עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MotherShip,

היי, עניינה אותי השאלה הזאת כבר זמן מה- מדוע כולם ממליצים לא לערבב בין דגמים שונים של RAM ומה עומד מאחורי זה? הנימוק העיקרי שמצאתי הוא שהRAM יעבוד לפי התדרים של החלש מבין השניים (לא סיבה רצינית... עדיף לקנות סטיק חלש או חזק יותר מהמקורי במקום לקחת סט חדש), ועוד משהו על אי יציבות שלא הבנתי במה היא מתבטאת... תעירו את עיניי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by regev123,

שלום. אני מעוניין להחליף זכרון וכרטיס מסך למחשב שלי כי הוא מתקשה לאחרונה עם המשחקים החדשים שיוצאים. אני צריך המלצות לגבי איזה זכרון לקנות כי אני מתבלבל כבר מכל השמות השונים שתוקעים לכל זכרון. לפי הבנתי הלוח אם שלי תומך עד 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה. אם על הדרך תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בנוסף אני אודה לכם מאוד (עד 2000 ש"ח לשני החלקים בייחד) מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Ga…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת+מבקש לצרף הוכחה,ו/או ניסיון מוצלח של בעל לוח אם כמו שלי עם סידרת זיכרונות אילו. תודה רבה מאוד מראש.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by leahd3,

שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by wrecker,

שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שיתוף הפעולה בין אינטל ל-AMD יוכל להעניק לנו יכולות מתקדמות יותר גם במחשבים סלוניים קטנים בקרוב לכתבה

7. Started by SixKiller,

היי.. בעיקרון אני מתאים מחשב חדש לכרטיס מסך קיים הכרטיס הוא 1950XT.. אייג'יפי ראיתי שיש לוח שקיים בו תמיכה לקור טו קוואד רציתי לדעת אם הוא מומלץ... או שיש לוחות יותר נורמלים כמובן מעבד וזיכרות.. תודה מראש.. צ'יקו http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8835

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. היי, אני מתלבט בין שני כרטיסי זיכרון, ואין לי מושג איזה כרטיס כדאי לי לקנות. לראשון יש צלעות קירור, ולשני לפי מה שהבנתי יש שכבות נוספות של PCB שיוכלו לעזור ב-OC. מבין שניהם בלי קשר למחיר, מה כדאי יותר לקנות..?! בנוסף לזה, אני קונה מחשב חדש ובעתיד הקרוב אני מתכוון לעשות OC למעבד, אז אולי מבין שניהם יש כרטיס שיותר מתאים ל-OC, אין לי מושג איזה. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 המון תודה, שתהיה לכולכם שנה טובה!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. שלום אני מחפש עכשיו לקנות מחשב חדש, כל המפרט שלי פחות או יותר סגור חוץ משאלת הזיכרונות,בפורום מפרטים אני רואה שכמעט בכל המפרטים שממליצים שם שמים 800MHZ ולי הציעו חברים לקחת 1066 האם יש צורך בזה (אם זה משנה אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג בכלל) תקציב הוא לא בהכרח שיקול בעניין אלא פשוט שאלה האם זה לא יהיה סתם בזבוז

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by portance,

היום הייתי באייבורי בשביל לקחת את המחשב שלי מתיקון. ושהייתי שם שאלתי את 2 הטכנאים במעבדה אם אני יכול לשים בלוח אם שלי כרטיס מסך PCI EXPRESS רגיל ושניהם אמרו לי שכן למרות שאמרתי להם שכתוב בחוברת של הלוח וגם באתר האינטרנט של הלוח שאין לו PCI EXPRESS רגיל אבל הם עדיין אמרו לי שיש ללוח PCI EXPRESS רגיל. בתכלס אני יודע שאי אפשר לפחות לפי המידע של היצרן MSI. כמו שכתוב פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=269 אני יודע שאתם תגידו לי מה שאני כבר יודע, שאי אפשר לשים כרטיס מסך בלוח אם שלי. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה יקרה אם אני יכניס לתוך הלוח אם שלי כרטיס מסך חדיש כמו ה9400GT למשל. מה דעתכם?

13. Started by Director,

שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש . יש איזה לוח שתומך במערך CF ? (משהואבמחיר של ה-EP43~5-DS3L). משהוא בסגנון +100~200 ש"ח במחיר . תודה

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  14. אני יודע ש-cha_fan 1\2\3 ברי שליטה, אבל חשוב לי לשלוט גם על ה-cpu_fan\pwr_fan. ניסיתי עם SPEEDFAN העדכני, לצערי לא הצלחתי. ב-ASUS PCPROB ממה שאני רואה איך בכלל אפשרות שליטה. שוב פעם אני מדגיש שאני מחפש שליטה ידנית ולא שליטה אוטומטית ע"פ טמפ'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by ycltdycltd,

מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. איזה לוח אם עדיף לasus P5Q-E Q6700 או P5Q PRO Turbo אשמח אם תתנו את דעתכם על הלוחות אם הנ"ל מבחינת ביצועים וOC בעתיד...

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  17. לפני פתיחת האשכול אציין כי קראתי את האשכולות הראשיים [FAQ]. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מיועד לעריכת וידאו ביתית (פרמייר CS4). על שלל הרכיבים אני כבר די סגור, פרט ללוח ולזכרונות. אני לא יודע האם לבחור בP35 או בP45, והאם לבחור בלוח שתומך בDDR3 או לא. DDR3 מגיע במהירות 1333 ולא מהווה צוואר בקבוק למעבד. נדמה לי שאם אני בוחר בDDR2, אני אצטרך זכרונות שיגיעו ל1333 באס, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. איזה זכרונות יוכלו להבטיח לי דבר כזה? האם הם יעמדו כך במתח סטוק? התקציב שלי ללוח, מעבד וזכרונות עומד על 1750 שקל. הOC, כמו שאמרתי, יהיה בעיקר כדי 'ליישר קו'. אין לי כח לקירורים ואי יציבויות. דוגמא למפרט שחשבתי עליו: Core 2 Quad Q8200 (850nis ASROCK-P45TS-R (500nis 2X2gb ddr3 (400nis אם …

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Green,

היי רצתי לדעת איזה דגם מהסידרה של GIGABYTE GA-EP35-DS3R (שזה הלוח שנמצא הרגע במפרט שלי) תומך בזוג כרטסי מסך HD3870 במערך קרוס פייר וזהה או טוב מהלוח אם הנ"ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. 1. באופן כללי, מה היתרונות של 78 על פני ה 74 (ששוה 250 ש"ח נוספים..) ? 2. האם למחשב משרדי התוספות הנ"ל חשובות / כדאיות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. שלום האם ההבדל שווה את הפרש במחיר תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by gabriel,

היי לכולם, אני סטודנט לקולנוע ולכן יוצא לי לערוך הרבה. חשבתי להחליף מעבד לאחד ממעבדי ה-QUAD של INTEL, אבל עד עכשיו היה לי את הרושם שכל עוד אני עובד עם XP בגירסת ה-32ביט הרגילה, המערכת שלי לא תדע לנצל את המעבד במלואו (אלא רק 2 ליבות מתוך ה-4), ולכן זה נשמע קצת כמו בזבוז של הכסף שלי. עד כמה כל זה נכון? ומה כן תומך בזה? פעולת הרינדור (עיבוד המידע בסוף) נופלת בעיקר על המעבד, כך שזה החלק הבעייתי בעריכת הוידאו, במיוחד בעת שימוש ב-HD. ולגבי הזיכרון הבנתי שאין לי כרגע מה לעשות עם יותר מ-3 ג'יגה, כי המערכת פשוט לא תתמוך בזה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by raviv T,

היי אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אני רוצה לוח אם שתומך בקרוספייר בצורה מלאה x16 פעמיים כי עכשיו אני קונה כרטיס מסך RADEON HD4850 ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד... אני מתלבט בין שתי הלוחות האלה GIGABYTE GA-X48-DS4 או ASUS P5Q DELUXE

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by tsahiii,

DFI LANPARTY DK P35-T2RS או ASUS P5QL-E מה יותר טוב בכללי ומה עדיף לאוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by ImAllMostAwake,

טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים

25. אז כמו שאמרתי יש שתי אפשרויות 1. Bad Axe 2 + E6320 = 371$ 2. Bad Axe 2 + Q6600 = 754$ המצבע הזה נגמר עוד מאת השאלה שלי האם זה שווה? או שאחרי ירידת המחירים הצפוייה השילוב הזה יעלה לי יותר זול? תודה,

• 2 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים