עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by WarSoul,

שלום , יש לי במחשב סטיק של 512 זיכרון במהירות 333 של חברת GET שקניתי ליפני 3 שנים , אני מעוניין לשדרג ל ג'יגה אחד , מה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 14 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים של הלוחות אני הזמנתי את הDS3 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  3. אני יודע שיש איזה שמוע שאינטל עומדת להפסיק את היצור של הזכירון RDRAM משהו בבקשה יכול להגיד לי למה? ד"א: אני יודע שזה גם מאיזה ציפ' חדש שהחברה הוציאה.... וש-איזה חברה אחרת הולכת להוציא RDRAM חדש זה נכון? תודה אחים

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by liorwohl,

הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by DOR_2911,

וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by eran66,

האם זכרונות DDR5 אינם תחליפים בן מעבדים של אינטל ל איי אמ די ? ואם לא אז מה ההבדל בניהם תודה

7. 1) GA-H61M-USB3-B3 הסבירו לי שיש ללוח הנ"ל מגבלה לגבי כמות חיבורי usb3 שניתן להפעיל במקביל - 2 חיבורים של usb2 ו 2 חיבורים של usb3. האם זה נכון? אם כן היכן זה כתוב באתר היצרן? 2) במידה וזה נכון (-מאוד חשוב לי שיהיו לי כמה שיותר חיבורי USB- וגם שיתמוך בUSB3): מה לגבי הלוח אם הנ"ל- GA-HA65M-D2H-B3 הוא תומך בUSB3 נכון? האם יש לו מגבלה של מספר חיבורים במקביל? 3) עוד דבר שהסבירו לי הוא שצריך צ'יפסט 67/68 בכדי שיתמוך בUSB3. אז איך יכול להיות ששני הלוחות הקודמים שאינם 67/68 נראה שכן תומכים..? ואגב גם רואים על הלוח אם עצמו את החיבורים הכחולים של הUSB3..?! 4) הבנתי שישנו סימון בשם הלוח, המסמל שהלוח תומך בUSB3- אות כלשהי- אולי A? אשמח לדעת באמת מהו הסימון הנ"ל.. תוד…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. ואם לא, מה כן ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. רציתי לדעת מה מהם יותר טוב ולמה amd נקרא 3000 כש הוא 1800mhz? תודה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אז ככה, על הלוח היו מותקנים 3X2gb של זיכרון. קניתי עוד 3X2gb זיכרון של אותה חברה\יצרן\מספר מוצר ומשום מה המחשב מזהה רק 8gb (בביוס ובווינדוס) הזיכרון של kingston (khx1600c9ad3b1/2g) ddr3 cl9 ולוח האם ASUS SABERTOOTH X58 המעבד שלי intel core i7 960 3.2GHZ אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by DOR_2911,

בווינדווס רגיל (לא 64 ביט) אם לא, אז אפשר להגיע עם ה3200 XP באוברקלוק למהירות של ה64 ביט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. חברת Patriot השיקה רכיב זכרון חדש מסוג DDR2, ה Patriot Extreme Performance XBL, לכרטיס תקורות (Latency) נמוכות יותר מכל כרטיס זכרון מסוג DDR2 שהיה קיים עד היום, להלן תקורות הרכיב במהירויות שעון שונות: ב DDR2 667MHz תקורות של 3-3-3-8 ב DDR2 800MHz תקורות של 3-4-3-8 ב DDR2 1000MHz תקורות של 4-4-4-12 עד היום כרטיס זכרון של DDR2 800 היה בעל תקורות של 4-4-4-12 וכרטיס זכרון של DDR2 1000 בעל תקורות של 5-5-5-15. ההודעה לעיתונות באתר היצרן http://www.patriotmem.com/company/news/newsp.jsp?source=33 מקור http://www.hexus.net/content/item.php?item=5387 כרגע Patriot היא היצרן היחיד עם כרטיס זכרון בעל ביצועים כאלה אבל מן הסתם זה רק ענין של זמן עד שיהיו עוד מוצרים כאלה, כנראה …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667Ultra הם יעבדו על מעבד 2.4B ואני לא אעשה עליהם ש-ו-ם OC... אז מי מהם נותן ביצועים יותר טובים ללא OC? תודה לכל העוזרים...

16. Started by big_fishy,

אני קונה מחשב חדש שיכלול מעבד p4 עם 800mhz fsb, זכרונות dual-ddr של ocz במהירות של 500MHZ וכרטיס מסך APGX8 אני רוצה לוח אם חזק ויציב שיתמוך הכל הרכיבים שלי, לא מתוכנן בשנה הקרובה OC וגם לא צריך סאונד on-board כי אני קונה כרטיס קול. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by ytoledano,

לקראת ה14 בנובמבר, אז יוצא X79 עם תושבת 2011, אני בונה מפרט עם כמה שיותר זיכרון ויש לי כמה שאלות: 1. איפה אפשר למצוא בארץ מקלות של 8 ג'יגה? 2. האם אפשר לשים על לוחות X79 או X58 זכרונות ECC/REG? 3. האם באמת אפשר למלא לוח X58 ב6x8 ולוח X79 ב8x8? המטרה היא מחשב עבור SQL Server. שרת עולה עשרות אלפי שקלים, PC עולה 5-6.

18. Started by DarkFire,

קניתי את ה Q6600 ואז שמעתי על ה PENRYN חשבתי לחכות אבל נראה לי לא צריך לחכות כי ממש אין הבדלים מי שישמע , אז Q6600 בחירה מצויינת עם קצת OC יהיה אחלה ... תעדכנו אם יש למישהו מידע אחר ...

19. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by DjMorpheu5,

אני אקנה מעבד אינטל, ורציתי לדעת האם שווה תכסף בשביל נגיד- Q9550 או שאפשר להסתפק ב- Q9300 ? המעבד יהיה לגיימינג, ואחבר עליו Termalright 120 extreme ויעשה OC די רציני בשביל רק משחקים. אם נגיד Q9300 + OC גדול, זה מספיק בשביל כל המשחקים ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. שלום לכולם לפני כמה ימים הזמנתי את הלוח הזה בגלל שהלוח אם הישן שלי נדפק.. =\ (EPOX-8RDA+) אני לקחתי את הלוח הזה עם גירסאת rev 2.0. מישהו יכול להגיד לי איפה אני בודק אם זה באמת ה- rev 2.0 ולא יותר ישן? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. בזכרון גולדן דרגון קיבלתי איתו 2 מדבקות של דרקון זהב זה הולך על המודול עצמו או על המארז? אם זה הולך על המודול- זה על האחורה של הזכרון או על הכיסוי פלסטיק לצ'יפים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by mazda,

שלום לכולם יש לי מעבד Intel PD30925T P-D 9XX DUAL CORE איזה לוח אם יתאים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים