מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב מאד קונה מחשב אני הולך כנראה על הלוח ASUS P5W DH DELUXE עם מעבד E6600 התקציב הוא בערך 1500 שח אני צריך לבחור עכשיו זכרונות אני מתכוון להריץ ויסטה 64B וצריך שתהיה אופציה לOC בעתיד (לא משהו גדול 3GH מספיק) הציעו לי את הזכרונות הבאים 2g 667 של kingston ב1450 סטיק אחד ?או ?שני סטיקים של גיגה800 Kingston HyperX ב1470שח או שכדאי בכלל ללכת על TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ב793 שח מה אתם אומרים השני גיגה יתן לי אפשרות להגיע בעתיד ל 8 אם לוקחים בחשבון שניתן לשדרג את המעבד ל QC יכול להיות שזה יהיה שימושי הקינגסטון 800 לא יגבילו אותי באוברקלוקינג או שאני לא צריך 800 להגיע ל 3 גיגה? והtwinmos ממש זולים בקיצור אני מבולבל ??? עזרתכם בבקשה תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב למשחקים.. AMD ATHLON 4800 או INTEL QUAD 6600 ???
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4400+ AMD Athlon 64 X2 4600+ AMD Athlon 64 X2 4800+ במהירות שעון של 2.4 גיגה הרץ מקור: http://www.hexus.net/ מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344&page=3&pp=25 הערה: א. כפול הליבות השולחני המהיר ביותר של אינטל (עד לעידן ה 65 ננו מטר לכאורה) הוא ב 3.2 גיגה הרץ. ב. אתלון X2 64 במהירות שעון של 2 גיגה נראה לי מעבד נפלא, עדיין לא ברור מה יהיה המחיר, כמה יותר יקר הוא יהיה מהאתלון 64 3200+ למשל?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! רכק עכשיו הגיעו הזכרונות החדשים שלי של Corsair TwinX 3700 בגל מקרה הכנסתי אותם על הלוח אם שלי ו הדלקתי את המחשב והמשסך היה עם לד ירוק לשניה ואז לד כתום וזאו, אני לא רואה כלום יש לי לוח אם ASUS p4p800 וכמו שראיתי באתרים הוא מתראים לקורסייר. ד"א הוצאתי את הכרטיס מסך לפני כן. כדי להכניס את הזכרונות כי הוא ענק! זה ה 256 ddr ..
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את החדשות של האתר המתיחסות לשני מעבדים אלה, רציתי לקבל מידע על עוד הבדלים בינהם. 1 - האם ההבדל הוא בדומה ל - ATHLON/DURON - או ATHLON XP/ATHLON MP 2 - האם יש שימושים ספיציפיים נוספים בהם יהיו מצתינים כל אחד מן המעבדים 3 - האם המעבדים יתמחו בתכנולוגיה הדומה ל - H.T - של INTEL 4 - איך יראה ATHLON K7 - הנוכחי ביחס למעבדים אלו (מהירויות) 5 - איך יראו המעבדים החדשים היחס ל - P4 - והאם INTEL - מיצרת דור חדש של מעבדים כתשובה ל -AMD תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד את הקירור לא הבנתי את הקטע הזה אם הקליפסים
-
- 11 תגובות
- 680 צפיות
-
-
GA-945P-S3 איפה זה נמצא בדיוק בביוס?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך ניתן לפרק את הגוף קירור CNPS7000V-AL של זלמן מהלוח אם? --------------- לא משנה, הסתדרתי...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאינני מתכוון לבצע oc. השאלה אם יש הבדל נגיד בבנצ'מרקים בין זכרות של קינגסון לזיכרון של geil או כל חברה אחרת באותו מהירות . כי אני רואה את המחירים של הקינגסטון שהם מאוד זולים והשאלה אם מה שעולה בזול עולה ביוקר .. ועוד שאלה יש הבדל משמעותי בין ddr2 667 לבין ה 800mhz? תודה !
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 4 ג'יגה (2 של 2), במהירות של 800mhz, עם תזמונים של 4-4-4-12. עכשיו השאלה שלי היא האם אחרי שאני יתקין את הזכרונות, התזמונים האלה יוגדרו כבר בביוס או שאני יצטרך ידנית לשים את התזמונים האלה... ? זאת אומרת, האם התזמונים האלה שנחשבים לנמוכים הם ברירת המחדל של הזכרונות, או שאני יצטרך לבצע מעין אוברקלוק בביוס לתזמונים.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
היי, אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני שוקל לקנות לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI הכוונה היא להשתמש בכרטיס המסך המובנה שבלוח ובכך לחסוך קניית כרטיס מסך חיצוני, אינני משחק הרבה (לצערי - אין זמן), אך אני כן עורך תמונות ורואה סרטי HD על המחשב, עיקר העבודה זה גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, סרטים, הורדות, והרבה גיבויים, אולי פעם בחצי שנה יוצא לי קצת לשחק Call of Duty ... האם לוח אם זה יכול לספק את צרכיי או שמא עליי להוסיף ולרכוש כ. מסך חיצוני ? תודה, יוני.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם מומלץ להשקיע על חברה מסויימת טובה של זיכרון כמו קינגסטון סאמסונג וכ"ו בהבדלים של 100 ועד 150 כשמדובר בזיכרון זול יותר כמו micron באחריות לכל החיים אפ"י שזה סתם חברה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי בחלק מלוחות אביט שרשום במפרט שיש להם על הלוח חיבור אינפרה אדום עד כמה שהבנתי זה רק פינים שצריך לחבר אליהם את ה"ראש" של האינפרה.. מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה והאם הוא יפעל כמו אינפרה אדום של מחשב נייד (שיכול להתחבר למכשירים סלולריים באמצעות תוכנה) תודה.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעצת איתכם לגבי בחירת לוח אם חדש במקרה שאני אכן צריך לחליפו. (להלן קישור לבעיה שיש לי במחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384571.new#new). השימושים העיקריים שלי הם עבודה ומשחקים, לא מתכנן OC וישנה אפשרות לחיבור של SLI אולם זה ממש לא קריטי מבחינתי וזה לא באמת שיקול. השיקול העיקרי הוא מחיר, מה גם שאני לא רואה סיבה להשקיע כמעט 1000 שקל בפלטפורמה שהולכת (על פי מה שאני מבין) להיעלם עם בואו של ה I7. קראתי חלק מהדיונים סביב סדרת P5Q של אסוס ורציתי לדעת האם שווה להשקיע את ה300 שקל או משהו כזה ולקנות P5Q Deluxe. חשבתי לקנות P5Q או P5Q Pro. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים ביניהם ולכן לא נראה לי שזה כזה משנה בשבילי. רציתי את עזרתכם בבעיה זו - תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהוא מכיר חנות בראשון לציון שמוכרת זכרונות DDR2 במהירות 533MHZ בנפח 2GB (לא משנה אם זה 1GBx2) שימושים...: סתם אני קונה כרטיס מסך חדש (8600GTS) למחשב ישן (PENTUIM 4) עם 512MB RAM אז רציתי לקנות לו עוד RAM כדי שיריץ משחקים חזקים כמו CRYSIS כמובן שלא על מקסימום אבל יש לכרטיס OC נחמד והמחש דיי איטי כי חסר RAM (לפעמים נתקע קצת עם אני פותח FIREFOX במקביל עם INTERNET EXPLORER) בקיצור צריך מקום בראשון (חייב בראשון כי אני משלם במזומן ואני לא מתכוון לנסוע לכל מני מקומות) CL לא ממש משנה לי אם אפשר אז לענות בהקדם האפשרי כי אני מקבל את הכרטיס מסך ביום חמישי (אולי שישי) תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ;D עמנואל.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש זוג סטיקים של 512 מב 3200 במחיר כולל של עד 1100 ש"ח הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 לא מיועד ל OC או לביצועי על העומס העיקרי הוא עבודה גראפית עם קבצים מאוד גדולים. אשמח לקבל המלצה לחברה ודגם עדכון OCZ Premiere Series PC3200 לא במלאי בפנדה והאלטרנטיבה שהוצעה היא Mushkin 512MB PC3200 Green או Mushkin 512MB PC3200 Blue הם קצת יותר יקרים אבל השאלה היא האם הם מהווים אופציה שוות ערך או ללכת על משהו אחר בכלל
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נמאס לי להזמין ECS רוצה קצת לגוון למרות שהיא חברה טובה צריך חוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה תודה ... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=126#
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלה די בסיסית לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות כל מעבד של AMD (ולהיפך ;D ) וכמובן מה ההבדלים האמיתיים בין של החברות (מחיר, ביצועים, מהירות, זכרון וכו')
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היה רשום בפורום שמחשב שלא 64BIT לא קוורא זכרון מעל 3.5 אז אם אני קונה מחשב E8400 זה 64 ביט או לא האפ מעבד כזה יקרא את ה 4 גיגה זכרון עם לוח אם של GIGABAYT chipsetp4 ועוד משהו לפי דעתכם שווה להשקיע עכשיו בזכרון DDR3 או בתמיכה בו ועד כמה זה משנה המהירות של הזיכרון לצרכים של משחקים האם יש הבדל רציני בין 800 ל 1333 תןדה
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המ אני משדרג ל2GB וקונה את הזיכרונות בסקייPC הנה מה שמצאתי באתר שלהם: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=24760 PQI 1024MB CL5 900\800MHZ אבל אני אולי יקנה בכמות של 2 ואת אלה: http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm GSKILL DDR2 800MHZ 2X1024 CL4 אני לא עושה OC אבל מה לקחת? המ ממש זולים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בפורום על DUAL BIOS, ומהתשובות המנתי שיש לוחות אם שיש בהם עותק נוסף של ביוס, שניתן להפעלה אם הביוס המקורי נידפק. אבל - עדיין הנושא לא הוברר ממה שקיבלתי מהחיפוש. יש לי מחשב שבו לוח אם GA 965P DS3P. ללוח זה יש DUAL BIOS. בגלל בעיות זיכרון - (CAS לא היה בתזמונים שנתן היצרן), עשו שינוי בביוס - וניכנסו לביוס מישני, בו ניתן היה לשנות את התזמונים. נסיתי לחפש באתר היצרן מה הביוס השני ואיך עוברים בינהם, ולא מצאתי. אודה מאוד למומחי החומרה שמכירים את הלוח הזה על הסבר מה ההבדלים בין הביוסים, ואיך עוברים בינהם. תודה !
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-