עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IMT,

גליתי לא מזמן שכרטיס המסך שלי תומך בAGP X8 , ואילו לוח האם שלי תומך בAGP X4 . לאיזה שיפור בביצועים אני יכול לצפות מהחלפת הלוח אם לתומך X8? (בטח לא פי שניים, נכון?)

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  2. AMD Phenom II X4 920 לוח שמתאים במחיר עד 350 שקל

3. חבר שלי מקבל את המעבד שלו מחול עוד כמה ימים (PHENOM 2 980 3.7) מהו הלוח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 400שח. אין צורך בשום פיצ'ר מיוחד(כרטיס מסך מובנה לדוגמה) תודה רבה! תמיר.

4. מדובר בטכנולוגיה שונה מהותית מה DDR, עובדת בתדירויות גבוהות בהרבה, החברה הציגה מערכות עובדות, חברת טושיבה תייצר את הרכיבים הראשונים ב 2005 או 2006. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20040913081616.html

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by gforce,

יכול להריץ משחקים כמו fifa 2002 ו motogp לא המשחקים הכי חדשים תודה נ.ב לוח אם : Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  6. השאלה למעלה

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אני כצת מבולבל : / יש לי פעמיים DDR400 של Kingstone כל אחת 256 ב Dual ואני לא בטוח האם כל אחת מהם צריך להיות במהירות שעון של 400 או שמה שתיהם ביחד צריכים להיות במהירות של 400 ?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Psychedelic,

עשיתי חיפוש ובכל זאת לא הבנתי למה עדיף במעבדי הC2D החדשים זכרונות 533 במקום 677 הבנתי שזה קשור לFBS שהוא 1066 ואם הFBS הוא 1066 והזכרונות הם 533 אז היחד מעבד זכרונות הוא 1:1 והמעבד כביכול יעבוד יותר טוב מאשר עם זכרונות 677 יש גם האומרים שזה לא משמעותי בכלל ועדיף לקחת 677 לא הבנתי בכלל מה זה היחס זכרון מעבד ולמה זה כ"כ חשוב... אני אשמח אם מישהוא יסביר לי תודה

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום רב, הזמנתי זכרונות של OCZ מסדרת Gold (תזמונים 5-5-5-15). בחנות טוענים שהיו להם המון החזרות של זכרונות אלה, ומציעים לי G.Skill מסדרת NT (הבסיסית ביותר למיטב ידיעתי; התזמונים זהים) במקומם. הם טוענים שה- G.Skill יקרים יותר וטובים יותר, ושהם למעשה מצ'פרים אותי בזה שהם נותנים לי אותם באותו מחיר. הטענה של החנות נראית לי מוזרה, כי הזכרונות של OCZ מגיעים עם מפזרי חום (ה- G.Skill לא) ולמיטב ידיעתי הם פועלים בטווח מתחים יותר גבוה בתוך האחריות. נראה היה לי שהם איכותיים יותר (והם בוודאי יפים יותר ). בחנות טוענים שזכרונות שמיועדים למתח גבוה יותר הם יציבים פחות (למרות שהם מיועדים לזה). אני לא מתכוון לבצע OC משמעותי (אם בכלל) אבל בכל זאת רציתי זכרונות איכותיים, וזה באותו מחיר.…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by brum,

שלום חבר שלי קיבל מפרט למחשב עם המעבד הזה - והוא זול יחסית לשאר הקונרו. לא מצאתי אזכור שלו באתר, האם זהו מעבד "סביר" למחשב שיעבוד בעומס של אימיול, ועריכת מוסיקה או שלא כדאי לקנות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מעבד P4 2.8 PRESCOTT, המאוורר של הPRESCOTT משמיע זמזום חלש שמוציא אותי מדעתי... יש לי אפשרות להחליף אותו ב- P4 2.8 800 רגיל (512 קאש במקומם 1MB קאש). אני יודע שרוב האנשים כיום עושים בדיוק את החילוף ההפוף, האם כדאי לי להחליף אותו ? האם הביצועים יופחתו בהרבה בגלל שהקאש יופחת בחצי ? אודה לעזרתכם בדחיפות....

