עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Little Very Big,

יש לי תקציב של בערך 400 ש"ח ואני מעוניין לשפר את הביצועים במחשבי. מפרט: פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ. 256 זיכרון פנימי - R. GeForce4 Ti 4600 MB. לוח אם של אינטל - אין לי מושג איזה. איך אני יכול לשפר את הביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by 87alon,

שלום לחברי הפורום קראתי מה שרשמו על הלוח הזה P5E שגם לי יש אותו וגם על בעיות של זכרונות למיניהם אבל לא ראיתי שמשהו מדבר על נושא של זכרונות 1200MHZ , השאלה שלי היא האם משהו יודע למה זכרונות בתדר כזה זה דווקא באוברקלוק, הרי אם שמים מעבד Q9650 למשל הוא כבר עובד בתדר 333MHZ של מהירות שעון של המחשב, ונותן אפשרות של 1200MHZ ויותר של הזכרון, אז למה רשום שזה דווקא באוברקלוק? ועוד שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by Dunul,

שלום, יש לי kingsote 512 ddram +A-DATA 512 ddram. שאר המערכת היא AMD 64BIT 2800+ EPOX 8KDA+. הצ'יפסט מעודכן. קורה לי מלאא פעמים כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא מגיע לשלב הטענת הווינדוס ומיד אחריו יש מסך כחול לשניה וחצי ואז המערכת מופעלת מחדש מס' פעמים כמו עכשיו. כדי לעבוד כמו בנאדם אני צריך לכבות, לכות מעט זמן ולהדליק שוב. ממה יכולה להיווצר הבעיה? תודה!

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by olegu,

יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  8. ראיתי את ה-AI7 של ABIT. רציתי לדעת איך הוא? איך הוא יתפקד ב-OC? בעיות יש? נ.ב. כן אני יודע שזה סוקט ישן, אני לא צריך את ההערות שלכם בעניין. כן אני יודע שיש את ה-Alabtron, אבל לא נראה לי להוציא על לוח לסוקט ישן 370 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  9. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשניי לוחות האם הנ"ל. מי משניהם יותר טוב? (במשחקים בעיקר). תודה רבה :}!

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת אם את המאורר הנילוה ללוח p5b deluxe מרכיבים בכל מקרה או דוקא עם קירור מים ואם זה לא יפריע לקירור הרגיל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. כותרת^^.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by SixKiller,

היי.. בעיקרון אני מתאים מחשב חדש לכרטיס מסך קיים הכרטיס הוא 1950XT.. אייג'יפי ראיתי שיש לוח שקיים בו תמיכה לקור טו קוואד רציתי לדעת אם הוא מומלץ... או שיש לוחות יותר נורמלים כמובן מעבד וזיכרות.. תודה מראש.. צ'יקו http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8835

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. שלום. יש בידי מחשב בעל המפרט הבא CPU: AMD Athlon 4400+ DUAL CORE 2.3GHz (65nm) Motherboard: Gigabyte m61p-s3 DDR2 1GBx2=2GB 667Mhz Nvidia Geforce 8800GT אני לא מרוצה מהביצועים שלו במשחקים. ידוע לי שהתופעה היא צוואר בקבוק מהמעבד. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מעבד ולוח אם בתקציב כולל של עד 1300 ש"ח הלוח אם של Gigabyte אם אפשר... והמעבד של אינטל. חשבתי לקנות את הE8400 בגלל שהוא זול יחסית ונותן ביצועים טובים במשחקים בגלל שהם לא תומכים ב4 ליבות עדיין... לוח אם חשבתי על P35 של GIGABYTE אבל אני ממש לא מבין בלוחות אם אז ניחא.. תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני עובד על רזולוציה של 1680 על 1050

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by aquarius,

אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by big_fishy,

אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by lielmar1,

חברה ה לוח אם הזה תומך crossfir http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1815&CatCode=411 הלוח יתמוך את הכרטיס הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 תודה רבה ...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !

22. היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by kadury,

אני מעניין לקנות מחשב. חשבתי שהמהירות שבה המעבד מדבר עם הזכרון RAM היא הערך הנמוך מבין שלושת הערכים הבאים: 1. המהירות שהמעבד יכול לדבר עם הבס. 2. המהירות שהבס יכול לדבר עם הזכרון או המעבד. 3. המהירות של הזכרון. אני רואה הרבה מפרטים המהירויות המקסימליות הן: מעבד שיכול לדבר ב-1333MHz עם בס שיכול לדבר נניח 800MHz עם הזכרון, וזכרון של 667MHz. לפי מה שהבנתי קונפיגורציה כזו תעבוד ב-667Mhz. האם אני טועה ואם כן למה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  24. הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 יתמוך בשש ליבות החדשים של AMD שעומדים לצאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. יצא דרייבר חדש: VIA Hyperion 4in1 v4.46, released 10 March 2003 ורשום להתקין רק אם יש לי את הצ'יפ שלהם אבל אין לי מושג... יש לי לוח אם כמו שאתם יכולים לראות במפרט אך אני לא יודע אם אני זקוק להתקנה הזאת? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים