עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by frank053,

שלום לכולם! יש ברשותי מחשב עם 512 מגה של זכרון פנימי. מדובר על Geil DDR 400 256MB*2 CL=2.5 6-3-3. אני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא האם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו זכרון? האם חייב מאותה חברה? אפשר, נגיד, להוסיף זכרון של Kingston? האם חייב 2*256? אולי אפשר 2*512? תודה מראש. P.S. איזה חברה עדיף לקנות? והאם 1GB מספיק למשחקים? המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS.

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום רב. אני מעוניין לדעת פרטים המודל שצויין: Intel D955X bk. מהו מחירו בארץ, האם הוא לוח ברמה גבוהה, מהם המאפיינים העיקרים שלו וכו' וכו'. כל דבר יעזור. בתודה !

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  3. הסטפינג של המעבד שלי BH-E4 מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. בשביל לבדוק שהזכרון תקין ? שמעתי שלא חייבים להריץ את הכל ויש רק משהו ספציפי שאפשר להריץ ולבדוק ככה את הזכרון. שוקראן.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by amirsource,

שלום לכולם! שאלה ידע: אם אני יעשה OC למעבד Q6600 נגיד ל3.6 הוא יהיה שווה לביצועים של Q9550?. אם לא אז עד מתי צריך לעשות OC כדי להגיע לביצועים של אותו מעבד?. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  6. אהלן , קניתי מחשב חדש והכל בא במחלקים ואני מרכיב לבד. המעבד בא עם מדבקה לבנה עם מספר סידורי אני מניח המדבקה תופסת כחצי גודל של המעבד. להסיר אותה או לא?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Okopel,

הציעו לי בפורום מפרטים כמה מפרטים, בחלק אינטל ובחלק AMD איזה לקחת? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי(אווטלוק, אקספלורר, וורד ואקסל{אמנם בו זמנית אבל שימוש בסיסי}) הנה המפרטים שהציעו ליכדי לחסוף במקום-הנה קישור) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 תודה! אורי

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by GAL SHAMIS,

תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by MonoMan,

שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by mbs,

היי, אתמול קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ו-2X256 של GEIL ויש לי שתי שאלות: יש על הלוח שני סלוטים צמודים של זכרון (1 ו-2) ושלישי נפרד (3). במעבדה התקינו לי את הזכרונות על סלוטים 1 ו-3 שאינם הצמודים ואני העברתי מ-3 ל-2 כך שכעת הם צמודים. באיזה מצב אני עובד עם DUAL DDR, הראשון או השני? ושאלה שנייה - איך אפשר לוודא שאכן ה-DUAL DDR עובד? תודה!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by N.S,

לוח אם :asus- a7n266-vm עד כמה די די אר הוא תומך....? אני חושב שעד 512 האם אני צודק? ואמ הוא תומך עד 512 מה יקרה אם אני אשים 768 די די אר..זה יעזור או שזה יהיה כמו לשים 512?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. קראתי את הביקורת על הIS7-G ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הלוחות האלה(is7-g ו is7)? האם בis7 יש כניסה ויציאה אופטית כמו בis7-g? (של סאונד) האם יש לוח יותר טוב למחשב מבוסס אינטל ht בערך באותו המחיר? (לא יודע אם השאלה מתאימה לפה) שלוש שאלות מקווה שלא קשות מדי תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by dorratz,

אוקי, אני עומד לקנות את הלוח, ורציתי לשאול את בעלי הלוח שאלה קטנה. לפי ביקורת, מצאתי שהמרווח בין חריץ ה-AGP לבין ה-DIMMים הוא קטן מאוד, ושחייבים קודם כל להתקין את הזיכרונות. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: האם זה באמת ככה? ועוד כמ שאלות: 1)האם גוף הקירור הפסיבי מקרר היטב את הגשר הצפוני? 2)האםהקירור הפסיבי לא צמוד מדי לסוקט ומפריע לחיבור המאוורר של המעבד? 3)והאם אתם מרוצים באופן כללי מתיפקוד הלוח? 4)יש לכם איזשהם בעיות איתו או משהו שאתם לא אוהבים בו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Internal,

חבר'ה תעזרו ישבתי כמה שעות חיפשתי ביצועים ו לא מבין כל פעם אחרת באתר אחד זה מנצח בשני אחר אז מי באמת יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by shlomo_l,

כי פה רשום לי 0

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by RazorJunior,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. תראו יש לי 512 כבר ב 2 סלוטים !עכשיו אני רוצה להחליף את ה 2 סלוטים ב סלוט אחד של 512 ולקנות עוד אחד של 512 שיהיה לי 1G כאילו ! עכשיו רציתי לדעץ איזה חברה תיהיה טובה בשבילי ? יש לי AMD2500 ABIT AN7 ראדיון9600 XT איזה חברה הכי טובה ? אבל אחים שלי לא להגזים במחירים אין לי הרבה כסף משהו טוב ולא יקר כל כך ! חשבתי עלGEIL מה אתם אומרים ? או על סמסונג מה אתם אומרים ? שמעתי ש GEIL יש להם בעיות עם ניפורס 2 זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by orenc17,

כידוע לכולם מחירי מעבדי ה 64 BIT של AMD ירדו אבל למה לא רואים ירידה במחירים בארץ זה לא פייר?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by TimPump,

הבנתי שעידכון BIOS עושים ב- DOS , אז מה עושים ב- XP ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by sxs,

בזמן הקרוב אני עשוי לקנות מעבד+לוח+זיכרון חדשים ואני מעוניין בסוקט הכי חדש שייחזיק להרבה זמן(והחלפת מעבד בעתיד) עדיין לא החלטתי אם זה יהיה AMD או אינטל socket 939 זה האחרון של AMD... האם מתוכנן לצאת סוקט חדש בקרוב או שסוקט זה ישמש לשנה שנתיים הקרובים לפחות כמו שהיה עם ה Socket A עד עכשיו? ואותה שאלה לגבי אינטל האם LGA 775 החדש הולך לשמש להרבה זמן כמו Socket 478 הוותיק או שמתוככנן לצאת אחר בחצי שנה הקרובה? ושאלה קצת סוטה מהנושא... יש לי כיום כרטיס מסך AGP... במידה ואני אקנה לוח בעל חריצי PCI Express בלבד, אני אוכל להשתמש מכרטיס ה AGP שלי? (ע"י מתאם למשל) או שאני יהיה חייב לקנות לוח בעל חריץ AGP? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  22. מדובר בטכנולוגיה שונה מהותית מה DDR, עובדת בתדירויות גבוהות בהרבה, החברה הציגה מערכות עובדות, חברת טושיבה תייצר את הרכיבים הראשונים ב 2005 או 2006. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20040913081616.html

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by yamiboy,

מה אתם ממליצים לקנות athlon 64 3000+ VS intel 3200 ? כאשר הAMD עולה כ 1400 שקל ואילו האינטל עולה כ 1700 שקל

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  24. כמו שפרסמתי בפורום מפרטי-מחשב סבתא שלי קונה לדוד שלי מחשב לבר-מצווה, יש שתי אפשרויות AMD או CELERON, ה-AXP הרבה יותר חזקים מה-Celeron, אבל אני מפחד שהוא יתקע עם ה-AXP והוא יעשה לו בעיות, גם אם הוא יתקשר אלי לבקש עזרה ואני יסביר לו הוא לא ידע מה לעשות, אז יש מה לפחד בלקנות AXP? או שזה בטוח? לא רוצה גם את הסיכון הכי קטן.

25. Started by MichaelZ,

לא מופיעה שום אפשרות בביוס. יש שם בחירה רק בין כוננים קשיחים או אופטיים. אני מתחיל לחשוב שאי-אפשר לאתחל את המחשב הזה מ-USB. אין לי בזה נסיון אז אני לא כ"כ יודע מי נגד מי. מישהו יכול בבקשה להגיד אם אפשר לאתחל מחשב עם לוח כזה מ-DOK?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים