מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם במידה שהם פפגומים מחליפים לי אותם בלי בעיה ?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב שלי החלטתי בסוף לקנות את המחשב שלי מ KSP בהתחלה חשבתי ללכת על לוח DFI אבל אין להם דגמים שלהם רק דגם אחד שלא מתאים לי אז אני צריך שתמליצו לי על לוח מ KSP שמתאים למעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? שיתמוך ב SATA 2 ואני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל טוב שיהיה אפשרות גם לזה ועוד PCI-E כרטיס רשת וכל השאר שאני מניח שזה כבר סטנדרט בלוחות החדשים כרטיס קול לא ממש משנה לי אם זה 6 ערוצים או 8 כי גם ככה אני משתמש 2.1 ולא מתכוון להחליף את הרמקלים בזמן הקרוב ועוד שאלה בקשר למעבד מה ההבדל בין CORE ל TRAY ?? נראה לי שזה פשוט בא עם קירור אבל אני לא בטוח :s05: תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי , ברשותי לוח Intel® Desktop Board D845GEBV2 התומך בזכרונות של DDR 333\266 עם זכרון HYNIX DDR333 256MB אני מעוניין להרחיב מחיפוש שערכתי הכרטיס זכרון כבר ישן , שאלתי האם 512M של TWINMOS DDR400 יהיה בסדר , או שיש כרטיס אחר שעדיף ? תודה לעונים .
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב אני רואה פה המון דיבורים על סוקט כזה ועל סוקט אחר. אז אני אשמח אם תבהירו לי את התמונה . . . אם יש לי נגיד סוקט 478 אז זה אומר שהמעבד שלי לא יתאים ללו אם בעל סוקט אחר? איפה ההבדל בלוח או במעבד (או בשתיהם ..) ? ככל שהמיספר יותר גבוהה זה יותר טוב? ? על מה זה משפיע ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2946
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה בסיסית.. לאיזה מעבד של AMD אפשר להשוות את ה-Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore? תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המפרט: asus P5vdc-mx asus x850xt vivo 2GB ram 667 kingston המעבד הנוכחי מריץ בכיף720(P4 3 GHz 775) תהיתי אם אני אשדרג את זה לכפול ליבה חזק יותר הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD והאם יש טעם לשדרג? תודה רבה בכל אופן, מקווה שאני שואל בפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כל אתר שאני רואה מידע עליו מטעה אותי יותר. ב-PCH כתוב בכותרת של הלוח GF4MX. ב-overiew כתוב great graphics performence אבל בפרטים הטכניים לא מצאתי geforce. הנה לינק אשמח אם תבדוק בשבילי אם הוא כולל את הכרטיס הנ"ל: http://www.leadtek.com.tw/motherboard/winfast_k7ncr18g_2.shtml
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי Q 9550 וזה ניראה כילו רק הליבה הרטשנה עובדת ואני רואה את זה לפי הטמפרטורות (יש לי OC ל 4 GHZ) במנוחה : CPU #1 / Core #1 36 °C CPU #1 / Core #2 31 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 38 °C במעמץ (הטמפרטורות המקסימליות בבדיקה יציבות של 8 שעות) CPU #1 / Core #1 72 °C CPU #1 / Core #2 64 °C CPU #1 / Core #3 66 °C CPU #1 / Core #4 65 °C חחח לפי הטמפרטורות אני יכול לראות שהליבה הראשונה הכי מתחמת (עובדת הכי הרבה) זה תקין ? או שיש בעיה עם המעבד ? ולמה הליבה השניה תמיד עובדת הכי פחות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע ש-cha_fan 1\2\3 ברי שליטה, אבל חשוב לי לשלוט גם על ה-cpu_fan\pwr_fan. ניסיתי עם SPEEDFAN העדכני, לצערי לא הצלחתי. ב-ASUS PCPROB ממה שאני רואה איך בכלל אפשרות שליטה. שוב פעם אני מדגיש שאני מחפש שליטה ידנית ולא שליטה אוטומטית ע"פ טמפ'. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה בבחירת מעבד לעריכת סאונד אני לא רוצה להתעסק עם OC. אני לא מעוניין במשחקים. אני רוצה מעבד שיכול להריץ את כל התוכנות הכבדות של עריכת הסאונד כמו Cubase and Reason. בעקרון חשבתי על Q6600... מה אתם ממליצים? (אולי E8400)? אני לוקח אותו עם 73PVM-S2H של Gigabyte
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תגידו, שווה לקנות את ה3200 ולא את ה-3000?? למה? מה הבדלים ביניהם? האם ההבדל המחיר משקף את ההבדל בתפקוד? עזרה!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הלוח ה"ל למרות שבאופן עקרוני המליצו לי על ה SL מישהו יכול לספר לי איך הוא מנסיון אישי ? נסיון של אחרים ??
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון יש לי p4 2.0 mb - intel i845E 256MB - 333mhz אני חשבתי על ?512MB Kingston CL2.5? שעולה 390 ב KSP והוא יהיה גם למחשב הבא אבל הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 400mhz הוא יעבוד לי ? אני קונה מחר אז תגיבו
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם ASUS P5GDC PRO וזכרון 2X400MHZ (במצב עבודה), ויש לי שני סטיקים נוספים 533MHZ ללא שימוש, האם כשהתקין אותם הם יעבדו ביחד ? , כמו כן האם גם 667 MHZ יעבוד על הלוח הנ"ל (המחירים יותר זולים של 667 ) יש לציין שהלוח תומך ב- DDR/DDR2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי מחשב חדש והמוכר המליץ לי על הabit אז קניתי אותו , הוא אמר לי שאין הבדלים בכלל. בטח שיש רק מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה ההבדלים בינהם (חוץ מהכרטיס קול) ואיזה עדיף . ועוד משהו יש הבדל ב-usb האם לשני הלוחות יש usb2 ? תגיבו בבקשה כי אם שווה להחליף אני אחליף
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף זיכרונות קיימים ל MB GA7AXP CPU-AND2200ATHLON XP 256\DDR-RAN\3200
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
I have to know what's the different . Thanks.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA-7VA KT400 ורציתי לדעת, מה המעמד הכי טוב כרגע ( או שיצא בקרוב ) שיתאים ללוח הזה ...
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הלוח אם שנבחר הוא: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H המעבד שנבחר הוא: AMD A8-5600K האם יש סיבה מיוחדת למספר כרטיסים במקביל במקום כרטיס אחד או שניים? למשל: 8GB שמורכב משני כרטיסים של 4GB או ארבע כרטיסים של 2GB? ואיזה מהירות כדאילקחת, המקסימום שהלוח תופס שזה 1866 או פחות מזה?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
^ הסלרון עולה לי 15 ש"ח יותר.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
SUPER TALENT זה יצרן רציני כמו OCZ או GEIL?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-