עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gilads,

שלום.. אני מעוניין להחליף את הזיכרונות במחשב שלי משני סלוטים של 1G ל שני סלוטים של 2G. אינני יודע איזה זיכרונות עלי לקנות היות ועל הזכרונות הקיימים כמעט ולא קיים מידע. אשמח אם מישהו ינחה אותי איזה מידע אני צריך לספק בכדי שתוכלו לייעץ לי איזה זיכרונות אני צריך. הרבה תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. מישהו רוצה למכור את הלוח והמעבד שלו, כמה זה שווה מעבד פנטיום 4 - 2 גיגה - באס 400 לוח גיגהבייט : GA-8pe667 דף המוצר: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE667.htm

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שלום, יש לי 4G זכרון(4X1G) וXP עד עכשיו הXP היה מזהה 3.5 זכרון שזה מצוין. אחרי שעדכני ביוס ללוח שלי(965P DS3) לF13 הXP מזהה עכשיו רק 3.25 זה קשור בכלל אחד לשני? איבוד ה256MB משמעותי? עוד משהו קטן ששמתי לב אליו אחרי העדכון הוא שאחד המאווררים במארז ממש מרעיש. יש איזה דרך לשלוט על מהירות המאווררים? יש לי במארז סה"כ 5 מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה שני המאווררים שהגיעו עם המארז (690) של CM שני מאווררים למעלה של זלמן שמהתחלה היו שקטים ועוד מאוורר של SCYTHE גירסת הSLIP STREAM שנמצא למטה.בהתחלה הוא הרעיש אבל אחרי ששמתי את הפילטר הוא נהיה שקט. יש קשר לחיבור שמחוברים המאווררים?(ללוח אם או ישירות לספק) תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by sPoiled,

שמתי לב שערכת שבבים P55 או 55 כולשהו דורש 1.5V מתח עבודה של זיכרון. יש זכרון/ות שהם 1.65V. השאלה היא האם תהיה בעיית תאימות של מתח הזיכרון עם המתח הדרוש ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3242 תודה! =]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by Kukishin,

יש לי 6GB במהירות 1600, חבר נתן לי עכשיו סטיק של 4GB נוספים אבל במהירות של 1333, האם כדאי, זה יישפר משהו או שמא יוריד?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by ytoledano,

לקראת ה14 בנובמבר, אז יוצא X79 עם תושבת 2011, אני בונה מפרט עם כמה שיותר זיכרון ויש לי כמה שאלות: 1. איפה אפשר למצוא בארץ מקלות של 8 ג'יגה? 2. האם אפשר לשים על לוחות X79 או X58 זכרונות ECC/REG? 3. האם באמת אפשר למלא לוח X58 ב6x8 ולוח X79 ב8x8? המטרה היא מחשב עבור SQL Server. שרת עולה עשרות אלפי שקלים, PC עולה 5-6.

7. אם כדי לחכות למעבדי אינטל 64BIT ואם יש כבר לוחות אם שתומכים בהם

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. יש לי אותו עם כל הכבלים וכדומה. הוא פשוט לא עובד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (VORTEX2), אבל הוא תקין. (זו בעיה מוכרת עם הלוח הזה) אז אני מחפש לוח עם תאימות לדורון 1200, וזכרונות PC133. עם עדיפות לECS, או SOLTEK. תודה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by slim_shady,

אני רוב הסיכויים קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אם אני קונה לוח אם טוב ומעבד כפול ליבה אז עדיף לי ליקנות 1G ולשפר בשאר החלקים או לקנות 2G ולהתפשר על החלקים האחרים? (סך הכל 4000+- ש"ח ככה שיש פה העדפות, לא קטנות) ? ? ?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by The Cleaner,

שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  11. בכמה המעבד הראשון מהיר יותר תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by haim652,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 800MHz אבל של איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..)? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה 8)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. בזכרון גולדן דרגון קיבלתי איתו 2 מדבקות של דרקון זהב זה הולך על המודול עצמו או על המארז? אם זה הולך על המודול- זה על האחורה של הזכרון או על הכיסוי פלסטיק לצ'יפים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by nimrodim,

מצאתי ידיעה מוזרה ורציתי לדעת אם יש בזה משהו? http://www.bit-tech.net/news/2007/06/06/p35_supports_pcie_2/1 הטענה אומרת שיש תמיכה מובנת ב PCIE2 בציפסט P-35?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. יצרנית השבבים הטאיוואנית הגדולה מצהירה כי העיכוב במעבר לייצור ב-16 ננומטר לא פגע בתוכניות לטווח הארוך, עם שבבי 7 ננומטר שיהיו מוכנים בשנת 2018 ושבבי 5 ננומטר כבר בשנת 2020 אחת הסיבות לכך שהשנה הנוכחית אמורה להיות מעניינת במיוחד בשוק הטכנולוגיה ובשוק החומרה בפרט היא העובדה שמרבית יצרניות השבבים יעברו להשתמש סוף סוף בטכנולוגיה ברמה טכנולוגית דומה, אשר אמורה לאפשר לנו לקבל יותר מוצרים תחרותיים ואטרקטיביים האחד ביחס לשני. המגמה הזאת עתידה להימשך גם בשנים הקרובות עם המעבר המיועד מייצור ב-16 ו-14 ננומטר לייצור ב-10 ננומטר, אך TSMC, יצרנית הצד השלישי (כזו שאינה מוכרת את מוצריה ישירות לצרכנים) הגדולה ביותר בשוק המוליכים המחצה, לא מסתפקת בזאת – ומכריזה על כוונה לקפוץ שני…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. מלבד המחיר כמובן... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2532,2531 בהשוואה הזו ההבדל היחיד הוא עוד 2 חיבורי eSATAII... יש עוד הבדלים? QD6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2532 DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by jambo7,

http://www.tomshardware.com/motherboard/20051004/index.html למה הוא נועד האם אפשר להשיג אותו בארץ ועוד כל מיני שאלות תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. נתכוון לקנות עוד היום INTEL 2.8c ו ASUS P4P800 DELUXE. למחשב ללא OC בכלל, מהן הזכרונות שהכי כדאי לי לקנות למחשב זה כיום ? (בהתחשב בעובדה שכיום אני קונה סטיק 1 של 512K ואוסיף בהמשך אחד נוסף) אודה על תגובתכם המהירה שכן היום זה היום תומר.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  19. שלום לכולכם כבר המון זמן שלא הייתי פעיל בפורומים פה ואני קצת חלוד בכל הקשור למחשבים אני צריך לשדרג לאחי את המחשב שלו ואני זקוק למעבד ,לוח וזיכרון בישביל מחשב שיהיה לעבודה גרפית ועיבוד קבצי פוטושופ של מעל ל600 MB לא רוצה לחרוג את ה3000 ומעדיף לוח עם כרטיס מובנה כי אין צורך בכרטיס מסך טוב אני לא יודע אם מישתלם יותר לקחת את ה5200 של AMD ואז המיפרט יוצא זול יותר המחשב שיש לו כעת: P4 2.4C@3.2 4X512 MB ASUS P4P800 2X250GB 16MB WD וכרטיס גיפה4 מארז HEC 400W תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by arfarf,

אני רק צריך לדעת לאיפה החיבורים מהפאנל הקדמי הולכים ה reset וההפעלה וכדומה אני ידוע שיש קבוצת פינים שהם הולכים לשם אבל אני צריך לדעת בדיוק לאן כל אחד הולך תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by benos1,

טוב אני לא ממש מבין בלוחות אם וחשבתי לפנות לכאן לעזרה... אני מתכנן לקנות מחשב ב 8500 ש''ח חסכתי הרבה זמן והגיע הזמן להשקיע ולכן רציתי לקנות את הרכיבים הכי מתאימים למערכת הכ''מ הוא 4870 עכשיו אני מתכנן מערך CF (תקציב של 1000 ש''ח) עכשיו אני לא יודע בכלל איזה לוח אם לקנות אני רוצה ביצעוים טובים שיהיה 48X המליצו לי על X48-DS4 הוא טוב? יש יותר טובים או האם בכלל מתשלם לי לעשות מערך CF עם הכרטיס מסך הזה, ולקנות אחד יותר טוב.... אם כבר אני פותח דיון TT toughpower 600W יחזיק מערך CF של הכרטיס מסך הזה? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Necroblivios,

קיבלתי לוח אם חדש ואני רוצה להתקין אותו, אבל אני לא בטוח איזה דריוורים למחוק, מצעתי את ה- IDE אבל אני לא בטוח מה בדיוק למחוק מתחת ל- SYSTEM DEVICES.... תמונה: אני מודה למשיבים..

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  24. זיכרון טווינמוס 1024MB 533MHZ?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by simla101,

אוקי...אז בצירוף מקרים נדיר הגיעו לידי מחשב p4 1.7 (שנמצא זרוק ברחובות ת"א ועובד..."למרבה הפלא") ו p4m 1.6 בדקתי את הספקס שלהם והדבר היחיד שמפריע לי זה שהפנטיום הרגיל עובד על 1.6 בעוד שהפנטיום M עובד על 1.3 האם לוח אם רגיל (איזה ECS עם SIS כנראה עליו) יחזיק ת'מעבד? האם אפשר (בלי וולט מוד) להוריד את המתח לסביבות 1.3? או שזה תלוי אך ורק בביוס עצמו?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים