מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! יש לי a64 3200 s.754 msi k8n neo platinum G.skill pc4400 le הבעיה שלי היא שכשאני שם את הזכרונות ב275mhz ומוריד את מכפלת המעבד ל8 כך שמהירות המעבד נשארת כשהייתה, המחשב כותב לי להחזיר בחזרה את ההגדרות הקודמות ולא נותן לי לעשות oc...... הכי רחוק שהצלחתי להגיע היה 220mhz ומעבר לזה, כולל 230 לא עבד.......... המתח שנתתי לזכרון בטוח הספיק.........2.8 אני לא מבין מה הבעיה? האם תוכלו לעזור לי? דרך אגב, אמרו לי שאולי הכונן הקשיח שלי שהוא s-ata מחובר לחיבור s-ata לא נעול......האם משהו יודע איזה חיבור על הלוח הזה הוא נעול??
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם ברשותי לוח-אם GIGABYTE MA-770-UD3 REV 1.0 ועליו מורכבים זיכרונות של PATRIOT 800 MHZ 2X1024 עקב מעבר ל WIN 7 64 BIT רציתי לדכת האים אני אוכל להרכיב עוד קיט של אותו דגם 2X2GB ולהגדיל ל 6 GB של זיכרון האים זה אפשרי? נישארו לי 2 סלוטים פנויים ואים כן האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן עכשיו מחשב עם מעבד Q9450, וכרטיס גרפי Gigabyte 512MB 8800GT, את לוח האם של המחשב המתוכנן בחרתי לפני ובחרתי בGigabyte GA-P35-DS3L שהוא מתאים 100% לדרישות שלי, ועכשיו גיליתי למזלי,שהכרטיס הגרפי תומך בPCI-E 2.0,ומכיוון שללוח אם של ג'יגהבייט שבחרתי אין חיבור PCI-E 2, אני צריך לוח אם שהוא יהיה פחות או יותר כמוהו רק עם חיבור של PCI-E 2. אם הבנתי נכון אני אצטרך לקחת לוח אם עם צי'פסט של X38,שהם אמורים להיות גם יקרים יותר, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם דומה לGA-P35-DS3L רק עם PCI-E 2? תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
האם יש הבדל בדדר 2 אם אתה שם על T1 לעומת T2 כשעושים אוברקלוק האם שמים אותו על T1 או על T2
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות פחות או יותר? לא לאוברקלוקינג, משהו סטנדרטי... תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בנק הפועלים יצא במבצע פסח לעובדיו ומציע שני מחשבים. אחד על בסיס של לוח אם Seabreeze, והשני על בסיס של לוח אם Augsburg/ שניהם של אינטל. מה ההבדל הבסיסי ביו שניהם?, למעט המחיר . למי כן כדאי לקחת הזול יותר (סיבריז), ןמה יהיו המגבלות שלו בעתיד. תודה אלדד
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
sempron 2800(754) vs celeron 2.8G(775) vs xp 3100(socket a)f
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כמו שפרסמתי בפורום מפרטי-מחשב סבתא שלי קונה לדוד שלי מחשב לבר-מצווה, יש שתי אפשרויות AMD או CELERON, ה-AXP הרבה יותר חזקים מה-Celeron, אבל אני מפחד שהוא יתקע עם ה-AXP והוא יעשה לו בעיות, גם אם הוא יתקשר אלי לבקש עזרה ואני יסביר לו הוא לא ידע מה לעשות, אז יש מה לפחד בלקנות AXP? או שזה בטוח? לא רוצה גם את הסיכון הכי קטן.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ברכבי מחשב 32 BIT שמותקנים ועובדים כרגע על לוח 32 BIT TV CARD SCSI CARD FIREWIRE TVSAT CARD על לוח 64 BIT כל הרכיבים הם ב PCI סטנדרט
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו מכיר סוחר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! היו לי 2 זוגות שונים של זכרונות באותם תזמונים: זוג של 512MB ב CL5 וזוג של 1GB גם כן ב CL5. איכשהו נדפקו לי הסטיקים של ה1024MB והוצע לי להחליף אותם עבור סטיק אחד של 2GB בתזמון CL5 או 2 סטיקים של 1GB בתזמון CL6. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של תאימות של 2 זוגות זכרונות בתזמונים שונים וכל אחד מהזוגות יעבוד ב DUAL CHANNEL? כמה הבדל אני ארגיש בביצועים אם אני אקח סטיק אחד של 2GB אבל באותו תזמון של הזוג הקיים (של ה512MB)?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מוזר מאוד.. התדר נע בין 1600MHz-1600.2MHz.. אתמול הוא קפץ בין 1600\2400 אבל עכשיו הוא תקוע על 1600MHz.. לדעתי חשוב לציין כי skypc ניסו לעשות לו OC אבל התקשרו אלי ואמרו לי שלא הלך להם (בגלל איזו בעיה במעבד), אז לא עשו בסוף.. יכול להיות שזה פשוט מאוד באג ב-CPU-Z.. טוב בקיצור אני צריך עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול וגם לא רואים טוב 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
טוב אני רואה פה המון דיבורים על סוקט כזה ועל סוקט אחר. אז אני אשמח אם תבהירו לי את התמונה . . . אם יש לי נגיד סוקט 478 אז זה אומר שהמעבד שלי לא יתאים ללו אם בעל סוקט אחר? איפה ההבדל בלוח או במעבד (או בשתיהם ..) ? ככל שהמיספר יותר גבוהה זה יותר טוב? ? על מה זה משפיע ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2946
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הבנתי שעידכון BIOS עושים ב- DOS , אז מה עושים ב- XP ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם דגם הזיכרון הזה: KINGSTON DDR 512MB 333MHZ CL2.5 יתאים ללוח האם מהדגם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm בתודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח אם PCI-E עבור מחשב בקונפיגורציה הבאה מעבד AMD64 3200 דיסק WD 160G SATAII כרטיס מסך Sapphire x800GT צריך firewire לא צריך SLI לא משתמש בכרטיס audio חיצוני (ורוצה on board באיכות סבירה) לא מבצע OC תקציב לא ברור - ראיתי שיש אופציות סבירות באזור ה 600 שקל אבל אם מישהו חושב שיש ערך מוסף משמעותי לכרטיס יותר יקר אז אפשר לחרוג בנוסף, האם יש טעם לקנות זכרונות יקרים ולא להסתפק באופציות הזולות (מתכוון להרכיב 1G)? תודה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-