בינהם: http://tms.co.il/product/10248 http://tms.co.il/product/10232 עם צריך את המפרט המלא אז: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪541 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מ…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף (סטיק אחד) של איזה חברה עדיף יותר... Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL5 (כולל גוף קירור) או GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) אני שואל כי קניתי מחשב חדש, והיו אמורים להביא לי זיכרון של Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL4 כולל גוף קירור.. והביאו לי זיכרון עם CL5 במקום (יש כאלה הבדלים?) בקיצור, המוכר הציע להחליף לי את הזיכרון לזיכרון של GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) מה כדאי לעשות? לקחת או לא...? תודה לעוזרים =)
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
(לא מצאתי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו.. אם צריך לשנות תגידו לי) אוקיי, על המעבד שלי כתוב ADA3200AEP4AX ומתחתיו CBaec עכשו אני הבנתי שזה קלאו האמר (AX =C0) אבל לפי חיפושים בגוגל עולה שזה ניו קאסטל מה הולך פה??? אם זה ניו קאסטל עם סטפינג C0 נדפקתי חזק מישהו יכולל עזור לי ולהסיר את המתח שלי ? (למה אני לא בודק בעצמי? כי אין לי זכרונות עדיין )
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-