מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ברשותי המחשב הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeFoece fx5200 256X2 DDR האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב). ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? שאלה נוספת : אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת? אשמח אם תענו על שאלותיי.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
ראיתי את ה-AI7 של ABIT. רציתי לדעת איך הוא? איך הוא יתפקד ב-OC? בעיות יש? נ.ב. כן אני יודע שזה סוקט ישן, אני לא צריך את ההערות שלכם בעניין. כן אני יודע שיש את ה-Alabtron, אבל לא נראה לי להוציא על לוח לסוקט ישן 370 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למישהו יש בבקשה דרייברים ללוח אם - גריבאלדי 850 intel מהסוגים של פנטיום 4 אני צריך בשבילו את הדרייברים הכי חדשים בבקשה (ספציפית למאיץ AGP) תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
Abit NF-M2SV http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2SV&fMTYPE=Socket%20AM2 או DFI Infinity NF-M2 DINFNFM2G http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_219_349&products_id=2715 אשמח עם תסבירו למה, ומה היתרונות/חסרונות של כל אחד. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בלוח האם כרטיס של קינגסטון 1GB ברצוני להוסיף עוד כרטיס אחד בדיוק כמוהו לחבר את הכרטיס בלוח האם אני יודע . רק איך לעשות את השינויים בהגדרות הביוס איני יודע הייתי רוצה שתעזרו לי עם עוד פרטים!!! תודה....
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המאוורר של הצ'יפסט על הלוח DFI nForce 4 Ultra-D התחיל להרעיש בצורה מוגזמת במיוחד... ממש מעצבן הטמפ' שלו נעות בין 48-52 מעלות, מה כדאי לעשות ? ואם כדאי לקנות קירור מיוחד לקנות קירור פסיבי או אקטיבי ? כמו כן בגלל המבנה של הלוח אם... כרטיס המסך עולה על הקירור בסלוט הPCI-E הרגיל.. לא בדקתי אם זה עולה לגמרי על השני כך ש אם כדאי להחליף קירור הוא חייב להיות או שטוח או שלא ירד לעבר הסלוט השני (בהנחה שהוא מתחת לצ'יפסט) תודה
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי התקלקל הלוח אם יש לו מחשב יחסית חלש אבל הוא לא רוצה לשדרג הכל רק להחליף את הלוח אם אני צריך המלצה ללוח טוב אמין רצוי עם כרטיס קול איכותי עליו כמו שיש בEpox המעבד שלו Duron 1700 זיכרון DDR רצוי כמובן שהלוח יהיה זול 300 - 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ההמצאה הכי טיפשית שיש עלי אדמות. גם מאוד עדין ונשבר בקלות,וגם מפריע בדר"כ לכרטיס המסך להיכנס לתוך החריץ. מי המציא את זה?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין בלקנות זכרונות 512x2 DDR 400mhz PC3200 של חברה איכותית מתחת ל 500 שקל , אפשרי ? אני פשוט מעוניין להחליף את שתי הסטיקים הקיימים במחשב הישן שלי 256x2 , והסיבה שלא רציתי להוסיף עוד 2 סטיקים היא שלפי מה ששמעתי בפורום זה מוריד ביצועי מחשב. אז אפשרי 512x2DDR 400mhz PC3200 מתחת ל 500 שקל ? או לחלופין סטיק אחד של 1024 רק שיהיה זול כמה שיותר ואיכותי (דרך אגב מזה CL ? אני רואה הרבה CL2.5 , CL3 ואין לי מושג על מה הם מדברים) תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לבצע OC במערכת, אבל אני רוצה ביצועי מהירות סטוק טובים. יש המלצות? שאלה נוספת 1. עד כמה בחירת לוח אם ללא כוונה ל OC תורמת לביצועים מהירים יותר בסטוק ? 2. אם אני לא מתכוון לבצע OC, האם עדיף להשקיע בלוח אם high-end וזכרונות "בינוניים" (כמו pc4200) או לוח mid-range וזכרונות high-end ? (הכוונה מבחינת מהירות בלבד, ולא איכות רכיבים ואורך חיים)
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיצר ככה : התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו . השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ). יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא צריך את p5w dh deluxe אני צריך משהו בסיסי, זול, אני לא עושה אובר קלוקינג (לא שאני יודע מה זה) וכל זה. בקיצור מישהו יכול להמליץ לי, עד 800 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמו שפרסמתי בפורום מפרטי-מחשב סבתא שלי קונה לדוד שלי מחשב לבר-מצווה, יש שתי אפשרויות AMD או CELERON, ה-AXP הרבה יותר חזקים מה-Celeron, אבל אני מפחד שהוא יתקע עם ה-AXP והוא יעשה לו בעיות, גם אם הוא יתקשר אלי לבקש עזרה ואני יסביר לו הוא לא ידע מה לעשות, אז יש מה לפחד בלקנות AXP? או שזה בטוח? לא רוצה גם את הסיכון הכי קטן.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCI התקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300E תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
*** לא הייתי בטוח באיזה פורום לשאול את זה, אז שאלתי את זה כאן *** אם אני מבצע עידכון BIOS והמחשב לא מצליח לבצע RESTART אחרי זה, רואים רק מסך שחור. האם האחריות מכסה את זה (בהנחה שביצעתי עדכון לפי ההוראות של החברה שיצרה את הלוח אם) ?? (לא ביצעתי עדיין עדכון כי קראתי על הרבה בעיות עם עדכון ה BIOS של ה P4P800)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה עקרונית - האם ניתן להחליף את המעבד במחשב נייד למעבד חזק יותר? נגיד אם יש לי CELERON M 1.3 אפשר לשדרג ל-CELERON M 1.4 פשוט על ידי החלפת המעבד? או שחייבים לקנות מחשב נייד חדש לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה זמן שמומלץ להשתמש בזכרונות מאותו חברה במחשב אחד ולא לערבב זכרונות מחברות שונות עד כמה זה נכון? כמובן שאני מדבר רק על חברות שונות ולא על סוג זכרון שונה!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם TWINMOS DDR 256MB 400mhz ULTRA COATED COPPER HEAT SPREADER זה זיכרון טוב?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ושמעתי שיש לוחות אם שמשתדרגים למעבדים הבאים{םנטיום 5} אז אני צריך אחד כזה עד 700 שקל. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ועכשיו הוא אצלי ומשום מה Foxpc התבלבלו לי בזיכרונות,רציתי לקנות G.skill 4GB CL5 והם הביאו לי G.skill 4GB CL 4-4-4-12. בקיצור רציתי לדעת מה יותר טוב והאם הרווחתי פה או הפסדתי... כפי שידוע לי שלי עולה יותר הרבה ב-50 ש"ח ושלי נירא לי עם צלעות קירור לא? אני זוכר שהסימן של ה-4 אומר שזה צלעות קירור. אז איזה זיכרון יותר טוב והם הרווחתי או הפסדתי פה, מקסימום אני אלך אליהם. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי הלוח אם Ipe5-E , כשאני מדליק את המחשב ונפתח לי המסך של שולחן העבודה ישר נפתח לי חלון לבד עם החום של ה-Cpu ועוד 2 דברים וגם מהירות המאוררים וכל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם ואז זה ניהיה לי . בקיצור איזה תוכנה יותר מדוייקת של הלוח אם או Everest ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עכשיו שהוספתי 256mb corsair בנוסף ל512mb kingston שהיו לי לפני זה רשום לי שהמחשב עובד ב single channel ולא בdual רציתי לדעת אם זה הועיל לי במשהו התוספת הזאת ואם המחשב משתמש בזיכרון שבסלוט ה 3 או שסתם [כי יש לי בעייה לעבוד עם ג'יגה זיכרון בדואלי המחשב נתקע נותן הודעת ERROR בכחול או עושה ריסטרט לאחר זמן מה][מעבד:PENTIUM 4 2.8 512KB NORTHWOOD]
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם במידה שהם פפגומים מחליפים לי אותם בלי בעיה ?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מעבד בעל ביצועים יותר חזקים מבלי לעשות OC הכוונה היא האם המעבדים של אינטל כפולי הליבה משתווים בביצועים ובחוזק שלהם במקבילים שלהם ב- AMD ? (מה מול מה משתווה ) ? תודה
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-