עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום כולם, ברשותי לוח אם X48 (תומך CF X16 בשני הערוצים), ובקרוב אני אמור להחליף את המעבד מ-E8400 ל-Q9650, כמו כן עומד להחליף את כרטיס המסך מ- 4870 ל- 4870X2 (כי אני לא מרוצה מהביצועים של ה-4870 על רזולוציית 1920X1200 עם הגדרות מקסימליות בחלק מהמשחקים). מה שעדיין יהיה לי זה מקום נוסף בסלוט ה-PCI-E השני לCF, כך ששדרוג עתידי של המעבד לא יבוא בחשבון, אלא רק תוספת של כרטיס מסך נוסף. - אז עם CF של שני 4870X2 על Q9650, לדעתכם, המעבד יגרום למצב של צוואר בקבוק ?? לא מצאתי תוצאות בנצ'מארקים שעונים על כך . ואם כן, - אולי עדיף שאחכה ליציאת ההכרטיס הבא של ATI עם ליבה בודדת - 4890 ?? (לפי הפרסומים - באפריל) ואשלב שניים ב-CF. - יש דרך לחזות בעיה כזו בשילובי חומרה ?? הערות - 1.…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by yolh4f,

עם אני קונה כרטיס קול של PCI והלוח שלי PCI-E זה מתאים ?ועם לא מתאים יש איזה אפשר שזה יתאים ? סתומרת להוסיף איזה חיבור חיצוני .. או משהו

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. צריך המלצה לזכרונות חדשים, הלוח הוא z77x-d3h , מעבד i5 4570k עם קירור noctua d14 למיטב ידיעתי זכרונות גבוהים לא נכנסים. צריך זכרונות איכותיים שמתאימים גם ל OC, תחילה כללתי במפרט את הזכרונות G.Skill SNIPER Series 1600MHz CL9 8GB הם במתח נמוך של 1.25, אבל כל הביקורות מתייחסות לOC הגרוע שלהם. אשמח להמלצה על זכרונות מתאימים, אני מעדיף 2 סטיקים של 8GB מאשר 4 של 4 GB אבל זה לא עקרוני והכי חשוב תבחרו זכרונות מהמלאי של KSP בלבד כי בונים לי כבר את המחשב שם. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by Kukishin,

יש לי 6GB במהירות 1600, חבר נתן לי עכשיו סטיק של 4GB נוספים אבל במהירות של 1333, האם כדאי, זה יישפר משהו או שמא יוריד?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. AMD מבהירה כי המתנה לדגם האולטימטיבי בדור החדש שלה עשויה להיות מיותרת ואף מאכזבת לכתבה

7. Started by eladbu,

הייתי מעוניין לדעת מהו psb parkind בהגדרות הביוס? והאם עליו להיות מופעל או מושתק והאם קביעת aprture size על חצי מכמות הזכרון במחשב היא נכונה ומועילה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by DF30,

מחפש לוח ל AMD XP שיהיו לו המאפיינים הבאים: 1. כרטיס מסך OnBoard. 2. כרטיס קול O.B. 3. כרטיס רשת O.B. 4. יציאות USB 2 (כמה שיותר...) או אולי כדאי חלופה אחרת זולה יותר מהקונפיגורציה הזו. המחשב לא ישמש למשחקים!!! מחפש את האופציה הזולה ביותר שתדע "לדבר" עם מצלמה דיגיטלית וכו'... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by FireStar,

הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. הלוח שלי הלך ואני צריך לוח חדש אז אם מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 1000 שח.

