מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
I5 או מעבד מותאם AMD ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
האםה DG33BU של INTEL לוח אם טוב? אם לא אני צריך לוח אם טוב לE6750 בסיבות 600-700 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח אם של nvedia nforce 3 ויש לי עליו זכרון ddr 512 של a-data אני רוצה להוסיף לו עוד גיגה של זכרון אני רוצה לקנות קינסינגטון אז הנה השאלות 1)יכולה להיות לי בעית תאימויות? 2)עדיף לי לקנת סטיק של גיגה או 2 סטיקים של 512 (תתחשבו בעובדה שהלוח הוא לא dual ושיש לי רק שלושה סלוטים) 3)הסתכלתי בזאפ לרואת מחירים והמכירים משתנים מאד בלי יחס למהירות למה זה ואיזה סטיק כדאי לי לקחת בהתחשב בעובדה שהמחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים תודה
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני קורא טענות שאומרות כי לוחות ה-P43 אינם לוחות טובים ל-OC. כדי לוודא את החשדות רציתי לשאול אתכם איך הם בהשוואה ל-P35 אשמח לראות מבחני ביצועים שמצדיקים\לא מצדיקים את הטענה בתודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם,אוקיי אז ככה חסכתי כסף לקניית סטיק זכרון A-DATA נוסף 512 . עכשיו יש את הדבר הזה של התיזמונים או משהו כזה,ויש לי 200MHz ככה כתוב לי DIMM2 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) 200MHz זה טוב? התיזמונים טובים?הקניית סטיק תהיה טובה?... אגב כתוב DDR 400 מה זאת אומרת 400? 400MHz כאילו?(כתוב את זה ב KSP בחנות.) אם אפשר הסבר תודה בדקתי וכתוב שם 400MHz אז זאת אומרת זה פועל לי על 200 ? למה זה פועל על 200 MHZ ויש לי את הזכרון A-DATA 512MB 400MHz A-DATA/VT לא ה V-DATA , המחיר של הזכרון הזה עלה הוא היה עולה 260.. מה זה V-DATA?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם: asus p4s533 mx acpi bios revision 1004 תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך חזק GFORCE 7600GT בממשק AGP. בעקבות מעבר לVISTA, ביצועי המחשב נמוכים, מאחר ומדובר במעבד ישן P4 2.4 מאחר ואני שוקל שדרוג המחשב, השאלה שלי, האם קיים מתאם לכ. מסך AGP ע"מ שישבו בלוח עם PCI-E? מפרט המחשב שלי הוא asus p4p800 se GFORCE 7600GT GAINWARD 1024 MB 333 MHZ כרגע הוא באוברקלוק 30% ועדיין הויסטא רץ יחסית לאט. אודה לתשובתכם.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי kingsote 512 ddram +A-DATA 512 ddram. שאר המערכת היא AMD 64BIT 2800+ EPOX 8KDA+. הצ'יפסט מעודכן. קורה לי מלאא פעמים כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא מגיע לשלב הטענת הווינדוס ומיד אחריו יש מסך כחול לשניה וחצי ואז המערכת מופעלת מחדש מס' פעמים כמו עכשיו. כדי לעבוד כמו בנאדם אני צריך לכבות, לכות מעט זמן ולהדליק שוב. ממה יכולה להיווצר הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? כאילו אני יודע שהוא אמור להראות למטה 2 מעבדים.... כלומר מין בחירה כזאת... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם את המאורר הנילוה ללוח p5b deluxe מרכיבים בכל מקרה או דוקא עם קירור מים ואם זה לא יפריע לקירור הרגיל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
שלום. יש בידי מחשב בעל המפרט הבא CPU: AMD Athlon 4400+ DUAL CORE 2.3GHz (65nm) Motherboard: Gigabyte m61p-s3 DDR2 1GBx2=2GB 667Mhz Nvidia Geforce 8800GT אני לא מרוצה מהביצועים שלו במשחקים. ידוע לי שהתופעה היא צוואר בקבוק מהמעבד. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מעבד ולוח אם בתקציב כולל של עד 1300 ש"ח הלוח אם של Gigabyte אם אפשר... והמעבד של אינטל. חשבתי לקנות את הE8400 בגלל שהוא זול יחסית ונותן ביצועים טובים במשחקים בגלל שהם לא תומכים ב4 ליבות עדיין... לוח אם חשבתי על P35 של GIGABYTE אבל אני ממש לא מבין בלוחות אם אז ניחא.. תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני עובד על רזולוציה של 1680 על 1050
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום במאמץ עילאי לשדרוג המחשב הנוכחי שלי למקסימום היכולת שלו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מחירי הזכרון מסוג DDR. האם המחירים של זכרון זה התחילו לעלות בגלל חוסר שימוש במערכות מחשב חדשות? המחשב שלי כרגע בנוי על לוח עם תושבת AMD 939 חיכיתי לזמן שהמעבדים לתושבת 939 יתחילו לעלות במחיר במקום לרדת, וזה באמת קרה לפני כמה חודשים. האם הדבר כבר קרה עם הזכרונות מסוג DDR? אם לא, מתי אתם חושבים שהמחירים יתחילו לעלות במקום לרדת? שאלה קטנה נוספת, בזכרונות של OCZ, מה הסוג ההכי טוב? האם Platinum > Gold? לא הצלחתי למצוא השוואה באתר שלהם. מה הזכרון שלהם שנחשב הכי טוב שנמכר בארץ? (מסוג SDRAM DDR כמובן) תודה מראש, נעם.
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיצר ככה : התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו . השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ). יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 3 שנים נישרף לי הלוח אם של פנטיום 3.... עכשיו הבעיה חנויות כמאט ולא מוכרות לוחות למעבד הישן הנל...הלוח היחיד שמצאתי הוא http://www.pchardware.co.il/docs/pd125500797.htm דרך אגב, האם זה לוח טוב? המיר שלו ניראה לי מופקע יחסית ל"עתיקות" יש למישהו הצעות טובות יותר? אולי מישהו יכול ליתרום לי לוח אם לפנטיום 3? אם לא תורמים...אני מוכן לשלם סכום כסף מסויים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי לי לוח אם asus p5q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ כרגע אני עובד עם 4 גיגה זיכרון ואני מעוניין לשדרג ל8. קראתי במפרט של הלוח אם שהוא תומך בזיכרון DDR2 בשני ערוצים בתדרים 1200/1066/800/667mhz מה האפשרויות שלי מבחינת שדרוג? אני מצרף סקרין שוט שלקחתי מהתוכנית system information for windows רשום שם שהmaximu module size: 2048mb זאת אומרת שאין טעם לשדרג ל2x4gb? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המערכת הבאה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 WD1600AAJS 160GB SATA II LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W כרטיס מסך: 8800GS 384M או 9600GT 512M. האם במידה ואני קונה אחד משני כרטיסי המסך מעלה, והמחשב מיודע בעיקר למשחקים, האם עדיין קיים יתרון בקנייה של לוח מבוסס על 780G. מובן לי הלוחות המבוססים עליו הם מצויינים, אבל קניית 9600GT תכניס אותי למצוקה תקציבית וחשבתי ללכת לכיוון לוח אם זול יותר. חשבתי לדוגמה על ה GA-MA96VM-S2 או כל דגם אחר שיהיה חסכוני יותר [ה 780G עולה 450 והדגם שהבאתי 300 שח]. אשמח להצעה האם להתפשר בנוגע לכרטיס מסך ולהישאר עם GA-MA78GM-S2H או לדוגמה…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר רכשתי מחשב משרדי עפ"י המפרטים המומלצים באתר (המינימלי, כאשר שדרגתי זכרון וקיבלתי מעבד AMD3 250 במקום AMD2 245). לאחר התקנת מערכת הפעלה XP גיליתי שהמחשב לא מזהה את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. חשבתי אולי מדובר בתקלה של מערכת ההפעלה ולפיכך התקנתי מחדש. לצערי, לא רק שלא פתרתי את הבעיה, עכשיו מערכת ההפעלה מזהה רק 130GB בדיסק הקשיח למרות שמדובר בדיסק של 500GB. מישהו נתקל במקרה דומה? יכול לעזור? תודה מראש, ZOVEL
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן ליבנות HTPC ורציתי לדעת איזה יותר כאדיי לי ביגלל שאני לא הבנתי ממש את ההבדלים בינייהם כי A7N8X-VM תומך בDDR 400 והA7N8X-VM/400 צומך ב400 FSB אבל עד DDR 333 - 2700???? איך זה יכול להיות. *שניהם של ASUS למי שלא יודע ואם אתם מכירים לוחות אחרים טובים מבוססים NFORCE 2 תגידו לי
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יום שישי אני קונה מעבד לוח אם וזיכרון למחשב... הבעיה היא שאין לי ניסיון בהרכבה של החלקים האלה ולפי מה שאני יודע אין הרבה מה לעשות שם (חוץ מהתקנת הזיכרון), אז השאלה שלי היא כמה ההרכבה אמורה לעלות לי בחנות (לוג'יק פיסי), או להזמין טכנאי וכמה זה אמור לעלות לי אצלו או שבכלל כדאי לי לנסות להרכיב לבד... תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש נרחב בכל הפורום אך לא מצאתי מידע על המעבד או הליבה הנ"ל. ההתעניינות שלי החלה בעקבות רצוני למצוא מעבד זול מאוד בעל צריכת חשמל נמוכה לצורך שימוש ב-HTPC ובמקרה נתקלתי בכתבה של Tom's Hardware לגבי המעבד הזה שלטענתם צורך 8W תחת עומס מלא: http://www.tomshardware.com/reviews/Atom-Athlon-Efficient,1997.html הבעיה היא שבאתר של AMD המעבד לא קיים, הוא לא מופיע במפת הדרכים האחרונה של AMD וב-Wikipedia לא מופיע תאריך שחרור של המעבד הנ"ל. האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי DDR2 של קינגסטון תיזמונים CL4 512X2 533MHZ ראיתי שעומד לצאת PC2-6400 EL Platinum Edition XTC רציתי לדעת האם שווה לקנות אותו ואיזה תמורה אני אמור לראות ממנו בביצועים ב OC?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-