עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל 915P Neo2 Platinum שנמצא בלינק הבא.. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=601 ועל הכרטיס מסך הנ"ל..NX6200-TD128E שנמצא בלינק הבא... http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=654 אשמח לקבל תשובה מקצועית !! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by kyyle,

איך אני בדיוק יכול לבדוק טמפרטורות במעבד,לוח,כרטיס מסך ואני לא יודע מה עוד? אני צריך איזה תוכנה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by X-Gamer,

ואם כן הוא כבר התחיל להימכר?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by amd@ati,

שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by kobi_af,

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק כמו מה זה cl ? מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל? מה זה זיכרון מטמון? דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Eonblueapoc,

אז הבנתי שהמהירות שעון של E6300 היא 1.86GHZ ושהוא כפול ליבה. האם זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 3.72GHZ בגלל שהוא כפול ליבה? :s05: תודה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by averaraz,

Abit NF-M2SV http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2SV&fMTYPE=Socket%20AM2 או DFI Infinity NF-M2 DINFNFM2G http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_219_349&products_id=2715 אשמח עם תסבירו למה, ומה היתרונות/חסרונות של כל אחד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by iyehuda,

מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי ‏AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by EpoXi,

שלום. נשרף לי הלוח אם במחשב. שאר החלקים תקינים לגמרי - 1GBX2 KINGSTON DDR2, AMD THLON DUAL CORE 3600+ AM2, ATI HD4670 PCI-E אני מבקש המצלות ללוח אם עד 350 ש"ח בלי חריגות עדיף עם כרטיס קול 8 ערוצים (6 חיבורים) ואם אפשר SPDIF זה יהיה מצוין. תודה רבה. דניאל.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by vorlon,

כמה אמור לעלות פחות או יותר? לא לאוברקלוקינג, משהו סטנדרטי... תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by big_fishy,

אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  17. האחריות של ניורון ניגמרה שלפני שנה וחצי (P3 866 MHZ ) אני צריך לשלוח אותו לאינטל או מה ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה טוב אני צריך שתתנו לי לוח ל775 שיהיה טוב מאוד וחזק ואולי גם מאוורר טוב אבל אני צריך שיתמוך גם בDDR1 וגם DDR2 ושהיה לו פיצרים נחמדים תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש

21. Started by kadury,

אני מעניין לקנות מחשב. חשבתי שהמהירות שבה המעבד מדבר עם הזכרון RAM היא הערך הנמוך מבין שלושת הערכים הבאים: 1. המהירות שהמעבד יכול לדבר עם הבס. 2. המהירות שהבס יכול לדבר עם הזכרון או המעבד. 3. המהירות של הזכרון. אני רואה הרבה מפרטים המהירויות המקסימליות הן: מעבד שיכול לדבר ב-1333MHz עם בס שיכול לדבר נניח 800MHz עם הזכרון, וזכרון של 667MHz. לפי מה שהבנתי קונפיגורציה כזו תעבוד ב-667Mhz. האם אני טועה ואם כן למה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. בהמשך לנושא שנפתח וננעל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376984.0 יש לי שאלה שקשורה אבל קצת שונה בבדיקה שערכתי עם התוכנה "EVEREST Ultimate Edition" התברר לי שבמערך 2 סטיקים של 256 דואל ב400 Mhz התוצאות בקריאה\כתיבה\העתקה ולטנסי גבוהות פי 2.5 מהמערך השני של 333 Mhz עם 3 סטיקים של 256... אז אני לא יודע מה כדאי לי כמות או מהירות?(בהתחשב בזה שיש הבדל במהירות..) , מישהו יכול להאיר את עיניי?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  23. כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??

24. Started by isotop6,

איך הזיכרון הזה ? שווה לקנות ? וגם אם מישהו עשה לו oc שירשום בבקשה לכמה הגיע.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים