עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Charlie17,

כפי שהכותרת אומרת..לצורכי גרפיקה דו מימד וגם תלת מימד...דרש על ה-דו- האם יש טעם לקנות TRI CHANNEL שתי חבילות שלהם ככה שיווצר 12 או לקנות משהו אחר? שיעשה את ה8... אם יש המלצה ל8...בבקשה תמליצו תודה מראש צ'ארלי17

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by MoAv,

יש אצלי כבר כמה שנים Mushkin 996768 DDR3, ולאחרונה הרגשתי האטה במעבר בין תוכנות, יש לי הרגשה שזה קשור לזכרונות שפעם עבדו חלק ועכשיו ישנו גימגום. הרצתי את Windows Experience בעבר והציון של הזכרון היה 7.1, היום הוא 5.9. משהו קרה. בדקתי בתוכנת Performance Test ונראה באמת שהזכרונות שלי במקום די נמוך ביחס לשאר, במקום ב-Latency. הרצתי גם MemTest86+ והיא לא מצאה שום שגיאה. מה יכולה להיות הסיבה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה: חיברתי 2 זכרונות זהים לחלוטין של 512 מגה, למחשב אחר- ועבד. חיברתי אותם למחשב שלי (הפעם חיברתי 3 של 512 PC3200 זהים לחלוטין כמו ה-2 שחיברתי במחשב השני) וכתוצאה מכך המסך לא עולה ואין אפילו צפצופים המעידים על בעיה כלשהי. החזרתי את הזכרונות הקודמים למחשב , ועדיין המסך לא עולה. ניקיתי את הסלוטים עם אוויר דחוס וגם את הסלוט של הכרטיס מסך, ועדיין לא עזר הוצאתי את הבטריה של הלוח על מנת לאפס אותו- וכלום. חשבתי אולי הבעיה היא בכרטיס מסך\מעבד, החלפתי אותם באחרים - ולא עבד... מה עוד ניתן לעשות? :s05:

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. איזה זיכרון כדאי ? של איזה איזה חברה כדאי ליקנות את הזיכרון? OCZ ? קורסייר? או משהו אחר... אני רוצה 512MB DDR 1 התקציב הוא עד 750 גגג

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by ar2r,

יש לי כרגע AMD X3 720BE ואני חושב לשדרג למשהו חדש יותר כמו AMD Phenom 2 X4 945 או X4 955 או X4 925 או מה שאתם תציעו של AMD כמו כן גם את לוח האם לשדרג מ- MA770-UD3 למשו יותר טוב האם יש לכם הצעות? תקציב 1400 ללוח ומעבד

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by KF,

היי , אני מחפש לוח אם ל-OC ל-5900X . אני מתלבט בין אילו , יש בינם הפרש של 250 שקלים. מי בעל יכולות OC טובות יותר ? תודה. ASUS TUF GAMING X570-PLUS AM4 ASUS ROG STRIX X570-F GAMING AM4

7. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל בין 256 ל 512 מורגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה

10. Started by a-v-i,

שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון A-Data 512 MB DDR 3200 Memory או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . . וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . . תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש אבל שמעתי שהולכים לצאת המרובעי ליבה בקרוב וגם הכרטיסים היותר זולים של ה DX10 אז בקשר למרובעי ליבה מישו אולי יודע מה תאריך ההשקה שלהם ? וגם מישו יודע מה יהיה מחיר ההשקה שלהם ?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  12. החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה

13. 1.קניתי באייבורי corsair xms2 cl4-4-4-12 על כרטיס זכרון עצמו רשום נתון זה אך ב BIOS כתוב לי cl5-5-5-18 ניסיתי גם לראות ב EVEREST אך אין שם נתונים כאלו 2.המעבד הוא q6600 המפרט שלו כולל 8mb L2 cache אך EVEREST מראה 4mb L2 cache כאן אני לא יודע אם זה נחשב ל 4x2 או שגם כאן יש בעיה בחומרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by maorcohen1991,

אני רוצה להבין משהו בנוגע למפרט בתמונה הבנתי שמעבד אחד מגיע ל3.1 ג׳יגה הרטס במצב טורבו. ואז רשום על שתי הליבות שביחד הם מגיעות2.8 או שכל אחד בנפרד מגיעה ל2.8, פשוט לא נראה לי הגיוני שכל אחת מגיעה ל1.4 ג׳יגה הרטס פחות ממעבד אחד שמגיעה ל3.1. אשמח לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

אני זוכר ששמעתי עליו דברים, יש לו תאריך השקה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by DXT,

לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by avigdo,

אשמח על קבלת עזרה בהתלבטות בין 2 לוחות אם: SR7-8X ובין BG7 שניהם של ABIT. ??? הדילר שלי ממליץ על ABIT, כך שנראה לי שעלי לבחור בין שניהם. השימוש במחשב יהיה לצורך לימוד עריכת וידאו (מניח שאגיע לרמת חובבן) ומשחקים (לא מתקדמים). ההבדל בין שניהם הוא 32$. ה BG7 שהוא לכאורה יותר מתקדם, עובד בטכנולוגיה של 100 ATA, השני 133 ATA. הראשון מבוסס על אינטל 845G והשני על 648SIS. לראשון יש CONVERAGE PCI ולשני כנראה אין. (מזה?האם זה חשוב?) הראשון יש לו כרטיס קול עם יותר ערוצים אבל עבורי זה לא משמעותי. האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין השניים (לפחות לגבי המאפיינים שתיארתי), ואפילו להרהיב עוז ולהמליץ לי על לוח אם? אינני רוצה לשלם 32$ נוספים עבור משהו שלא אזדקק לו. (עדיף להשקיע בעכבר מש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מי שיעזור לי גדולל

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by verynoti,

אני צריך המלצה לזיכרונות טובים שיריצו גם משחקים כבדים בנוסף לוח אם שלי רשום במפרט כרגע מאיפה שאני קונה יש להם רק Kingston ו Super Talent

• 13 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Pitzinyelo,

כמו שכולכם כנראה יודעים, מחיר הזיכרון בKSP מאד מפתה. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם ג'יגה של DDR400. אם אקנה בKSP את הזיכרון, אחסוך כ400 שקל!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. האם מישהו יודע על איזה לוחות אם אפשר לחבר יותר ממעבד אחד? ואיך אפשר להשיג אותם?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. מעבד העל החדש של המחנה האדום עושה עוד צעד קטן בדרך לזמינות הרשמית שלו בחנויות ברחבי העולםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.