מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. לוח האם הוא MSI P67 C43 רציתי לשאול האם המצב הזה [תמונה], בו האורות שמסמלות לפי חוברת לוח האם את ה CPU Phase LEd, הוא נורמלי/בריא/תקין: לציין שהאורות דלוקים תמיד, ורק האחרון מהבהב ללא הספקה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין BIOSTAR TP43 -A7 intel לבין ASUS P5KPL-CM G31M-ES2L s775 G31M-S2L אלו וכל אלו G31 וה-BIOSTAR הוא P43 עכשיו רק מה שמפריע זה... שחברה הזאת לא מוכרת... מישו יכול להציג איזה מיצג שיראה שאפשר לסמוך עליהם?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים ובארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לנוסיף קצת זיכרון למחשב הקיים שלי עד שאני יקנה את החדש. בינתיים יש לי 256 ונראה שזה DDR 266MHZ כי ככה כתוב ב 3DMARK. איזה זכרנות אני צריך לקנות? אני חייב שהם יהיו גם 266MHZ? ד"א - אני לא עושה OC
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד עם סט של 1GBX2 של זיכרון OCZ Titanium 800mhz ddr2 שעובדים לי במתח של 2.23V בclock של 888 עכשוו אני מעוניין לשדרג ל-4GB אבל הבעיה שאני לא מוצא בחנויות זיכרון כזה בסט של 1GBX2 ואני מפחד שזיכרון אחר לא יתמוך בClock ובמתח . מישהו בבקשה יכול ללהמליץ לי על זיכרון שיכול להחזיק במתח וclock שיש לי ? תודה רבה לכל מי שיוכל ללעזור אני די מתוסכל מכל העניין הזה =\
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו מעבד amd 3000+ ועל המעבד כולו מרוחה המשחה הלבנה וגם באחד הפינות של ליבת המעבד יש כמו שבר קטן כאילו נשברה חתיכה קטנה המעבד עובד אבל השאלה האם הפינה ששבורה (ממש קטנה ) זה יכול להיות שהמעבד דפוק ואני לא רואה את זה כרגע והאם המשחה שמכסה את כולו גם יכולה לפגוע במעבד ? תודה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עם יציאת מעבדי סדרת ה50 בעלי FSB של 1333MHZ ב22 ליולי רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין הFSB למהירות הזכרון. כלומר במידה ויש לי זכרון 800MHZ עם מחשב מהסדרה החדשה האם נוצר כאן צוואר בקבוק כלשהוא ? או שאין שום קשר ישיר בין שני הגורמים.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם. עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעבדי סלרון ופנטיום (נורט'ווד)
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אינטל מעולם לא ניראת זוהרת בעניי כמו שהיא ניראת היום. בכנס אינטל הציגה מלא חידושים, והינה כמה מהם. מקלדת חסינת מים: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3659&Itemid=1 QX9770 באוברקלוק + שיאי עולם: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3625&Itemid=1 מרובע ליבות למחשבים ניידים: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3626&Itemid=1 וכמובן, נחלם חי ובועט (מערכת של שני מעבדים): http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3649&Itemid=1 שדרך אגב ניכנס כבר למפת הדרכים של אינטל בשם "בלומפילד": http://myevilprocessor.blogspot.com/2…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף את הלוח מ ASUS P5B DELUXE WI/FI לP5Q PRO? (ההוצאה הכספית תהיה מינורית)
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח לדעת...מכיון שאני מתלבט האם התוספת מחיר ללוח אם שווה את זה... ומה הכוונה שבפירוט של הלוח epox 8rda+ הפיירווייר הוא "אופציונאלי"..?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
..השאלה בכותרת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המשחקים ומערכות ההפעלה להרצתם נעשים תובעניים יותר ויותר מבחינת החומרה שהם דורשים (לדוגמא crysis+vista ) כל זה מתנגש עם העובדה שישנה האטה ביכולת מזעור הטרנזיסטורים וישנה מגמה הולכת וגדלה של מעבר לריבוי ליבות (גם בשוק המעבדים וגם בשוק המעבדים הגראפיים ). בנוסף יש נטייה לעבור למסכים גדולים יותר (24-30 ) שמטילים דרישות גבוהות מבעבר על כרטיסי המסך. כיום הביצועים שניתן להשיג על ידי שימוש בשני כרטיסי mid-range גבוהים משמעותית מהביצועים שניתן להשיג באמצעות כרטיס high-end בודד ,וגם העלות של שני כרטיסים תקציביים, זולה יותר מאשר רכישת כרטיס high-end בודד. על רקע המעבר העתידי שלי למסך 24 איכותי עם רזולוציה טבעית גבוהה מאוד ,יש לי התלבטות גדולה.(קיימת גם אפשרות שאני אקנה גם מסך 28-30…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: מה יותר עדיף להשתמש בסוג 1 או סוג 2 ? (ראה פירוט בהמשך) סוג 1: זכרונות פועלים בתדר של 667 הרץ אבל לא בDUEL CHANEL (ב SINGLE) ותזמונים גבוהים יותר מסוג 2 סוג 2 זכרונות פועלים בתדר של 533 הרץ אבל פועלים ב DUAL CHANEL ותזמונים נמוכים יותר מסוג 1 השאלה בגדול מה יותר חשוב בזכרונות - המגה הרץ שהם פועלים או תזמונים נמוכים יותר ? (שכן בסוג 2 לא רק שהתזמונים נמוכים יותר הזכרונות פועלים ב DUAL CHANEL... ) תודה מראש לכל מגיב .. ואם אפשר בבקשה חוץ מלהגיד מה יותר עדיף גם הסבר קצרצר למה..
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
נכון לכרגע > מחיר זיכרונות DDR 2 במהירות 667 = 2Gעולים 380 ש"ח רוצה לשדרג לאחותי את המחשב = רק עבור הזיכרונות האם טכנית זה אפשרי ? ( המהירות שהזיכרונות יעבדו = בטוח פחות מהר > יודע ופחות מעניין אותנו ) THX
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי זיכרון בגודל 256mb ובמהירות של 266 בדקתי עם התוכנה wcpuid ושם הןא מראה לי שהזיכרון עובד במהירות של 134.65 . האם זה בסדר (נראה לי שלא ) ואיך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צילמתי שתי תמונות זה נורמאלי ? צריך לעשות משהו? עריכה: המתח קופץ 1.392 1.376 1.408 1.392 1.360 לא באופן סדיר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאת רוב המודינג שלי עשיתי, ועשיתי את רוב הפרוייקט שלי למחשב הנחמד שלי. עכשיו הגיע הזמן לנצל את המשכורת החדשה (לא כולה) ללוח עם וזכרונות. אז ראשית אני רוצה לרכוש את הלוח אם ואחר כך את הזכרונות (אלא אם מבחינה תקציבית יתאפשר לי שניהם). יש ברשותי 700 שקל, שמתוכם אני אעדיף להשאיר 200 בצד, כלומר 500 שקל מקסימום ללוח. הסתכלתי בKSP, ועם הקצת הבנה שלי בנושא חשבתי על : ?IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan? אז כן, הוא 30 שקל מעל התקציב, אבל בא נניח שניה את התקציב בצד, ואם הוא בכלל שווה משו. אני צריך לדעת אם מבחינת הציפסט הוא נחשב לטוב. אם נניח ואני ארצה בעתיד לעשות אובר קלוק, האם משו בלוח יכול להגביל אותי? נעילת PCI/AGP האם יש לו? יש לו תמיכה ב-SATA, בFIREWIRE, יש רשת, …
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני אקנה מעבד אינטל, ורציתי לדעת האם שווה תכסף בשביל נגיד- Q9550 או שאפשר להסתפק ב- Q9300 ? המעבד יהיה לגיימינג, ואחבר עליו Termalright 120 extreme ויעשה OC די רציני בשביל רק משחקים. אם נגיד Q9300 + OC גדול, זה מספיק בשביל כל המשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בחנו את ביצועי Core i9 12900KS החדש בגרסה המוגבלת של אינטל - כיצד נראים הביצועים של מעבד אינטל המהיר ביותר לגיימנג עד כה?לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-