עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by raviv T,

היי אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אני רוצה לוח אם שתומך בקרוספייר בצורה מלאה x16 פעמיים כי עכשיו אני קונה כרטיס מסך RADEON HD4850 ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד... אני מתלבט בין שתי הלוחות האלה GIGABYTE GA-X48-DS4 או ASUS P5Q DELUXE

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by iyehuda,

sempron 2800(754) vs celeron 2.8G(775) vs xp 3100(socket a)f

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  3. אני לא מתכוון לבצע OC במערכת, אבל אני רוצה ביצועי מהירות סטוק טובים. יש המלצות? שאלה נוספת 1. עד כמה בחירת לוח אם ללא כוונה ל OC תורמת לביצועים מהירים יותר בסטוק ? 2. אם אני לא מתכוון לבצע OC, האם עדיף להשקיע בלוח אם high-end וזכרונות "בינוניים" (כמו pc4200) או לוח mid-range וזכרונות high-end ? (הכוונה מבחינת מהירות בלבד, ולא איכות רכיבים ואורך חיים)

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by RONALDO7,

שלום אני צריך לוח אם טוב למעבד INTEL E7200 יש עצות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200, ג'יגה ראם,6600GT אבל בקשר ללוח אם אני לא סגור....ואני מתלבט בין K8N Neo4-F MSI ו- Gigabyte GA-K8NF-9 ....הם עולים אותו דבר בערך.... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בתכונות ואיזה עדיף בכללי....וגם יש מצב ל-OC אז מי מבין שניהם עדיף לזה....

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by yutz123,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב עם הלוח GA-8I945P-G, מעבד פנטיום 3.0Ghz דגם 630. ברצוני לשדרג את המעבד למעבד קונרו, האם הלוח תומך? תודה מראש, גיא

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by -R-E-L-,

יש לי לוח K8nf-9 האם הוא מתאים לי? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14285&catid=1101 ואיך זה אולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת אותו? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14283&catid=1101

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אני כצת מבולבל : / יש לי פעמיים DDR400 של Kingstone כל אחת 256 ב Dual ואני לא בטוח האם כל אחת מהם צריך להיות במהירות שעון של 400 או שמה שתיהם ביחד צריכים להיות במהירות של 400 ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב DURON 850 ואני רוצה למכור אותו עם לוח אם של GIGABYTE K7 ומארז ויש לי גם מחשב PENTIUM 866 עם לוח אם של PC PARTNER ומארז כמה אתם חושבים אני יכול לקבל על כל אחד מהם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by brum,

שלום חבר שלי קיבל מפרט למחשב עם המעבד הזה - והוא זול יחסית לשאר הקונרו. לא מצאתי אזכור שלו באתר, האם זהו מעבד "סביר" למחשב שיעבוד בעומס של אימיול, ועריכת מוסיקה או שלא כדאי לקנות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by nisim_y,

בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדש אני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. יש לי 512 MB ואני רוצה להוסיף אחד או אחד וחצי..אז עזרה במחירים ואיזה סוג אני צריך לקנות כי אין לי מושג......

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אני רגיל מידי פעם להוסיף ולהסיר דיסקים קשיחים למחשב וכך עשיתי גם הפעם ברגע שהוספתי והסרתי הארדיסק והפעלתי את המחשב הופיעה לי הודעה מייד בהתחלה: Warning! cpu has been changed or overloading faile. Please re-enter CPU setting in the CMOS setup לא נגעתי בשום הגדרות! מה עושים? more info: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award (02/12/04)

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by schumih,

האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!

16. Started by Tsunami,

מה לדעתכם עדיף בהנחה שה-GIGABYTE יותר זול ועם אחריות לשלוש שנים מול שנתיים של EPOX ??? שניהם סה"כ די דומים במפרט...............

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by elia_lan,

שלום יש לי לוח-אם ms-7592(g41tm-e43) זיכרון ddr2 6400 2gb ומערכת הפעלה xp השאלה שלי היא איך ומה אתם ממליצים לי לשדרג.... להוסיף 2 גיגה באותה מהירות לקנות 4 גיגה עם 800mhz)-האם המהירות היא שיפור משמעותי? או להחליף לוינדוס 7 ולקנות (8gb(1*8 or 2*4 או שלמישהו יש הצעה אחרת... מה אתם ממליצים?? ומאיפה הכי שווה לקנות??

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  18. טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. אני חייב לדעת איך מחברים את הג'מפרים של הלוח אם EPOX EP-4SGM8I של הPOWER, RESTART, SPEAKER וכאלה... האתר של EPOX לא עובד או לא קיים ואין לי שום מושג איך לחבר אותם ואני מפחד לעשות קצר. בבקשה תעזרו לי בדחיפות, גיל.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. לפי מה שאני יודע מעבדי ה-AMD כמו שלי(AMD ATHLON XP 2000) אמורים לעבוד ב-266mhz נניח הפנטיום 4 עובד ב-800! עכשיו רשום לי ב-3D MARK שהמעבד עובד ב: EXTERNAL CLOCK 133MHZ מה זה??? אני מקווה שלא קרה משהו למעבד שלי!???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by yoramns,

אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Tzach_n,

היי, קיבלתי את ה UD3P ואני רוצה להרכיב אותו, אמרו לי שאני יכול לעשות הסרה של הדרייבר הקיים לצ'יפסט, להחליף את הלוח ולהתקין מייד את הדרייבר החדש. מישהו יכול לעזור לי? איך מסירים את הדרייבר? אני לא מוצא אפשרות בלוח הבקרה... תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by BigDragoon,

רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי יותר פרט למהירות ה BUS בין REV 1 ו REV 3.3? (למשל, תמיכה במעבדים עתידיים, קירור טוב יותר, תיקוני באגים) פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה, אומרת שהם לא יודעים איזה REV זה...

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי לכול תותחי הC@ יש לי את הלוח הבא Gigabyte ga-ma69g-s3h http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554&ModelName=GA-MA69G-S3H ביקורת http://my.ocworkbench.com/2007/gigabyte/GA-MA69G-S3/g1.htm האם לדעתכם ניתן יהיה להגיע רחוק עם AMD 4400X2 AM2 BRISBNE 65NM\65W EE 2.3GHZ ?? למישו יש ניסיון איתו?

25. שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים