מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ??? ??? ??? ??? ??? הי, באופן עקרוני אני מחפשת לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT 1. ואם לא אמצא, אני רוצה לדעת: איפה אני יכולה להשיג את הרכיבים הבאים (וזה יכול להיות ממקומות שונים): 1. כרטיס זיכרון של 256M (הכי זול שאפשר). 2. לוח אם (לפנטיום 4) 3. מעבד סלרון (שמעתי שזה הכי זול ומתאים בעיקר לעבודה על WORD וכאלה). או פשוט אם מישהו רוצה למכור רק את המחשב הישן שלו שעובד מספיק טוב בשביל תוכנות האופיס הוא מוזמן להשאיר הודעה או לפחות לכוון אותי למישהו שרוצה למכור. תשמעו, אני נואשת, אין לי כסף ואני חייבת!!! מחשב שעובד טוב על WORD ושאפשר לצרוב על דיסק את הנתונים. זהו אלו הדברים שהכי!!! חשובים לי. אשמח לכמה שיותר תג…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה מה שרשום עליו: AXD2400KV3C(אני בטוח ב99.99% שזה הדגם והמתחשל המעבד) AUIJB 0301MPMW 9748405260797 ???
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מישהו רוצה למכור את הלוח והמעבד שלו, כמה זה שווה מעבד פנטיום 4 - 2 גיגה - באס 400 לוח גיגהבייט : GA-8pe667 דף המוצר: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE667.htm
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני כצת מבולבל : / יש לי פעמיים DDR400 של Kingstone כל אחת 256 ב Dual ואני לא בטוח האם כל אחת מהם צריך להיות במהירות שעון של 400 או שמה שתיהם ביחד צריכים להיות במהירות של 400 ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
העיניין הוא כזה יש לי לוח EPOX P4GEA+ כאשר אני מכניס כרטיס לא משנה איזה לpci- אני מדליק את המחשב הוא מזהה חומרה חדשה מתחיל להתקין ופתאום מפסיק ומודיע על שגיאה בהתקנת הדריבר וכ"ו ניסתי לשנות הגדרות בביוס כלום לא עזר למישהו יש רעיון מערכת הפעלה היא xp וכמובן ניסיתי התקנת דרייברים בכל הדרכים האפשריות כמעט שיש בwin -
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABIYTE PE667 PRO הלוח מאפשר תמיכה של זיכרונות DDR333 ברשותי זיכרון אחד של 512 DDR400 של חברת samsong/winbond (קניתי 333 לפני חודשים וחצי אצל פנדה ב 925 ש"ח אבל בגלל שלא היה ליבואן אז נתנו לי את 400 כפיצוי ) עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אבל 333 כי אין טעם ל400 הוא גם יותר יקר וגם הלוח לא תומך איך זה יעבוד לי והאם זה אפשרי לשלב 2 סטיקים במהירויות שונות ושל חברות שונות ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המעבד שהיה לי 5000+ נשרף, החיפו אותו ל 5000B. מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מתי USB 3, SATA 3, PCI-E 3 מושקים ? ומתי כבר נוכל לראות כל אחד מהם משולבים במוצרים ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, בנוגע ללוחות אם מסדרת הX58 של MSI , הם מציינים שיש להם "Drive Booster" לSATA וכתוב בגדול "DOUBLE SPEED" - ברצוני לדעת עד כמה משפיע ה "the extra storage - drive booster" שלהם ואם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש לוח שיחובר עם E5200 והדרישות שלי הם שיהיה ATX עם חיבור FIREWIRE, כרטיס מסך OB ועם לפחות 2 מקומות PCI בשביל כרטיסים קודמים. המחשב מיועד לשימושים ביתיים ומשרדיים וחשבתי להוציא על הלוח עד 500 ש"ח עם עדיפות לפחות מזה. ראיתי את הלוח הזה GA-73PVM-S2H שהוא אומנם M-ATX אבל עונה כל שאר הדרישות, למישהו יש ניסיון איתו? יש לכם המלצות אחרות עבורי?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי את המפרט הזה : מעבד : Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם : Gigabyte GA-P43-ES3G כרטיס מסך : gigabyte ati radeon 4770 512mb דיסק קשיח : Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז : Cooler Master CM-690 ספק : SeaSonic 500W 80+ bronze SS-500ET קירור למעבד : Scythe Mugen 2 אני רוצה לבצע OC, אני מבין שהלוח אם לא משהו. כעקרון. אבל אני עדיין רוצה לנצל אותו קצת פה ושם. איזה זכרונות עדיף לי לקנות. יש לי כמה אפשרויות כעקרון אני קונה בKSP ברמת גן. אז אם תוכלו לייעץ לי לגבי זכרונות שנמצאים אצלהם במלאי אני אודה לכם מאד. כרגע ההתלבטות שלי היא : 2x2GB Mushkin XP RedLine Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עולה 564 AMD Phenom II X2 550 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Black Edition BOX BM שמפתיע מאוד .. http://www.extremeoverclocking.com/reviews/processors/AMD_Phenom_II_X2_550_10.html
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תיסתכלו על המפרט שלי בצד זה מה שיש לי כרגע קניתי ליפני כמה ימים את הכרטיס hd5850 אני צריך מפרט כדאי בתקציב של עד 3K למשחקים כבדים!! מה כדאי i7 או i5 אני רוצה לעשות CrossFire בעתיד עם כרטיס מסך נוסף אז אני צריך לוח אם מתאים וטוב ושאפשר לעשות oc בעתיד כשהוא יתיישן מה ההבדל בין i5 750 ל i5 660 ומה יותר מתאים לצרכים שלי שזה משחקים נטו
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני משדרג את המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בדברים הבאים: I5 750 OC HD5850X2 CF תקציב: 1000 ש''ח
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת במה הI7 יותר טוב מהI5
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
רק למי שיודע מבין שיתן לי מידע קיבלתי את זה כפרוייקט למצוא מידע עליו ואין כלום אין תוצאות בגוגל אז מי שיודע על מה שאני מדבר שיגיב תודה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
איך הלוח אם GA-E7AUM-DS2H?....יש לו יתרונות לעבודה עם כרטיס מסך GTX260 ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי שמתי לב שהלוח אם EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, נקנה המחשב הנ"ל בעצה של כמה מבאי הפורום. האם כדאי לי להחליף מעבד מ E7400 ל E8400??? או לQ8200? המחשב לטובת עריכת מסמכים ומעט עיבוד תמונה. חשוב שקט ויציבות! ללא OC בברכה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
כותרת ^ לי יש את ה-P35 וקציתי לדעת מה ההבדל בין אלה לחדשים.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-