מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום בדקתי ב-CPU-Z וראיתי שזה אומר שהזיכרונות שלי פועלים ב-333 ואני קניתי בכלל בתדר 667 אז אולי התוכנה משקרת? כי בדקתי ב-EVEREST ושם היה רשום שהם 667 תוכלו לעזור לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300. לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שווינדוס XP לא תומך בתכנולוגיה של שתי הליבות וצריך להוריד עדכון כדי שהווינדוס ימצא את מלוא הפוטנציאל, האם זה נכון? ואם כן, מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לעדכון הזה? (ביטלתי את העדכונים האוטומטיים... שלא יכניסו לי את הקובץ המעצבן, יש לי XP Pro עם service pack 2)
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רק צריך לדעת לאיפה החיבורים מהפאנל הקדמי הולכים ה reset וההפעלה וכדומה אני ידוע שיש קבוצת פינים שהם הולכים לשם אבל אני צריך לדעת בדיוק לאן כל אחד הולך תודה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום.יש לי כמה שאלות. האם בקונפיגורציה הזאת: intel 915 pcy p 2.66 2*512 sumsung ddr2 533 דואל צאנל gf 6600 pci ex wd 80 sata יש צואר בקבוק בולט? האם התקנת כרטיס קול (מעבר לזה שבלוח )תשפר משמעותית את ביצועי המעבד? מה דעתכם על הקונפיגורציה הבאה מבחינת צוארי בקבוק ומבחינת שיפור ביצועים בהנחה שאני לא יכול כרגע לשדרג מעבד ולוח(פשוט לא משתלם ..): intel 915 pcy p 2.66 שידרוג ל 7600gs הוספת עוד גיגה ב 2 סטיקים בדואל הקמת מערך raid בתוספת עוד דיסק ובקר. אפשרות להוספת כרטיס הקול הנל.. תודב רבה מראש!! מה היתה הבעיה בכותרת הקודמת?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי רכשתי לאחרונה את הלוח Asus A8V-MX הלוח תומך ב FBS 1600 והמעבד שאני מעוניין לקנות תומך ב FBS 2000... ( הAMD AThlon 3800 dual core) .. האם זה אומר שאני אנצל רק 80% מהמעבד?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם: asus p4s533 mx acpi bios revision 1004 תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
שלום, לרגל רכישת מערך CF חשבתי לקנות ASUS P5Q pro, אבל הוא X8X8. מכירים לוח אם באותה רמת מחיר שהוא X16X16 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אמין, קריר, כולל אפשרות ל OC בסיסי שתומך ב-E8400 שלושה סלוטים PCI לא חובה CF לפחות 6 USB. FIREWIRE לא חובה עדיף עם DOLBY DIGITAL LIVE או DTS CONNECT מספיק HEADERS ושליטה על מאווררים חשבתי על GA-EP35-DS3R עד שקראתי על בעיות איתו עם E8400, בייחוד בעיות של יציאת ממצב שינה S3 תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
^ הסלרון עולה לי 15 ש"ח יותר.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז רק שאני אהיה בטוח, מעבד שני ליבות או 4 ליבות לא משנה, עובד בצורה של QUEUE? זאת אם מעבד אחד עובד על 100% אז השני יתחיל לעזור לו לעבד וכך הלאה? או שמלכתחילה ארבעת/שני המעבדים עובדים ביחד? אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הקרוב, אבל לא סגור על מעבד ולוח הבנתי שהE8400 מאוד חזק וטוב לOC (שאני רוצה לעשות) אבל אני קצת נרתע מלקנות שני ליבות בשוק שכרגע נשלט ע"י 4 ליבות ומתקדם לעבר הפורמט הזה. וכבר שמעתי את הטיעונים שבמילא עוד שנה יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים משניהם, אבל בכל זאת, מי שקנה בזמנו כפול ליבה במקום חד ליבה הרוויח מחשב חזק ליותר זמן... אז, על איזה מעבד אתם ממליצים מבין השניים? או אפילו אחד אחר שבתחום המחירים עד 1200 שטוב לOC? ומה לגבי לוח? מהודעות בפורום ראיתי שג'יגהבייט מא…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי שרת פנטיום 3 (מעבדים כפולים) השאלה היא כזו, יש לו זכרונות מיוחדים - שני חריצים על אותו כרטיס החריצים נמצאים בהפרש של סנטימטר אחד מהשני, מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? אני חייב את הזכרונות האלה...
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IEE? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעדכן קצת את המידע במפרטים המומלצים של האתר. אני רוצה לדעת את הפרטים על כל מעבד ומעבד.. אלו המעבדים של AMD שישנם כעת במערכת: AMD AthlonXP 1700+ 1466MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 1800+ 1533MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2400+ 2066MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512K 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2600+ T-Bred 2133MHz , 256k 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2800+ Barton 2083MHz , 512K 333MHz FSB האם כל המעבדים שהם לא Barton הם T-Bred שמיוצר ב-0.13m עם 256k L2? האם יש לי את המהיריות הנכונות מבחינת מ"ה? לדוגמא מעבד AXP2500 הוא 1.83ghz בעוד מעבד AXP2600 הוא 2.13ghz? ומעבד AXP2800 הוא רק 2.08ghz?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-