עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. חיפש ביוס חדש ללוח a8n-sli שלי ונתקלתי בזה http://www.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=A8N-SLI%20Premium&Type=Latest

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by switchman,

הלוח אם והמעבד שבנתיים בחרתי מותאמים ב 478 פינים שבסוקט, שהבנתי שבאינטל זה השיטה היותר ישנה. אשמח אם מישהו יסביר לי קצת על הסוקט ועל הפינים, עד כמה זה ישן, ועל ההבדל ומשמעות ההבדל בין 478 ל 755. ואם תוכלו להגיד גם איך השילוב שבחרתי בנתיים [המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800] [הלוח-אם: Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800] תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by nadav275,

סתם מעניין לדעת כמה כאלה יש ומה הם חושבים עליו (ולעומת האיפוקס 8rda3+)

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by shikamaru,

מה לעזאזל???

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Meidan2005,

מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  8. היי כמו שרשום במפרט של המחשב שלי, יש לי מעבד Pentium D 820, ממש מאותו החודש שהוא יצא - בערך 4 חודשים אצלי. אני מרוצה ממנו מאוד, גם בקידודים, משחקים והכל. ראיתי כמו כולם את ה"שינוי" הענק שהם הולכים לעבור - בעיקר ליבת "פרסלר" שאמורה להיות קרירה יותר לעומת הsmithfiled שלי, שמגיעה עם סטוק ל65 במאמץ מקסימלי. השאלה שלי היא כזו - האם שווה להחליף את המעבד (למכור או טרייד אין כזה או אחר), בעבור מעבד פרסלר 65NM? האם יהיה הבדל גדול בטמפ'? באיכות? בכוח? אנא מכם - אל תמליצו כי זה חדש, או כי הייתם רוצים כזה - תענו ברצינות, אם תגידו להחליף - אני אשקול את זה. דרך אגב על איזה צ'יפסט של אינטל המעבד ישב? 945 יתאים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון (512MB)למחשב די עתיק (2001) . המפרט שלו (ציטוט מהחשבונית): מעבד Intel P3 866 מה"ץ זכרון 128 מגה GENERIC לוח אם ל- VGA\SB 815 EASTON DEAA INTEL סי די 48*AOPEN דיסק קשיח IBM 30GB 7200 מודם קריאטיב BLASTER איזה סוג זיכרון צריך להוסיף? האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר להוסיף עליו? תודה

10. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4 2.8 (בלי פריסקוט), לוח אם ישן: intel D850EMV2 וכרטיס מסך: XFX 6600GT AGP זיכרון פנימי: 512 RDRAM. אני מעוניין לשדרג את לוח האם ללוח AGPX8 שיתאים למעבד ולזיכרון הפנימי שציינתי ושמיועד למישחקים כבדים. אודה למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by GREATTHUNDER,

יש לי מחשב (די ישן) ואני מעוניין לשדרג אותו אני צריך עזרה בלהחליט מה לשדרג כדי לשפר אותו הוא מיועד למשחקים בינוניים. הנה המפרט שלו נכון לעכשיו: Motherboard CPU Type Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name ECS P6BAP-Me (1 ISA, 3 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (04/21/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 Monitor Sony …

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by bobby323,

לקחת מעבד 3200 סטפינג E3 בקופסא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10148 שיש בה כנראה מאוורר או שכמעט באותו מחיר אני לוקח סטפינג E6 שהוא יותר זול כי הוא בלי מאוורר, ואני מוסיף את המאוורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=10978 זה יותא לי אותו מחיר ד"א מה זה E6

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה טוב אני צריך שתתנו לי לוח ל775 שיהיה טוב מאוד וחזק ואולי גם מאוורר טוב אבל אני צריך שיתמוך גם בDDR1 וגם DDR2 ושהיה לו פיצרים נחמדים תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by itaysk,

היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. שלום לכולם אתמול הזמנתי מחשב חדש והמוכר המליץ לי על הabit אז קניתי אותו , הוא אמר לי שאין הבדלים בכלל. בטח שיש רק מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה ההבדלים בינהם (חוץ מהכרטיס קול) ואיזה עדיף . ועוד משהו יש הבדל ב-usb האם לשני הלוחות יש usb2 ? תגיבו בבקשה כי אם שווה להחליף אני אחליף

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  16. יש לי 2200 והלוח אם לא תומך בו, רק עד 2100 אז אם מישהו מעוניין להחליף איתי אז תכתבו

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  17. בס"ד מה המצב? יש לי מעבד Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz לפני שעשיתי ריסט בתוכנה everest ראיתי שהחום שלו 66 ואחרי ריסט היה גם ככה בביוס 66 65 אז התוכנה לא משקרת ההם אתם חושבים שיש לי התחממות יתר? וככה זה החום של שאר הרכיבים Field Value Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) SAMSUNG SP0812C 43 °C (109 °F) לא עשיתי ov למעבד למרות שרציתי תגידו לי הם החום הזה נורמלי למרות שאני לא חושב. ואם כדי לי לעשות ov שיש לי חום כזה.. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by DeshDesh,

מפרט p4 2.4ghz גירסא B אני חושב לוח אם ASUS P4S8X אני רוצה להחליף לוח אם כי הוא יוצר צוואר בקבוק במפרט שלי (יש לי זיכרון מהיר וכרטיס מסך טוב) , דבר נוסף זה שהלוח אם מפריע מאוד באוברקלוקינג. התקציב שלי מאוד נמוך, 200 ש"ח ומטה. בפינת המציאון של KSP מצאתי כמה לוחות אם שמתאימים לי מבחינת תקציב: Abit SA7 Abit IS7-E2 Abit IS7-E EPoX 4BDA EPoX 4PDA MSI 655 MAX-LS למצוא ביקורות שלהם באינטרנט היה קשה ולכן אני שואל אותכם, מי לדעתם הלוח אם הכי משתלם מכל אלו, יש להזכיר כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שלי, הוא ישן יחסית, ולכן התקציב הנמוך, אני רק מעוניין בלוח שיהיה נחמד בביצועי OC, יציג לי ביצועים טובים,וכמובן יתמוך בכל הסטנדרטים שיש היום כמו AGP 8X, DDR 400 DUAL, וכו'.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by RT2,

יש איזשהו הבדל מהותי בין הלוחות? פער המחירים ביניהם דיי רציני.. הבנתי שבSLI-DR ישנם יותר יציאות SATA ואיזשהו פאנל קדמי עם לדים שלא הבנתי מה הוא עושה.. אלה ההבדלים היחידים בעקרון?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. שמעתי לפני כמה זמן שמומלץ להשתמש בזכרונות מאותו חברה במחשב אחד ולא לערבב זכרונות מחברות שונות עד כמה זה נכון? כמובן שאני מדבר רק על חברות שונות ולא על סוג זכרון שונה!! :s05:

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by FeedMe,

מישהו יודע מתי ההשקה של AM2? מעבדים עם סוקט 939 ייתמכו? וזכרונות DDR2 533.? תודה מראש, גאונים פנומנליים!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. אני יעשה אוברקלוק ומתלבט בין לוחות הX38 מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by yonir,

אני בטוח למדי בתשובה אבל אני אשאל ליתר בטחון: Intel Celeron 1000MHz מחובר ב: Socket 370 FC-PGA הוא פחות טוב מאשר: Intel Pentium III E 1000MHz מחובר ב: Slot 1 SECC2 נכון? (370 חדש יותר מ-slot 1 אם אני לא טועה, אבל הסלרון חלש יותר בלי קשר אני מניח) תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת אם מישהוא מכיר חנות בראשון לציון שמוכרת זכרונות DDR2 במהירות 533MHZ בנפח 2GB (לא משנה אם זה 1GBx2) שימושים...: סתם אני קונה כרטיס מסך חדש (8600GTS) למחשב ישן (PENTUIM 4) עם 512MB RAM אז רציתי לקנות לו עוד RAM כדי שיריץ משחקים חזקים כמו CRYSIS כמובן שלא על מקסימום אבל יש לכרטיס OC נחמד והמחש דיי איטי כי חסר RAM (לפעמים נתקע קצת עם אני פותח FIREFOX במקביל עם INTERNET EXPLORER) בקיצור צריך מקום בראשון (חייב בראשון כי אני משלם במזומן ואני לא מתכוון לנסוע לכל מני מקומות) CL לא ממש משנה לי אם אפשר אז לענות בהקדם האפשרי כי אני מקבל את הכרטיס מסך ביום חמישי (אולי שישי) תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ;D עמנואל.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים