מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בנוגע ללוחות אם מסדרת הX58 של MSI , הם מציינים שיש להם "Drive Booster" לSATA וכתוב בגדול "DOUBLE SPEED" - ברצוני לדעת עד כמה משפיע ה "the extra storage - drive booster" שלהם ואם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חבר שלי קונה לוח ומעבד חדשים. הציעו לי מעבד פנטיום 4 2.6 של אינטל ולוח אם : Intel Rock עם צ'יפ של אינטל. האם כדאי לשדרג את המעבד ל 2.8? איך הלוח?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה חברה עדיף TwinMos או Kingston ? לזיכרונות 1Gb / 667 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? יש לי מעבד Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz לפני שעשיתי ריסט בתוכנה everest ראיתי שהחום שלו 66 ואחרי ריסט היה גם ככה בביוס 66 65 אז התוכנה לא משקרת ההם אתם חושבים שיש לי התחממות יתר? וככה זה החום של שאר הרכיבים Field Value Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) SAMSUNG SP0812C 43 °C (109 °F) לא עשיתי ov למעבד למרות שרציתי תגידו לי הם החום הזה נורמלי למרות שאני לא חושב. ואם כדי לי לעשות ov שיש לי חום כזה.. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה להזביר לי איך המספרים עם צירוף ר"ת של מחשב אישי בלועזית מתקשרות למהירויות של זכרונות (כמו PC2100)? ועוד שאלה בנושא יש לי מעבד AMD Athlon XP 1700+ ולוח אם Giga-Byte GA-7VTXE+ (שתומך בזכרונות במהירות 266מגה-הרץ) כששידרגתי למפרט הנ"ל, קניתי גם כן 256מגה של זכרון שמתאים לו (256MB DDRSDRAM 266MHz) אח"כ הוספתי עוד 256מגה של זכרון עם אותו מהירות! עכשיו ב- CPU-z הזכרון שקניתי עם השידרוג כתוב כ- PC2300 והזכרון שהוספתי אח"כ כתוב כ- PC2100 האם יכול להיות דבר כזה? שני הזכרונות הם 256MB DDRSDRAM 266MHz רק חברות שונות (וכמובן מספרי ה- PC) איך זה משפיע על המחשב זה בסדר שהם שונים או לא? אם אפשר תפרטו לי ככל היכול באפשרותכם ובזמנכם! תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
the bios is not installed בעבר מצאתי בגוגל דרך להוריד את זה וכיום אני לא מוצא אם תוכלו לעזור אשמח מאוד ואם לא אז שנה טובה ותודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא אותם בארץ? בעיקר את ה- EPIA (נשמע קצת מצחיק כשמבטאים)
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD XP 2000 ואני רוצה להחליף לבארטון 2500. תהיה בעיה עם הלוח או שזה לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חוץ מההבדל בצ'יפסט (975 לעומת 965) והשלט - מישהו יכול בבקשה להסביר לי בשפה של בני אדם מה ההבדלים? האם הפיצ'רים הנוספים שווים 350 ש"ח הבדל?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
א. יש לי לוח BD7II רציתי לדעת אם הוא תומך ב-boot מהארדיסק חיצוני (מוחבר דרך כבל IDE-USB)? בדקתי בביוס ולא היה לי ברור אם כן או לא - לא יודע איזה device אני צריך להגיד בסידור של BOOT. ב. באופן כללי אני חושב שמחשב שלי מתעלם מביוס לגבי הסדר של BOOT למשל בחרתי את כל אפשרויות כהתקנים חיצונים וכשאתחלתי הוא בסוף איך שהוא הגיע ל הארדיסק הפנימי בלי שבכלל הכנסתי אותו לרשימה. האם זה יכול להיות? ג. האם יש צורך לעדכון ביוס בשביל לתמוך ב-boot מהארדיסק חיצוני (usb) או בגלל הבעיה השניה? ד. מה הסיכונים בלוח הספציפי שלי לעדכון BIOS ? משהו עידכן זה שיפר משהו? האם יש משהו שימנע בעיות של עדכון? ה. הבנתי ש BIOS Boot Block או dual BIOS מונע בעיות בעדכון ביוס, אבל איך אני יודע אם יש לי אות…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם AMD ATHLON 3000+ משתווה בערך בביצועים ל 3GHZ פנטיום 4 של אינטל.. אז מה עוזר תדר השעון בכלל? אם 3GHZ זה בערך כמו 1.8GHZ? אם היו משווים 3GHZ של AMD לאינטל.. מי היה מקבל יותר ביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם שדרגתי מחשב (של מישהו אחר) ע"י הוספת זיכרון DDR400 PC3200 -512mb של sumsung -הזיכרון שהיה במחשב הוא ddr400 pc3200 256mb לא ידוע שם החברה . כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מציג מסך, כתוב שם שיש בעיה של אובר קלוקינג :בשביל להכנס ל SETUP לחץ על F1 ובשביל לטעון הגדרות ברירת מחדל לחץ F2 -כאשר אני לוחץ F2 ווינדווס עולה והכל עובד ממש טוב(הרבה יותר טוב). ביטלתי את המסך הזה דרך הגדרות הביוס. כאשר אני עושה ריסטרט ווינדווס נסגרת, המסך נכבה, אבל המחשב נשאר דלוק עם נורה ירוקה ולא עולה שוב. אם אני מדליק את המסך ידנית אין כלום NO SIGNAL -רק אחרי ריסט פיזי בכפתור המחשב עולה שוב. בתוכנת CPUZ בתזמונים של המעבד, ראיתי שיש בעיה עם cas# latency שבכרטיס הוא 2.5 ובכרטיס זכרון החדש הוא 3 …
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם ברשותי לוח-אם GIGABYTE MA-770-UD3 REV 1.0 ועליו מורכבים זיכרונות של PATRIOT 800 MHZ 2X1024 עקב מעבר ל WIN 7 64 BIT רציתי לדכת האים אני אוכל להרכיב עוד קיט של אותו דגם 2X2GB ולהגדיל ל 6 GB של זיכרון האים זה אפשרי? נישארו לי 2 סלוטים פנויים ואים כן האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום במאמץ עילאי לשדרוג המחשב הנוכחי שלי למקסימום היכולת שלו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מחירי הזכרון מסוג DDR. האם המחירים של זכרון זה התחילו לעלות בגלל חוסר שימוש במערכות מחשב חדשות? המחשב שלי כרגע בנוי על לוח עם תושבת AMD 939 חיכיתי לזמן שהמעבדים לתושבת 939 יתחילו לעלות במחיר במקום לרדת, וזה באמת קרה לפני כמה חודשים. האם הדבר כבר קרה עם הזכרונות מסוג DDR? אם לא, מתי אתם חושבים שהמחירים יתחילו לעלות במקום לרדת? שאלה קטנה נוספת, בזכרונות של OCZ, מה הסוג ההכי טוב? האם Platinum > Gold? לא הצלחתי למצוא השוואה באתר שלהם. מה הזכרון שלהם שנחשב הכי טוב שנמכר בארץ? (מסוג SDRAM DDR כמובן) תודה מראש, נעם.
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
sempron 2800(754) vs celeron 2.8G(775) vs xp 3100(socket a)f
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
Hello guys! sorry for the english but im in Chicago now and i knew i should come here and trust your opinion instead of the other sites. so here goes: i have a P4 3.2 1gb ram [4x256] x800 xt 256 Asus p4p800 se im playing a lot of games like Battlefield2, i edit videos too and wanna upgrade my overall performance so i decided i wanna "throw" my generic memory, and upgrade it to 2 sticks of 1gb. i went on ebay and talked to this seller, about a samsung memory: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-2GB-2-x-1GB-PC3200-400MHZ-400-MHZ-184PIN-RAM_W0QQitemZ230028110985QQihZ013QQcategoryZ74942QQcmdZViewItem asked him about compatibility just to make sure [even though i knew it should work …
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-