עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by brum,

שלום. לאחרונה אני רואה מחירי מבצע למעבד הזה אבל לא מצאתי מעבד פנטיום כזה אלא סלרון. האם לדעתכם הכוונה היא באמת לסלרון ? האם הוא טוב ? (אני יודע שהסדרות האחרונות של הסלרון דווקא לא רעות). ועוד שאלה בבקשה: האם כל מעבדי ה-775 של אינטל הם בהכרח 64 ביט והאם לכל לוחות האם עבורם יש PCI-E? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by יניב קופר,

איזה לוח הכי טוב למשחקים ואיזה מעבד בתקציב של 1700 שקל אם אפשר לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. Started by dan1111,

שלום, יש לי התלבטות בקשר לבחירה בדגם הנכון ברכיבים הבאים: זיכרון 1GB DDR2 667mhz: ראשית, האם יותר טוב לקנות כרטיס אחד של 1GB או 2 כרטיסים של 512MB? שנית, האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של Twinmos לבין זיכרון של Kingston/Corsair למשל, או שאפשר להתפשר? (האחרונים יקרים יותר בכ-100 שקל) לוח אם LGA775 Intel945P: ראשית, האם יש הבדל משמעותי בין Intel945 לבין Intel946? שנית, האם יש הבדל משמעותי בין ASUS P5LD2 SE/C או ASROCK ConRoeXFire-945P, לבין ABIT IL9 PRO או שאפשר להתפשר? (הראשונים יקרים יותר בכ-100 שקל מהאחרון) מעבד INTEL CORE 2 DUO: מה ההבדל בין E6300 לבין E6400? אשמח אם תעזרו ותייעצו תודה רבה.. [=

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by SyPhEx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by פומה,

יש לי לוח אם של Chaintech מדגם 6BTM, לפי מה שהבנתי הוא תומך במעבדים בעלי מהירות BUS של 100 וגם 133 מגהרץ. כרגע יש לי מעבד פנטיום 2 400 מגהרץ על הלוח אם הזה, ואני יודע שמעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבה Deschutes יעבדו עליו. השאלה אם לא תהיה בעיה גם למעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבת Katmai. אני מתאר לעצמי שבגלל שמדובר בלוח אם ישן לרובכם בטח יש ניסיון איתו, לכן אשמח לשמוע חוות דעת.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Markis,

איזה זיכרון יותר מהיר: CL3 או CL2 ? לא הצלחתי למצוא הגדרה ל"CL" ?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by High_Ping,

כמה אחוז מכרטיסי המסך האלה יהיה אפשר לנצל על לוח אם שעובד עלPCI-E x16 :s05:(P35)'s בהנחה שהבנתם את הניסוח של השאלה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by Gamer4Life,

האם מותר לשים 4 סתיקים על AMD AM2? יש לי אכשיו 512 X2 DUEL CHANNEL אני רוצה לקנות עוד זוג לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by ronimenashe,

אני קונה מחשב עם לוח אם ASUS P5K ומעבד E6750 מה אתם חושבים על זה? האם זה טוב? ואיך התפקוד של OC שלהם? (זכרון 2G של GSKILL 800 CL4)

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. האם זו קנייה משתלמת. המחשב לא נועד למשחקים כבדים אלא לעבודה משרדית אינטרנט ףמוזיקה וצפייהבסרטים.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by idan_92,

?איזה לוח אם הכי טוב פה ?KN8 Ultra S-939, nForce4U, GBL, SATA II או זהה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? אווו זההה ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? איזה מהם הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני מרכיב מחשב המעבד i5 אני לא גיימר אך אני מעוניין שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים כיצד ניתן ליבדוק עד לאיזה שלב ואני מניח שזה טמפרטורה ניתן להגיע ומעבר לזה צריך להחליף יחידת קירור,האם יש תוכנה לזה?אם כן איזה וכיצד משתמשים? אם אפשר לאט אני לא תותח בתחום! תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by lazy,

לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Kingston 512MB DDR333 520ש"ח או GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ 406ש"ח אל תסתכלו לפי מכירם של הזכרונות. הייתי רוצה לדעת מי מהם יותר מהיר ומה כדי כי אני מתלבט... ??? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by yudsim,

האם לוח אם כמו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET יתאים למעבד אנטל core i3? לא צריך לוחות אם H55 ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. יש לי היום לוח אם של אינטל sorrento d945GNT ומעבד Penium D940 קיבלתי מעבד "חדש" Q9450 ואני רוצה לקנות לוח אם ואולי גם זיכרון. אני מתלבט אם לקחת את הgigabyte ep43-ds3l או לוח עם chipset p45 הבעיה היא שעכשיו יש לי 2GB זיכרון במהירות 667, וה P45 תומך רק במהירות 800 מינימום. האם שווה להשקיע בלוח אם עם chipset מתקדם יותר וכבר להחליף גם את הזכרונות, או שאולי עדיף לקחת את ה P43 ומקסימום אח"כ להוסיף לו זכרונות ?

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  19. יש לי לוח אם P5WD2-E PREMIUM ובטעות תוך כדי עדכון הביוס החלפתי את התמונה שמופיעה בבוט סקריין, מישהו יודע איך אני משחזר את זה למקורי? זה עם תת תוכנה שנקראת MYLOGO.... פליייייז

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  20. שלום ,קניתי מחשב עם לוח אם : FOXCONN S741 ( בחוברת הדלה רשום:'WINFAST K7S741MG ,דרך אגב נכנסתי לאתר FOXCONN ולא הצלחתי לאתר את הלוח ), ואני מבקש לעזור לי למצא עבורו תוכנה שאוכל לראות את טמפ המעבד,(בביוס הטמפרטורה נעה,בין 50 ל53 מעלות,ללא כול מאמץ, ניסיתי עם תוכנת SPEEDFAN והיא מראה כמה נקודות של טמפטטורות,ואני לא בטוח איזו שייכת למעבד, תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. http://www.bit-tech.net/news/2008/05/30/nehalem-and-x58-show-up-in-taipei/1

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by zilkanir,

שלום, OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 חדשים, הרגע התקנתי, מופיעים לי כתזימונים 5-5-5-15 ראיתי שניתן לשנות התיזמונים דרך הביוס, אך לא הצלחתי למצוא שם איך דרך איזה קטגורייה, מישהו יודע אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. Started by EEstudent,

שלום, במסגרת האחריות החליפו לי לוח אם לסוג אחר היה לי asrock conroe 945G החליפו ב Mainboard : Gigabyte 945GCMX-S2 יש הבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by AMIT1024,

אני מעונין לקנות את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - מה דעתכם עליו והאם הוא מעבד טוב יותר משמעותית מה 4800 X2 שאלתי היא האם עדיף לקנות את הלוח הזה: INTEL - Bad Axe (975x) LAN 1000 + RAID + Firewire או הלוח הזה: ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX איזה מהלוחות הוא OVERCLOCKER טוב יותר וכמובן יציב יותר???.....היציבות חשובה לי יותר. וכמובן זכרונות שזה מה שאני מחפש: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz מישהו שמע על החברה הזאת??? ומה אתם אומרים עליהם? אני מצטער על השאלות המטומטמות פשוט אני לא הייתי מעורה בענף שנה בערך.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים