מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר טוב שלי הלך הלוח אם P35-ds3l ונגמרה לו האחריות, העיניין הוא שיש לו זכרונות קצת לא מוכרים שיש להם בעיות תאימות עם חלק מהלוחות. ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי משהו קנקרטי, האם ידוע למישהו בעיות תאימות בין הזכרונות הנ"ל. Adata 1066+ 2X2gbוהלוח הזה. Gigabyte GAEP45UD3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719724 ומה ההבדל בינו לבין זה? Gigabyte GAEP45DS3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715911 והאם שווה לדעתכם להשקיע קצת יותר ולקחת את הAsus P5Q SE2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719871 תודה רבה, בשם החבר. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תקציב 500 שקל ספק OCZ של 500W קירור AC7PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עקב קיצוץ בלתי צפוי בתקציב נשארו לי בערך 1400 ש"ח לזכרונות, ואני חושש שזה יפגע לי במערכת כי אאלץ לקנות G.SKILL למשל. המערכת: 6600E P5B DLX 8800GTS. האם זה נכון? ואם כן עד כמה זה משמעותי? מפני שאני מתכנן גם OC. ???
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים ובארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
צריך לוח ל OC עד 690 ש"ח 333-350 באס
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד עם סט של 1GBX2 של זיכרון OCZ Titanium 800mhz ddr2 שעובדים לי במתח של 2.23V בclock של 888 עכשוו אני מעוניין לשדרג ל-4GB אבל הבעיה שאני לא מוצא בחנויות זיכרון כזה בסט של 1GBX2 ואני מפחד שזיכרון אחר לא יתמוך בClock ובמתח . מישהו בבקשה יכול ללהמליץ לי על זיכרון שיכול להחזיק במתח וclock שיש לי ? תודה רבה לכל מי שיוכל ללעזור אני די מתוסכל מכל העניין הזה =\
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעבדי סלרון ופנטיום (נורט'ווד)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לקחתי מחבר זיכרונות בידיעה שהם עברו שריפת ספק.בבדיקת התוכנה שכתובה בכותרת קיבלתי הודעת שגיאה.אינני זוכר אותה כרגע. אבל הזיכרונות עובדים.האם אפשר להשתמש בהם למרות שיש הודעת שגיעה בממטסט? חשוב לציין שיחד הם לא עבדו אבל כל אחד לחוד עבדו בסדר גמור עד לאיבחן השגיאה של התוכנה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, על הלוח היו מותקנים 3X2gb של זיכרון. קניתי עוד 3X2gb זיכרון של אותה חברה\יצרן\מספר מוצר ומשום מה המחשב מזהה רק 8gb (בביוס ובווינדוס) הזיכרון של kingston (khx1600c9ad3b1/2g) ddr3 cl9 ולוח האם ASUS SABERTOOTH X58 המעבד שלי intel core i7 960 3.2GHZ אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם הוא יישב טוב על הלוח הזה מכיוון שיש לו היטסנקים שלא יתנגש עם הצלעות קירור של הביג טייפון.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
במעבד הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-501&depa=1 איפה שרשום FSB: Integrated into Chip מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם של אסוס p4p800deluxe ומעבד 2.8c של אינטל. אבקש המלצה לזכרונות שיעבדו באופן המיטבי עד סכום של כ 800 ש"ח.אם ניתן אבקש דגמים ספציפיים. מיועד למשחקים בינוניים,עריכת סרטים ואינטרנט. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי לוח Sabertooth Z77 כמובן של ASUS, ובלוגו ענק על המארז שלו כתוב שיש עליו חמש שנים אחריות. בKSP אמרו לי שיש עליו בארץ שלוש שנים אחריות. למישהו זה נראה הגיוני? והאם אני יכול לשלוח את זה לחו״ל אחרי שלוש שנים ושם תהיה לי אחריות? דרך אגב, במילא הם שולחים את זה באאץ לתיקון בחו״ל לASUS, לא?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת מחפש לוח אם 990FX עבור מעבד AMD לרכישה בישראל לא ממש הצלחתי למצוא בארץ משהו נורמאלי. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם Epox 8kdaj3 שקניתי לפניי קצת יותר מ 3 שנים,ורציתי לשאול האם הוא יתמוך בזכרון DDR2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני סגור עליו חוץ מזכרונות. המעבד שלי זה E6750 כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 320 ולוח אם GYGABYE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E עכשיו השאלה שלי היא, איזה זכרון לקחת (חברה), באיזה תדר? (667 או 800 ואיזה תאימות יש ללוח אם, ואיזה הבדלים זה יוצר בביצועים). אני מעוניין ב2 גיגה. ושלא יעלה מעל ל-500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום , המפרט שברשותי הוא : AXP 2000+ TBRED MSI KT400A MOBO 256MB Specktek Memory PC2700 + 256MB PC2100 generic R9600PRO 128MB 70GB WD זה בערך מה שחשוב , עכשיו , יש לי הזדמנות למכור את הזיכרון PC2100 ב230שקל , ויש לי עכשיו 170בצד , ככה שביחד יוצא 400שקל , עכשיו , ברצוני להחליף לוח(ל EpoX 8RDA3i) ולהישאר עם 256MB זיכרון(יכול להיות שאני יצטרך להיתקע ככה בערך שלושה חודשים) , שאלתי היא , האם כדאי לי לקנות לוח ולהישאר עם 256MB זיכרון , או להישאר עם הלוח המאפן שלי אבל עם 512MB זיכרון.. , הביצועים במשחקים על הפנים זה מה שאני יכול להגיד(אפילו NFSU לא רץ חלק על הגדרות גבוהות , 20-30FPS)
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-