עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by avidan28,

אחרי שקיעה בכל כך הרבה נושאים על מנת לא לכתוב שוב אני אשאל את השאלה שלי. יש לי לוח A8N דלוקס על 256 כפול 2.אני רוצה להוסיף לו 512 מגה CL3 ו512 CL2.5 השאלה אם זה אפשרי.שאלה שניה היא האם אפשר לעבור זוג אחד ב CL 3 וזוג שני CL 2.5 וכיצד אפשר לבטל בלוח את המגבלה המעצבנת הזאת??? אני גם שוקל לקנות זיכרונות אז זה חשוב לדעת אם הכל יכול לעבוד.כבר ניסיתי להרכיב 512 מגה כפול 2 וכל אחד מהם עם CL שונה יחד עם הזיכרונות הקיימים במחשב. הבנתי שעם המעבד שלי (וינצ'סטר) יהיה לי בעיה במהירות הבאס והוא ירד לי ל-333. תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by 7up,

שלום, אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על זכרונות של OCZ kit 1G - (סה"כ 2G) דגם פלטיניום 800Mhz ב 1150 ש"ח האם יש לכם המלצות בשבילי, אולי דגם אחר? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by avigdo,

האם spectek נחשבת כמותג בתחום הזכרונות או שעבדו עלי? יש לי 256M במהירות 333 של אותה חברה. אני מעוניין להכפיל את הזכרון. האם כדאי להשאר עם אותה חברה, או לקחת משהו יותר מוכר כמו "סמסונג". אני רוצה להשקיע את המינימום, אבל כמו שאומרים לפעמים זול יוצא ביוקר. המחשב משמש בעיקר למשחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה).

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום. יש בידי מחשב בעל המפרט הבא CPU: AMD Athlon 4400+ DUAL CORE 2.3GHz (65nm) Motherboard: Gigabyte m61p-s3 DDR2 1GBx2=2GB 667Mhz Nvidia Geforce 8800GT אני לא מרוצה מהביצועים שלו במשחקים. ידוע לי שהתופעה היא צוואר בקבוק מהמעבד. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מעבד ולוח אם בתקציב כולל של עד 1300 ש"ח הלוח אם של Gigabyte אם אפשר... והמעבד של אינטל. חשבתי לקנות את הE8400 בגלל שהוא זול יחסית ונותן ביצועים טובים במשחקים בגלל שהם לא תומכים ב4 ליבות עדיין... לוח אם חשבתי על P35 של GIGABYTE אבל אני ממש לא מבין בלוחות אם אז ניחא.. תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני עובד על רזולוציה של 1680 על 1050

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. בנק הפועלים יצא במבצע פסח לעובדיו ומציע שני מחשבים. אחד על בסיס של לוח אם Seabreeze, והשני על בסיס של לוח אם Augsburg/ שניהם של אינטל. מה ההבדל הבסיסי ביו שניהם?, למעט המחיר . למי כן כדאי לקחת הזול יותר (סיבריז), ןמה יהיו המגבלות שלו בעתיד. תודה אלדד

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. אם כדי לחכות למעבדי אינטל 64BIT ואם יש כבר לוחות אם שתומכים בהם

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום! חשבתי היום על הלוח הזה ABIT Fatal1ty קישור מהדובים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 כי שמעתי שהוא לוח מצויין ל-OC אפילו יותר טוב מהDFI מה אתם אומרים זה נכון ובכללי הוא יהיה מצויין כמו שאומרים? אגב אני מתכוון להביא כנראה AMD 3700SD או AMD 3800X2 איתו עם קירור די טוב אגב ראיתי שיש עליו הרבה מאווררים שמקררים חלקים ואפילו ת'זכרונות תודה על העונים! עריכה: יש גם גרסה של SLI שאי מעדיף אותה אז מה עדיף? בגרסה הנ"ל ראיתי שיש פחות מאווררים על הלוח...

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by pelo911,

קניתי מחשב כזה: e8400 gigabyte gap-p35-cds3r ati hd2600xt ddr3 enermax liberty 500W thermaltake v1 נשאר לי רק לבחור זכרונות DDR2 אני קונה את הזכרונות מארה"ב לכן ועכשיו גם ככה המחירים זולים שם איזה קיט זכרונות הכי מומלץ לאוברקלוקינג? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale_4.html#sect0 במבחן הזה השתמשו בזכרונות מטורפים של corsair שעולים הון תועפות http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12784 אני מדבר על זכרונות שעולים לכל היותר 150$ בארה"ב (2GB קיט) www.clubit.com www.tigerdirect.com www.directron.com

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש

12. Started by asaf556,

שלום. נתקלתי בלוח הזה ורציתי לדעת איך הוא הוא זול ותומך במעבדים חדשים אז חשבתי לקנות אותו הלוח הוא Gigabyte GA73PVMS2H אשמח לקבל חוות דעת עליו או על לוחות אחרים במחיר שלו שיתאימו למעבד שאני רוצה לשים עליו E6300 החדש

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  13. מישהו מכיר סוחר כזה ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by waisor,

שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by The Cleaner,

שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by tk_mc,

מה ההבדל ומה עדיף לגבי הפנטיום D 3.0 ולמתמודד שלו באותה קטגורית מחיר הקונרו ?? Core 2 duo 1.8 (E6300) ?? בהתחשב בעובדה ששניהם Dual Core ??

17. Started by bonobi,

-כותרת-

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by Okopel,

הציעו לי בפורום מפרטים כמה מפרטים, בחלק אינטל ובחלק AMD איזה לקחת? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי(אווטלוק, אקספלורר, וורד ואקסל{אמנם בו זמנית אבל שימוש בסיסי}) הנה המפרטים שהציעו ליכדי לחסוף במקום-הנה קישור) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 תודה! אורי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by generalA,

מצורפים 2 קבצי תמונה האם אכן מדובר בזיכרון SD-RAM או שיש כאן איזשהו פרט שאני אמור לעמוד עליו כאשר אני מגיע לחנות לחנות ? אגב המעבד הוא : Intel Celeron-A, 500 MHz תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. חבר שלי מקבל את המעבד שלו מחול עוד כמה ימים (PHENOM 2 980 3.7) מהו הלוח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 400שח. אין צורך בשום פיצ'ר מיוחד(כרטיס מסך מובנה לדוגמה) תודה רבה! תמיר.

21. Started by RobiNooB,

מה יותר כדאי ? ( מתוכנן אובר קלוק על GA-P35-DS3L 8400 )

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by eli33,

שלום לכולם לאחר שחיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב שלי החלטתי בסוף לקנות את המחשב שלי מ KSP בהתחלה חשבתי ללכת על לוח DFI אבל אין להם דגמים שלהם רק דגם אחד שלא מתאים לי אז אני צריך שתמליצו לי על לוח מ KSP שמתאים למעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? שיתמוך ב SATA 2 ואני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל טוב שיהיה אפשרות גם לזה ועוד PCI-E כרטיס רשת וכל השאר שאני מניח שזה כבר סטנדרט בלוחות החדשים כרטיס קול לא ממש משנה לי אם זה 6 ערוצים או 8 כי גם ככה אני משתמש 2.1 ולא מתכוון להחליף את הרמקלים בזמן הקרוב ועוד שאלה בקשר למעבד מה ההבדל בין CORE ל TRAY ?? נראה לי שזה פשוט בא עם קירור אבל אני לא בטוח :s05: תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. היי. אני יודע שהכי מומלץ זה להמתין ליציאת הבולדוזר, אבל זה לקרוב משפחה שכבר איבד את הסבלנות (מחכה מאז יולי וכל פעם דוחים את ההשקה). יש כבר ספק חדש (לא ג'נרי) וכרטיס 9600 gt. כן, אני יודע שהוא קצת זקן, אבל הוא מספיק ואם צריך אז נקנה חדש בהמשך. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח. בינתיים חשבתי על AMD Phenom II X2 560, האם הוא יכול להתאים ? תודה מראש.

24. שלום. אני טכנאי מחשבים זמן רב. לאחרונה אני נכנס חזק לנושא בדיקות הביצועים של מערכות. קיבלתי מחשב לתיקון עם בעיות תוכנה בפוטושופ CS5 ואחרי תיקון התוכנה שעבר בהצלחה בדקתי לו ביצועים עבור בעלי המחשב (חברה כלשהי) .המחשב כשלעצמו עובד מעולה ומריץ עריכות בדו מימד בעיקר תוכנות ADOBE המפרט של המשב הוא : מעבד i5-760 לוח אם asus p7h55 usb3 זכרון 8GB דיסק קשיח 1T WD כ מסך gigabyte ASUS EAH5770 מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.0 היא 2624 המערכת השניה אמורה לתת תוצאה נמוכה משמעותית מעבד I3-2100 לוח אם ASUS P8H61 MLE זכרון 4GB דיסק קשיח WD 500GB כ מסך -מובנה מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. שלום יש לי עכשיו 2 סטיקים של 256,אם אני יוסיף עוד 2 סטיקים של 256,או סטיק אחד של 512,האם המהירויות של הזכרון יאטו בגלל שיש 4 או 3(אם אני מוסיף סטיק אחד),והאם לכל הלוחות אפשר לחבר 4 סטיקים של DDR? הלוח אם שלי במפרט, או עדיף פשוט לשדרג 1GB זכרון מ2 סטיקים של 512 אבל זה יקח לי זמן לחסוך כסף לזה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים