עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amirn,

היי, יש לי לוח EP45-DS3R GIGABYTE ביוס F7 זכרונות 2GB X 2 של GSKILL DDR2-800 הזכרונות אמורים לעבוד ב 4-4-4-12 במתח 2.1 שיניתי בביוס את המתח ל 2.1 אבל בפועל יש מתח 1.88 שאני עושה BOOT ונכנס לביוס הוא כותב משהו כמו: THE SYSTEM HAS EXPERIANCED BOOT FAILURES BECAUSE OF OVERCLOCKING OR CHANGE TO VOLTAGE ושאני מסתכל בביוס ב PC-HEALTH המתח הוא 1.88 ולא 2.1 (גם CPU-Z מראה מתח 1.88 בתזמון 5-5-5-15) (אין OC למעבד) עשיתי מספר נסיונות: כל אחד מהסטיקים לבד עובד ב-2.1 שני סטיקים ביחד, כל אחד ב CHANNEL אחר - עובד ב 2.1 (כלומר לא DUAL) שני סטיקים בDUAL (בשתי הקומבינציות של הסלוטים) - לא עובד ב 2.1 רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. האם יש תאימות למעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 ולמסך U2311

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD 64 3000+ GIGABYTE K8VT800 Pro ATI Radeon 9800 Pro 128 כרגע יש לי 512 זיכרון פנימי, שכמובן בעתיד הקרוב אני ישדרג ויוסיף. קניתי את המחשב לפני כחודשיים, ויש לי שאלה איך אני הולך לשדרג אותו בעוד כשנה? (לא כולל הזיכרון פנימי שאני יודע שצריך לשדרג). מישהו אמר לי שבעוד כשנה שייצאו משחקים כבדים המחשב שלי ייתקע מדי פעם, כמו משחקים יותר כבדים מ-DOOM3 למשל, ויכול להיות שאני יצטרך לשדרג אפילו מעבד או לוח אם (ונבהלתי!) האם הוא צודק?

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אני זקוק ללוח אם ( משומש ) ואני רוצה לדעת כמה לוחות כאלה אמורים לעלות ? יש טכנאים שרוצים על זה 170 - 300 ש"ח משומש זה נראה לי מוגזם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=392&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 661FX ויש את זה : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=450&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 648FX ויש את זה אבל נראה יקר יותר : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=429&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 865PE המעבד ממילא ישן P4 2.66 533 512KB 478 ,…

5. GeIL Golden Dragon Dual DDR 512M(2x256MB) 433MHz Model GD3500-512DC Retail

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by -LosNir-,

שלום, יש לי בעיה אחת מציקה ושאלה: 1) אני לא יכול לנעול את התדר PCIE, יש לי מ 90 עד ל 120 בתדר ויש גם AUTO. שאני בוחר ב auto (ה default) המחשב עושה Boot, אבל שאני בוחר ב 100, המחשב לא מצליח לעשות boot. (מצורפת תמונה: חלק אדום) 2) תזמוני זכרון, יש לי שכמה דברים ואני לא יודע מה להגדיר בכל אחד, ב cpu-z רשום לי מה צריך להיות התזמון, אבל השדות שונים ב Bios. (יש לי CL5) (מצורפת תמונה: חלק כתום) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אני צריך המלצה ללוח אם ב600 שקל בערך, המליצו לי על: - P4P800 נראה טוב, של ASUS. עולה 640 ש"ח - IS7 עולה בערך 615 שקל מומלץ מאוד לפי מה שהבנתי. -IS7-E (זול ב115 שקל מהIS7!, חוץ מפחות כמה פיצרים יש הבדל בביצועים? אם לא, אני קונה) דוגרי ( ), אני לא צריך את כל הפיצ'רים שיש בלוחות אני רק צריך לוח טוב ושיהיה נוח לOC קטן, וכרטיס קול טוב. אני צריך גם זכרון טוב, אבל בלא יותר מ 720 שקל 256X2 DDR 400 הכי טוב שמצאתי מבחינת תזמונים הוא של GEIL +גוף קירור, יש להם גם את הGOLDEN DRAGON אבל חוץ מזה שהוא יפה אין לו שום יתרון. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 CAS 2.5 6-3-3- הכי מהיר ששראיתי במחיר כזה. הוא עולה בדיוק 720. תודה לאל שהפורום חזר, אני ממש בלחץ ע…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  8. יש לי את הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרגע יש על הלוח, 2 זכרונות כל אחד - Kingston 1GB. אני מעוניין להוסיף עוד שני זכרונות כל אחד - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400. האם הזכרונות שאני רוצה להוסיף יתאים ללוח? לאחר חיבור הזכרונות ללוח-אם, צריך להגדיר אותם איפשהו? או שהמחשב מזהה לבד שיש 4GB זכרון? ואם צריך להגדיר, אז אשמח להסבר, איך ואיפה? האם ארגיש בהבדל בין 2GB ל- 4GB? ידוע לי שמערכת 32 ביט, תומכת עד 3GB.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי I5 2320 ואני רוצה לקנות GTX 760 או 770 (תלוי ירידת מחירים אם ישתלם 770). כדאי לי לקנות מעבד אחר או להישאר עם זה? אם מעבד אחר אז גג 1,000 שקל ויש לי לוח אם P67X UD3 B3.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. אז ככה, יש לי כמה שאלות: 1) האם יש כיום לוחות אם שעובדים עם מעבד INTEL, שתומכים בזכרון מסוג DDR או שלוחות אם שעובדים עם מעבדי INTEL עובדים רק עם זכרון RDRAM? 2) מהו הזיכרון המהיר ביותר כיום של RDRAM? ושל DDR? 3) עד כמה יש הבדל בביצועים של כרטיס מסך, אם הוא תומך בAGPx8, והוא מחובר ללוח אם שתומך בX4? האם זה מוריד הרבה מהביצועים או שהדבר יחסית זניח? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  11. האם ישנם יתרונות נוספים ל-P35 על ה-P31

