עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראשית כל, ארצה לפתוח בשאלה קצרה, על נושא שתמיד מבלבל אותי שוב ושוב- באזור הגם הצפוני, הרי קיים התיווך בין המעבד לזכרונות וכן לכרטיס המסך. אם למשל יש לי מעבד עם מהירות fsb של 1333Mhz וזכרון ram עם מהירות fsb של 1333Mhz גם- האם בזמן עבדוה משותפץ או מקסימלית של תעבורת נתונים, האם הנתונים הנ"ל אומרים שהמעבד יכול ליצור תקשורת עבודה של 1333Mhz עם כל רכיב או שלזכרונות הפנימיים העמבד יכול להגיע לתעבורה משותפת של ה-fsb שצויין ולכן עם שתי הזכרונות עובדים ביחד, המעבד יוכל למצות את השימוש עד 667Mhz כ"א? (כלומר שביחד זה ייצור 1333Mhz). וכעת לענייננו: את המחשב העתידי אני מתכוון לקנות בשנת 2008. מבחינת הלו"ז שקבעתי לעצמי מתי אני מעוניין לקנות, יש מרחב תמרון לא רע, כי החלטתי שאני אקנה …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהוסיף ראם המפרט שלי עכשיו הוא כזה: לוח אם - ECS elitegroup geforce6100pm-m2 (בבקשה תביאו חוות דעת אם הלוח הזה נורמאלי או שבאמת כדאי להחליף אותו) מעבד - AMD Athlon X2 5200 2.7 GHz זכרונות - 512GB DDR2 X2(אני רוצה להחליף ל2GB DDR3 או DDR2 תלוי בלוח שאני יקנה) כרטיס מסך - Innovision Nvidia 9800 512MB GDDR3 ספק - EZcool 450W התקציב שלי זה עד 600 שקל לשתיהם בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. משתמש בעיקר למחשקים ומוסיקה. http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=473&model2=471&chart=195 ע"פ הטבלה,למרות המחיר הנמוך של 3800 אקבל בערך אותם ביצועים? אם לא אז איזה מעבד הייתם ממליצים ? תקציב 600 ש"ח +- OC -אולי ,לא בטוח. תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים

5. האם זה נכון שאינטל צפויה להכריז באמצע אפריל על הורדת מחירים משמעותית על דגמי הליבה הכפולה שלה ? מישהו יודע אם זה נכון , ואם כן מדוע לדעתכם הם עושים זאת האם צפויות עוד הורדות של מחירים לעוד דברים באופק?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אהלן אני שומע פה כל הזמן אנשים שאומרים "תקח 939 וPCIE ככה בעתיד תוכל לשדרג כי בקרוב ה754 וAPG יעלמו" בממוצע בן אדם מחליף מחשב כל 3 שנים.... נראה לכם שעוד שלוש שנים לא יחליפו סוקט וסלוט לכ.מ.? וגם אם לא... נראה לכם שהלוח אם הזה ישמור על האיכות שלו (גם מבחינת זה שהוא מתיישן, גם מבחינת אחריות וגם מבחינת השוואה ללוחות אם עתידיים)? בקיצור- זה ממש שטותי לקחת 939 וPCIE בשביל "שדרוג עתידי" בעתיד יהיה סוקט חדש ואני משער שחיבור כ.מ. חדש וגם אם לא הלוח יהיה מעפן בעתיד אז ללמה להגיד את זה?!

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אם זה מעניין אתכם היכנסו וקיראו. יש גם תגובות של אנשים אחרים. http://bit.ly/GMW0xJ

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by NI4NI,

טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  9. האם אפשר להשיג בארץ את הזכרונות: Patriot PDC1G3200+XBLK (זה זכרונות TCCD) (תזמונים 2-2-2-5 ב200 ו 2.5-3-3-7 ב 250) (תאורתית מגיעים ל 300 על 3-4-4-8) ואם לא אז שווה להזמין מ: http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp במחיר של 275 יורו (זה כולל משלוח) 1GB זכרון ב 1650 ש"ח (בערך)

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  10. What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

מישהו יודע איזה תיזמונים אלה...או אולי איזה CAS זה?... תודה.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by coco,

מפרט : 8rda+ זכרון כמו שאמאתי axp 2400 9700 pro ביוס רגיל כמו שהגיע שאני שם במהירות זיכרון AUTO אז בפוסט הוא כותב DDR 266 וכשאני שם BY SPD אז בפוסט הוא כותב DDR 400, אבל ב DDR 400 הרבה משחקים כמו freelancer ו- general במיוחד נתקעים ישר אחרי שמתחילים לשחק, וגם שמאתחלים עם memtest (התוכנה שבודקת זכרון) אז במספר בדיקות יש error, וכשהזכרון על DDR 266 כל זה לא קורה. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by efee123,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. שלום! ברצוני לדעת מה המשמעות של ה-volt בזיכרונות? למשל...קניתי זיכרון ב-1.8volt ... ראיתי כאלו של 2volt ... מה זה אומר? תודה!

15. האם ישנן אלטרנטיבות טובות יותר בסכום דומה? תודה. אמיר.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by pompon,

שלום, איזה לוח אם מומלץ לעבודה עם מעבד I7 למטרת משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  19. האם לוח אם כגון הDFI LANPARTY NF4 ULTRA D זקוק לספק עם 24?או שאפשר להסתפק עם ספק של 20 פינים?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

כרגע ברשותי Q6600 4x Kingston CL5 1024MB 667Mhz Gigabyte DS3 השאלה היא כאמור, האם הזכרונות מאטים אותי? האם שדרוג לזכרונות 800Mhz CL4 יתן שיפור משמעותי במהירות? אני לא מבצע OC. תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by moshel7,

חוות דעת על הרכיהים הבאים : 1 -לוח אם : giga-byte ga-m61sme-s2 2- מעבד: amd athlon 64 x2 4200+ 3-כ.מסך : gigabyte 7300 gt pci expres

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  22. לוח gigabyte k8nkp-9 ואם ני יכול לשלוט על המהירויות שלו ואיך אני רואה טמפרטורה שהיא מעל הנורמה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by redti,

קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי במיוחד אני ביקשתי לוח אם 865PE של MSI. ו512 זיכרון פנימי במהירות 400 MHZ ואני חושב שעבדו עלי יש איזו תכנה שאני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון וסוג לוח האם בבקשה זה נורא חשוב! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  25. התוכנה מחזירה לי רק ציון אבסולוטי שלא אומר לי כלום. האם יש איזשהו אתר עם דירוג הציונים באופן יחסי ?

דיונים חדשים בפורומים