עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by etay44,

מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ללוח אם ASUS P5K שיש לו קירור יותר טוב בבקשה אם אפשר הסבר מפורט תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by FeedMe,

מישהו יודע מתי ההשקה של AM2? מעבדים עם סוקט 939 ייתמכו? וזכרונות DDR2 533.? תודה מראש, גאונים פנומנליים!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. יש ברשותי 2GB זיכרוונת 533 ורציתי לצרף להם קונרו וDS3 אבל בסטוק ביחס של 1:1 הזיכרונות מיגיעים למקסימום אז אני צריך לדעת אם הלוח נותן יחסים שמורידם את מהירות הDDR2 תודה עריכה ראיתי את הביקורת הזאת על DQ6 שאני מניח שהביוסים שלו ושל הDS3 דומים ורששום שם את זה http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=4 FSB/RAM Multiplier: Auto, 2.0, 2.5, 3.0, 2.66, 3.33, 4.0+ אני לא מבין במכפלות אלא ביחסים מישהו מוכן לתרגם או להסביר מזה אומר המכפלות

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שאלה קטנה. מדוע כשאני נותן ללוח אם שלי לקבוע לבד את תזמון הזכרון הוא נותן להם תזמון של 2.5-3-3-7 במקום 2-3-3-6 כמו שהם צריכים לעבוד. הזכרונות שלי הם Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2. והאם זה בסדר שאני נותן להם הגדרות תזמון קבועות של 2-3-3-6? בלוח אם שלי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. יש לי לוח אם שמאפשר זאת והכל אני רוצה לדעת מה הסיכויי הצלחה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by אביתר,

אני צריך לוח אם של AMD עד הכי הרבה 320 ש"ח! (כמובן חריגה של 10 ש"ח תתקבל אם באמת צריך) מעונין בכרטיס מסך מובנה ולגבי כמות הסלוטין אני מעדיף 4 אבל אם אתם חושבים של צריך ואפשר 2 אז בסדר...

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by Dr__MIKO,

שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by nesber,

קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by guy_intel,

יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. אני מנסה לעשות boot מדיסק ישן IDE. בביוס יש רק אפשרויות לראות זיהוי של דיסקים ב SATA. את הדיסק IDE אני רואה בביוס אך ורק בלשונית של Booting שבה ניתן לקבוע את סדר ה-boot ושם בחרתי שיעשה בוט מהדיסק IDE. כבר החלפתי את הכבל של הדיסק וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ולמה בלוח הזה אי אפשר לראות זיהוי של דיסקים שהם לא SATA ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט SIS 648). מההתחלה חוויתי טונות של בעיות כרטיס הR9700 PRO שלי. מסכים שחורים, תקיעות באמצע משחקים, באגים בגרפיקה, הודעות שגיאה ומה לא. החלטתי לחקור את העניין לעומק ותראו מה מצאתי: http://www.tech-report.com/news_reply.x/4099/0/ כן כן- ATI יצאו בהודעה רשמית שיש ללוחות של SIS 648 בעיות עם כרטיסי הראדון שלה. לכן, מי שרוצה לקנות את הלוח- אל תקנו!! היום אני בא עם ההודעה הזאת למוכר ודורש ממנו שיחליף לי לוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל. כרגע השאלה שלי היא איזה לוח לקחת שמתאים למעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ 2 זכרונות של 256 333MHZ זתומרת 512 333MHZ ו SAPPHIRE RADEON 9700 PRO. למי שיש את הכרטיס על איזה לוח הוא עובד עליו והאם חווה בעיות כלשהן.…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. צריך לוח אם של MSI התומך ב קונרו E6400

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  17. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי תודה מראש לכל עוזר.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by eSLC,

ה-2500 של BARTON או ה-2400 של Thoroughbred (הרגיל) מבחינת משחקים תוכנות אינטרנט סרטים... לפי מה שהבנתי ה-Thoroughbred יותר טובים לOC אבל משאר הבחינות מי יותר טוב??

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by erezbuyom,

שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by sonysony,

אני רוצה ליקנות את ה-i7 920 core או את Q9550 מה יותר שווה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום לכולם, בעוד כמה שעות אני הולך לקנות לוח, אחרי שקיבלתי המלצה פה בפורום לגבי ה ABIT AB9 Pro שהוא בתקציב עד 800 יש לו אפשרות סבירה לגבי אוברקלוקינג, ובעל יציאה אופטית. השאלה שלי היא לגבי היציאה אופטית, אם אני מחבר כבל אופטי למגבר שברשותי, האם אני באמת מקבל את האפקט של 5.1 ללא חיבורי RCA למניהם? חלוקה נכונה ושווה. בתודה..

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Meidan2005,

מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by yagelk,

אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by dor_guy,

שלום, יש לי מעבד QX9770 לוח-אם GA-EP45C-UD3R כ.מסך NVIDIA GeForce GTX 460 768MB ואני קונה היום ספק כוח - 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET אני זקוק להמלצה לזכרונות DDR3 2X4GB בכדי לנצל את המקסימום FSB ומהירות עבודה, כמו כן במינימום מחיר חשבתי על: G.Skill 2x4GB 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 (עד כמה שאני זוכר בשביל להריץ לדוג' 1600FSB מספיק שהזכרונות ירוצו על 400 לא?! ) אן _אם עדיף): G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 O.C לא מתוכנן כרגע אך כנראה יבוצע בעתיד. תודה,

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים