עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד העל בן 16 הליבות של AMD מוכיח שהוא מסוגל להגיע למהירויות נהדרות גם כשהן כולן פעילות לכתבה

2. שלום לכם. יש לי כרגע מחשב AMD X2 אשר לו 2X512MB של זיכרון כלומר 1GB. עכשיו אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ויש לי 2 חריצי זיכרון פנויים. השאלה היא איזה קונפיגורצית זכרון תהיה טובה יותר מבחינת ביצועים. האם להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואז יהיה לי 2GB של זיכרון או להוסיף עוד 2 של 1GB ואז יהיה לי 3GB. אני יודע שכדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר צריך להוסיף זיכרון בזוגות שווים, אך האם 4 זכרונות מאותו סוג (512 כל אחד) יתנו לי ביצועים טובים יותר מאשר יותר זיכרון אך שתי זוגות שונים כלומר זוג של 1GB וזוג של 512MB כל אחד.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by idan23,

יש לי ABIT IP35 PRO ויש על הלוח מין צג שמראה מספרים רשום 28 זה מעלות המעבד או מעלות הלוח?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by חובב,

יש לי שני מחשבים שאני שוקל להפעיל AMD1600 וCELERON 2GHZ ..וריצתי לדעת מה יהיה יותר טוב לעבודה כללית ויתן לי ביצועים טובים יותר למשחקים ישנים... ויש לי כרטיס FX5200 וכרגע זכרון פנימי אחד של256 אני רוצה לדעת איפה לשים אותם...

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by ziggystardust,

היי התקציב הוא בסביבות 1500 ואני מחפש לוח אם ומעבד לא מבין בגדול במעבדים ולוחות אם חשבתי על הE6300 ולוח אם ב500 שקל ראיתי הרבה אופציות כאלו מצד שני אפשר להסתפק גם במעבד מיושן יותר ולוח אם חזק יותר הלוח אם צריך לתמוך בDDR2 667 בשורה התחתונה מדובר במחשב שישמש למשחקים ,מולטימדיה בקיצור צריך עזרה בבחירת לוח אם (gigabyte &asus( ושילוב עם מעבד בתקציב הנזכר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי לוח-אם מיושן מסוג MSI Neo2 865PE, וכעת אני זקוק לשדרוג מערך ה-RAM. חשבתי לרכוש 2 סטיקים של 1GB, כדי לנצל את אופציית ה-DC. 1. האם, ביחס לשאר זכרונות ה-DDR, זה זכרון איכותי? זה בעיקר למשחקים, יחסית ישנים, כמובן ואין לי צורך ב-OC. 2. האם הסטיק הבא בכלל מתאים ללוח שלי, למרות האמור מטה? ‏1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill F1-3200PHU1-1GBNT 3-4-4-8 nVidia nForce 4 series (For 939), nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP) 2.6~2.75 Volts תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by boim,

אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by olegr,

מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by idan_92,

?איזה לוח אם הכי טוב פה ?KN8 Ultra S-939, nForce4U, GBL, SATA II או זהה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? אווו זההה ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? איזה מהם הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Turbine,

יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by SilverCivic,

אהלן.. אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק שישמש אותי לכמה שנים הבאות.. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המעבדים הנ"ל : Intel Pentium 4 3.2 Ghz 1M Cache? 1250 ש"ח ובאותו המחיר : Athlon64 3400+ (S-754 1240 ש"ח או בכללי מה עדיף , AMD או INTEL ... ואיזה לוח אם כדאי לקנות במחיר של עד 800 ש"ח ( שישלימו המעבד והלוח אם ל2000 ש"ח ) ושוב - אני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים תודה לכם חברה!

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

זה כל האפשרויות פשוט מגעתי שם ואחרי זה המחשב ניהיה איטי במידה משמעותית לעומת מה שהיה ליפני...בבקשה עזרה... עכשיו זה עומד על DISABLE...תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by HeroesCut,

אני צריך לדעת מה יותר טוב כי זה ניתן לבחירה, למערכת core i7, זכרון 3X1 וכרטיס מסך 5870, לקחתי בכוונה את ה3 ערוצים כי הבנתי שהלוחות אם האלה תומכים בשלושה ערוצים. GA-EX58-UD3R- של Gigabyte X58 Pro-E- של MSI יש שוני כלשהוא? מה יותר טוב? עריכה: ומה עם ה-DX58SO של intel? איך הוא לעומתם? ואחרון ASUS 6pt. אין מגבלה של תקציב אני רק צריך לדעת איזה מהם הוא הכי טוב ואם זה בכלל משנה מה לקחת או שכולם לא ישנו לי מבחינת ביצועים.. רוב המטרה שלי היא משחקים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Inzagi,

שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by Keynan,

היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מעבד ב 2500 ש"ח בערך... אם אפשר לקבל המלצה בנושא - אני מעדיף INTEL, והאם ה Q6600 מספיק טוב? למרות שהוא עולה 1400, המחשב הוא במטרה למשחקים כבדים. *אם אפשר גם עזרה בMOTHERBOARD אני צריך mb שיתאים לדגמי הCPU extreme duo quad etc.. וגם שיתאים לכרטיס מסך טוב - ושיתאים לSLI. [לא חייב] אני לא כלכך מבין ב motherboards אשמח לקבל עזרה. תודה ;]

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by computer_freak,

רציתי לדעת איזו יחידה במעבד אחראית להוספת הנתונים שבם היעד למשלוח המידע המועבד?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם בלוח של ASUS P5KC ןזיכרון של CORSAIR 2G*2 (800Mhzׁׁ כ .מסך 8600GT מעבד E8200 אם מחליפים את המעבד ל- Q9650 או למעבד Q9550 אפשר לערוך סרטי HD ?

19. האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by -LosNir-,

שלום, יש לי בעיה אחת מציקה ושאלה: 1) אני לא יכול לנעול את התדר PCIE, יש לי מ 90 עד ל 120 בתדר ויש גם AUTO. שאני בוחר ב auto (ה default) המחשב עושה Boot, אבל שאני בוחר ב 100, המחשב לא מצליח לעשות boot. (מצורפת תמונה: חלק אדום) 2) תזמוני זכרון, יש לי שכמה דברים ואני לא יודע מה להגדיר בכל אחד, ב cpu-z רשום לי מה צריך להיות התזמון, אבל השדות שונים ב Bios. (יש לי CL5) (מצורפת תמונה: חלק כתום) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by bubin689,

אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by ratzabi,

1024K או 512K?? תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by adirnasri,

מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים