עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  2. היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  3. מקרה ראשון: מעבד E5200 לוח GIGABYTE P31 ES3G כרטיס מסך 260GTX 192SP האם הכרטיס באמת יתאים במצב כזה? אין שום צוואר בקבוק עם המעבד (גם בסטוק), התאמה עם הלוח? הבנתי שהמעבד אוברקלוקר מעולה וגם עם לוח פשוט (כזה) אני אוכל להגיע ל 3.2 בקלות? *אם יש אופציה מבחינת תקציב ללכת על EP43 DS3L או אפילו EP45, היא תהיה שווה? (שידרוגים עתידיים וכו'), בכל זאת 31 כבר נחשב ישן יחסית, מה יקרה כשאני ארצה להחליף מעבד? מקרה שני: מעבד E8400 התלבטות בין ה- GIGABYTE EP43 DS3L ל- EP45 DS3L אין לי שום בעיה עם ה- 43 פשוט הבנתי שבמקרה השני (השקעה במעבד חזק יותר ולוותר על כ. מסך) יהיה עדיף לקחת את הלוח הזה EP45 שיתן אופציות טובות יותר באוברקלוק, זה נכון? עד כמה הוא טוב יותר מה-43 וזה שווה את התוספת של ה-…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by ggg123,

יש לי כיום 2 זכרונות של CORSAIR של 1 GB. מהירות 667MHZ ותזמונים CL5 האם כדאי להוסיף עוד זכרון אחד בדיוק אותו דבר של 2GB ב 130 ש"ח ובכך לבטל את הדואל צ'אנל או לקנות 2 זכרונות חדשים של 2 GB ב 300 ש"ח במהירות 800MHZ ותזמונים CL4? לוח האם שלי תומך ב 4GB RAM? (מצויין במפרט בצד)

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  5. חשבתי שרוב הלוחות עובדים על dual-channel , קרי הזכרונות מותקנים תמיד בזוגות

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. לא יודע איזו לוח אם לקנות כול המספרים והפונקציות בילבלו אותי אני מעניין לעשות/לחבר: 1.O.C 2.מעניין בעתיד לחבר שני כרטיסי מסך 3.שיהיה תמורה טובה למחיר שלו

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. Started by MIKI23,

מתלבט בין שני הדגמים 1.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1155 2.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 לפי הנתונחם אני לא רואה הבדל האם מישהו יודע מה בכל זאת עדיף ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by eLeVaTor,

אני מתכנן לקנות בערך בעוד חודש, חודשיים מחשב חדש ורציתי לדעת אם יש תאריך (אפילו לא מדוייק) מתי אמורה לצאת הסדרה החדשה של ה-i7 בישראל.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by sonysony,

אני רוצה ליקנות את ה-i7 920 core או את Q9550 מה יותר שווה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by pompon,

שלום, איזה לוח אם מומלץ לעבודה עם מעבד I7 למטרת משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by Vol,

מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by 7up,

שלום, אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על זכרונות של OCZ kit 1G - (סה"כ 2G) דגם פלטיניום 800Mhz ב 1150 ש"ח האם יש לכם המלצות בשבילי, אולי דגם אחר? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  13. כותרת והאם שווה להשקיע עוד 150 ש"ח

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by liav12,

אני רוצה להזמין זיכרון מ KSP(אלא אם כן יש לכם מקום טוב אחר), אני לא ממש מבין בכל המבחר הזה כיום עבר הרבה זמן מאז התעניינתי בסוגים. כמה זכרון אתם ממליצים, איזו חברה? אני מתכנן לא יותר מ 650-700 שקל גג.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by slim_shady,

אני רוב הסיכויים קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אם אני קונה לוח אם טוב ומעבד כפול ליבה אז עדיף לי ליקנות 1G ולשפר בשאר החלקים או לקנות 2G ולהתפשר על החלקים האחרים? (סך הכל 4000+- ש"ח ככה שיש פה העדפות, לא קטנות) ? ? ?

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by tmpusr,

חוץ מההבדל בצ'יפסט (975 לעומת 965) והשלט - מישהו יכול בבקשה להסביר לי בשפה של בני אדם מה ההבדלים? האם הפיצ'רים הנוספים שווים 350 ש"ח הבדל?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום לכולם.. לגיימר מתחיל, כמה כסף הייתם מציעים לשים על לוח אם? בכסף שעניתם לשאלה הכתובה לעיל, על איזה לוח אם הייתם ממליצים? בבקשה, אל תמליצו לי על לוחות אם של Gigabyte.. קניתי בעבר את הk8nf-9 שלהם (לAMD) ולא היה לא מקום למאוורר של ZALMAN! אנא, תמליצו לי על לוח אם של Asus/Abit וזה נכון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג על לוחות של intel? עוד דבר (עריכה): חשוב שהלוח אם יהיה גדול עם מקום רב לאיוורור וכו'...

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  18. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by ozwrx,

ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. 1.‏4CoreDual-VSTA s775 Conroe 2.‏775Dual-VSTA s775 ואיזה מהם עדיף לי אם ה 80 ש"ח לא בעייה.

• 12 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by Jarhead,

היום הייתי בחנות של logicpc ברמת גן ואמרו לי שהם מחכים כבר חודשים ללוח הזה ויש מצב שהוא בכלל לא יגיע. מנהל החנות אמר לי שיש תביעה של INTEL כנגד ASUS מפני שהלוח שלהם פתוח או משהו כזה...(לא הבנתי כול כך אבל הבנתי שזה משהו קשור לאוברקלוקינג) ובגלל זה הפסיקו את ההשקה של הלוח אם הזה ואם INTEL תנצח בתביעה אז יפסיקו למכור אותו. רציתי לדעת אם זה נכון ואם משהו שמע על זה שירחב. בנוסף לכך עכשיו בגלל המקרה הנ"ל אני צריך המלצה ללוח אם אחר אשר לא נופל מה-ASUS P5W-DH Deluxe.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. CAS# Latency 2.0 clocks RAS# to CAS# Delay 2 clocks RAS# Precharge 2 clocks Cycle Time (Tras) 5 clocks Bank Cycle Time (Trc) 7 clocks

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by kbahar,

יש לי בעיה עם עכבר מיקוסופט USB כאשר אני מחבר אותו לUSB הוא נרדם לאחר זמן מה ולא מתאושש רק אם מוציאים ומחברים מחדש אם למישהו היה הבעיה ונפתרה אשמח לעזרה דרך אגב ניסיתי עדכון דריוורים של כל הנוגעים בדבר אולי רק אצלי הבעיה אשמח לתגובה !!!!

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים