עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by maortt,

כמה יעלה מעבד מעולה דיי טוב לא יקר למחשב האם ירדו לו המחירים כי הוא יקר מאוד והאם שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB). האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  3. ואני לא מדבר על ה Itanium2 אלא על ה P4 יצאו כאלה חדשים? אם כן אפשר לינקים לכתבות ולעידכונים על זה? אם לא אפשר לדעת אם מוזכר שיצא כזה דבר בעתיד?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by shirNoshe,

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=am2c&page=1

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  6. לדוגמא שתי אפשרויות - מתי עדיף מה (שניהם בהבדל מחירים זניח לחלוטין) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145315&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-145-315-_-Product לעומת זה ; http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148347&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-148-347-_-Product

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-p67a-gd80-b3_3.html#sect0 אני קורא עכשיו ביקורת על הלוח אם הזה, ויש שם השוואה מעניינת של BIOS כמו שהיה פעם ל-UEFI שמאפשר להעלות את מערכת המחשב מקשיח של 3TB ויותר. מעניין, חשבתי שאולי זה יעניין עוד אנשים פה בקהילה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום, מזה זמן מה אני עובד עם המעבד AMD Phenom II x4 955, הוא מורכב על לוח אם GIGABYTE MA785GMT-UD2H מאז שקניתי את המעבד והלוח בביוס היה מוגדר לי Hyper Transport frequency על מצב AUTO במצב זה הלוח בחר בתדר 2000 MHz שהם בעצם 4000 MT/s ניסיתי היום להעלות באופן ידני את תדר ה- HT ל- 2600 מגה הרץ, בשביל לקבל 5200 MT/s אבל הלוח נעצר בשלב ה- POST עם הודעה על boot failure אז מה יוצא שהמעבד תומך רק עד 2000 MHz ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by liorwohl,

הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by potamica,

שלום רב. אני חדש כאן אז נעים מאוד... אני עומד לקנות מחשב חדש, ומתלבט בין שני מעבדים. 1. QUAD 6600 2. QUAD 8200 אני הבנתי שזה שהמספר 8200 הוא גבוה יותר מה-6600 זה לא אומר כלום. אני מתלבט בין שניהם מה אתם אומרים? כן ,אני יודע שה 8400 ליבה כפולה יספיק לי בהחלט אני לא טיפוס של משחקים כבדים אבל משום מה אני די פוזל לכיוון של ה-4 ליבות. תודה רבה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש זכרונות ddr2 800 שיהיו טובים לאוברקלוק עם e4300 וgigabyte 965P DS3, רצוי מ-iqpc. אפשר לחרוג בסביבות 100 ש"ח אם זה הכרחי. תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לבן דוד שלי עם מעבד E6420 החדש של אינטל..ואוורור נעוט גם כמובן.. השאלה שלי היא איך מכבים את האופצייה של "כיבוי הליבות" שהמעבד מחזיר את המעבד להגדרות הסטוק שלו שהם2.13 ואז כשצריך הוא עולה עד לאובר שקבעתי לו.. האם אופצייה זו מומלצת או שלא??כי לפי מה ששמעתי היא מומלצת רק לחסכון בחשמל..אז האם מומלץ או לא??תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by zoriza,

יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by hm123,

האם יש הבדלים בין שני המעבדים האלה או שזה אותו מעבד

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  17. יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?

18. Started by hagay,

היי אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533 ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333? ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר.. ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך: מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL כרטיס רשת 10/100 יציאות FIRE WIRE כרטיס מסך GF 4 MX 440 שנתיים אחריות יבואן רשמי 2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL DDR 333 PC 2700 וכל זה עולה 2,303 ש"ח האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר? ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם? תודה:-)... מצטער על הרבה השאלות…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. ^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by shlomid,

משהו מכיר את הזיכרון הזה של TWINMOS: http://www.twinmos.com/dram_ddr400.htm רציתי לדעת כמה ננו סקנד הג'וקים שלו ( חיפשתי ולא מצאתי ) והאם הזיכרון הזה טוב גם ל-OC תודה רבה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  21. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (כרגע יש לי Pentium D מיושן עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס של NVIDIA 9800 GS). אני מעוניין לשדרג את הלוח-אם, המעבד והכרטיס גרפי, למשהו קצת יותר חזק ואם אפשרות נוחה ל-overclock, בהתחשב בזה שהניסיון שלי באוברקלוקינג שאוף לאפס התקציב שלי לכל הסיפור הוא בערך 4,000 שקל, ורציתי לדעת האם שווה לחכות חודש עד שהתערוכה הקרובה של CES תסתיים, ואולי יהיו דברים יותר מעניינים באותו התקציב...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם ברשותי לוח אם של אסוס p4p800deluxe ומעבד 2.8c של אינטל. אבקש המלצה לזכרונות שיעבדו באופן המיטבי עד סכום של כ 800 ש"ח.אם ניתן אבקש דגמים ספציפיים. מיועד למשחקים בינוניים,עריכת סרטים ואינטרנט. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by liav12,

אני רוצה להזמין זיכרון מ KSP(אלא אם כן יש לכם מקום טוב אחר), אני לא ממש מבין בכל המבחר הזה כיום עבר הרבה זמן מאז התעניינתי בסוגים. כמה זכרון אתם ממליצים, איזו חברה? אני מתכנן לא יותר מ 650-700 שקל גג.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  24. קונה מאייבורי אני רוצה 8 gb עד 300 שח הזיכרונות מיועדים לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by bazuka,

היי אנשים... אני צריך המלצה ללוח שיהיו בו הדברים הבאים: 5-6 מקומות PCI AGP X8 sata אבל גם IDE כי בנתיים יש לי כוננים ישנים כרטיס רשת 1000 FIREWIRE לפחות 4 USB2.0 ואפשרות לחבר פאנל לעוד יציאות הלוח הוא למעבד AMD השאלה איזה עדיף, נראה לי ש 64 3000 הוא סביר גם במחיר וגם באיכות... אשמח לחוות דעת... אם יש לכם רעיונות ללוחות כאלה או כאלה שיש בהם דברים טובים יותר אשמח להמלצות... אני לא מתכוון לעשות OC ואני כן רוצה לחשוב קדימה על ליבה כפולה.... אולי כדאי כבר עכשיו לקנות מעבד כזה...? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים