עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dashayan,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד קונרו E6400 שאלה שלי היא: על איזה לוח רק של חברות Asus ו- Gigabyte אתם ממליצים ? שיהיה איכותי, אמין (להרבה זמן) ושיריץ טוב ת'מעבד החדש (קונרו) ז"א שיממש את כל היתרונות של המעבד. המחיר: עד 1.500 ש"ח (כרטיס מסך איכותי במינימום מחיר) מבקש להמליץ לי על דגם אחד מכל חברה (ASUS GIGABYTE) ובכלל מה ההבדל אם בכלל בין צ'יפסטים: 945,955,965,975 Express או לא Express

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by i-kramba,

אני חייב לשדרג את המחשב שלי ואני צריך סטיק של זיכרון 1 ג'יגה ddr1 מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בזול ? .המחירים של סטיק כזה בחנויות בארץ נע בין 190 ל-270 .ראיתי באיביי סטיק כזה ב-10 דולר אבל אני לא רוצה לקחת סיכון . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by OmerIsraeli,

יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by ThePinkPanther,

מהי המהירות של PCI2.0 ?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by oren12,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם שלי, הוא לא תומך DDR3 ולא מבסוט עליו כ"כ, ומוגבל במהירות DDR2 - בקיצור ישן. הדגם שיש לי הוא P35-DS3L של חברת ג'יגבית אני מעוניין לקנות לוח אם חדיש עד 300-400 ש"ח, שראיתי שאלה המחירים היום. אני בעל Q6600 G0 יש לי קירור Thermaltake כרטיס מסך נוכחי 8800GT ישודרג ל 6770 כנראה. ספק ז'נרי 400W Corsair זיכרון נוכחי 2 ג'יגה, ישודרג ל4 ג'יגה מסוג 1GBx4 DDR2 800Mhz מסך 22''

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. GA-945P-S3 או אחד של אינטל באותו סכום פחות או יותר? יש לי נסיון טוב עם לוחות של אינטל למעבד קונרו E6300 לא יהיה OC במחשב הזה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט gigabyte ga-945gm-s2 עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין הS3? והאם כדאי לי להחליף לוח אם?

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  9. יש לי את הלוח הזה כבר כמה חודשים http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5497&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אין לי מושג אם תומך בכלל CF דרך אגב יצא לי לעבוד עם הHD2900 במערך CF הזה רק פעמיים ניראה לי בעיות דרייברים אף פעם לא נותן לי בדרייברים את האפשרות CF אין לי מושג למה וחיברתי אותם בגשר אז חשבתי על זה אולי הלוח כי בלוח לפני רק עם דרייברים 7.4 היצלחתי...יש לציין הוא מראה לי זוג כרטיסים במינהל ההתקנים אבל בקטאליסט מראה לי רק כרטיס אחד..בקיצור הלוח שלי תומך CF?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by jacobra19,

יש לי כרגע מחשב עם לוח אם ומעבד די ישנים כבר (Intel Core 2 Duo E6300, Gigabyte GA-965P-DS4) יש לי כרטיס מסך חדש (NVIDIA GeForce GTX 460) ספק כח 400W של אנרמקס וכרטיס קול חיצוני של line6 וזהו פחות או יותר ממה שאתם צריכים לדעת עכשיו אני רוצה לשדרג את המעבד והלוח אם והתקציב שעומד לרשותי מגיע עד ה1000 ש"ח מה אתם ממליצים? הנטייה שלי היא עם אינטל ולוחות של ג'יגהבייט

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. אהלן חברים אני בונה מפרט מחשב (עד 5000 שח) שמיועד לאנימציה (פלאש בעיקר) ועריכת וידאו. המערכת תהיה מבוססת על מעבד i7 3770 וכרטיס מסך (אני מתבט בין הgtx560 לgtx560 ti) אבקש המלצה ללוח אם אמין ומהיר עם מספיק יציאות usb כולל usb3 לפחות 2 יציאות קדמיות.. במה בכלל אני צריך להתחשב כשאני בוחר לוח אם? מה דעתכם על הלוח אם הזה - Intel BLKDH77EB Eb Lake (נמצא במפרט בסיסי שהוצע לי). מה לגבי סוג זכרונות מומלץ? ככל הנראה אקח 2 סטיקים של 4 ג'יגה..יש המלצות לסוג/חברה מסוימת? תודה חברים!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Jenia24,

שלום! המיפרט שלי נמצא בצד קודם כל , עכשיו עם הלוח אם הגיע תוכנה שמחפשת אוטומטית עדכונים לדרייברים של הלוח ולביוס של הלוח והוא מצא לי עדכון לביוס , עכשיו הבנתי שזה טיפה מסוכן כל הקטע של העדכון של הביוס ואפשר לעשות את זה גם ידני. עכשיו מה עדיף לי לתת לתוכנה לעשות? זה בטוח בדר'כ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by erezbuyom,

שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  14. יש שתי אפשרויות , אני יודע שההבדל כמעט לא קיים אך עדיין : http://ksp.co.il/?uin=11723 או http://ksp.co.il/?uin=15070

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by p1mp,

כמה שיותר טוב, וצ'יפסט איכותי וחדש, מחיר 500 ש"ח +\- 100 מיועד למחשב של אחותי, תוכנות, אייסיקיו, MSN ושאר ירקות, אין צורך במשחקים אך יש צורך בחיבור לטלויזיה אופציונלי. כמובן לC2D

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by dor_guy,

שלום, יש לי מעבד QX9770 לוח-אם GA-EP45C-UD3R כ.מסך NVIDIA GeForce GTX 460 768MB ואני קונה היום ספק כוח - 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET אני זקוק להמלצה לזכרונות DDR3 2X4GB בכדי לנצל את המקסימום FSB ומהירות עבודה, כמו כן במינימום מחיר חשבתי על: G.Skill 2x4GB 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 (עד כמה שאני זוכר בשביל להריץ לדוג' 1600FSB מספיק שהזכרונות ירוצו על 400 לא?! ) אן _אם עדיף): G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 O.C לא מתוכנן כרגע אך כנראה יבוצע בעתיד. תודה,

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. הרגע קניתי לפי אחד המפרטים באתר מעבד : intel core 2 quad q6600 s775 ולוח אם : ga p31 ds3l אני רואה שמצויין בפירוש שהוא תומך ב מעבד , וכשפתחתי את 2 החלקים - בלוח האם -איפה שמכניסים את המעבד יש את הריבוע עם כל הפינים שעליו יושב המעבד, וכשהסתכלתי על המעבד - אין לו את כל החריצים שאמורים להתיישב לתוך לוח האם - הוא שטוח לחלוטין בצד אחד - הכסוף , והצד התחתון בצבע שחור - אמנם הלוח לא חלק לחלוטין, אך הוא ללא חריצים בכלל... אני קצת בהיסטריה ברגע זה - כי אין לי מושג מה העניין - בבקשההה אם למישהו יש מושג.... תודה תודה תודה

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  18. היי כמו שרשום במפרט של המחשב שלי, יש לי מעבד Pentium D 820, ממש מאותו החודש שהוא יצא - בערך 4 חודשים אצלי. אני מרוצה ממנו מאוד, גם בקידודים, משחקים והכל. ראיתי כמו כולם את ה"שינוי" הענק שהם הולכים לעבור - בעיקר ליבת "פרסלר" שאמורה להיות קרירה יותר לעומת הsmithfiled שלי, שמגיעה עם סטוק ל65 במאמץ מקסימלי. השאלה שלי היא כזו - האם שווה להחליף את המעבד (למכור או טרייד אין כזה או אחר), בעבור מעבד פרסלר 65NM? האם יהיה הבדל גדול בטמפ'? באיכות? בכוח? אנא מכם - אל תמליצו כי זה חדש, או כי הייתם רוצים כזה - תענו ברצינות, אם תגידו להחליף - אני אשקול את זה. דרך אגב על איזה צ'יפסט של אינטל המעבד ישב? 945 יתאים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  19. בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by SEangel,

תהיה בעיה להפעיל בארטון (333) עם זכרונות 266?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. רוצה ליבנות מערכת מחשב מבוססת AMD - ואני מיתלבט ביין שני הלוחות הבאים (לא מחפש אוברקלוקינג...אף פעם לא עשיתי את זה) Asus http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 לביין ג'יגהבייט http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 היתרון של הג'גה בייט הוא שהוא כולל כרטיס מסך מובנה - למיקרה שאתה שולח את שלך לתיקון ( נדיר...) החיסרון הוא קצת במחיר ( 50 ש"ח...לא משמעותי) השאלות: 1. שמעתי שהיו בעיות עם הג'יגה בייט כחברה....ואסוס הרבה יותר טובים/אמינים = האם זה נכון? 2. האם ישנם חסרונות לאסוס...כל שהם? ( למעט העדר כרטיס המסך?) 3. האם הכרטיסים האלו יתמכו בSATA II ....כי לא ראיתי התיחסות כזו במיפרט 4. האם ישנה עדיפות כל שהיא לאחד מהם - בכל הנו…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by חרמןחומרה,

בוהא שלום איך אני יכול לדעת לאיזה חברה שייך הזיכרון שלי , הכרטיס מסך הסידי ההארד דיסק? ואיזה דגם הם יש תוכנה שיכולה להראות את הפרטים האלו?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by shloosh,

קניתי מעבד amd 2600 והוא מזהה לי אותו בביוס ובווינדוס כ- 2500. בדקתי וגם רשום על המעבד 2600 וגם המהירות שלו היא 166*11.5 כה שזה חייה להיות 2600. אבל למה זה לא מזהה לי אותו כמו שצריך???

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  24. קניתי השבוע מעבד 8400 וחיפשתי מידע על טמפרטורת עבודה שלו. מצאתי שיש stepping חדש e0 (בניגוד לישן c0) שיצא לאחרונה וזמין כבר בחנויות. מישהו מכיר? שמע? להחליף?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by bsphere,

יש לי מעבד 6600, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לוח כנראה יהיה ASUS P5B DELUXE. מהמידע שמצאתי ברשת אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק הכי כדאי לשים זכרון בתדר 533 כי הוא בכפולה שלמה של ה FSB. האם זה באמת נכון? איזה זכרון (2GB) כדאי לשים במחשב הנ"ל (מיועד למשחקים, ללא אוברקלוק). תודה

• 10 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים