מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, אז בניגוד לראש האנשים פה, אני עדיין לא מתכנן לרכוש מעבד core 2 dou. מה שאני כן רוצה זה לא למצות את פוצנציאל ההמרה של המעבד שלי (Sempron 2800 בסוקט 754). שקלתי אפשרויות של החלפת כל השילוש אבל הגעתי למסקנה שזו הכי חסכונית. (חבל לי על הזיכרון שלי) בכל מקרה לפי הבדיקות שלי המעבד הזה על 2.4 אמור בסך הכל לספק את מה שאני רוצה בזמן הקרוב (כולל משחקים). כרגע אני עם הלוח Albatron KM51G שבהחלט טוב- חוץ מבתחום ה OC. ברגע שאני מגיע ל OC גבוה, גם אם יציב, ברגע שאני מכבה את המחשב הלוח לא עושה POST. מה גם שהכרטיס מסך חוסם לי סלוט PCI שאני רוצה. בקיצר, אני מעוניין להחליף את הלוח. בגדול- בזבוז כסף. אבל אני מעוניין למצות את המערכת הנוכחית. אני מתלבט בין Abit NV8 ל Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי נשרף הלוח יכול על ידי כך שהוא נגע בו (כנראה חשמל סטטי) או על ידי כך שהוא ניסה להכניס הפוך את הזכרונות לסלוטים שלהם. בחנות אמרו לו שאין אחריות. צריך המלצה ללוח טוב יחסית וזול לסוקט 478 של המעבד ולAGP. הציעו לו לוח של אסוס ASUS P4S800D-X במחיר של 325 אבל יש דרישה של 90 ש"ח התקנה. האם הלוח שווה, יש יותר זול? הלוח המקורי: ג'יגהבייט GA-8SG800
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם: asus p4s533 mx acpi bios revision 1004 תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לזכרונות חדשים, הלוח הוא z77x-d3h , מעבד i5 4570k עם קירור noctua d14 למיטב ידיעתי זכרונות גבוהים לא נכנסים. צריך זכרונות איכותיים שמתאימים גם ל OC, תחילה כללתי במפרט את הזכרונות G.Skill SNIPER Series 1600MHz CL9 8GB הם במתח נמוך של 1.25, אבל כל הביקורות מתייחסות לOC הגרוע שלהם. אשמח להמלצה על זכרונות מתאימים, אני מעדיף 2 סטיקים של 8GB מאשר 4 של 4 GB אבל זה לא עקרוני והכי חשוב תבחרו זכרונות מהמלאי של KSP בלבד כי בונים לי כבר את המחשב שם. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הרכבנו מחשב מתקדם במיוחד על בסיס לוח אם בעל מחברים בצידו האחורי - הנה אלבום התמונות של מחשב בעל כמות קטנה במיוחד של כבלים שאפשר לראות על בסיס מעבד מטורף וערכת צבעים אחידהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי 6GB במהירות 1600, חבר נתן לי עכשיו סטיק של 4GB נוספים אבל במהירות של 1333, האם כדאי, זה יישפר משהו או שמא יוריד?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תגידו כמה צינורות עיבוד יש במעבדים ?? לדוגמא ב 3000+ ...?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למה הם משתווים מה זה בכלל המעבדים האלה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נכון בזכרונות יש CX מזה אומר ? הםם איך נקראת הטכנולוגיה של ATI (שהיא כמו ה SLI)? מה ההבדל בין 939 ל 754 (ניראה לי)? הא ואיך אני יודע כמה באס יש לי בזיכרון (נגידDDR 3200) ? ושאלה אחרונה מזה SSE ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ובלוח של ASUS הוא יושב על 478? http://www.intel.com/design/chipsets/linecard.htm פה מפורט ש915P לא מקבל 478 והלוח הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=937&osCsid=21aaf6525d31edc229ebbf217f9fb7f0 הוא 915P בסוקט 478. מה הקומבינה פה? יש איזה CATCH שאני אצטער עליו? תודה
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory או Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory שניהם אותו מחיר,660 ש"ח ל ג'יגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם חבר. אני טוען שכבר שנתיים שלוש אינטל מייצרים עבור שרתים מעבדי 64 ביט. האם זה נכון? (הוא לא מאמין לי )
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם AMD סוקט 754 תומך בשני סטיקים של זיכרון? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם אפשר להשיג בארץ את הזכרונות: Patriot PDC1G3200+XBLK (זה זכרונות TCCD) (תזמונים 2-2-2-5 ב200 ו 2.5-3-3-7 ב 250) (תאורתית מגיעים ל 300 על 3-4-4-8) ואם לא אז שווה להזמין מ: http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp במחיר של 275 יורו (זה כולל משלוח) 1GB זכרון ב 1650 ש"ח (בערך)
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין (ע"פ המלצה של ליאור מהפורום) לקנות מחשב ATHLON64 3000 והסתכלתי בלוחאם שהומלץ לי: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1638024&Tab=2&NoMapp=0 ושמתי לב שיש לו רק 2 PCI רגיל ו-2 PCI-E אתם חושבים שזה מספיק???
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-