מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח אם לשרת איחסון שיכול להכיל לפחות 2 הארדיסקים של 500 גיגה. וכמובן מעבד שיתאים ללוח ויוכל להחזיק שרת נחמד אך לא יקר במיוחד. תודה, רז.
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין התדרים והאם הוא גבוה או נמוך ? האם זה בריא למחשב/בכלל אפשרי שמחשב יעבוד עם שני סטיקים בתדרים שונים ? אני שואל כי יש לי כרגע זכרונות DDR2 של ג'יגה וחצי ג'יגה, אחד 533 ואחד 667.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים בו זיכרון A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 חומר על הלוח אם שלי : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321&products_id=8234
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
צהריים טובים, ברצוני לשמוע את דעתכם לגבי שני הפריטים הללו - אני מתעסק בגיימינג ו גם OC (לא רציני) רוצה לדעת לגבי הלוחות האם אמינים? ASrock חברה לא מוכרת בארץ האם הלוח יתן תוצאות טובות ויעשה את העבודה? מה לגבי אסוס? אשמח לתגובה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחת מעבד 3200 סטפינג E3 בקופסא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10148 שיש בה כנראה מאוורר או שכמעט באותו מחיר אני לוקח סטפינג E6 שהוא יותר זול כי הוא בלי מאוורר, ואני מוסיף את המאוורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=10978 זה יותא לי אותו מחיר ד"א מה זה E6
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז הנה המפרט שלי הנוחכי אני מעוניין להחליץ רק את הלוח אם והמעבד ועדיין אני רוצה שהחריץ לכרטיס מסך יהיה AGP... CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1616 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 KINGSTONE 512 MB DDR זה מה שאתם צריכים לדעת לא??אם צריך עוד משו בכיף.. תודה חמודים..
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש שילוש מבוסס I5 לSLI ואוברלוק עד 2000
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יצאו מעבדי מרובע ליבה וכמה הם יעלו (בערך). ואם אפשר,מישהו יכול להגיד לי בכמה כסף זה יוריד את ה e6400 ואם אפשר עוד... כמה יעלה מעבד מרובע ליבה עוד חצי שנה וכמה יעלה בעוד חצי שנה e 6400 (אני יודע שאתם לא יודעים כמה זה יעלה במדויק אבל בערך בכמה כסף זה ירד...) תודה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עשו לי מפרט והציעו לי בו את המעבד: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 זה משתלם לתקציב של 700 למעבד? ראיתי בסביבות אותו מחיר AMD פנום עם ארבע ליבות חשבתי ללכת עלייו מה אתם מציעים ובכלל מה ההבדל בין אטלון ופנום?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
השקת דור ה-Ryzen השלישי מתקרבת במהירות - ואיתה דור חדש של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול להתקין על המחשב שלי 3 סטיקים של זיכרון?? אם זה אפשרי אני כנראה רוצה לשים 3 סטיקים של 512 אני לא יודע אם צריך אבל אני יציין את המפרט שאני הולך לקנות.. amd 64 3000+ epox kda3j leadtec 6800 compucase 6a19 (משהו כזה) נראה לי אלה הפרטים הרלוונטים.. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחסר לי פרט אחד קטן... בשורה התחתונה, מה ההבדל בכח חישוב בין מעבד בעל ליבה כפולה לבין מעבד רגיל? האם כח החישוב הוא כפול? האם מעבדי AMD יותר חזקים? אודה מאוד אם מישהו יכול להשיב... ;D
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הכל זכרונות אם יש לו agp הכל
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
איזה סוגי מעבדים הלוח אם יכול להתאים? אני רוצה לשדרג מעבד וכרגע יש לי dual core d930 השאלה אם הוא יכול לתמוך במעבדים שלא dual core בצורה טובה? SOCKET ניראה לי 775
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מי יכול לומר לי איך האיכות של המעבד של המחשב שקניתי : סלרון סנטרינו. (M 380) מה ההבדל בינו לבין פנטיום סנטרינו? בברכה ותודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-