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  12. היי שלום. מכרתי את הישן שלי וקניתי ממישהו ב YAD2 מחשב חדש (הוא קנה אותו חודש לפני מאיבורי ולא משתמש בו) המפרט: פנטיום 4 3.0 775 64 ביט HT. לוח אם ASUS P5VDC-MX זכרון 512 DDR2 533. HDD - היטאצי 80 גיגה. קניתי אותו ממש בזול והייתי מרוצה, בסופו של דבר החלטתי שלא מתאים לי המחשב כי שידרוג לערטיס מסך וכל זה ממש יקר . שהחלטתי למכור אותו התקשרו לשאול אם זה 3.06 או 3.0 ... ואכן האנשים צדקו בשאלתם הפותעתי לגלות שזהו 3.06 533 (כלי זיהוי של אינטל מראה שדגם המעבד הוא 524). בחשבונית כתוב בפירוש 3.0 ואיבורי שמו 3.06 ושמתי לב ב SANDRA שיש לי אזהרה שהזכרון והמעבד פועלים שניהם על 533. בקיצור האם זה משמעותי וכדאי לפנות לאיבורי? ומה להגיד להם הרי קניתי ממישהו הם יכולים לתרץ שהחליפו וכו למרות…

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  13. מה עדיף: 512 בסטיק אחד, או שני 256 זהים שיעבדו בדואל צ'אנל? לצורך העניין בוא נניח שהם זהים בהכל חוץ מבגודל

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by !RKK!,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי 2 בחירות: מעבד של INTEL מעבד של AMD אני לא יודע מה עדיף לקנות,מה יעמוד יותר זמן ומה יותר טוב למשקים(המחשב למשחקים) אם אפשר שכל אחד ירשום מה הוא מעדיף+סיבה בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. קראתי עכשיו בגוגל כמה תגובות שהמעבדים שלהם עושים בעיות AMD 4200 DUAL CORE 2x כתבו שהוא קורס ותוצואות נמוכות ב 3DMARK .. . ידוע לכם משהו?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by ranyadovner9,

יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול? דגם לוח האם שלי הוא intel tappen 945gtp או שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועים ודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhz תודה.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום, 1. אני ממש לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין המעבדים שבכותרת. המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ (בעיקר בדו-מימד) 2. כרטיס המסך שישולב במערכת הוא: TwinTech GeForce GTS 450, 1GB, GDDR5 3. האם לוחות אם מסדרה H67 סוחבים IB בצורה טובה ? האם לוח מסדרה z68 יהווה שדרוג איכות משמעותי בקנייה? תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. אהלן, רציתי לדעת איך בכלל בודקים טמפרטורה של הQX9650 ? זה הרי 4 ליבות שונות... ב-Core Temp אני מקבל שלליבה 0 וליבה 1 הטמפרטורה היא 40-48 מעלות, וליבות 2 ו-3 קרות הרבה יותר - 30-35 מעלות. איך זה יכול להיות ? מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הזה באקלים כמו בארץ (אין מזגן בחדר) ובמארז עם מאוורר 120 מ"מ מכניס ו120 מוציא (קומפיוקייס 6A19) ? האם Core Temp היא התוכנה הנכונה לבדיקת טמפ' ? הלוח הוא ASUS P5Q Pro. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by bubin689,

יש לי לוח DS4 של GIGABYTE ויש בו 2PCI EXPRESS X 16 האים הוא יתמוך ב SLI או שצריך לוח אם אים ערכת שבבים של NVIDIA כדי שיתמוך בהגדרה זו.תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Demon-Hunter,

hello everybody. im looking to buy a new CPU, motherboard and memorys, and i have no idea on what to pick. im willing to spend about 2500-3000 nis on this, 3500 if you think it will really improve the options.CPU must be an amd A64, i do not OC thank you in advance edit: oh and i need 512 mb of RAM , 1 stick or 2 is for you to decide

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by ניר.,

מישהו יכול להגיד לי כיצד אני מוא את סוג הדגם בלוח אם של ASUS?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by fastidious,

היי לכולם, אני רוצה לקנות זכרון Dual DDR2 (של שני ג'יגה) ללוח אם GA-G33M-S2 והבנתי שיש בעית התאמה בינו לבין זכרון OCZ PLATINUM 2G 800MHz. מישהו יודע אם זה נכון? ועל איזה זכרון הייתם ממליצים במקומו בטווח ה-350 ש"ח? (שמעתי על חברות שלא היכרתי כמו Geil, G.Skill, mushkin... מישהו מכיר?)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.

24. Started by ofirr,

ברשותי המחשב הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeFoece fx5200 256X2 DDR האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב). ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? שאלה נוספת : אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת? אשמח אם תענו על שאלותיי.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by OmerNeu,

שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים