עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by matant131,

אני צריך ל2.8 נורטווד 1. P4P800 DELUXE 2. abit ic7 3. P4S800D-E DELUXE 4. abit is7-e תודה!

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת+מבקש לצרף הוכחה,ו/או ניסיון מוצלח של בעל לוח אם כמו שלי עם סידרת זיכרונות אילו. תודה רבה מאוד מראש.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Jetway 939GT4-SLI - SLIX3 האם מישהו מכיר את הלוח?....הוא טוב...?? הנה סיקור על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. המפרט שלי מופיע בצד ימין. אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי ל Phenom 2 965, האם תהייה לו בעייה עם הזיכרונות הנוכחיים שלי? ובכללי, אני חושב ליקנות גם קיט חדש של 4 גיגה , בסביבות ה 500 ש"ח , יש איזשהו קיט מומלץ? - מדובר על זיכרונות DDR2 , תושבת AM2+ . נ.ב, הקירור הנוכחי אמור להסתדר עם הפליטת חום של המעבד? (125W) , לא מתוכנן OC. תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום.. קניתי את המשחק פרו אבולושין 10 וכרגע המחשב שלי 2.8סלרון ו512 זיכרון פינמי!וכרטיס מסך יש לי גיפורס אפ איקס 5200 128 מגה! ודרישות רשום שצריך 2.4 אינטל מימנימום ו1gb זיכרון פנימי!השאלה שלי היא אם 2.8 של סלרון יכול להפעיל את זה אם אני יקנה רק זיכרון פנימי?! תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. חשבתי שרוב הלוחות עובדים על dual-channel , קרי הזכרונות מותקנים תמיד בזוגות

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ישנו דגם ספציפי שאני מתלבט לגביו http://kst.co.il/product.asp?productid=605 האם הוא שווה? בנוסף אני רוצה להחליף את הGeforce 7300 שיש לי בHD4670 של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846 יש לי ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...)

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by Internal,

חבר'ה תעזרו ישבתי כמה שעות חיפשתי ביצועים ו לא מבין כל פעם אחרת באתר אחד זה מנצח בשני אחר אז מי באמת יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Kukishin,

אני שואל בגלל שהוא תומך עד 1066, והמעבד הוא 1333, אולי אפשר לחפות על זה באובר ללוח?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. מה יתן יותר ביצועים בXP? 4X256 DDR2 2X256 + 2X512 DDR2 האם יש הבדל מורגש?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by vk,

איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by blurback,

שלום חברה אני חדש כאן! אני בונה מפרט שכולל C2D E6600 ומחפש לוח אם תואם עד800 שח שתהיה אפשרות ל OC טוב הרי זה מה שכל כך טוב בC2D עד כה מצאתי את ה ASUS P5ND2-SLI שעובד על 1K FSB אבל באתר של ASUS לא רשום שהוא תומך ב C2D... תודה לכם!

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום יש ברשותי לוח אם ASROCK 775I65GV אני מעוניין לשדרג זיכרון ל mushkin ddr400 1024mb cl3-3-3-3-8 sp ומעבד INTEL DUAL CORE E2200 האם הם יתאימו ללוח אם הזה ולא יעשו לי בעיות בתודה ויום טוב לכם

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by tratz,

אהלן יש לי לבטים גדולים האם יש לי צורך בזכרונות D9 היקרים משמעותית, בכ33%, מזכרונות אחרים. הכסף משחק תפקיד, גם ככה אני מתכנן קניית מערכת לא זולה כלל. השילוש הלא-שלם המיועד עומד על (ופתוח להצעות לשינויים): EVGA 680i e6400 וזכרונות שעליהם באתי לקבל עצות. המטרה היא OC גבוה ככל שניתן, אפשר להבין את זה מלוח האם. המכפלה של המעבד היא 8 לכל היותר, ככה שסביר להניח שאוכל עם הרבה "טוויקינג" ועם קירור המים שברשותי להגיע קרוב לבאס של 450. * האם תדר של כ 900Mhz לערך מצדיק הוצאה על D9? * האם יש סיבה הגיונית לשאוף עם קירור מים לאיזור ה-500 (עזבו מזל של מעבד, אני מדבר על ממוצע כללי) ואז כן להשקיע בכ"ז בזכרונות? * או האם בכלל להוריד מחלק ולוותר על 100-200mhz בזכרונות ולאבד מעט מאוד ביצו…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ??? ??? ??? ??? ??? הי, באופן עקרוני אני מחפשת לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT 1. ואם לא אמצא, אני רוצה לדעת: איפה אני יכולה להשיג את הרכיבים הבאים (וזה יכול להיות ממקומות שונים): 1. כרטיס זיכרון של 256M (הכי זול שאפשר). 2. לוח אם (לפנטיום 4) 3. מעבד סלרון (שמעתי שזה הכי זול ומתאים בעיקר לעבודה על WORD וכאלה). או פשוט אם מישהו רוצה למכור רק את המחשב הישן שלו שעובד מספיק טוב בשביל תוכנות האופיס הוא מוזמן להשאיר הודעה או לפחות לכוון אותי למישהו שרוצה למכור. תשמעו, אני נואשת, אין לי כסף ואני חייבת!!! מחשב שעובד טוב על WORD ושאפשר לצרוב על דיסק את הנתונים. זהו אלו הדברים שהכי!!! חשובים לי. אשמח לכמה שיותר תג…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by kindermaN,

מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by mnbvcxxzz,

שלום אמנם אולי אני שואל מאוחר מדי תוכלו להסביר או לתת רשימה או קישור למה עשתה אינטל לשמות המעבדים שלה מאז הפנטיום 4? עד אז המעבד הטוב ביותר נקבע בעיקר על פי מהירות השעון אבל אינטל החליטה לבלבל את הצרכנים ויצאה עם סדרות חדשות תוכלו לעזור לי ולתת את הרשימה של המעבדים מאז? ולהסביר מה נחשב ליותר טוב?

20. Started by --Shadow--,

ודבר חשוב לא פחות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=13977

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. שלום יש לי זיכרונות 1 ג'יגה PQI3200-1024DBU רציתי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, כי אני חייב שיהיה לי 2 ג'יגה במחשב. שאלתי בחנות שקניתי את הזיכרונות, שעכשיו הם לא מוכרים יותר את ה PQI3200-1024DBU, מה אפשר לשים במקום. אמרו לי שה OCZ PLATINUM EL REV 2 TCCD יעבוד איתם. קניתי את הOCZ, התקנתי אותם במחשב. לצערי התאכזבתי לראות שהדלקתי את המחשב שנשארתי עם ג'יגה זיכרון. אני חושב שאני צריך את אותה החברה כדי שזה יעבוד, ד.א. הלוח הוא DFI LP UT 939 NF4 ULTRA-D, עם מעבד ליבת Venice. אם למישהו יש PQI3200-1024DBU ורוצה לקבל בחינם את הזיכרונות של OCZ בבקשה שיצור איתי קשר למייל. או אם למישהו יש רעיון או פיתרון אחר, אני אשמח לשמוע. תודה

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  22. יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום שלום, ברשותי מחשב כבר כמה שנים והוא מתחיל לעשות בעיות (חוץ מזה שכבר די קשה לו לסחוב את הדרישות שלי) בגדול המפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON XP 2400 עם לוח של EPOX שמבוסס על NFOURCE2 (עם SOUNDSTORM) ו 1G זיכרון. שני כוננים 80G וכונן חיצוני 250G (למוסיקה וסרטים) וכרטיס מסך ATI 9800XT העניין הוא שאני ורוצה להחליץ לוח אם ומעבד (ל 939) אבל יש לי כמה בעיות: 1. האם כדאי להחליף עכשיו לפני שיצאו ה DDR2 (אולי מומלץ לחכות לירידת מחירים או אולי לקנות לוח עם DDR2 - ואז להחליף גם זכרונות) 2. האם יש לוח של 939 שהוא גם טוב וגם יתמוך ב AGP ביביל הכרטיס מסך המתישן שלי? אשמח להמלצות כשהקו המנחה הוא שהמחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת / פוטושופ / משחקים. (בגדול OC לא ממש מתוכנן) כשכמובן …

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by AdidasEA,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם

• 6 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים