מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד C2D E6700 וזכרון DDR2 667. לפי CPUZ הזכרון יכול לעבוד בשתי הקוניפגורציות שבכותרת. כרגע הוא על 667. איזה אפשרות עדיפה? האם יש הבדל מורגש (5% או יותר) ? אני בטוח שכבר שאלו את זה הרבה, אבל לא מצאתי תשובה בשאלות הנפוצות.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות לאוברקלוק, 2GB בלבד. חשוב כמובן תזמונים נמוכים, ותדר כמה שיותר גבוה. אני עדיין לא החלטתי מה לבחור, אבל הכיוון הוא OCZ REAPER 800MHZ CL3, הבעיה איתם שבתזמונים גבוהים (5-5-5-15) הם מגיעים רק ל 944MHZ, ככה ראיתי בביקורת ברשת. לכן חשבתי שאם כבר חשבתי על אלה, אז עדיף לקחת זכרונות בתדר 1000MHZ עם תזמונים של 5. ככה אני לא יצטרך להתאמץ ולבצע עליהם OC. חשבתי גם על זכרונות CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB 800MHZ CL4, יש להם תזמונים נמוכים 4-4-4-12. אבל אין לי מושג עד לאיפה הם מגיעים ב OC. ויש גם את הזכרונות האלה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=529 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=530 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?produc…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קראתי את המאמר בנוגע לשאול ולפי מה שראיתי CL זה הLATENCY זאת אומרת שכמה שיותר גבוה אז לוקח יותר זמן לקבל גישה לזכרונות או משהו כזה לא? זאת אומרת שזיכרונות 5-5-5-15 הם יותר איטיים מזיכרונות 4-4-4-12? בגלל שלפי המחירים דווקא הזכרונות היותר יקרים הם עם ערכים יותר גבוהים.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אלו הן תמונות ראשונות בעולם של לוח האם החדש של Gigabyte הקרוי 8IP1000 Pro, המבוסס על ערכת השבבים I865PE שתוכרז בעוד כעשרה ימים. על הלוח הזה, בצירוף מספר לוחות אם נוספים, תעלה בקרוב סקירה מקיפה ועד אז, בת'רד זה נפרסם צילומים נוספים ועוד כל מני הפתעות הקשורות בלוחות האם שיופיעו בסקירה כמו כן, נודה לחנות PCHardware על אספקת הלוח והנה שתי תמונות של ה BH7 המעולה של Abit:
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו. האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?) תודה וזה באמת דחוף!
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום במחשב מותקן 4GB זיכרון [2 סטיקים של 2GB] אבל הXP מזהה רק 3.25 [כשעושים 'מאפיינים' על 'המחשב שלי'] למרות שבמסך השחור שעולה המחשב מוצג שמותקן 4GB איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9300 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אנ…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי איזה לוח אם+זיכרונות+מעבד דרושים בשביל עריכת וידאו HD ב adobe premiere cs4 ו Adobe After Effects CS4 ? אני מדבר על מערכת 32 ביט
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש: intel i7 930 לוח אם GA-X58A-UD3R כאשר לוח האם Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זכרונות Kingston HyperX 6GB Kit (3x2GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM מערכת הפעלה windows 7 32Bit הזכרון מזוהה במהירות 1066 במקום 1333 שהלוח תומך בו. האם עליי לשנות משהו בביוס ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ונשאר לי רק לבחור זכרון, אז איזה מהבאים יתן לי את הביצועים הכי טובים? Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ב-445 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 ב-444 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original ב-380 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח יספיק לי ? לא מעניין אותי כל מיני גימיקים שעליהם משלמים עוד כסף שיהיה לוח טוב שיוציא תמקסימום בתקציב של 850 שקל אם חריגה קטנה גג
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר: AMD PHENOM QUAD CORE AM2+ 9500 או INTEL E8400 1333FSB CORE 2 DUO
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיף שלא יהיה ל- P4 . אם זה בכלל קיים אז שתהיה לו יציאה לטלויזיה. כרטיס קול טוב onboard irDA או משהו דומה, העיקר שאפשר יהיה לחבר התקן אינפרא אדום. וזהו פחות או יותר, שיהיה גם מחיר סביר. ויעזור לי מאוד גם מאיפה אפשר לקנות אותו. תודה...
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
NF7-V.2 VS. 8RDA מי מהלוחות יותר מוצלח ב-OC? התאכזבתי מאוד שאין ב-NF7 כרטיס רשת.. אני הולך לעשות בעתיד OC למעבד AMD 2100, ואחד מהלוחות ישמש לכך, לא OC גדול מאוד..
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד. יש לי אפשרות לקנות מחבר את המעבד הנ"ל, עקב שידרוג שלו. הוא ייתן לי אותו ב200 ש"ח. השאלה- האם שווה לי להשקיע את הסכום? אני אראה שיפור כלשהו? זה ישפר את ביצועי המערכת במשחקים? במבחנים של 3DMARK המערכת מקבלת כ 3500 ,פירוט של התוצאות יש כאן : http://3dmark.com/3dm11/3839296 אז - כדאי?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
xbitlabs חושב שמדובר בהערכה פסימית, לא ברור אם מדובר ב K8 * 4 או בעיצוב חדש. גם אינטל צפויה לייצר מרובע ליבות ב 2007 או 2008. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050425212220.html הערה: כפולי ליבות כבר פאסה .... :-)
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קישור התוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD. התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-