מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במבט לעתיד מה כדאי לי לקחת AMD 3800 DUAL CORE+6800GS או: AMD 3200+7800GT כמובן מיועד למשחקים, האם בעתיד יצאו משחקים הדורשים מעבד כפול ליבה? הכפול ליבה יתן לי יתרונות בכמה שנים הבאות לגבי משחקים? או שהכפול ליבה נועד אך ורק לעריכת סרטים וכד'.. ?! אם אלך על החבילה הזאת אצטרך לשדרג בסופו של דבר את הכרטיס בלבד. או שכדאי לקחת 3200 חד ליבה הידוע ביתרונותיו כיום למשחקים בניגוד לכפול ליבה +7800GT כרטיס חזק כיום אבל בעוד כמה שנים ישחק ולא יהיה שווה גרוש. אם אלך על החבילה הזאת עוד כמה שנים אצטרך לשדרג גם כרטיס וגם מעבד
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום הייתי מעונין לשדרג טיפה את המחשב, לנצל את המעבד והזכרונות עם לוח אם בתמיכה של סאטה 6gbs עם שילוב של ssd האם יש לוח כזה? חשוב שיהיה matx עם 4 סלוטים לזכרונות אני יודע שזה אולי לא קיים אבל אם מישהו מכיר חיה כזאת נא ליידע אותי! תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי לוח Sabertooth Z77 כמובן של ASUS, ובלוגו ענק על המארז שלו כתוב שיש עליו חמש שנים אחריות. בKSP אמרו לי שיש עליו בארץ שלוש שנים אחריות. למישהו זה נראה הגיוני? והאם אני יכול לשלוח את זה לחו״ל אחרי שלוש שנים ושם תהיה לי אחריות? דרך אגב, במילא הם שולחים את זה באאץ לתיקון בחו״ל לASUS, לא?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי לוח אם B560M AORUS ELITE ומעבד INTEL CORE I5 104000F. האם בעתיד אני אוכל לשדרג למעבד סדרה CORE I7, כאילו האם הלוח אם שלי יתמוך בזאת?
-
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי. אני יודע שהכי מומלץ זה להמתין ליציאת הבולדוזר, אבל זה לקרוב משפחה שכבר איבד את הסבלנות (מחכה מאז יולי וכל פעם דוחים את ההשקה). יש כבר ספק חדש (לא ג'נרי) וכרטיס 9600 gt. כן, אני יודע שהוא קצת זקן, אבל הוא מספיק ואם צריך אז נקנה חדש בהמשך. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח. בינתיים חשבתי על AMD Phenom II X2 560, האם הוא יכול להתאים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך זיכרון DDR2 2GB כמובן שזול אבל יותר חשוב האיכות.זה הלוח אמ שלי(בגלל זה אני חושב שDDR3 לא יתאים) MSI G31תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב די נחמד לאינטרנט ותוכנות, הוא מספיק אבל עדיין נחנק מפיירפוקס לפעמים ודברים כאלה, לא נתקע או משהו, פשוט חושב יותר מדי . המחשב הוא פנטיום 4 3.0HT 2 ג'יגה DDR 1 PC3200 כרטיס מסך משהו הכי מעאפן שיש, FX 5200 או משהו כזה אבל העיקר שהוא מדליק את המסך, בעצם לא, אין לו DVI אז עדיף שיהיה בלוח החדש. דיסק קשיח 200GB IDE ועוד 160 ג'יגה USB PASSPORT. מארז קומפיוקייס 6919 (נראה לי, זה האחד בלי הA שמכרו לפני 3 שנים, לא יודע אם גם היום) בפנים יש ספק 300 ואט של HEC. צורב DVD וCD יש לי אוקיי אז מארז אני מניח שלא צריך, ואני יכול לארגן ספק 500 ואט משהו נחמד אם ה300 הזה ישן מדי. ככה שנשאר להביא רק לוח זכרון ומעבד. חשבתי להביא AMD 5200 ב350 שקל עם לוח ABIT+VGA ב250 ש"ח ו4 ג'יגה…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לשידרוג הזיכרון במטרה להגיע ל OC גבוה יותר 2 הזיכרונות בהם אני מתלבט הינם: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK - שראיתי בביקורות שהצליחו להגיע לתדר של 528MHZ. לבין: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מהי המלצתכם? כמובן שאני לא נעול רק על זיכרונות של OCZ. מחר עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לגבי המהירות של המעבד (E7200).... מהירות המעבד אמורה להיות 25000+\- אבל בתוכנה של לוח האם (Gigabyte GA-P35-DS3L) רשום שהמהירות היא בסביבות ה 1600. איך אני מגדיר שמהירות המעבד תשאר קבוע במסקימום שלה...? האם זה דבר תקין ורצוי לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איזה מעבד AMD תואם למעבד INTEL מסוג E 7400 , E8400 , Q8200 והאם כדאי לי לקנות מעבד AMD, אם המטרה של המחשב הוא למשחקים כדוגמת קרייסיס , קול אוף דיוטי 4ו 5 ושאר משחקי הגוף הראשון שיצאו לאחרונה ? איזה מעבד AMD יתאים לכרטיס מסך M 512 9600 GT ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי. לא כ"כ מצאתי את הפתרון ב FAQ. הלוח שלי - Asus M2N-MX. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של 512 DDR II 667. קיבלתי מחבר סטיק של 1 ג'יגה 667. אין בעיה להתקין אותו, נכון ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד Intel Xeon E5405 QuadCore עכשיו השאלה היא: האם אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה 64BIT או שאני חייב מעבד AMD שתומך ב64BIT? תודה לכל העוזרים ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם . הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. המארז הולך להישאר אותו המארז שיש לו כרגע, צורב יש חדש, כונן קשיח 500 ג'יגה ישן (סאטה2), ספק 400 וואט וכרטיס מסך nVidia 8600 נכון לכרגע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,200 ש"ח ללא חריגה. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני חשבתי על: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 קירור למעבד: Evercool BUFFAL…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR II 667Mhz. אם אני מתקין עליו זיכרון DDR II 800 Mhz, הזכרונות יעבדו על 667? או שלא יעבדו כלל? לדעתי זה יכול לעבוד. שואל כדי להיות בטוח..
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח Asus P5K/EPU אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק עם המחשב אשמח לתשובה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
הנה ראיתי פה שמוכרים אותו url]http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_9758807/preis_AMD+Athlon+X2+6500+Black+Edition+AD6500WCGHBOX והנה מידע עליו באיזה פורום מחול ]http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=200291 Stepping B3 Herstellerlink.de : AMD Anschlüsse CPU-Sockel : Sockel AM2+ Leistung Verlustleistung (TDP) : 95 Watt Prozessor Prozessorkern : Dualcore Taktfrequenz pro Kern : 2300MHz Front Side Bus (FSB) / Hyper Transport Spec : 3600MHz Der Chip Code Name : Kuma Fertigungsprozess : 0.065 µm L1-Cache (insgesamt) : 256KByte L2-Cache (insgesamt) : 1024KByte shared L2-Cache (bei Multicore CPUs) : Nein L3-Cache (insgesamt) : 2MB Ausstattung Kühler…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר או לינק מתי עדיף סטיק 1 של 2 ג'יגה ומתי ב - 2 סטיקים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כחלק משדרוג קל של המחשב שלי קניתי כרטיס מסך חדש ועוד סטיק של 1GB זכרון. הכרטיס מסך עוד מצוין והבעיה היא עם הזכרון. המחשב פשוט לא מוכן לקבל יותר מגיגה בודד. הלוח אם שלי הוא די ישן מתוצרת אינטל - D102GGC2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d102ggc2/sb/CS-026579.htm לפי הדף הזה הלוח שלי אמור להכיל מקסימום 2 גיגה. ניסיתי לעשות כל מיני ניסיונות של ניתוק כרטיס אחד/חיבור כרטיס אחר/חיבור שני הכרטיסים ביחד ולבדוק בביוס מה מתקבל. התוצאה הייתה שכאשר כל אחד מהכרטיסים מחובר בנפרד הלוח מזהה אותם מצוין, אבל כאשר שניהם מחוברים יחד הלוח מזהה רק אחד מהם ואת השני הוא מזהה כ"not installed". מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעצת איתכם לגבי בחירת לוח אם חדש במקרה שאני אכן צריך לחליפו. (להלן קישור לבעיה שיש לי במחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384571.new#new). השימושים העיקריים שלי הם עבודה ומשחקים, לא מתכנן OC וישנה אפשרות לחיבור של SLI אולם זה ממש לא קריטי מבחינתי וזה לא באמת שיקול. השיקול העיקרי הוא מחיר, מה גם שאני לא רואה סיבה להשקיע כמעט 1000 שקל בפלטפורמה שהולכת (על פי מה שאני מבין) להיעלם עם בואו של ה I7. קראתי חלק מהדיונים סביב סדרת P5Q של אסוס ורציתי לדעת האם שווה להשקיע את ה300 שקל או משהו כזה ולקנות P5Q Deluxe. חשבתי לקנות P5Q או P5Q Pro. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים ביניהם ולכן לא נראה לי שזה כזה משנה בשבילי. רציתי את עזרתכם בבעיה זו - תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה בעל תושבת pcie יכול להתחבר ללוח אם ישן בעל תושבות pci?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-