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  13. ססעמו אני עכשיו רק עם האובונטו שהוא אחלה, אבל לגיימינג אני צריך ווינדוס לעזאזל לוח כל כך נפוץ ואין דרייברים?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אני רגיל מידי פעם להוסיף ולהסיר דיסקים קשיחים למחשב וכך עשיתי גם הפעם ברגע שהוספתי והסרתי הארדיסק והפעלתי את המחשב הופיעה לי הודעה מייד בהתחלה: Warning! cpu has been changed or overloading faile. Please re-enter CPU setting in the CMOS setup לא נגעתי בשום הגדרות! מה עושים? more info: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award (02/12/04)

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Maiasony,

ערב טוב יש לי מעבד P4 B 2400 MHZ זה 533 עכשיו האם אפשר לעשות לו DOUL DDR יענו כמו שעושים 2 סטיקים של 3000 למעבד 800 MHZ חשבתי שיהיה אפשר לעשות DOUL DDR למעבד 533 עם 2 2700 תודה על התשובות אגב הזמנתי 6600 GT מ KSP אמרו לי לחכות לשיחה ואף אחד לא התקשר היום בדרך כלל הם איטיים ? :-\

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by yamiboy,

מה אתם ממליצים לקנות athlon 64 3000+ VS intel 3200 ? כאשר הAMD עולה כ 1400 שקל ואילו האינטל עולה כ 1700 שקל

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אני עומד לקנות מחשב, מעבד E6300, כ. מסך 8800 או שאני אחכה ל8600 (אני עוד לא סגור על המחשב) איזה לוח אם מומלץ? לא מתוכנן OC. בנוסף, איזה זכרונות מומלצים בתקציב של 800 שקל, 2x1024? (אפשר קצת לגלוש גם בלוח אם וגם בזכרונות אם זה ממש משמעותי.) המחשב הוא למטרות משחקים וויסטה. תודה.

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Tsunami,

מה לדעתכם עדיף בהנחה שה-GIGABYTE יותר זול ועם אחריות לשלוש שנים מול שנתיים של EPOX ??? שניהם סה"כ די דומים במפרט...............

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. שלום, (אני בא לפורום הזה בגלל שהתייאשתי מפורום מפרטים, וגם כי אני שואל רק על לוח וספק אז זה מתאים. אל תפנו אותי לשם, בבבקשה, הקדמתי אתכם) כרגע זה מה שבניתי: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Asus M4N78 PRO nForce 8300 Socket AM3/AM2 , יחידות 1 ¤563 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1959 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=991 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤292 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?product…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים

21. טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום אני מעוניין להוסיף עוד 4GB זיכרון ל 4GB הקיים כעת. מדובר בשני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ויש לי עוד שני סלוטים פנויים. הזיכרונות הם מתוצרת OCZ סדרת REAPER . מספר הדגם הרשום עליהם הוא OCZ2RPR10664GK PC2-8500. אבקש המלצה והכוונה לדגמים רלוונטים שיתאימו לסטיקים הקיימים ללא התנגשויות ובמסגרת המחיר שציינתי. תודה על הסיוע

23. שלום, קניתי לא מזמן את הריפרים של OCZ שזה זכרונות עם HPC מטורפים.. השאלה שלי האם אפשר לעשות להם OC ? ( שמעתי משהו על זה פעם אבל לא בטוח ) או שזה רק כדי לקרר אותם פיזית ליעילות רבה יותר... ואם אפשר לעשות OC במה זה אשכרה מתבטא? שיעני אם יש לי 800mhz זה יהפוך ל1000 mhz ? או מה. או שאם יש לי 4GB זה יהיה 8GB ? או מה..אני לא ממש מבין בזה אז אני אודה להסבר...

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by BigDragoon,

רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי יותר פרט למהירות ה BUS בין REV 1 ו REV 3.3? (למשל, תמיכה במעבדים עתידיים, קירור טוב יותר, תיקוני באגים) פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה, אומרת שהם לא יודעים איזה REV זה...

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים