עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החלתי לבד למארז CM690 ויש לי את הכניסות של הסאונד מעל איפה שה CDROM במארז.. אז יש שם eSATA הסתדרתי עם זה FireWire לא הסתדרתי USB הסתדרתי AC'97 לא הסתדרתי MIC גם לא. אני פשוט לא מוצא לאן לחבר את זה בלוח M שלי, הלוח אם: GIgabyte S seriers לא זוכר איזה, חושב ש 945. דרך אגב, היציאות האלו זה בצורה כמו של שמחברים את ה USB ללוח אם, יכול להיות שזה צריך להיות שם? עוד שאלה, יכול להיות שהיה לי איזשהו חלק כזה שמתחבר ללוח אם ב PCI E קטן? תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. Started by Bvlgari,

אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  3. איך אני עושה את הקישור שיש בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0 איפה שכתוב "קישור למדריך (באנגלית) " איך אני יכול לעשות שיהיה כיתוב ואם אני לוחץ עליו הוא יוביל אותי ללינק שאני רוצה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  4. אז ככה.. אני מתכנן לקנות בתחילת חודש דצמבר הקרוב מחשב, את המפרט שלו ניתן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372820.0 על כל החלקים מלבד המעבד אני סגור, וההתלבטות הגדולה שלי היא הבחירה במעבד המתאים. הבנתי כבר שכשמריצים משחק מה שבעיקר משפיע זה הכרטיס מסך, אבל רציתי לדעת בכל מקרה איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל משחקים כבדים לשנה הקרובה? איזה מעבד יהיה אופטימלי למשחקים כבדים בחצי שנה, שנה הקרובה ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Yaniv.E,

האם אפשר להרכיב זכרון 800MHZ DDR II בלוח של DDR I 400MHZ?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  6. שלום אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר ממצה לגבי ההבדל בין שלושת סוגי הזכרונות המצורפים של G.SKILL Brand G.SKILL Model F2-6400CL4D-2GBHK Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 Timing 4-4-3-5 Voltage 2.0V - 2.1V Heat Spreader Yes Brand G.SKILL Model F2-6400CL4D-2GBPK Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 Timing 4-4-4-12 Voltage 1.9V - 2.0V Heat Spreader Yes Brand G.SKILL Model F2-6400PHU2-2GBHZ Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 Timing 4-4-4-12 Voltage 2.0V - 2.1V Heat Sp…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  7. אהלן חברה, אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 bit 3200 socket 939. נתנו לי פה שמות של 2 לוחות אם אך אני לא יודע מה ההבדל בינם, הראשון הוא GIGABYTE K8NSUltra-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 והשני הוא GIGABYTE K8NF-939 N-Force4 PCX,Athlon 64Bit. מישהו יכול בבקשה להסביר מה ההבדל בינם ומה שווה לקנות?. ועוד שאלה, יש לי sound blaster live 5.1 מהמחשב הישן, האם יש בשבילו מקום בלוחות האם האלה? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by kbahar,

יש לי בעיה עם עכבר מיקוסופט USB כאשר אני מחבר אותו לUSB הוא נרדם לאחר זמן מה ולא מתאושש רק אם מוציאים ומחברים מחדש אם למישהו היה הבעיה ונפתרה אשמח לעזרה דרך אגב ניסיתי עדכון דריוורים של כל הנוגעים בדבר אולי רק אצלי הבעיה אשמח לתגובה !!!!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by Sp_RuS,

שלום, ניתקלתי בשני מחשבים מוזרים... אני מפעיל CPUZ ואני רואה שהמכפלה לבד מקפצת לה בין x14 לx15... =\ זה מעבד פנטיום 4 630 3GHZ ליבת פרסקוט..המתח הוא בין 1.376 ל 1.32. באס 200. FSB 800. לוח אם של אסוס P5LD2-VM. אם אני יכול להוסיף עוד משו תגידו... אגב הטמפ' לא גבוהה מספיק לפי דעתי בישביל שהלוח יעשה לבד downclock...

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. חברה שלום, עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את ההשוואה הרצויה, ולכן אני שואל אתכם: איזה לוח יותר טוב GA-7S748-L או GA-7VT600-L? שני הלוחות הם פשוטים ועולים בסביבות ה-400 ש"ח. למעשה הם כמעט זהים מבחינת המפרט, ההבדל הוא ב chipset. ב-GA-7S748-L ה chipset הוא SiS 748 chipset וב-GA-7VT600-L ה chipset הוא VIA KT600 chipset. איזה מהם, לדעתכם, הוא יותר טוב? האם אפשר לקבל הפנייה להשוואה בין הלוחות? תודה על התגובות. עריכה: מצאתי את ההשוואה הזו: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/sis748-chipset.html לא מדובר בדגמי הלוח שציינתי, אך ניתן לראות כי ה KT600 מהיר קצת יותר מה Sis748, אך ה NVIDIA nForce2 Ultra 400 עוקף את שניהם בכל המבחנים. כמו כן מצאתי את הבדיקה הזו של ה Chipset: ht…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by ~Bulldog~,

המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz? האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר? כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר. המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני. תודה עומר

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by taotao,

סיור במפעלים של ECS וצפייה בתהליך בניה של לוחות אם... תהנו.. http://www.legitreviews.com/article/525/8/ ;D

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by adir89,

מה ההבדל בין שני הסוגים האלו?מה יותר עדיף לי?ראיתי שההבדל במחירים מתבטא בשתי מאיות.יש הבדל ממשי שמצדיק את התוספת הקטנה של התשלום?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד E2160 לOC גבוהה. רצוי שללוח אם יהיו 6 חיבורי SATA, וFIREWIRE חיצוני. אם יש לו ESATA זה יתרון. הייתי מעוניין לדעת מה הלוח הכי משתלם, וטוב לדרישות הנ"ל. שמתי עיין בינתיים על הלוח הזה: http://tms.co.il/product/3669 והזה http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDP35DPM~10~0.htm אגב איך שיפור הביצועים בOC בP35 ל965, הוא מורגש?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:49:46 מישהו?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. ממה שהבנתי, ה930D אמור לרדת לסביבות ה1000-1100 שקל (לפי ירידה ב4.6 שצויינה פה בפורום). מתי זה יגיע לחנויות? שמתי לב שכעת המחיר ירד מסביבות ה1300 ל1200 שקל, אך זה לא אמור להיות 1100 בערך? תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , עוד מעט אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני מתלבט בעיקר בין שני לוחות אם עיקריים : 1. ABIT nf7 2. Epox 8RDA3I איזה לוח עדיף ? למה ? ואולי בכלל יש לוח יותר טוב משניהם במחיר הזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שלום לכם, עד היום הייתי סגור לגביי קניה של לוח אם Gigabyte 965P-DS3 אבל אחרי שנתקלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים בחו"ל בבעיות שיש ללוח עם היציאות הדיגיטליות שלו, החלטתי לרדת מהלוח הזה (אני חייב יציאות דיגיטליות שעובדות בצורה תקינה בלי שום בעיות). האופציה החלופית שלי ללוח הנ"ל היא הלוח Asus P5B - ע"פ בדיקת המפרט שלו הלוח ממש דומה ל-DS3, וגם ע"פ קצת קריאה הבנתי שהוא לא פחות איכותי. השאלה שלי אליכם האם יש חסרונות כלשהם בלוח הזה שאני לא מודע אליהם ?? אם אין חסרונות ואתם ממליצים על הלוח, אני קונה אותו מחר בבוקר כמובן שאם יש המלצות אחרות ספציפיות אני אשמח לשמוע - הדרישות הן לוח במחיר של עד 700 ש"ח, עם יציאות דיגיטליות (אופטית ו-COAX), כמה שיותר כניסות USB וכמה שיותר חיבורי …

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Keynan,

היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. אני מתכוון לסטיקים זהים. אגב מעבד - AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache 939 PIN

• 13 תגובות
    • 699 צפיות
  21. המחשב שיבנה יהיה carpc ("מחשב רכב" בתרגום חופשי) יש לי כבר AMD 4850e ו 2 גיגה זיכרון corsair twin2x2048-6400 אז מה כדאי יותר? M2A-VM HDMI http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 או GA-MA74GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2758&ProductName=GA-MA78GM-S2H תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by David Ell,

אני יכול להרכיב חומרה חדשה וחזקה כמו כרטיסי מסך, מעבדים וזיכרון בלי בעיה או שצריך לשדרג?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by rank,

שמעתי בחלק מהמקומות שלהוסיף עוד ראמ משפר את המהירות של הריבוי משימות יש לי עכשיו 4 גיגה ראמ שהיום אני משתמש בעד 50 אחוז שאני לא משחק , השאלה היא האם להוסיף 4 גיגה נוספים ישפר את המהירות ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. האם זה נכון, שעל כל לוח-אם שמיועד לפנטיום-3, ניתן לחבר זכרונות מסוג SDRAM ? אשמח לתשובות...

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  25. מחפש חנות באיטרנט[כמו נועה ופנדה] שמוכרת את הלוח P5W64 WS PRO כי אני לא מוצא :-\ :'( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים