עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Hierophant,

טוב, אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600, מיועד לגיימינג כבד. יש לי דילמה רצינית כרגע בקשר ללוח אם. פחות או יותר הלכתי לאיבוד. גם בקשר לצ'יפסט שכדאי לקחת (975X או 965P או בכלל קומבינות אחרות של 945P), ועוד יותר באשר ללוח הספציפי מהאפשרויות תחת צ'יפסט מסויים. שתי אפשרויות ששמתי לב אליהן הן DFI Infinty 975X וה Gigabyte DS3 או DS4, גם מהן אני לא בטוח מה כדאי ואם כדאי, כמובן שיש אפשרויות אחרות גם. המחשב בכל אופן יירכש בטווח של כשבועיים מהיום ויש גם קולות שאומרים שעד השבועיים האלה יהיו לוחות חדשים ומחירים חדשים לגמרי. בכל אופן כל העניין הזה מאוד בלבל אותי ואני לא ממש סגור על כלום. אשמח לקבל ייעוץ, ואם אפשר נימוק כי טוב. תודה רבה מראש. אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגע…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rיה,

:s05: :s05: :s05: :s05:

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  4. אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by predator_008,

הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ar2r,

אני רוצה להוריד ביוס מעודכן ונתקלתי בגרסאות שונות של ביוס כמו שאפשר לראות בלינק תגררו למטה קצת ,אני לא יודע איזה גרסה להוריד מה שידוע לי על הלוח אם שלי זה GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) וזהו בספר של הלוח אם קראתי על הביוס ולא מצאתי זכר לגרסאות FKB FJ FI FG וכו' שמופיעות לי פה בלינק של האתר הרשמי מה להוריד??יש לכם מושג אולי לאחד מכם יש אותו לוח כמו לי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097&dl=1#bios

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by spider272,

יש לי אחריות לכל החיים על המעבד..השאלה אם אני עושה אוברקלוק ואחרי כמה זמן יהרס לי המעבד פיתאום האםאני יוכל לממש תאחריות??האם הם יזהו שעשיתי אוברקלוק?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kola,

שלום לכולם, אני יודע שזה בקשה יחסית מוזרה, אבל אני מחפש לוח אם לסוקט 478, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת לוח אם שתומך בסוקט כזה במחיר אטרקטיבי ולא מופרז... רצוי שיתמוך בSATA. זכרונות DDR. אשמח לדגמים וחנויות שמוכרות אפשרות ליד שנייה תתקבל בברכה תודה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  9. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by amit123,

תגידו יש מצב שאם החלפתי את הלוח אם ועוד כמה דברים אז הדיסק קשיח הישן(והוא דיי ישן...) לא יתאים?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  11. הי אני מאוד מתלבט האם להרכיב מחשב מבוסס קונרו או שזה סתם בזבוז בהתחשב בכך שהשמוש נועד בעיקר לגלישה. אפשרות נוספת היא כפול הליבה של amd קונרו או אתלון לגלישה(גם בראיה עתידית-ויסטה) זאת השאלה.אגב התקציב לא פקטור אלא הכדאיות תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by K0b1,

E6600+P5B DLX+G.SKILL 2GB HZ? אהה ? מה אתם אומרים כעיקרון הזמנתי אבל בקשר לתאימות וכאלה? ;D אם אפשר קצת פידבקים אני אוהב את התגובות של אנשים פה בפורום תודה מראש

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  13. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by yotamavi,

אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Noder,

היי, המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D NF4 ובנוסף 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר כנראה 200Mhz עכשיו רציתי לקנות 1 ג'יגה נוספים ויש לי כמה שאלות: אם אני אקנה סטיק 1 של סמסונג במהירות 400 זה ייצור בעיה ? למה מהירות 400 עולה יותר מ 800 והאם הלוח אם שלי תומך במהירות 400 ו 800 ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פעמיים אבל פרסמתי בפורום מפרטים ולא קיבלתי תשובה לכן אני מנסה בפורום הזה המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך. ושיעבדו ב dual

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by oron1g,

קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה TwinMOS 512MBx2 DDR2 667 PC2-5300U CL 5-5-5-15 איך הם לOC? אפשר לנצל אותם? כל שאר המפרט בצד ימין תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by dudu2683,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור לוח אם בעיקרון נראה לי שאני לוקח את המעבד E6320 (אני ממתין בנתיים עם הקניה כי הבנתי שאינטל מורידים את המחירים של המעבדים) אז ככה התקציב שלי ללו אם מקסימום 700 ש"ח וחשוב שהוא: 1.יתמוך במעבדים עם ארבע ליבות. 2.FSB1333 3.AUDIO High Definition ?GSH;_עדיף שיהיה גם DTS וזהו נראה לי....אם יש למישהו הלצות אני ישמח לשמוע.....[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 17:49:31 ?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by mokisho,

האם יש מישהוא בפורום הזה שיודע או מכיר מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח כדי שיתמוך במעבד קורנו

20. תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. האם היורש של דור ה-Kaby Lake יגיע אלינו כבר בעוד כחודשיים, עם יותר ליבות עיבוד מבעבר, במקום בתחילת השנה הבאה כמתוכנן? לכתבה

22. הנה אחד של SUPER TALENT 1G 667MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 והזיכרון השני הוא 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? מה יותר טוב של SUPER TALENT או של TwinMOS ? הSUPER TALENT בא עם קירור והTwinMOS לא בא עם קירור מה עדיף יותר?

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  23. יש משהו לעשות או ש"כל הזין"

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by eido,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין סטיםנג נגיד ב Q6600 G0 לבין B3 או כל אחד אחר שיש? ההבדל רק בפליטה שלה החום או גם בביצועים וזה כזה משמעותי?

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  25. איך אני "מציל" את החצי ג'יגה ומשמיש אותה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.