עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by Rong,

יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אז הנה המפרט שלי הנוחכי אני מעוניין להחליץ רק את הלוח אם והמעבד ועדיין אני רוצה שהחריץ לכרטיס מסך יהיה AGP... CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1616 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 KINGSTONE 512 MB DDR זה מה שאתם צריכים לדעת לא??אם צריך עוד משו בכיף.. תודה חמודים..

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by spider272,

מחפש שילוש מבוסס I5 לSLI ואוברלוק עד 2000

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by michael_333,

שלום רציתי לדעת מתי יצאו מעבדי מרובע ליבה וכמה הם יעלו (בערך). ואם אפשר,מישהו יכול להגיד לי בכמה כסף זה יוריד את ה e6400 ואם אפשר עוד... כמה יעלה מעבד מרובע ליבה עוד חצי שנה וכמה יעלה בעוד חצי שנה e 6400 (אני יודע שאתם לא יודעים כמה זה יעלה במדויק אבל בערך בכמה כסף זה ירד...) תודה לעונים....

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by ar2r,

עשו לי מפרט והציעו לי בו את המעבד: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 זה משתלם לתקציב של 700 למעבד? ראיתי בסביבות אותו מחיר AMD פנום עם ארבע ליבות חשבתי ללכת עלייו מה אתם מציעים ובכלל מה ההבדל בין אטלון ופנום?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  7. השקת דור ה-Ryzen השלישי מתקרבת במהירות - ואיתה דור חדש של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 לכתבה

8. Started by Danny_Malis,

יש חייה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להתקין על המחשב שלי 3 סטיקים של זיכרון?? אם זה אפשרי אני כנראה רוצה לשים 3 סטיקים של 512 אני לא יודע אם צריך אבל אני יציין את המפרט שאני הולך לקנות.. amd 64 3000+ epox kda3j leadtec 6800 compucase 6a19 (משהו כזה) נראה לי אלה הפרטים הרלוונטים.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 957 צפיות
  10. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחסר לי פרט אחד קטן... בשורה התחתונה, מה ההבדל בכח חישוב בין מעבד בעל ליבה כפולה לבין מעבד רגיל? האם כח החישוב הוא כפול? האם מעבדי AMD יותר חזקים? אודה מאוד אם מישהו יכול להשיב... ;D

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  11. נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2

12. הכל זכרונות אם יש לו agp הכל

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  13. ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il

14. Started by OfirCC,

איזה סוגי מעבדים הלוח אם יכול להתאים? אני רוצה לשדרג מעבד וכרגע יש לי dual core d930 השאלה אם הוא יכול לתמוך במעבדים שלא dual core בצורה טובה? SOCKET ניראה לי 775

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. מי יכול לומר לי איך האיכות של המעבד של המחשב שקניתי : סלרון סנטרינו. (M 380) מה ההבדל בינו לבין פנטיום סנטרינו? בברכה ותודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by zahi,

רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  20. יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by aviv00,

למטרת GAMING 144FPS בכמה שפחות DROPS ו פיזור של ה FPS החלטתי ללכת על 10400F המערכת שלי כרגע I7 3820 32GB RAM RX 580 אשמח להצעות לגבי לוח אם יותר זול עם XMP כדי לשפר את ה 1% LOW FPS או משהו שלא חשבתי עליו תודה מראש אולי כדאי להוסיף ש הסירטון הזה השפיע על החלטה השילוש: יש לך 3 פריטים מק"ט: 99814 מעבד אינטל Intel Core i5 10400F 2.9Ghz 12MB Cache s1200 - Box סך הכל: 735.00 ₪ לוח אם Gigabyte Z490 VISION G LGA1200…

22. אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.