עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by extra-g,

אני מתלבט בין מעבד INTEL לAMD. אניי ודע שאם אני בוחר באינטל אני הולך על לוח אם עם צ'יפסט intel P35. מה לגבי AMD? אם אני הולך על מעבד שלהם הצ'יפסט צריך להיות שונה? בקיצור מה צריך להיות תואם בין המעבד ללוח אם? תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. הדגם:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 לינק למפרט המלא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp הלוח אמור לעבוד עם מעבד I5 2500K זכרונות DDR3 במהירות 1330NHZ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX 560TI תודה רבה חברים על העזרה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by השופט,

AMD ATHLON XP 2400 + מאוורר Spire SuperRock, במארז Compucase Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאווררר 80 מ"מ אחד (מאחורה אם אינני טועה). 1. האם אתם צופים בעיית חימום יתר ? 2. מהו טווח הטמפרטורה הסבירה למעבד ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  4. מעבד כפול ליבה ב-900 ש"ח. בגלל המחיר הנמוך התחלתי לחשוד. האם המעבד שווה משהו? לא מצאתי השוואה נורמלית ברשת. איך הוא בהשוואה לאטלון 3200+?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. יש לי gefore 4mx מובנה על לוח של CHAINTECH דגם 7NIF2 עם מעבד +ATHLON 1700 . יש לי 512 mb ddr במהירות 333 ,כאשר מתוכם מופנים 64 לכרטיס מסך. .אני עובד על XP אני יודע שאני יכול לשנות בביוס את הזכרונות לכרטיס מסך , כך שיהיו 128 . מה עדיף לתת למחשב 384 ולכרטיס מסך 128 או להשאיר על 64. תודה מראש שרון. אגב,מה דעתכם על הלוח והחברה המייצרת.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה זיכרון יותר עדיף: PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 ה- Kingston עולה 180 וה- PQI עולה 185 ה-PQI כבר עדיף - לא? בתודה, MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Tik-Tak,

טוב תקשיבו חבר שלי קנה מחשב המערכת היא 7600GS, לוח אם של GB פשוט ו1024 ראם. הוא לא רצה להשקיע בכרטיס מסך יותר מידי, כי הוא לא גיימר משו. עכשיו מה עדיף? 3800 או D940\930. אם אפשר עם הוכחות כי הוא מאוד קבוע בדעה שלו ולא מאמין לאחרים

• 87 תגובות
    • 7k צפיות
  8. Started by kostik,

אני פשוט רוצה ליקנות CORSAIR TWINX512 LL ואני לא יודע הרבה על הזיכרון אתם יכולים לספר לי עליו פשוט אמרו לי שהוא טוב לOC? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by ccc,

שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by RayZ,

בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by amichay,

כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by amisha,

מה אתם אומרים ?? גם ב OC וגם ברגיל? תתיחסו לOC בסעיף אחד ולרגיל בסעיף שני פתחתי את הת'רד הזה כי ראיתי שאם אני מזמין 1GB של קינגסטון אז יוצא לי יותר זול ב 300 שקל ואני מקבל את אותם תזמונים +- ואותה מהירות!!!

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by RT2,

איזה זכרון טוב יותר? mushking black level 2 pc3500 BH-5 או ocz pc4000 performance שניהם באים ב2 סטיקים של 512 דואל. יש לי אפשרות לשים או הOCZ או את המשקין..מה עדיף לOC??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. החלפה מחד ליבה לליבה כפולה. האם יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by brainwave,

שלום, אני קצת חדש במחשבים ואני רוצה להבין את נתוני המחשב שלי. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z (אם אפשר להגיד לי את נתוני המחשב שלי בצורה הזאת: דוגמא INTEL PENTIUM 4 PRESCCOT 530,3000/200, DDR2-53 וגם מה כל דבר אומר..) '>http://www.2send.us/"] [ '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by 888,

איזה לוח NF4 (לAMD ) הכי ממולץ?

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  17. אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  18. שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו ‏P31-ES3G ‏G31M-ES2L ‏ ‏G31M-S2L ‏73PVM-S2H ASUS ‏P5KPL-CM MSI ‏G31M3-F

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by Avi313,

בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by g_s,

מישהו יודע מהם התזמונים של הזיכרונות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376 באתר שלהם זה לא כל כך ברור... http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/index.htm תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by איל-24,

מה יותר טוב לגרפיקה לוח אם וכרטיס מסך של msi או של Gigabyte ברמת מחיר 2500-3000 ביחד מה כדי לבחור?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.