עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. המחשב המיושן שלי התחיל לעשות בעיות (לא מתאים לו לעבוד- למי שמכיר את הלוחות של DFI ,מציג לי שגיאה 88) אני כבר לא כלכך בקי בתחום כי קרו הרבה שינויים מאז קניית המחשב האחרון שלי ---- עד כאן קשקשת! השילוש יהיה מיועד למשחקים ושאר הדברים הרגילים, רצוי יכולות של OC בינוני מחיפוש שעשיתי חשבתי על הפריטים הבאים: Intel Core i5 3570K ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 או pro4 שהוא טיפה יותר זול וזכרון כל שהוא 8GB או 16GB (עדיין לא החלטתי) יש טעם ל-16GB על מנת לבטל את קובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=&threadid=19317

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ZeroForce,

היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. מציינות את ה 30 לחודש 5 כתאריך זמינות צפוי של המוצר בחנות. המחיר המפורט בחנות זהה למחיר הרשמי המומלץ של AMD. מקור: http://www.memoryexpousa.com/1.html מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums...ad.php?p=865021 הערה: אם אני זוכר נכון זה גם מועד ההשקה הרשמית. מי שבאמת צריך ריבוי משימות ומחשב חזק ואיכותי בכלל ומתכנן קניה בקרוב, צריך לחכות עוד שבעויים שלושה לכפולי הליבה. אשכול נוסף באותו ענין: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...4+X2#post304407

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום וערב טוב לכולם! יש לי שאלה דחופה: יש לי לוח DP35DP דרגומטייל. שבא עם PCI אספרס אחד. רציתי לדעת אם זיכרון HYPER-X של קינגסטון יתמך ע"י? כי באתר של KINGSTON זה לא ברשימה. האם זה יעבוד או לא? תודה רבה לכולם מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2008 בשעה 21:18:48 האם מישהו יודע אם זה תומך?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  7. Started by Zeev86,

הכרטיס תקין, בדקתי אותו במחשב אחר. כשאני שם את כרטיס המסך (GeForce 9600GT) בלוח אם M2N-TVM/S הוא לא מזהה אותו. על הלוח יש כרטיס מסך מובנה GeForce 6100. בביוס לא ראיתי שום אופציה לשנות לPCI Express. מה אפשר לעשות? חיפשתי עדכון ביוס ללוח אם זה (בגוגל) אבל לא מצאתי. המחשב הוא של packardbell.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by koby058,

אין לי תקציב מסויים אני רוצה לוח אמין וטוב ל oc (אין לי כסף ל lan party )

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  10. ראיתי כמה ביקורות על QX9770 והלוחות שהשתמשו בהם שם הם לא בהכרח תומכים בFSB של 1600 MHZ. איך אני בודק ויודע איזה לוח יתמוך במעבד הזה. כנ"ל לגבי הזיכרונות.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Hierophant,

טוב, אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600, מיועד לגיימינג כבד. יש לי דילמה רצינית כרגע בקשר ללוח אם. פחות או יותר הלכתי לאיבוד. גם בקשר לצ'יפסט שכדאי לקחת (975X או 965P או בכלל קומבינות אחרות של 945P), ועוד יותר באשר ללוח הספציפי מהאפשרויות תחת צ'יפסט מסויים. שתי אפשרויות ששמתי לב אליהן הן DFI Infinty 975X וה Gigabyte DS3 או DS4, גם מהן אני לא בטוח מה כדאי ואם כדאי, כמובן שיש אפשרויות אחרות גם. המחשב בכל אופן יירכש בטווח של כשבועיים מהיום ויש גם קולות שאומרים שעד השבועיים האלה יהיו לוחות חדשים ומחירים חדשים לגמרי. בכל אופן כל העניין הזה מאוד בלבל אותי ואני לא ממש סגור על כלום. אשמח לקבל ייעוץ, ואם אפשר נימוק כי טוב. תודה רבה מראש. אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגע…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rיה,

:s05: :s05: :s05: :s05:

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  14. אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by predator_008,

הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ar2r,

אני רוצה להוריד ביוס מעודכן ונתקלתי בגרסאות שונות של ביוס כמו שאפשר לראות בלינק תגררו למטה קצת ,אני לא יודע איזה גרסה להוריד מה שידוע לי על הלוח אם שלי זה GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) וזהו בספר של הלוח אם קראתי על הביוס ולא מצאתי זכר לגרסאות FKB FJ FI FG וכו' שמופיעות לי פה בלינק של האתר הרשמי מה להוריד??יש לכם מושג אולי לאחד מכם יש אותו לוח כמו לי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097&dl=1#bios

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by spider272,

יש לי אחריות לכל החיים על המעבד..השאלה אם אני עושה אוברקלוק ואחרי כמה זמן יהרס לי המעבד פיתאום האםאני יוכל לממש תאחריות??האם הם יזהו שעשיתי אוברקלוק?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kola,

שלום לכולם, אני יודע שזה בקשה יחסית מוזרה, אבל אני מחפש לוח אם לסוקט 478, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת לוח אם שתומך בסוקט כזה במחיר אטרקטיבי ולא מופרז... רצוי שיתמוך בSATA. זכרונות DDR. אשמח לדגמים וחנויות שמוכרות אפשרות ליד שנייה תתקבל בברכה תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. Started by amit123,

תגידו יש מצב שאם החלפתי את הלוח אם ועוד כמה דברים אז הדיסק קשיח הישן(והוא דיי ישן...) לא יתאים?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. הי אני מאוד מתלבט האם להרכיב מחשב מבוסס קונרו או שזה סתם בזבוז בהתחשב בכך שהשמוש נועד בעיקר לגלישה. אפשרות נוספת היא כפול הליבה של amd קונרו או אתלון לגלישה(גם בראיה עתידית-ויסטה) זאת השאלה.אגב התקציב לא פקטור אלא הכדאיות תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by K0b1,

E6600+P5B DLX+G.SKILL 2GB HZ? אהה ? מה אתם אומרים כעיקרון הזמנתי אבל בקשר לתאימות וכאלה? ;D אם אפשר קצת פידבקים אני אוהב את התגובות של אנשים פה בפורום תודה מראש

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by yotamavi,

אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Noder,

היי, המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D NF4 ובנוסף 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר כנראה 200Mhz עכשיו רציתי לקנות 1 ג'יגה נוספים ויש לי כמה שאלות: אם אני אקנה סטיק 1 של סמסונג במהירות 400 זה ייצור בעיה ? למה מהירות 400 עולה יותר מ 800 והאם הלוח אם שלי תומך במהירות 400 ו 800 ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים