עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Kukishin,

אני שואל בגלל שהוא תומך עד 1066, והמעבד הוא 1333, אולי אפשר לחפות על זה באובר ללוח?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. מה יתן יותר ביצועים בXP? 4X256 DDR2 2X256 + 2X512 DDR2 האם יש הבדל מורגש?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by roeiw,

פתחתי תרד על הלוח של אסרוק שקניתי ותשובה חד משמעית עוד לא קיבלתי.. קניתי ASRock ConroeXfire וגם עכשיו וגם בעתיד אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. חשבתי אולי להחליף ללוח DS3 משיקולים של איכות וביצועים. יש למה להחליף או להישאר עם האסרוק? כסף זאת לא הבעיה. (ב KSP טוענים שה ASRock יותר איכותי בגלל שזאת חברת בת של Asus..)

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by feretory,

אני רוצה להחליף זיכרונות קיימים ל MB GA7AXP CPU-AND2200ATHLON XP 256\DDR-RAN\3200

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. אני רוצה לעשות אפגרייד למחשב שלי יש לי פנטיום 3 600 128 מגה בייט אס די ראם ווודו 3 3000 16 מגה בייט אס די ראם. אני רוצה עוד כמה זמן מתי שיהיה לי כספ לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש וגם כרטיס תלת מימד חדש וזהו בינתיים אבל קודם כספ אבל בעיקרון השאלה שלי היא אם אני מחליפ את הלוח אם אז מה קורה במחשב? אני חייב להחליפ את הזיכרונות ואת המעבד ? אני מתכוון אם הם יכולים להשאר על הלוח אם או שהם לא יכולים להתלבש עליו? כי אני אקנה תלוח אם ואז אני אחכה שיהיה לי כספ ואז אני אקנה מעבד וזכרונות..... הא?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by vk,

איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by cow king,

אני מעוניין לדעת מה הבדל בין ליבת הConroe לליבת Penryn אם זה מבחינת הWATT או סוג הליבה מה יותר חדש מה מתחמם פחות וכול מידע אחר

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. פרטים חדשים ומבטיחים אודות הדור הבא של ענקית השבבים, שיחולק בין שמות הקוד Cannon Lake ו-Coffee Lake לכתבה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by slrr,

השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by eitanb3,

ערב טוב, זוג זכרונות שעובד בדואל מבית היוצר של CORSAIR האם במידה ואני מעוניין לשדרג ולהוסיף מה512X2 עוד 512X2, האם חובה מאותה החברה? או לא? אם לא, האם מומלץ שבכל זאת כן? זה יהיה הבדל של 100 ש"ח מחברת A-DATA סה"כ. אגב, כדי שכולם יעבדו בדואל, אני לא צריך שהשניים החדשים יהיו בדיוק מאותה הסדרה של השניים הקודמים, נכון? תודה לנותן המאמץ =)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. יש לי היום לוח אם של אינטל sorrento d945GNT ומעבד Penium D940 קיבלתי מעבד "חדש" Q9450 ואני רוצה לקנות לוח אם ואולי גם זיכרון. אני מתלבט אם לקחת את הgigabyte ep43-ds3l או לוח עם chipset p45 הבעיה היא שעכשיו יש לי 2GB זיכרון במהירות 667, וה P45 תומך רק במהירות 800 מינימום. האם שווה להשקיע בלוח אם עם chipset מתקדם יותר וכבר להחליף גם את הזכרונות, או שאולי עדיף לקחת את ה P43 ומקסימום אח"כ להוסיף לו זכרונות ?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  12. איזה מעבד חזק יותר ? AMD - ‏Athlo64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Tray‎n או E5300 ? המחיר שלהם זהה 350 . הסתכלתי anandtech ה AMD לא רואה את ה E5XXX במשחקים ! http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3554

13. בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  14. להכניס? כי פירקתי אותו כדי לנקות אבק ושכחתי את הצורה שבה הוא היה :-X וחזרתי אותו בצורה שהוא יכניס אוויר האם זה בסדר כי שאלתי מישהו והוא אמר לי שצריך להכריב אותו שהוא יוציא אוויר אבל לפי התרשים של הלוח אם אני רואה שהכנפיים בצורה שמכניסה אוויר וגם כשמרכיבים אותו ככה שהוא יוציא אוויר הכנפיים נתקעות בהיטסינק והמאורר בכלל לא פועל וגם המאורר מעל הסינק של המעבד מכניס אוויר.....

15. Started by Falcon4g3,

אז כל השאלה בכותרת. מה עדיף ולמה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by moshel7,

חוות דעת על הרכיהים הבאים : 1 -לוח אם : giga-byte ga-m61sme-s2 2- מעבד: amd athlon 64 x2 4200+ 3-כ.מסך : gigabyte 7300 gt pci expres

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by yolh4f,

עם אני קונה כרטיס קול של PCI והלוח שלי PCI-E זה מתאים ?ועם לא מתאים יש איזה אפשר שזה יתאים ? סתומרת להוסיף איזה חיבור חיצוני .. או משהו

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. לוח gigabyte k8nkp-9 ואם ני יכול לשלוט על המהירויות שלו ואיך אני רואה טמפרטורה שהיא מעל הנורמה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  19. תודה מראש על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. ערכתי את ההודעה. יש בסוף שאלה חדשה :-) בעקבות התקלה שתוארה פה (זה מעט ארוך, אז בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד. פשוט לא נדלק. שום תגובה שהיא. לאחר החלפת ספק, המשיך לא לעבוד. לפתע היום התחיל לעבוד עם הספק החדש וגם עם הספק הקודם!, לכן חשבתי שהלוח אם אולי מעט מעורער ואולי זה יקרה שוב), אני מחפש לוח אם מתאים למחשב שלי. הוא עוד עובד אחלה וחבל להחליף את כל המחשב כרגע, אז מנסה להמשיך קצת עם הקיים. הלוח שלי הוא GIGABYTE 965p-DS3 REV 3.3 אני צריך לוח שתומך DDR2 ובעל שני חריצי זכרון לפחות, כי יש לי שניים של 1 גיגה, האחד. כמו כן הוא צריך להיות מתאים לשקע 775 של אינטל. המעבד שלי הוא intel core duo 2 e6600. אני גם זקוק לחריץ pci-E x 16 לכרטיס המסך ועוד חריץ של pci-E x 1 בשביל כרטיס firewire …

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום יש לי שני HD שיושבים על הכניסות הרגילות, האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Schaap,

אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. יש לי בלוח אם 6 יציאות אנלוגיות - אחת בצבע ירוק היא הרגילה המוציאה סטריאו. יש לי עוד 5 כאלה. האפשר להוציא גם מאחת מהן עוד סטריאו? זה לוח האם שלי ---> http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131324 [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים