מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב למעלה צריך תוכנה או כל דרך אפשרית להורדת ליבות כמובן עם אפשר הסבר,צריך גם לדעת האם זה בטיחותי או עם יש איזה שהוא סיכון בפעולה שכזאת ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הנוכחי שלי כמו בכותרת למשהו חדש יותר וטוב יותר תקציב שלי עד 800 ש"ח אני עובד עם מעבד Q6600 G0 עם OC 8800GT שישודרג ל 6850HD CORSAIR 450W 2GB שישודרגו ל4GB
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הלוח אם שנבחר הוא: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H המעבד שנבחר הוא: AMD A8-5600K האם יש סיבה מיוחדת למספר כרטיסים במקביל במקום כרטיס אחד או שניים? למשל: 8GB שמורכב משני כרטיסים של 4GB או ארבע כרטיסים של 2GB? ואיזה מהירות כדאילקחת, המקסימום שהלוח תופס שזה 1866 או פחות מזה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי ואני מעוניין להחליף את הלוח מעבד וזיכרון אם צריך השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים ואולי קצת streaming התקציב הוא עד 2500 אפשר לחרוג קצת אם ההבדל משמעותי יהיה נחמד אם השלשה תהיה טובה לOC כרגע יש לי : amd phenomII 945 a-data 2gb x2 ddr2 (רוצה להחליף או להרחיב ל 8gb ) Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 hd7870 SAMSUNG HD642JJ ss 550w
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אחרי שהחלטתי על הלוח הזה מסתבר שיש בוא הרבה בעיות עם מסכים כחולים מישהו קנה אותו ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחשב לגרפיקה עם לוח אם אסוס p67...b3 והספק הביא לי את הדגם p67...m רציתי לדעת אם זה כ''כ משמעותי כדי לבטל את העיסקה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח-אם ms-7592(g41tm-e43) זיכרון ddr2 6400 2gb ומערכת הפעלה xp השאלה שלי היא איך ומה אתם ממליצים לי לשדרג.... להוסיף 2 גיגה באותה מהירות לקנות 4 גיגה עם 800mhz)-האם המהירות היא שיפור משמעותי? או להחליף לוינדוס 7 ולקנות (8gb(1*8 or 2*4 או שלמישהו יש הצעה אחרת... מה אתם ממליצים?? ומאיפה הכי שווה לקנות??
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שכולל את הרכיבים הבאים: Intel Core i7 860 Processor 2.80Ghz 8MB Cache BOX LGA 1156 Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA III Model GP55AUD3 OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 Oem Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD Thermaltake Element S VK60001N2Z Pro Quiet Case - Black OCZ 550W Fatal1ty Series Power Supply בעקבות ירידת מחירי הזכרונות, אני מעוניין לשדרג לו את הזכרון בצורה משמעותית (מריץ windows 7 64bit) ומשמש בעיקר לסימולטור טיסה fsx. איזה זכרונות מומלץ לי לקנ…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מצורפים 2 קבצי תמונה האם אכן מדובר בזיכרון SD-RAM או שיש כאן איזשהו פרט שאני אמור לעמוד עליו כאשר אני מגיע לחנות לחנות ? אגב המעבד הוא : Intel Celeron-A, 500 MHz תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני חצי שנה עם הלוח אם הזה... הוא ביצע פעם אחת עדכון גרסה לביוס דרך תוכנת BIOS@ (לגרסת F6). לפני שבוע הוא ביצע עוד שידרוג לגרסה ל-F8 והמחשב לא מעלה מסך. אני ממש לא מבין בביוס..מה הבעיה? והאם יכול להיות שנשרף הלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח שבחתימה בצד, וראיתי את המאמר הזה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=65&page=3 שעסק בלוח ג'יגבייט (בלי קשר שהוא של AMD ). ראיתי שהוא אמר שם לבטל את בקר RAID. על פי מה שאני יודע RAID זה אם יש לי 2 הרד דיסקים ביחד (אני צודק?). שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה משהו של רייד שלוקח כמה שניות אבל הוא לא מוצא כלום.. האם גם אני יכול לבטל את זה? אם כן איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חברה אני צריך שתסבירו לי מזה dual channel בזכרונות? לידורר..!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
רב סרן שמועתי טוען שה-DS4 ואפילו ה-DQ6 סובלים מחרדת נטישה מאת ג'יגבייט : 1. עבור OC בינוני עם 6400, האם כדאי להוסיף 100 ש"ח על ה-DS4 ולעבור ל-P5Bdlx? 2. האם ל- P5B dlx יש קירור נורמלי או שכדאי להוסיף לו? תודה, אני כמעט מתמוטט עקב נסיונות פענוח של אתרים ביפנית ובגרמנית העוסקים בנושא... ו-אין לי זמן לחכות ל roundup המדובר של anadtech...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אם כן, באיזה מהם (או שניהם), ולמה... מה זה בעצם נותן (בתכלס)... תודה! (:
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד קונרו ולוח 965 של MSI. הקצבתי 600 שקל לזיכרון, שאני יכול לקנות בהם זיכרון מחברה לא ידועה- LD, אבל עם נתונים טובים- 2 חתיכות של 512 מגה 800MHZ DDR2 , או שאני יכול לקנות KINGSTON אבל 667 MHZ. שמעתי שבזיכרון החברה זה לא דבר משמעותי כל כך כמו הנתונים שלו, אז מה עדיף מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מעבד עכשיו הוא מתלבט בין X6800 לQX6700 הוא קונה את המעבד בחו"ל אין כמעט הבדל במחיר אז מה מביניהם עדיף? הוא מתכנן OC הוא עושה עריכת ווידאו וכל מיני דברים..? אל תציאו בבקשה מעבדים אחרים רק תענו לי על השאלה תודה.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-