מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב למעלה צריך תוכנה או כל דרך אפשרית להורדת ליבות כמובן עם אפשר הסבר,צריך גם לדעת האם זה בטיחותי או עם יש איזה שהוא סיכון בפעולה שכזאת ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הלוח אם שנבחר הוא: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H המעבד שנבחר הוא: AMD A8-5600K האם יש סיבה מיוחדת למספר כרטיסים במקביל במקום כרטיס אחד או שניים? למשל: 8GB שמורכב משני כרטיסים של 4GB או ארבע כרטיסים של 2GB? ואיזה מהירות כדאילקחת, המקסימום שהלוח תופס שזה 1866 או פחות מזה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הנוכחי שלי כמו בכותרת למשהו חדש יותר וטוב יותר תקציב שלי עד 800 ש"ח אני עובד עם מעבד Q6600 G0 עם OC 8800GT שישודרג ל 6850HD CORSAIR 450W 2GB שישודרגו ל4GB
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי.. תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של JETRAM ועליו מודבקת מדבקה של LIFTIME WARRANTY . הייתי רוצה לדעת אם בנוכחות המדבקה האחריות תקפה ואם כן איפה אפשר למצוא את היבואן בכדי להחליף אותו. תודה, שולם.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, שמעתי בפורום הזה על מושגים שאני לא מכיר. מזה EVEREST ומזה CAS? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
צריך להיות SAMSUNG 333 אם למשהו יש אותו או יש את מספרי הצ'יפים זה יעזור למה אתם שואלים - כי שום תוכנה לא מצליחה לגלות את מהירות מלבד הציון שזה DDR זה אכן SAMSUNG כי כתוב עליו אבל אין מדבק הכותבת את מהירותו.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה להגדיר את ה-AGP בלוח הזה. מפרט: Intel Pentium4 2.4Ghz 533Mhz Bus Gigabyte 8inxp 256x2 Crosair cas2 GiGABYTE R9700 Pro תגיד, איפה אני מסדר את ה fast writes של ה agp*8 איך מתקנים cold booting
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יצא דרייבר חדש: VIA Hyperion 4in1 v4.46, released 10 March 2003 ורשום להתקין רק אם יש לי את הצ'יפ שלהם אבל אין לי מושג... יש לי לוח אם כמו שאתם יכולים לראות במפרט אך אני לא יודע אם אני זקוק להתקנה הזאת? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש אלה היו הטמפרטורות שלי: והנה הם עכשיו: למה יש שינוי כל כך קיצוני?, יש לציין כי בחדרי פועל מזגן על 22 מעלות קור למה לעזאזל הטמפרטורות השתנו כל כך? מעניין מה היה המצב בלי המזגן למען האמת אני לא רוצה לדעת.......
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הבאים יותר כדאי http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=495&model=1567&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1439&modelmenu=1 תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זכרונות ADATA DDR 400MHZ PC3200 , ומשום מה בEVEREST רשום שהם עובדים על 200MHZ למה זה ככה? האם זה תקין ? ואם לא איך אפשר לשנות את זה? דבר שני, יש לי בנוסף זכרון (לא מותקן במחשב כרגע) שהוא זיכרון של ג'יגה והוא 333MHZ של hynix האם כדאי להוסיף אותו?
-
- 13 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי 2 בחירות: מעבד של INTEL מעבד של AMD אני לא יודע מה עדיף לקנות,מה יעמוד יותר זמן ומה יותר טוב למשקים(המחשב למשחקים) אם אפשר שכל אחד ירשום מה הוא מעדיף+סיבה בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה ההבדל ומה עדיף לגבי הפנטיום D 3.0 ולמתמודד שלו באותה קטגורית מחיר הקונרו ?? Core 2 duo 1.8 (E6300) ?? בהתחשב בעובדה ששניהם Dual Core ??
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט gigabyte ga-945gm-s2 עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין הS3? והאם כדאי לי להחליף לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה הלוח המומלץ ביותר מבחינת ביצועים ולא OC כי המעבד מכפלה פתוחה ולכן ניתן בקלילות לשנות את תדר העבודה !!! ל AM2 לעבודה עים מעבד FX62 (המעבד כבר ברשותי עקב החלפת FX60 במיסגרת האחריות) האים יש כבר לוחות חדשים יעודיים ל K8L תקציף עד 1000 ש"ח דן
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-