עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gilads,

שלום.. אני מעוניין להחליף את הזיכרונות במחשב שלי משני סלוטים של 1G ל שני סלוטים של 2G. אינני יודע איזה זיכרונות עלי לקנות היות ועל הזכרונות הקיימים כמעט ולא קיים מידע. אשמח אם מישהו ינחה אותי איזה מידע אני צריך לספק בכדי שתוכלו לייעץ לי איזה זיכרונות אני צריך. הרבה תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. מישהו רוצה למכור את הלוח והמעבד שלו, כמה זה שווה מעבד פנטיום 4 - 2 גיגה - באס 400 לוח גיגהבייט : GA-8pe667 דף המוצר: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE667.htm

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם הלוח הנל תומך בזיכרונות SDRAM החדשים?.... יעני 32M ו DS (דאבל סייד) אין לי מושג מי היצרן של הלוח.....פשוט לא כתוב עליו אני גם לא ממש יצא לי לראות כי זה חבר שגר רחוק. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. בנק הפועלים יצא במבצע פסח לעובדיו ומציע שני מחשבים. אחד על בסיס של לוח אם Seabreeze, והשני על בסיס של לוח אם Augsburg/ שניהם של אינטל. מה ההבדל הבסיסי ביו שניהם?, למעט המחיר . למי כן כדאי לקחת הזול יותר (סיבריז), ןמה יהיו המגבלות שלו בעתיד. תודה אלדד

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. קניתי השבוע מעבד 8400 וחיפשתי מידע על טמפרטורת עבודה שלו. מצאתי שיש stepping חדש e0 (בניגוד לישן c0) שיצא לאחרונה וזמין כבר בחנויות. מישהו מכיר? שמע? להחליף?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by aquarius,

אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by sPoiled,

שמתי לב שערכת שבבים P55 או 55 כולשהו דורש 1.5V מתח עבודה של זיכרון. יש זכרון/ות שהם 1.65V. השאלה היא האם תהיה בעיית תאימות של מתח הזיכרון עם המתח הדרוש ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3242 תודה! =]

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. Started by itaysk,

סתכלו במפרט מה יש לי כשאני מדליק את המחשב רשום MEMORY FREQUENCY AT 266MHZ DDR אז אני צריך לשנות את הזה בביוס נכון? ועוד משהו הזכרונות נמצאים בסלוטים 2,3 ובשביל לקבל DOUAL CHANNEL אני צריל לשים אחד מהם ב סלוט 1 נכון?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !

10. Started by Alonzo17,

היי רכשתי לאחרונה את הלוח Asus A8V-MX הלוח תומך ב FBS 1600 והמעבד שאני מעוניין לקנות תומך ב FBS 2000... ( הAMD AThlon 3800 dual core) .. האם זה אומר שאני אנצל רק 80% מהמעבד?

11. Started by aracer,

תגידו הכרטיס זכרון twinmos של 2G במהירות של 800 הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by ffetetg,

שלום חיפשתי לוח למעבד בולדוזר שתומך ב- PCI-E 3.0 ולא מצאתי לוח עם PCI-E 3.0 http://www.amtronics.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=5&subcat=65

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. הזמנתי מחשב ואני צריך להגיד לחנות איזה מהזכרונות הבאים לשים לי. מדובר ב- 512MB DDR400 אז איזה מן הזכרונות אללו יותר טוב: PQI או CEON או TWINMOS?? מבחינת תזמונים ובכלליות. נ.ב יש במעבד A64 +3000 דואל צ'נל (dual)?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום. נתקלתי בלוח הזה ורציתי לדעת איך הוא הוא זול ותומך במעבדים חדשים אז חשבתי לקנות אותו הלוח הוא Gigabyte GA73PVMS2H אשמח לקבל חוות דעת עליו או על לוחות אחרים במחיר שלו שיתאימו למעבד שאני רוצה לשים עליו E6300 החדש

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by X-Gamer,

???

