מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E7200 הוא Intel Core 2 Quad Q6600 ואני משחק הרבה במשחקים וארבה מוריד דברים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת, במה טורם בכלל עדכון הביוס ללוח אם? האם עדכון הביוס ייתן לי גישה לOC לדוגמא בלוח אם כמו 55WB?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם לוח אם ומעבד די ישנים כבר (Intel Core 2 Duo E6300, Gigabyte GA-965P-DS4) יש לי כרטיס מסך חדש (NVIDIA GeForce GTX 460) ספק כח 400W של אנרמקס וכרטיס קול חיצוני של line6 וזהו פחות או יותר ממה שאתם צריכים לדעת עכשיו אני רוצה לשדרג את המעבד והלוח אם והתקציב שעומד לרשותי מגיע עד ה1000 ש"ח מה אתם ממליצים? הנטייה שלי היא עם אינטל ולוחות של ג'יגהבייט
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחפש זכרונות 2X1 עד 220 ש"ח בחנות TMS שימוש: הרצת משחקים כבדים .
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את ה UD3P ואני רוצה להרכיב אותו, אמרו לי שאני יכול לעשות הסרה של הדרייבר הקיים לצ'יפסט, להחליף את הלוח ולהתקין מייד את הדרייבר החדש. מישהו יכול לעזור לי? איך מסירים את הדרייבר? אני לא מוצא אפשרות בלוח הבקרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, חבר שלי הזמין מחשב למשחקים עם מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 ואמרתי לו שזה לא טוב למשחקים (לפי מה שאני מבין אם טעיתי תקנו אותי) רק רציתי לשאול אם אני צודק? או שאני טועה וזה מעבד טוב למשחקים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז - הנה המחשב שלי (איך עושים חץ למטה? :-\) ואני עומד לקנות גיגה ראם (תודה לאל ) עכשיו, הבנתי שכדי שהם יעבדו במהירות המקורית שלהם, הבאס צריך להיות אותו דבר, 200, נכון? אם כן, אני אצטרך לעשות OC כדי להגיע למהירות הזאת, נכון? (לא שיש סיכוי) אם כן, יש דרך לעשות כמו במעבדים של AMD שנגיד מורידים את המכפלה ואז בעצם לא עושים OC למעבד? ועוד שאלה, איזו חברה עדיפה יותר A-DATA או SAMSUNG (לזיכרונות 512 מגה)? מקווה שהבנתם כי אני לא ;D
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול אבל תנסו לענות לי..... היום פירקתי את הקרור של הכרטיס מסח שלי ובטעות פירקתי גם את המחסה הכסוף הזה של הליבה השאלה שלי היא עם זה פוגע בקרור של הכרטיס ואיך אני יכול להדביק את זה בחזרה??? נ.ב איך צריכה להיראות הליבה של הכרטיס שלי כמו של מעבד?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון יש לי p4 2.0 mb - intel i845E 256MB - 333mhz אני חשבתי על ?512MB Kingston CL2.5? שעולה 390 ב KSP והוא יהיה גם למחשב הבא אבל הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 400mhz הוא יעבוד לי ? אני קונה מחר אז תגיבו
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה תיזמונים אלה...או אולי איזה CAS זה?... תודה.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש חזק ל AMD 64 3000+ אם תוכלו לעזור לי להביא לי דגמים של לוחות אם שאתם יודעים שהם ממש טובים אני אשמח... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני זקוק למעבד שיבצע עיבוד סאונד בזמן אמת (Time-Stretching), אבל בתקציב מוגבל. ראיתי שלמעבדי אינטל יש יתרון בנוגע לקידוד אודיו ווידאו, מצד שני - אני מבין שלמעבדי AMD יש יתרון בחישובי נקודה צפה. כיון שהגורם העיקרי בעיבוד, למיטב הבנתי, הוא חישוב FFT, נראה לי שיש כאן סתירה מסויימת. למישהו יש הסבר? שאלה נוספת - עקב התקציב המוגבל אני מחפש מעבד שיתן לי יחס אופטימלי של ביצועים למחיר, אני רואה שיש קפיצת מחירים בין +Athlon64 3000 ל- +Athlon64 3200 ו- Pentium-4 3.0 Ghz (במיוחד בתוספת לוח אם מתאים). האם יש גרף שמציג את ההבדלים, בתחום הספציפי הזה, בין המעבדים האלו (וחזקים יותר) כדי שיהיה אפשר להעריך את היתרון באחוזים לעומת המחיר? מה ההשפעה של זיכרונות שונים בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מדבר על זכרונות DDR שיעבדו בטכנולוגיית ה-DualDDR במהירות PC3200 בנפח 512MB כ"א. איזו חברה עדיפה מבחינת תזמונים נמוכים , OC , ביצועים , אמינות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין MA78GM ל MA770 שניהם של Gigabyte המפרט שלי: AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברמה בינונית, כמובן ללא OC. וסתם, האם כדאי ללכת על ה ASUS? או ש Gigabyte נותנים תמורה מספקת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי רמת החומרה ששמו לי במחשב.. לוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 עלות כל השידרוג 650 שקל..לפי מה שראתי באינטרנט יכול להיות שדי אכלתי אותה מבחינת המחיר כי החלקים לא ממש יקרים וחזקים..רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל רכיב בנפרד.. דבר נוסף - כנראה שהלוח השרוף לקח איתו גם את הx800xl שלי :'( ואני צריך גם לשדרג כ.מסך..מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לקחת בלי לגרום לצוואר בקבוק? (1950pro יחשב מתאים או שאפשר אפילו חזק יותר?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן אני רגע לפני שדרוג ויש לי בעיה קטנה אני רוצה להחליף את המעבד ולכן אני גם צריך להחליף את הלוח אבל הבעיה שקניתי לא מזמן כרטיס מסך עם חיבור AGP X8 - NVIDIA G-FORCE 7600 ואני לא רוצה להחליף אותו. הסתכלתי בשאלות ותשובות וראיתי מספר דגמים אבל מדובר בשרשור מלפני שנה כמעט... אז הוא בטח גם לא הכי מעודכן מבחינת לוחות חדשים שיצאו לאחרונה. כמו-כן אני מעוניין לקנות מעבד אינטל CORE 2 DUE E6750 אשמח לקבל מידע על לוחות אם מתאימים בעלי חריץ AGP X8 ואם קיימים כאלו שיהיה ניתן בעתיד גם לשדרג אותם ולהכניס אליהם מעבד מרובע ליבה אז עוד יותר טוב. תודה רבה רועי
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי להחליט אולי בכלל כדאי Q6600 ? אני עובדת יותר עם תוכנות גרפיקה וצילום ופחות במשחקים . תודה על עזרתכם .
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם קיים הבדל כלשהו אפילו הכי קטן בין הזכרון של G.Skill ולבין OCZ בגרסת 800MHZ CL4 2X1024MB ? הבדל בביצועים או בקירור (טמפ') או בתוצאות OC ? (ראיתי פה כתבה על כל הזכרונות מי מגיע ל OC יותר גבוה אבל זה היה על הגרסאות המהירות - לא 800) קיצר האם יש הבדלים ומה עדיף לקחת ? http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G800R22GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm ואם אני כבר שואל על הבדלים בין חברות אז על הדרך מי שיודע שיענה - ב 8800GTS 512MB יש הבדלים בין הגרסאות ? אני רוצה לקחת את הג'יג'ה ביט שאיכשהו הוא ממש זול (זאת חברה ממש טובה ואמינה - נכון?) עכשיו הוא עולה כבר רק 1700 שקל אבל ראיתי עוד גרסה שזולה ממנו מ…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
זכיתי במכרז של המעבד הבאה במחיר של 385 דולר מה אתם אומרים שווה ?? דוד שלי יגיע חודש הבא לארץ אז שאין לי בעייה אם איך זה יגיע לארץ אני רק צריך לבדוק אם הלוח שלי תומך ?? This is a BRAND NEW Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield 2.66GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor. Processor Specifications: sSpec Number: CPU Speed: PCG: Bus Speed: Bus/Core Ratio: L2 Cache Size: L2 Cache Speed: SLACQ 2.66 GHz 05A 1066 MHz 10 8 MB 2.66 GHz Package Type: Manufacturing Technology: Core Stepping: CPUID String: Thermal Design Power: Thermal Specification: VID Voltage Range: LGA775 65 nm G0 06FBh 95W 71°C 0.85V 1.5V Supported Features: Enhanced Halt State (C1E) …
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-