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. חבר שלי תהה לגבי המעבדים והוא טען שהפסקוט יותר טוב מה-A64 3000 מה לדעתכם יותר טוב היום? ובכלל מה יותר חזק????????? :jump:

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by evman007,

יש לי לוח של ecs דגם kvsom ובלי קשר שהלוח נורא קטן ראיתי שאין כניסת agp ואי אפשר לשים כרטיס מסך טוב .יש לי עכשיו את המובנה. מה לעשות?האם לשדרג לוח ומעבד וכרטיס מסך או לקנות כרטיס pci כי אני רוצה שלפחות יהיה לי זיכרון מלא שלא יהיה מנוצל ב40 אחוז על ידי הכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  15. הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IEE? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. אני מעדכן קצת את המידע במפרטים המומלצים של האתר. אני רוצה לדעת את הפרטים על כל מעבד ומעבד.. אלו המעבדים של AMD שישנם כעת במערכת: AMD AthlonXP 1700+ 1466MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 1800+ 1533MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2400+ 2066MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512K 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2600+ T-Bred 2133MHz , 256k 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2800+ Barton 2083MHz , 512K 333MHz FSB האם כל המעבדים שהם לא Barton הם T-Bred שמיוצר ב-0.13m עם 256k L2? האם יש לי את המהיריות הנכונות מבחינת מ"ה? לדוגמא מעבד AXP2500 הוא 1.83ghz בעוד מעבד AXP2600 הוא 2.13ghz? ומעבד AXP2800 הוא רק 2.08ghz?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by chmmr,

לחברה שלי יש מעבד P4 2.40B Ghz ולוח אם של MSI עם שבב ה 850 . הטמפ' של המעבד במנוחה היא 52-53c ( בלי OC ! ) בדקתי את זה גם דרך ה BIOS וגם דרך התוכנה של MSI. האם הטמפ' גבוהה מדי ?? לי זה נראה גבוהה אבל אני לא יותר מה מעולל לו הלוח האם הזה. (היא פוחדת על המחשב ובגלל זה היא לא רוצה שאני אפתח אותו ואסתכל - לך תבין ??? ???)

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by Hard-Drive,

אני רוצה לבנות לעצמי מחשב תותח שיהיה לאורח זמן ארוך ועל המודינג נדבר אחר כך חח ולא משנה איזה מחיר לוח תותח מעבד כמובן על איזה הכי מומלץ וזיכרון לא יודע אם יש על מה להמליץ אבל בכל זאת תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by omerha,

יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  21. ביוס לגרסה 11. (אני מקווה שהעדכון הצליח, מכייון שכשאני מעלה את המחשב אני מקבל את הלוגו של דיול ביוס, מה זה אומר? שהדיול ביוס עובד או שהלוגו תמיד מופיע שם? בכל אופן בפינה השמאלית העליונה של המסך רשום לי שהגירסה היא 11F , הגירסה שעליה עדכנתי.) בכל אופן הסאונד הוא באיכות סבירה אך הוא מאד מאד חלש. (לא יכול להשתמש באוזניות, רק ברמקולים עם מגבר) מקווה שלמישהוא יש פתרון בשבילי....

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. אני יודע שקיימים לוחות אשר תומכים ב-PC 3200 . אבל... האם ישנם לוחות אשר תומכים ב-PC 3500 ומעלה(PC 3700) ? ואם יש תנו דוגמאות ללוחות כאלו בבקשה .

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by REANIMATOR,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני קונה בקרוב מחשב... וההתלבטות היחידה שלי היא בלוח אם... לקחתי מעבד AMD 64 3000+ ואני רוצה לוח אם טוב שיתאים לו ויתמוך בו חשבתי בהתחלה ללכת על אלבטרון פרו (1) אבל כשביקשתי מהחנות שיזמינו לי אותו המוכר התקשר אלי בחזרה ואמר שהוא בדק בכל מיני חנויות כולל PCH וPANDA וכרגע אין להם את הלוח הזה והמשלוח הבא בעוד חודשיים... בדקתי לוחות של ABIT שגם שמעתי שהם טובים אבל הלוח היחיד שלהם ל 64 ביט יקר לי... אני מחפש לוחות טובים בתקציב של עד 700 שקל אני לא קונה מהאינטרנט תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by sgsg,

הלכתי היום לחנות, כדי לקבל הצעת מחיר למחשב. הלוח הוא הלידטק K7NCR18D וכ.המסך רדאון 9500 פרו (של ATI), המוכר אמר שיכולה להיות התנגשות בין הכרטיס ללוח ??? מוכר לכם ? למישהו היו בעיות עם הלוח והכרטיס? לי זה נשמע מאוד מוזר...

• 8 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים