עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב מיועד למשחקים, מארז וכרטיס מסך יש (7300 ג'יפורס).. תודה מראש, אשמח לכל המלצה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by yogev_23,

ניסיתי CPUID,AIDA64,PC WIZARD - בכולם תחת Module Voltage מופיע הערך הקבוע SSTL 1.8. זה לא נראה מתעדכן בזמן אמת אלא פשוט ההגדרות יצרן המומלצות של הזיכרון (ולא הוולטאג' האמיתי בו הוא פועל כרגע). למישהו יש תכנה שאשכרה מראה ערך זמן אמת?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by benor,

עכשיו מותקן אצלי, בינתיים לא נתקלתי בבעיות. אני חושב שאני מרגיש שיפור מסוייים במהירות. את הדרייבר אפשר להוריד מ- www.guru3d.com

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני מחפש לוח אם למעבד AMD שיתמוך לי ב SATA II שהיה בסביבות ה 800 ערכיה: אך הלוח הזה K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by e-d-a,

הכותרת אומרת הכל, מחפש המלצות רק לאינטל תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by tibia,

ובכן , אחרי כמה שנים טובות הלוח אם שלי נשרף ועברה האחריות , הלוח אם שהיה : gigabyte k8nf amd 3000 a-data 1 g עכשיו האם שווה שלדרג כבר הכל ? [ התקציב 1500+-] או בעצם שווה לחפש לוח אם כזה ופשוט להחליף? פשוט אני כבר לא בעיניינים אז מי שמציע להחליף הכל שיגיד בבקשה תחליף תודה מראש לכל העזורים

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by sagi_10,

Asus P5WD2 Premium תומך sata 2?????

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by pain_killer12,

כותרת^ האם הלוח של ג'יגהבייט GA P35 DS3 תומך בDDR3 ובPCIE2? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  9. מעבד העל בן 16 הליבות של AMD מוכיח שהוא מסוגל להגיע למהירויות נהדרות גם כשהן כולן פעילות לכתבה

10. Started by Spootnik,

טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? אני יודע שamd שונה מאינטל אבל אף פעם אף אחד לא הסביר מה בדיוק ההבדלים ולמה זה ככה ? תודה מראש יניב

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by zion789,

כמו שאתם רואים לפי הכותרת-אני צריך את שלושת הדברים האלה בגלל שהמחשב שלי ישן מאוד(עוד מעט שבע שנים!) ובגלל שאין לי תקציב למפרט עכשיו אני רוצה לעשות הכל לאט לאט ובינתיים אני רוצה לקנות את הרכיבים האלה. שלושת הרכיבים האלה יופעלו בעיקר למשחקים,להמון ציוד היקפי,והמון תוכנות שיפעלו ברקע כגון EMULE ומשחק כלשהו. חשובה לי מאוד המהירות והביצועים,שכן איטיות אני שונא "בדם",אני רוצה שרכיבים האלה יספיקו להרבה זמן.לגבי התקציב-אני לא ממש בקיא בנושא הזה של הרכיבים(יש לי קצת ידע ,אבל לא כמוכם) אני חשבתי בנושא של זכרון 2 ג'יגה,לוח אם איכותי שיתאים,ומעבד מהיר ואיכותי שיתאים לו,שוב כמו שאמרתי אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מול מה אני עומד אבל בתור התחלה אני ישים 3000 (תקנו אותי אם אני ט…

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by OFIRLEVY66,

שלום, איך אני יכול לבדוק את התזמונים(CL) של הזכרונות שלי? עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אורח athlon

מישהו?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  16. כי שמעתי שלוחות הNF4 החדשים תומכים PCI-E (מתאים לסדרת ה 6600).... (מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט שאלתי על הלוח M ....)

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום לכולם! זהו מפרט נמערכת שלי Asus P5N-T Deluxe intel core 2 qued6600 וכרגע שני זיכרונות פשוטים של 2GB במהירות של 800Mhz המטרה של השידרוג היא לביצוע אוברקלוק יצב וטוב. אני רוצה להגיע למהירות שעון של משהו כמו 3.4 לכן אני לא צריך את הזיכרון הכי יקר בשוק. התקציב נע בין 400-500 מוכן לחרוג עד 80 שקל תודה לכל מי שעוזר, ואם חסר משהו בפרוט המפרט אני אשמח לפרט

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=42&page=1 קניתי כזאת קופסא ב IKEA וכבר פירקתי תמחשב רק שאלה נכון בין הלוח אם לבין הפלסטיק לשים איזה מבודד..@!#? איזה ?! חשבתי את הנילון האנטי סטטי שמקבלים עם חלקים של המחשב או את הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם.. תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. המפרט שלי : AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B וכל פעם שאני מדליק את המחשב כשהוא רק נדלק כתוב לי משהו כמו : CPU Clock 200MHZ זה טוב?? ובדקתי את הטמפרטורה והכל וכתוב לי את זה בסימן אזהרה: מה זה אומר? ומה לעשות?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by davidt99,

שלום, יש לי לוח אם של אסוס: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DwQbLuB78OdZD3VT P5V800-MX ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=5064 PowerColor PCS HD4670 רציתי לדעת אם הוא יתחבר ללוח אם. על פי האתר יש ללוח אם גם AGP וגם PCIe וזה נראה לי קצת מוזר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. איזה מעבד חזק יותר ? AMD - ‏Athlo64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Tray‎n או E5300 ? המחיר שלהם זהה 350 . הסתכלתי anandtech ה AMD לא רואה את ה E5XXX במשחקים ! http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3554

22. Started by gilka,

הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by Jinjis Han,

לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by GREATTHUNDER,

האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by moshel7,

חוות דעת על הרכיהים הבאים : 1 -לוח אם : giga-byte ga-m61sme-s2 2- מעבד: amd athlon 64 x2 4200+ 3-כ.מסך : gigabyte 7300 gt pci expres

• 8 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים