מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף בין 2 מחשבים, הרכיבים שיוחלפו: זכרון, כרטיס מסך והכי חשוב: הכונן הקשיח. האם די בהחלפת הכונן הקשיח בשני המחשבים מבלי לפרמט את הכוננים, או שזה לא יעבוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המעבד שלי מעבד E8400 3Ghz הוא פועל על 333X9 אבל כמו שרואים בתמונה זה תמיד קופץ ל 2Ghz במהירות 333X6 מה אני עושה?!?!? רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש הרבה סוגים של זכרונות, דגמים, חברות. אני מרכיב כעת מחשב - אבל בנושא הזה של זכרון אין לי כל כך מושג מה עלי לבדוק לפני שאני רוכש כרטיס שיהיה טוב. המעבד עליו אני הולך הוא AMD 64 3200 ולוח האם הוא של DFI ULTRA D מה אני צריך בזיכרון? מה עלי לחפש? השימושים יהיו-עריכת סרטים, עבודות, ואינטרנט. ואולי אולי אולי גם אוברקלוקינג
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום שלום תודה על כל, הדגים. מהו הלוח אם המומלץ לE2160 בתקציב של סביבות ה400 ש"ח ? יש סיכוי לכרטיס מסך משולב גם במחיר כזה (דוגמת ה asus m2a-vm ל AMD וחשוב שתהיה לו יציאה דיגיטלית למסך הא כן נזכרתי, גם מארז בסביבות ה250 ש"ח יעזור לי מאוד תודות תודות ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
סתם מעניין לדעת כמה כאלה יש ומה הם חושבים עליו (ולעומת האיפוקס 8rda3+)
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם הזיכרון הבא נתמך ע"י המחשב שלי? OCZ Reaper HPC Edition 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR800C44GK - Retail (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227267) המפרט שלי הוא מימין תודה מראש syberpuppy
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המעבד והלוח אם שלי בשני מחשבים, ואשמח לקבל המלצות. אני מחפש משהו זול וטוב (מסדרת CORE 2 DUO)... סביבות ה1000 ש"ח.. מחשב אחד פשוט, רק לצרכי עבודה עובד בעיקר עם OUTLOOK וכאלה, 2 GB RAM, בקיצור סטנדרט.. מחשב שני: 2 TB של כוננים קשיחים (מעביר די הרבה מידע), GEFORCE 9600 GT, יש לו 3 GB RAM,לזה יש תקציב קצת יותר גבוה 1300 ש"ח בערך. לשני המחשבים כיום פנטיום 4, 3 GHZ, ולוחות אם של INTEL D945PSN . *אני לא אעשה המהרה תודה שי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש לוח שיחובר עם E5200 והדרישות שלי הם שיהיה ATX עם חיבור FIREWIRE, כרטיס מסך OB ועם לפחות 2 מקומות PCI בשביל כרטיסים קודמים. המחשב מיועד לשימושים ביתיים ומשרדיים וחשבתי להוציא על הלוח עד 500 ש"ח עם עדיפות לפחות מזה. ראיתי את הלוח הזה GA-73PVM-S2H שהוא אומנם M-ATX אבל עונה כל שאר הדרישות, למישהו יש ניסיון איתו? יש לכם המלצות אחרות עבורי?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, העניין הוא שאני לא מעוניין לרכוש מחשב שלם, אלא חבילה בסיסית בלבד - לוח אם, מעבד, מאורר, זיכרון, או מה שידוע כ-bundle. מה אני צריך לדעת על המארז/לוח האם החדש, כדי לבטל את האפשרות שאני אקנה את החבילה ולא אוכל להרכיב אותה (אני מתכוון לדברים כגון מתחים, גדלים וכדומה). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה החלפתי לוח אם כהכנה לשידרוג המעבד PD920. כמו כן יש לי זוג זכרונות DC של PQI 667MHZ אבל לא משנה מה ניסיתי הוא מזהה רק 256MB. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו הצליח לפתוח את ה- desknote a900 כדי להחליף את המעבד. אני חושב שאם אני אשים שם את הסלרון 400 שלי הוא יהיה יותר מהיר מה- C3 ב- 733 mhz. ראיתי שבגרסאות חדשות יוצר של ה- desknote בעיקר עם מעבדי AMD יש פנל מיוחד מתחת למעבד שפשוט אפשר להוציא. לי אין כזה, וניסיתי לפרק את כל המארז, אבל אני חושב שפיספסתי איזה בורג ולא מצליח לפרק את הלוח. (כן ניתקתי את ה- LCD)
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בשביל לבדוק שהזכרון תקין ? שמעתי שלא חייבים להריץ את הכל ויש רק משהו ספציפי שאפשר להריץ ולבדוק ככה את הזכרון. שוקראן.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום האם ההבדל שווה את הפרש במחיר תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הלוח אם והמעבד שבנתיים בחרתי מותאמים ב 478 פינים שבסוקט, שהבנתי שבאינטל זה השיטה היותר ישנה. אשמח אם מישהו יסביר לי קצת על הסוקט ועל הפינים, עד כמה זה ישן, ועל ההבדל ומשמעות ההבדל בין 478 ל 755. ואם תוכלו להגיד גם איך השילוב שבחרתי בנתיים [המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800] [הלוח-אם: Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800] תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כותרת והאם שווה להשקיע עוד 150 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד 720BE ולוח אם MA-770-UD3. אני לא מעוניין להתעסק עם OC, אך האם כדי לפתוח את הליבה הרביעית, אני אמור להתעסק עם OC? או שיש דרך אוטומטית ופשוטה רק לפתוח את הליבה הרביעית ללא העלאת מהירות התדרים?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת, במה טורם בכלל עדכון הביוס ללוח אם? האם עדכון הביוס ייתן לי גישה לOC לדוגמא בלוח אם כמו 55WB?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי שלום. מכרתי את הישן שלי וקניתי ממישהו ב YAD2 מחשב חדש (הוא קנה אותו חודש לפני מאיבורי ולא משתמש בו) המפרט: פנטיום 4 3.0 775 64 ביט HT. לוח אם ASUS P5VDC-MX זכרון 512 DDR2 533. HDD - היטאצי 80 גיגה. קניתי אותו ממש בזול והייתי מרוצה, בסופו של דבר החלטתי שלא מתאים לי המחשב כי שידרוג לערטיס מסך וכל זה ממש יקר . שהחלטתי למכור אותו התקשרו לשאול אם זה 3.06 או 3.0 ... ואכן האנשים צדקו בשאלתם הפותעתי לגלות שזהו 3.06 533 (כלי זיהוי של אינטל מראה שדגם המעבד הוא 524). בחשבונית כתוב בפירוש 3.0 ואיבורי שמו 3.06 ושמתי לב ב SANDRA שיש לי אזהרה שהזכרון והמעבד פועלים שניהם על 533. בקיצור האם זה משמעותי וכדאי לפנות לאיבורי? ומה להגיד להם הרי קניתי ממישהו הם יכולים לתרץ שהחליפו וכו למרות…
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-