עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by navk2,

???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. כנס CES 2025 נחל בעיקר הצלחה לענקית השבבים כאשר היא מצליחה לקטוף כמה הישגים משמעותיים גם מול לקוחות פוטנציאליים וגם מול אלו שעוברים צד אחרי תקופה ארוכה עם אינטללכתבה

3. אני מחפש ג'יגה זכרון , זול ואמין ככל האפשר - לא למטרות OC . 1 . האם מבין הזכרונות הבאים יש משהו עדיף או שיש זכרון אחר כדאי יותר לקנייה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 2. האם יש הבדל כלשהו בין הזכרונות בשני הלינקים הראשונים ? 3. כרגע יש במחשב 512MB DDR2 800 MHZ . האם תהיה בעייה להפעיל את הדואל ביחד עם עוד 512 MB שתופסים סלוט בנפרד ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני בתהליך משמעותי לקנות מחשב חדש והשאלה המרכזית שלי היא האם לחכות חודש וחצי ככה ולקנות את המעבדים החדשים של אינטל או שאפשר לקנות את ה Q6600 כבר עכשיו? אם אפשר אז תענו לי מה המשמעות מבחינת ביצועים למעבדים החדשים והאם המחירים ירדו כאשר יצאו המעבדים החדשים לשוק.. תודה.

5. שלום, קניתי מחשב חדש, לוח האם Gygabyte G41M-ES2L. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כרטיס הטלוויזיה מהמחשב הישן למחשב החדש מבלי שייגרם נזק. אין לי מושג מה הדגם של הכרטיס הזה (לא מצוין על הכרטיס עצמו). חשוב לי לדעת שאם אני מרכיב אותו לא ייגרם שום נזק ללוח אם או לשאר המחשב. אני לא בטוח אפילו שהכרטיס עובד, אני רוצה לבדוק את זה. אני רוצה להתקין אותו כי אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by frozen_sun3,

I bought a new Micron DDR 2100 256MB stick. I want to ask how can i check the boost it should have\given me? I don't see any difference in Sandra 2003 Pro. Any other ideas? Besides tell can you tell if this improve anything at all, 'cause i don't feel any burst of speed. You can see my system in the info.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by neshro,

אהלן, הציעו למשרדי לרכוש את המחשב לעיל ב-2400 שקל כולל אחריות ל3 שנים. האם המעבד e-2160 והגיגה זכרון יספיקו לעבודה משרדית עם ויסטה? או שהמפרט לא ממולץ בכלל ועדיף לי להרכיב לבד? תודה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by VooDoo3,

היי , היום הגיע לידיי לוח אם ישן של פנטיום 2 ואני לא הצלחתי לזהות אותו ע"פ הצ'יפסט והמאפיינים שלו : P2 - LX Rev:1.1 Slot 1 Chipset : Intel FW82443LX AGP PCI * 4 ISA * 3 DIMM socket * 3

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by Tim_N,

שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. שלום. אני מחפש לוח שתומך גם ב- AGP וגם ב PCI-E. יש לי מחשב ואני רוצה לקחת ממנו כמה חלקים, כמו הארד דיסק 80, ואת הכרטיס מסך שלי 9600XT, ולהרכיב על מחשב חדש, ובעתיד לקנות כרטיס מתקדם יותר של PCI-E. השאלה היא האם הלוחות האלה טובים? איזה חברות מייצרות לוחות כאלה? (אני יודע על ASROCK ,יש עוד חברות? כי אני לא בטוח שהחברה הזו טובה...). תודה ושבת שלום לכולם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מעבד : Intel Core i7-4790K. כרטיס מסך :: GIGABYTE GTX970G1 זכרון: 16G 1600MHZ אני מתלבט בין : 1. ASUS Z97 1150 -PRO GIGABYTE GA-Z97X-UD5H 2 asus maximus vii hero 3 המטרות הן: תכנות ומשחקים!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guya2007,

היי, אני עומד לקנות מחשב עם מעבד E6400 לוח של ג'יגה בייט 965 ואני עדיין מתלבט לגבי מהירות הזכרון. 667 או 800, עניין של תקציב... השאלה היא,אני מתכנן לקנות זכרון 1 ג'יגה ויש לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, אבל לא משהו רציני. האם לקנות את הזיכרון 1 ג'יגה בסלוט 1, או 2 סלוטים של 512 כול אחד? ואיך לנהוג אם אני אקנה 2 ג'יגה? תודה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by ankriron,

1. מה זה סוקט מזה משנה בבקשה לפרט 2.איך מוצאים לוח אם Micro ATX בגודל הזה מתאים למעבד תודה ולהסביר..

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. כרגע אני יושב על שניים גנרים והם CL3, קיבלתי 512MB של CORSAIR XMS3200 CAS2. אני מניח שאם אני שם את שלושתם אז הם לא יעבדו לי ב DC? קיצור מה עדיף? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dimka,

שלום, ברשותי המחשב במפרט בצד, עם מעבד E8400 וקניתי Q9550S שזה Q9550 עם צריכת הספק נמוכה יותר של 65W. לוח אם Asus P5K עם צ'יפסט של אינטל P35. אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך בקרוב... כרגע מותקנים זכרונות פשוטים: Transcend 2X1GB (PC6400) 800Mhz עם טיימינג 5-5-5-18 התעניינתי בלקנות את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=24726&PHPSESSID=p9d9krvbhc1fdg3g7e43qoc5g2 או http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=75&id=710&type=1 נראה שהלוח שלי תומך בהם... יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by cupra,

ולפני האתרים הכי גדולים בעולם עידכונים בהמשך...

• 142 תגובות
    • 15.7k צפיות
  19. Started by yaniv_appX,

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור? כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://www.skypc.co.il/pl_product~STT512800~15~0.htm

• 55 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by eliXir,

המחיר של ה-4600 ירד ל-661 ש"ח.. זה שווה רצח לא? או שעדיין כדאי ללכת על ה-E6300 למרות המחיר של המעבד של AMD

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מי שהוא יכול להביא לי מספרי טלפון של מפעלים שמייצרים רכיבים למחשב אני חייב ליצור איתם קשר! תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. סדרת ה 600 של אינטל היא בעצם פנטיום 4 פרסקוט עם תאימות לתקן AMD64 והגדלת זכרון מטמון ל 2 מ"ב. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cp...ntium4-6xx.html הערה: לא כל כך משנה אם המעבד הזה טוב או רע, אם מישהו לא קונה AMD מקורי אז שלפחות יקנה מהסדרה הזאת ולא מסדרות קודמות של אינטל, בעיקר בגלל התאימות לתקן AMD64 ובקרת פעילה על המעבד. תקציר הסקירה: קודם כל, אין בשם המעבד איזכור של גיגה הרץ ולא במקרה, אינטל נוטשת את טירוף הגיגה הרץ ומכינה את את ציבור הלקוחות שטוף חנטריש הגיגה הרץ לעולם נטול גיגה הרץ בדרך להפיכת ליבת הפנטיום M למעבד המרכזי של אינטל. אז מה היה לנו שם (עמודים 1-3): א. זכרון מטמון L2 של שני מגה בייט (בניגוד ל 1 מ"ב בפרסקוט). ב. תמיכה בתקן AMD64 (זכרון מעל ל 4 גיגה…

• 104 תגובות
    • 8.7k צפיות
  24. שלום חבר שלי צריך לוח וזיכרון DDR שיעבדו בבאס 133 עם אינטל 1.6A. התקציב הוא עד 1200 ש"ח, אבל כמה שפחות יותר טוב, העיקר שיהיה איכותי. חוץ מבאס 133 הוא לא צריך שום דבר, לא תזמונים לזיכרון ולא כלום. המלצות?

• 10 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.