עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, מישהו שפגשתי אמר לי שיש אתר בעברית למחשבים, ונכנסתי לפה והייתי מופתע מהידע שיש באתר הזה. (תסלחו לי על העברית, אני לא מומחה לזה). אני מתכוון לבנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מעבדים בין ה AMD 4800+ ל INTEL PENTIUM D הגירסה האחרונה. השימוש העיקרי שלי זה גרפיקה, ותיכנות. אשמח לקבל עצה, כמובן שלוח אם תואם, אם יש המלצות, אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  2. אני אקנה מחשב בחודש הקרוב, ובמפרטים שהציעו לי המעבד שבלט היה E2140, שעליו אמרו שהוא מצוין לOC שהחנות TMS עושה. רציתי לשאול, מה היכולות של E2160 לעומת היכולות של E2140(בOC), ועד איזה רמה הם יכולים להגיע בOC? OC שהחנות TMS מבצעת, לא אני.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי במחשב לוח אם ASUS A8N-E שהוא בעל socket 939 אם אני קונה מעבד עם socket AM2 הוא יתאים כי לפי המראה הם זהים ואם זה לא מתאים אתם יכולים לתת לי המלצה למעבד הכי טוב בsocket 939 עד 700 שקל

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by DrowNz,

Hey Guys, wanted to know which one of this mobos you prefer/is better for AMD Barton Cores? (performence, Oc, Stability) Thanks alot

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים

6. Started by Green,

היי רצתי לדעת איזה דגם מהסידרה של GIGABYTE GA-EP35-DS3R (שזה הלוח שנמצא הרגע במפרט שלי) תומך בזוג כרטסי מסך HD3870 במערך קרוס פייר וזהה או טוב מהלוח אם הנ"ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by Atom Mother Heart,

שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by עוד מישהו,

עכשיו הוספתי עוד 2 גי'גה זיכרון זה הזיכרון [ftp=ftp://http://tms.co.il/product/4687]http://tms.co.il/product/4687[/ftp] איך אני מפעיל את האפשרות? לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by dckldfk,

מעבד ה Core i7 920 ימשיך להמכר בשני הסטפינגים הקיימים - D0 לצד C0 , כך שהצרכן יצטרך לשים לב איזה מעבד הוא רוכש. מה ההבדל בין C0 ל- D0 מנהל תפסיק לסגור שאלות שאתה לא יודע ולשלוח לשרשוריים שלא קשורים מה ההבדל בין C0 ל- D0 76 עמודים על מה ההבדל בין אינטל ל- AMD לא קשור לנושא ולא רלוונטי לבעיה שלי אני שואל בין שני מעבדים של אינטל לא בושה לא לעזור אבל למה לפגוע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392764.0;topicseen

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by lampit,

שלום שלום תודה על כל, הדגים. מהו הלוח אם המומלץ לE2160 בתקציב של סביבות ה400 ש"ח ? יש סיכוי לכרטיס מסך משולב גם במחיר כזה (דוגמת ה asus m2a-vm ל AMD וחשוב שתהיה לו יציאה דיגיטלית למסך הא כן נזכרתי, גם מארז בסביבות ה250 ש"ח יעזור לי מאוד תודות תודות ויום טוב

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. *לא ידועה מהימנות הבדיקה, קחו זאת בערבון מוגבל* נלקח מTECHPOWERUP! להלן הלינק: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=38646 קרדיט לפורום המקורי שבו פורסם (בסינית/קוריאנית): http://chiphell.com/viewthread.php?tid=8750&extra=page%3D1 נקווה שלא מהימן....

12. ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי.. תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by gal,

ובכן תכלס יש לי מחשב נחמד אבל פשוט בא לי להשקיע קצת בו.השאלה היא בעצם לגבי הזכרונות בעיקר:יש לי כרגע 4 גיגה 667 האם יש טעם לשדרג ל-4 גיגה 800? השימושים שלי הם בעיקר גלישה ומעט משחקים.הבנתי שיש זוג זכרונות של ADATA שאפשר לבצע להם OC ,השאלה בכמה זה משפר ביצועים והאם זה מסובך לבצע OC? פשוט אין לי הרבה ידע בנושא הזה. בכללי הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המפרט שלי,והאם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג של משהו שיעזור לי קצת לביצועים יותר טובים אולי.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by explize,

האם ללוח של GIGABYTE 965G-DS3 יש את אותם יכולות OC כמו לאחיו 965P??? האם הכרטיס מסך המובנה לא גרע ממשהו אחר בלוח?! (עברתי על הודעות הפורום בנושא..כולם אומרים שזה אותו הדבר+כרטיס מסך,וכך גם האתר הרישמי...אבל אף אחד לא התייחס ליכולותOC אם בכלל ישנם...היו כאלה שגרסו שכל לוח שמגיע עם כרטיס אונבורד בעצם מוריד את יכולת/פוטנציאל הOC של הלוח) תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Faust,

שלום לכולם לא מזמן שדרגתי את המחשב הישן שלי ב6600gt ובזכרון של 1גיגה של סמסונג עכשיו כשהפעלתי אותם לא הייתי מרוצה מהביצועים והבנתי שיש בעיה בציפסט של הלוח אם שלי אז אני פה כדי שתעזרו לי להחליף אותם בעלות הכי נמוכה שאפשר. וגם שאני אוכל לשחק בה משחקים בצורה נורמלית. השדרוג שאני רוצה הוא אך ורק לוח אם ומעבד כי יש לי את כל השאר זכרון גיגה של סמסונג 6600gt של גיגהבייט כרטיס קול SB LIVE ספק 400W של גיירו שני צורבים אחד דיוידי ואחד רגיל והרד דיסק של WD 80G אני מעוניין לעבור למערכת AMD במקום אינטל שמעתי שהם יותר טובים במשחקים אבל מי יותר יקר אינטל או AMD? אז בבקשה תנו הצעות... ???

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  16. עריכה: קניתי זיכרון של סמסונג CL3 512MB עכשיו הכול יותר מהר ובסה"כ יש לי 768MB. הפעלתי את המשחק קרבון על LOW הכול עבד חלק העלית לרזולוציה של 1024 ולמדיום וזה גם עובד חלק!!! מדהים לא? ששאלתי בפורום אמרו לי שספק עם יעבוד לי על LOW בכלל. רציתי המלצות למשחקים שיעבדו לי על המשב.. מירוצים/פעולה גוף ראשון/משחקי יריות ברשת(חינמיים). תודה.

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Dragongk,

לפי מה שראיתי יש כמה אפשרויות... קודם כל חשוב שיהיה 1GB בקיט של 512*2 יש את האפשרויות הבאות : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356215&sku=G28-5010 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=618631 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356217 המטרה היא OC (לא משהו שובר שיאים בשביל זה הייתי לקוח OCZ PLATINUM REV2) שיהיה גדול יחסית (600-700MHZ) אבל שלא יהרוס יותר מדי את התזמונים (או שזה לא ממש משנה ?) הלוח אם הוא DFI NF4 ULTRA-D והמעבד AMD 3200 VENICE BOX אני צריך את הזכרון שיתן לי מקסימום ביצועים עם OC בלי OC לא משנה... (אני חושב שOC יהיה יותר טוב אבל…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. 2X2GB , Asusp5b ווינדוס 7 32 ביט, מזהה כרגע 2.94 מתוך 4. (זה לא אמור לזהות לפחות 3 ומשהו?) הביוס ב-System Information מזהה, 3GB. הביוס זיהה את כל ה-4 לפני הפורמט, ב-XP הוא זיהה 2.97. לפי CPUZ יש 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB. יש משהו שניתן לעשות? כלומר דרך הביוס הדריכו אותי שאפשר לשנות איזה משהו מ-ENABLE ל-DISABLE שקשור לזיכרון, העניין הוא שאין לי מושג מה זה. אשמח לשמוע עיצות (חוץ מלהתקין 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by gilka,

הי שמתי לב שהלוח אם ‏EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by efee123,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. חבר'ה מישהו יכול לעזור לי בלוח אם ומעבד? אני צריך לוח אם ומעבד בתקציב של עד 1350 ש"ח מעבד ולוח שיתאימו אחד לשני ששניהם יהיו טובים יחסית לתקציב... [glow=red,2,300]ושהמעבד[/glow] יהיה טכנולוגית [glow=red,2,300]64 ביט[/glow] ושבלוח חייב שיהיה pci-e כל תגובה תתקבל בברכה... אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי....

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  22. ??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום האם ההבדל שווה את הפרש במחיר תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. אני יעשה אוברקלוק ומתלבט בין לוחות הX38 מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. שאלה קטנה. מדוע כשאני נותן ללוח אם שלי לקבוע לבד את תזמון הזכרון הוא נותן להם תזמון של 2.5-3-3-7 במקום 2-3-3-6 כמו שהם צריכים לעבוד. הזכרונות שלי הם Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2. והאם זה בסדר שאני נותן להם הגדרות תזמון קבועות של 2-3-3-6? בלוח אם שלי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים