מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל אבל לא הבנתי איזה זה כי באתר רשום משהו מוזר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb לא הבנתי אם זה דגם - GA-8I945P-G או דגם LGA 775 CPU ? ואם הוא אינטל 945 ? ואם הוא מתאים לSATA ,SATA 2 ? רשום שם משהו RAןD מה זה אומר ? ומה זה אומר Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU ? מה זה LGA 775 CPU זה חלק שצריך במחשב או לא או לא ? אם מישהו יוכל לענות לי על כול השאלות אפילו בסדר אני ממש יודה לו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד רועש - קצת פרטים יש לי מעבד Phenom Quad-Core 9550 ולוח אם MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E של gigabyte מבדיקה שלי אין כבל שנכנס למאוורר וגורם לרעש והחלקים גם הלוח וגם המעבד חדשים, ניסיתי לחפש בביוס אם יש אפשרות להוריד את מספר הסיבובים לדקה בכדי להוריד את הרעש - בעבודה רגילה של המחשב המאוורר מסתובב בערך 3000 סלד ובמאמץ כשאני משחק הוא מגיע ל 5000 סלד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם בעיית הרעש המחרידה תודה מראש למשיבים
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ובנוסף... יש מעבדים טובים אחרים בטווח מחירים הזה?? תודה...
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברה שלום, עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את ההשוואה הרצויה, ולכן אני שואל אתכם: איזה לוח יותר טוב GA-7S748-L או GA-7VT600-L? שני הלוחות הם פשוטים ועולים בסביבות ה-400 ש"ח. למעשה הם כמעט זהים מבחינת המפרט, ההבדל הוא ב chipset. ב-GA-7S748-L ה chipset הוא SiS 748 chipset וב-GA-7VT600-L ה chipset הוא VIA KT600 chipset. איזה מהם, לדעתכם, הוא יותר טוב? האם אפשר לקבל הפנייה להשוואה בין הלוחות? תודה על התגובות. עריכה: מצאתי את ההשוואה הזו: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/sis748-chipset.html לא מדובר בדגמי הלוח שציינתי, אך ניתן לראות כי ה KT600 מהיר קצת יותר מה Sis748, אך ה NVIDIA nForce2 Ultra 400 עוקף את שניהם בכל המבחנים. כמו כן מצאתי את הבדיקה הזו של ה Chipset: ht…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם הוא חזק יותר מהמעבד 5200x2 של amd ? האם שווא להשקיע עוד 150 ש"ח ל AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר עדיף מבחינת מחיר ביצועים שמתי לב שלאחד יש או דורש יותר וולט מזה אומר? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm תודיעו לי בבקשה מה עדיף ומהי הסיבה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שמעתי שנורטווד יותר כדאי כי הוא לא מתחמם מהר והוא מציג ביצועים יותר טובים מפרקוט ! ואכן חשבתי לקחת נורטווד ... אבל תראו פה הפרסקוט E מציג ביצועים יותר טובים במבחן אמת NORTHWOOD =C http://images.anandtech.com/graphs/doom3cp u_08020430812/3452.png אני מבולבל מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום , ברשותי 2 זכרונות Kingston KTM8854 512 MB ואצלי במחשב מותקנים 2 זכרונות DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - DDR-400] 512 האם יהיה תיאום בין2 סוגי הזכורונת כלומר אם אני ישים את שתי הזכרונות קינגסטון לא יהיו באגים או משו ?? והאם אתם ממליצים לעשות את השידרוג הזה ? בתודה , אור פרג'
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אוקי חברה יש לי 500 שקל אני יכול לחרוג מקסימום ב100 אני צריך המלצה לגיגה זיכרון בתווך התקציב כמובן שזה אהייה ב2 סטוקים של 512 הלוח של זה nforce 4 k8nf9 מעבד amd athlon 64+3000 אפשר גם להמליץ על חנויות מחול אבל שזה לא יחרוג מ600 שקל תודה..
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[ אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב תודה רבה עומרי
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סלחו לי! כיצד אני נכנס "לביוס" במחשב מאוד ישן? ניסיתי להכנס עם DEL או F1 אך לא הולך יש עוד הצעות? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
?איזה לוח אם הכי טוב פה ?KN8 Ultra S-939, nForce4U, GBL, SATA II או זהה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? אווו זההה ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? איזה מהם הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי כמה התלבטויות... :s05: מעבד: AM2 3800X2 או E6300 ברור שהקונרו עדיף, אבל עדיין אין מבחר של לוחות בסביבות ה-600 וזה דיי בעיה... - מתי צפויים להגיע לוחות של החברות הגדולות במחיר הזה ? אם זה ייקח יותר שבועיים, לא נראה לי שאני יחכה ואני ילך על AM2 - במקרה הזה איזה לוח מומלץ ? מה דעתכם על K9N Neo-F nForce550 ? יש לוח שנותן תמורה יותר טובה ב-500-600 שקל ? תודה
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם זכרונות TRANSCEND הם יציבים? (לא מדבר על OC) ביקשתי מחבר שנמצא בטיוואן שיקנה לי 1 גיגה DUAL CHANEEL DDR400 , הדפוק קנה לי את זה אבל SINGLE CHANEEL !!הוא קנה לי 2 גיגה זה הדגם:TS128MLD64V4J 1GB DDR Memory 184Pin DIMM DDR400 מה ההבדלים בין דואל לסינגל האם יש משמעות גדולה? האם 2 גיגה של הזיכרון הנ"ל הם מספיק בשביל עריכת ווידיאו? מוסיקה? תוכנות "כבדות" בהן אני משתמש... מקווה שזה בסדר אם לא אני הורג טטמבל
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין שני לוחות אם החדשים של ASUS P6T WS Professional או P6T Deluxe ? אודה לדעתם המיקצועית
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי היא בערך 40 מעלות אבל לפעמים הוא מתחמם בלי סיבה. בלילה השארתי אותו דולק והוא הגיע ל48 מעלות כשלא פעל שום ישום שיכול להעלות את הטמפרטורה שלו והצי'פ שלי הגיע בערך לאותה טמפרטורה (אין אוברקלוק על המחשב הזה). מה יכול לגרום לזה כי השארתי בכלל את המארז פתוח בלילה ואני לא רואה סיבה לכזאת עלית חום
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + המשך...כאשר אני בוחר באותו סוג/רמת זיכרון;לדוגמא:DDR3 1333MHZ?! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-