מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות את ה-i7 920 core או את Q9550 מה יותר שווה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נורא קשה למצוא חנות שמוכרת כזה דבר...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את הזכרון הזה http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36# (את השני סטיקים של 512 כל אחד). אני נותן לו 2.8 מטח, והורדתי את התזמונים ל 2.5 6-3-3. הוא עובד יציב ולא עושה שום בעיות. מה אני מרוויח כאן בעצם?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
בוהא שלום איך אני יכול לדעת לאיזה חברה שייך הזיכרון שלי , הכרטיס מסך הסידי ההארד דיסק? ואיזה דגם הם יש תוכנה שיכולה להראות את הפרטים האלו?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ה 6300 יכול להפעיל ויסטה ומשחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
זכיתי במכרז של המעבד הבאה במחיר של 385 דולר מה אתם אומרים שווה ?? דוד שלי יגיע חודש הבא לארץ אז שאין לי בעייה אם איך זה יגיע לארץ אני רק צריך לבדוק אם הלוח שלי תומך ?? This is a BRAND NEW Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield 2.66GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor. Processor Specifications: sSpec Number: CPU Speed: PCG: Bus Speed: Bus/Core Ratio: L2 Cache Size: L2 Cache Speed: SLACQ 2.66 GHz 05A 1066 MHz 10 8 MB 2.66 GHz Package Type: Manufacturing Technology: Core Stepping: CPUID String: Thermal Design Power: Thermal Specification: VID Voltage Range: LGA775 65 nm G0 06FBh 95W 71°C 0.85V 1.5V Supported Features: Enhanced Halt State (C1E) …
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ההמצאה הכי טיפשית שיש עלי אדמות. גם מאוד עדין ונשבר בקלות,וגם מפריע בדר"כ לכרטיס המסך להיכנס לתוך החריץ. מי המציא את זה?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה המשמעות של הסימון EP על חלק מדגמי הלוחות של Gigabyte ? לא מצאתי הסבר באתר החברה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת? בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה עקרונית - האם ניתן להחליף את המעבד במחשב נייד למעבד חזק יותר? נגיד אם יש לי CELERON M 1.3 אפשר לשדרג ל-CELERON M 1.4 פשוט על ידי החלפת המעבד? או שחייבים לקנות מחשב נייד חדש לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב קצת ישן, לוח אם kv8 pro של abit וזכרון ראם 512 של ADATA. רציתי לשאול איזה זכרון (מהירות, סוג וכו') מתאים ללוח אם הזה, לא מצאתי בחוברות של הלוח אם, והזיכרון בא כOEM. אם אפשר אז לינק יהיה נחמד (סטיק של ג'יגה ומעלה)
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה אתם חושבים יציאת הi7 תשפיע על המכירים של לוחות האם והזכרנות הקיימים? הרבה? מעט?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שרושמים מעבד AMD 4200+ TRAY מה זה אומר ה tray הזה? כי קנינו מעבד והמוכר אמר שיש לו רק גירסאת tray ואני רואה בקופסא שזה עם מאוורר. :\ אז מה זה בעצם?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי סטיק זכרון של 2GB OCZ GOLD..הצלע קירור התנתקה קצת למעלה ואיתה הלחמה של אחד מהריבועים השחורים.. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום כל הלוחות שחיפשתי אין בהם pcie x16 אני רוצה לבנות סרבר קטן , יש לי כרטיס sas/sata 6gb/s שאני רצה להתקין עליו + 4 הרדיסקים של 3tb 6gb/s הבעייה שאני לא מוצא לוח כזה...יש לי cpu ram etc להתקין עליו. האמת שגם על מארז אני חושב שיתאים לי ללוח ושיכול להכיל 4 הרדיסקים אולי עם hd cage שיש לי. בכל אופן מישהו מכיר לוח כזה??
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הכוונה הספציפית היא SOCKET 370 חרשתי את גוגל ומשום מה לא מצאתי. כמובן אין צורך בתפקיד כל הפינים, אם יש רק את הרגליים של המתח מה טוב כי זאת המטרה העיקרית. אם זה נחוץ אז המעבד הוא CELERON 400.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-