מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה שלי היא כזאת.. אני נמצא עכשיו בתאילנד.. ויש פה קניון ענק של אלקטרוניקה.. המחירים לא טובים הרבה מאלה של הארץ חוץ מזה שיש פה כל מיני דברים קטנים ונחמדים שקשה למצוא בארץ כמו מאוררים ספייר לכרטיס מסך וכו'.. בין היתר מצאתי גופי קירור לזכרונות.. הם נראים לא רע.. והמחיר נחמד השאלה שלי האם שווה לקנות בארץ זכרונות רגילים ולהוסיף להם גוף קירור... זה ייתן לי משהו??
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמו ואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ? ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"ח במקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 מגה בתדר של 333MHZ והזכרונות היחידים שמצאתי בKSP הם DDR 400 עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני יכול להשאיר את הזכרונות שיש לי כרגע ולחבר את שניהם או שאני חייב להעיף את הישן? ואם אני יכול לחבר.. באיזה תדר הם יפעלו? המעבד פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אמממ בעיקר OC , אם לא נכנס בתקציב משהו טוב לCF אז שיהיה בלי CF .. HD4870 של GIGABYTE E8400 2GBX2 800MHZ KINGSTON אם צריך עוד משהו תגידו תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מעבד INTEL לAMD. אניי ודע שאם אני בוחר באינטל אני הולך על לוח אם עם צ'יפסט intel P35. מה לגבי AMD? אם אני הולך על מעבד שלהם הצ'יפסט צריך להיות שונה? בקיצור מה צריך להיות תואם בין המעבד ללוח אם? תודה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הדגם:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 לינק למפרט המלא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp הלוח אמור לעבוד עם מעבד I5 2500K זכרונות DDR3 במהירות 1330NHZ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX 560TI תודה רבה חברים על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2400 + מאוורר Spire SuperRock, במארז Compucase Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאווררר 80 מ"מ אחד (מאחורה אם אינני טועה). 1. האם אתם צופים בעיית חימום יתר ? 2. מהו טווח הטמפרטורה הסבירה למעבד ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ב-900 ש"ח. בגלל המחיר הנמוך התחלתי לחשוד. האם המעבד שווה משהו? לא מצאתי השוואה נורמלית ברשת. איך הוא בהשוואה לאטלון 3200+?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי gefore 4mx מובנה על לוח של CHAINTECH דגם 7NIF2 עם מעבד +ATHLON 1700 . יש לי 512 mb ddr במהירות 333 ,כאשר מתוכם מופנים 64 לכרטיס מסך. .אני עובד על XP אני יודע שאני יכול לשנות בביוס את הזכרונות לכרטיס מסך , כך שיהיו 128 . מה עדיף לתת למחשב 384 ולכרטיס מסך 128 או להשאיר על 64. תודה מראש שרון. אגב,מה דעתכם על הלוח והחברה המייצרת.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה זיכרון יותר עדיף: PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 ה- Kingston עולה 180 וה- PQI עולה 185 ה-PQI כבר עדיף - לא? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני פשוט רוצה ליקנות CORSAIR TWINX512 LL ואני לא יודע הרבה על הזיכרון אתם יכולים לספר לי עליו פשוט אמרו לי שהוא טוב לOC? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ?? גם ב OC וגם ברגיל? תתיחסו לOC בסעיף אחד ולרגיל בסעיף שני פתחתי את הת'רד הזה כי ראיתי שאם אני מזמין 1GB של קינגסטון אז יוצא לי יותר זול ב 300 שקל ואני מקבל את אותם תזמונים +- ואותה מהירות!!!
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזה זכרון טוב יותר? mushking black level 2 pc3500 BH-5 או ocz pc4000 performance שניהם באים ב2 סטיקים של 512 דואל. יש לי אפשרות לשים או הOCZ או את המשקין..מה עדיף לOC??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפה מחד ליבה לליבה כפולה. האם יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני קצת חדש במחשבים ואני רוצה להבין את נתוני המחשב שלי. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z (אם אפשר להגיד לי את נתוני המחשב שלי בצורה הזאת: דוגמא INTEL PENTIUM 4 PRESCCOT 530,3000/200, DDR2-53 וגם מה כל דבר אומר..) '>http://www.2send.us/"] [ '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-