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by yogev s,

יש המון חברות שונות ובכל מקום מישהו ממליץ על אחד אחר, אני רוצה שאתם תמליצו לי. אני לא מתכוון לעשות בזיכרון oc אלא שימוש רגיל וחשוב לי שהזיכרון יהיה במהירות של 400mhz, אז איזו חברה היא הטובה ביותר לייצור זיכרונות?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by yaronxw,

שלום, יש לי מחשב p4 - 2.4g עם שני סטיקים של זכרון 256 מסוג pc2700. השגתי סטיק נוסף של זכרון 512M מסוג pc2100 (הלוח שלי תומך עד 3 סלוטים של זכרון). השאלה שלי האם ה512 הנוספים ישפרו לי את הביצועים למרות שהזכרונות יעבדו בקצב איטי יותר? השימוש העיקרי שלי גלישה, לפעמים עבודה על תוכנות גראפיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. Started by arfarf,

אני רק צריך לדעת לאיפה החיבורים מהפאנל הקדמי הולכים ה reset וההפעלה וכדומה אני ידוע שיש קבוצת פינים שהם הולכים לשם אבל אני צריך לדעת בדיוק לאן כל אחד הולך תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by Hard-Drive,

אני רוצה לבנות לעצמי מחשב תותח שיהיה לאורח זמן ארוך ועל המודינג נדבר אחר כך חח ולא משנה איזה מחיר לוח תותח מעבד כמובן על איזה הכי מומלץ וזיכרון לא יודע אם יש על מה להמליץ אבל בכל זאת תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  20. שלום יש לי עכשיו 2 סטיקים של 256,אם אני יוסיף עוד 2 סטיקים של 256,או סטיק אחד של 512,האם המהירויות של הזכרון יאטו בגלל שיש 4 או 3(אם אני מוסיף סטיק אחד),והאם לכל הלוחות אפשר לחבר 4 סטיקים של DDR? הלוח אם שלי במפרט, או עדיף פשוט לשדרג 1GB זכרון מ2 סטיקים של 512 אבל זה יקח לי זמן לחסוך כסף לזה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לחבר שלי יש בעיה להגדיר את ה-AGP בלוח הזה. מפרט: Intel Pentium4 2.4Ghz 533Mhz Bus Gigabyte 8inxp 256x2 Crosair cas2 GiGABYTE R9700 Pro תגיד, איפה אני מסדר את ה fast writes של ה agp*8 איך מתקנים cold booting

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Phanatic,

היום באתי להזמין מע' i5 ואחרי שאמרתי למוכר את המפרט הוא אמר שהזכרונות לא יתאימו כי הם במתח גבוה הוא אמר שמע' i5 דורשת זכרונות במתח 1.5v או 1.65 מקסימום זה נכון? ז"א עכשיו צריך גם זכרונות חדשיםשיוצרו במיוחד ל i5? זה הופך את כל העסק הזה ליותר יקר ממה שחשבתי..

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום.. קניתי את המשחק פרו אבולושין 10 וכרגע המחשב שלי 2.8סלרון ו512 זיכרון פינמי!וכרטיס מסך יש לי גיפורס אפ איקס 5200 128 מגה! ודרישות רשום שצריך 2.4 אינטל מימנימום ו1gb זיכרון פנימי!השאלה שלי היא אם 2.8 של סלרון יכול להפעיל את זה אם אני יקנה רק זיכרון פנימי?! תודה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. יש לי לוח אם MA-770-UD3 GIGABYTE ואני קונה זכרונות מהסוג הזה כי מצאתי בזול http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit השאלה שלי עם זה יתאים ללוח ומה זה ויסטה אפ גרייד אני בכלל מתקין ווידוס 7 אז מה זה אומר הויסטה הזה בזיכרון ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום, אני מחפש לוח אם פשוט ביותר למחשב המשרדי שלי, ומתלבט האם ישנה עדיפות ל- Asus לעומת Gigabyte? ההתלבטות נובעת מהסיבה שהלוח הקודם שלי תוצרת Gigabyte (שדווקא היה לוח בינוני מבחינת המחיר) שבק חיים אחרי 5 שנים, והקבלים שלו התנפחו. האם סביר שדבר כזה יקרה אחרי 5 שנים, ואין זה מעיד על איכות ירודה של חברת Gigabyte? תודה!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים