עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idani1983,

אני רוצה לעשות OC ולכן אני רוצה לעדכן את ה BIOS. הסתכלתי ב cpu-z וראיתי שרשום rev 02 באתר של GIGABYTE RAUO REV 2.1 האם אני יכול להוריד את ה bios הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2743#anchor_os

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by yotam.m,

יש לי 2 סטיקים של 512 של מיקרון. עכשיו יש לי כמה שאלות קטנות... 1) הזכרונות שלי בתדר 133MGHZ הם 2.2.2.6 ב 166MGHZ הם 2.5.3.3.7 וב200MGHZ הם 3.3.3.8 עכשיו את התזמונים הורדתי ל 2.5.3.3.6 בתדר של 200MGHZ כמובן האם באמת שיפרתי פה משהו? כי לפי איך שזה נראה שום דבר לא ישתפר? 2) אם אוריד את מהירות העבודה של הזכרונות ל133MGHZ ואת התזמונים 2.2.2.6 האם המהירות תרד? מהו הגורם היותר משמעותי כאן ה MGHZ או התזמונים. 3) את המתח העלתי ל 2.5V עד עכשיו זה היה על auto בלוח יש עד 2.7V האם זה יכול לגרום נזק? התחממות? איך אני יכול לבדוק את החום על הזכרונות אם אין חיישן? אממ ומשהו אחרון.. האם קצה גבול המתח לזכרונות ה 2.7V זה כמה הזכרונות מסוגלים לקבל כמה הלוח יכול לתת או שפשוט מעל הזכרונו…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אני מחפש מעבד ולוח שיהיו טובים לאוברקלוקינג... רק שלא יחרגו מהתקציב אם אפשר

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Aner,

אשמח לדעת...מכיון שאני מתלבט האם התוספת מחיר ללוח אם שווה את זה... ומה הכוונה שבפירוט של הלוח epox 8rda+ הפיירווייר הוא "אופציונאלי"..?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במחשב חזק מאוד למשחקים אני מעוניין בחלקים הטובים ביותר היות שלשמחתי אין לי הגבלה תקציבית תודה

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by Lancer,

יש לי כרגע לוח אם Epox 8kdaj3 שקניתי לפניי קצת יותר מ 3 שנים,ורציתי לשאול האם הוא יתמוך בזכרון DDR2? תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Keman,

http://ap.google.com/article/ALeqM5gi5wPztqMeuGmq7xPaI67oS6w-Kw

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by aquarius,

אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אני יודע שתיהיה ירידה בביצועים אבל עד שסטיק אחד שלי יחזור מתיקון אני אוכל להשתמש בסינגל צ'נל ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. עולה 564 AMD Phenom II X2 550 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Black Edition BOX BM שמפתיע מאוד .. http://www.extremeoverclocking.com/reviews/processors/AMD_Phenom_II_X2_550_10.html

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by FlameThrow,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1501&Itemid=1 אני יודע שזה fudzilla אבל עדיין

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by -R-E-L-,

יש לי לוח K8nf-9 האם הוא מתאים לי? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14285&catid=1101 ואיך זה אולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת אותו? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14283&catid=1101

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by yotam.m,

הכוונה הספציפית היא SOCKET 370 חרשתי את גוגל ומשום מה לא מצאתי. כמובן אין צורך בתפקיד כל הפינים, אם יש רק את הרגליים של המתח מה טוב כי זאת המטרה העיקרית. אם זה נחוץ אז המעבד הוא CELERON 400.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by nir_ofer,

יש לי מעבד ישן יחסית: Intel Pentium 4 2.4GHZ/512/533/1.525v קודם כל רציתי לדעת האם הוא שווה משהוא?? ורציתי להתאים לו לוח אם וזכרונות (1024) תקציביים... לשימושים ביתיים מתונים עם קצת משחקים תודה ניר

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by 114508534,

הוא חזק .......לאיזה פנטיום הוא מקביל פחות או יותר?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  16. אני חורש על הרשת וגם על האתר כבר יותר משבוע בניסיון להרכיב את המחשב התקציבי הטוב ביותר. אחרי שהגעתי להחלטה בנוגע לכרטיס מסך, מעבד וזיכרון, נשאר רק הלוח אם. דרישותי מלוח אם: יכולת OC מעולה ויציבות. (מומלץ גם כרטיס קול מובנה ברמה) קיבלתי המלצות חמות על הלוח אם של ABIT ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD והיום קראתי ביקורות ברשת על ALBATRON KX18D PRO Nforce 2 הביקורות אמרו שזה לוח אם מעולה ושווה כל אגורה. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. איזה לוח אם עדיף לקחת?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by חגי דוידוף,

שלום רב, אני חדש בפורום, חיפשתי רבות תשובה לשאלתי בארכיב וטרם מצאתי... יש לי זכרונות : Samsung DDR2 1024 mb 667mhz CL3. ע'פ חיווי הCPUZ אני עובד בCAS5, אך אני מעוניין לנצל את מלוא כוחו של מקל הזיכרון. כיצד אני יכל לכוון ידנית את נתוני הCAS ב-BIOS הזה ספציפית כדי שהשבב יעבור ב-CL3? הפארמטרים היחידים בBIOS שקשורים לזיכרון הם מתח הרכיב ומהירות השעון שלו(533/677/800/1024). אין איזכור לגבי הCAS, גם לא במניואל. האם יש פה מישהו עם לוח אם Asus P5B Deluxe שיודע איך מגדירים בו את מהירות הCAS Latency?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב DURON 850 ואני רוצה למכור אותו עם לוח אם של GIGABYTE K7 ומארז ויש לי גם מחשב PENTIUM 866 עם לוח אם של PC PARTNER ומארז כמה אתם חושבים אני יכול לקבל על כל אחד מהם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Bud,

היי , ברשותי לוח Intel® Desktop Board D845GEBV2 התומך בזכרונות של DDR 333\266 עם זכרון HYNIX DDR333 256MB אני מעוניין להרחיב מחיפוש שערכתי הכרטיס זכרון כבר ישן , שאלתי האם 512M של TWINMOS DDR400 יהיה בסדר , או שיש כרטיס אחר שעדיף ? תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  20. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. מדובר על סטיק של 512MB PC3200 דגם BLUE איך התיזמונים של הזיכרון האם הוא עמיד ב OC יש אולי ביקורת עליו? http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3eec34ac0a1c7ebe273fc0a801030676/Product/View/990992

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by a_beilis,

אני מעוניין לדעת מה קורה במצב שהמעבד שרוף...האם המחשב יפעל אבל לא יראה תצוגה? או שיהיה תצוגה ויהיה רשום שהמעבד לא טוב?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. בדקתי באוורסט בקטגוריה של COMPUTER<OVERCLOCK וראיתי שרשום בזיכרונות ככה DIMM1: Nanya M2U25664DS88B3G-5T 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) וככה גם בשני ורציתי לשאול המהירות של הזיכרול שלי היא על דול עכישו על 200*2=400 והתזמונים כמו שאתם רואים גבוהים עכשיו אם אני יוריד את המהירות אז התיזמונים יהיו נמוכים (מה שיותר טוב כמו שהבנתי) כמו שרשום בתוכנה?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by menihen16,

שלום לכולםם..יש לי לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L נאמר לי שיש טכנולוגיה חדשה שנקראת PCI Express 2 ונאמר לי גם שהלוח שלי לא תומך בטכנולוגיה הזו... רציתי לדעת אם יש כזו טכנולוגיה בכלל ואם הלוח שלי תומך בה.. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by BhellSky,

תגידו, שווה לקנות את ה3200 ולא את ה-3000?? למה? מה הבדלים ביניהם? האם ההבדל המחיר משקף את ההבדל בתפקוד? עזרה!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים