עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני יודע של2500 יש זיכרון 512 האם יש עוד מעבדים שיש להם את זה ?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  4. המיפרט : 2 סטיקים זיכרון DIGMA DDR-1 2*512mb הלוח :7n400sl (לוח אם מבוסס NFORCE-2) מתוצרת gigabyte מעבד : athlon xp barton xp 2500 ספק אנרמקס ליברטי 500w המחשב עובד יציב מאוד עם סטיק אחד מהשניים (ולא חשוב איזה מביניהם ) העברתי את הסטיק מסלוט לסלוט ללא שום בעיות ,מה שמצביע על כך שהסלוטים תקינים. בנוסף בדקתי עם תוכנת בדיקה (microsoft windows memory diagnostic ) את הזיכרון (כל אחד בניפרד)בכל סלוט וסלוט ,ולא היתה שום שגיאה. חזרתי על הבדיקות עם הסטיק השני ושוב לא היו בעיות. אולם ברגע שאני שם את שני הזיכרונות ,המערכת קורסת ומופיעים מסכים כחולים עם הודעת השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area כשהרצתי את תוכנת הבדיקה התגלו שגיאות . מאיזה שהיא סיבה המחשב מסרב לעבוד עם 2 הסטיקים. נ…

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  5. הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  6. קניתי היום מחשב נייד LENOVO V100 יד שניה המעבד שרשום בCPU Z שמהירות 987 המעבד T2300 שאמור4 להיות מהירות 1.6 גם הזיכרון מופיע 333MHZ במקום 667 וזה PC2 5300 ? בביוס לא מצאתי אפשרות לשינוי מכפלה או מהירות BUS

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by barash,

יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by lior0101,

סקר: יש אנשים שאומרים שאינטל יותר טוב ויש ש AMD יותר טוב. אז מה לדעתכם עדיף לקנות(צבחינת ביצועים לא מחיר)? אני משווה את ה E6300/E6400 וה AMD 4800. מה לדעתכם עדיף?(יותר חזק וביצועים יותר טובים)

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  9. האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?

10. שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by gtx980sli,
    • 0 תגובות
    • 404 צפיות
  12. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102686

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by lmlm,

אם אתם מתכוונים לקנות מחשב ומצפים שלוח האם שקניתם יתמוך גם DDR3 . תצפו שוב. אינטל וAMD יצטרכו להוציא לוחות מיוחדים שיתמכו בו. ואם תרצו DDR3 תצרכו גם לוח אם חדש וזה גם מעבד :-X http://www.theinquirer.net/?article=32360

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roes,

אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by sirexrv,

אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  16. קניתי מחשב ואני בספק אם המעבד הוא Dual core ... איך אני בודק שהוא אכן Dual core??? זה ממש דחוף!! תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי במחשב השני מעבד core 2 due E6600 ובדקתי אותו עם התוכנה cpu-z וזה מה שיצא: אחרי זה בדקתי אותו בפעולה (בדיוק הפעלתי IE) וזה השתנה: זה בסדר או שרימו אותי או משהו? ועוד משהו זה מה שיצא בזיכרון 2X1Gb 667Mhz: למה המהירות שונה מ-667?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by House M.D.,

האם מעבד סטנדרטי של מחשב יכול לעשות חישובים שגויים? בהנחה שההוראות שניתנות למעבד נכונות, האם יש סיכוי שמעבד "יטעה" בחישוב? או שמעבדים תמיד מחשבים נכון אם הכול תקין ברמת התוכנה?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by E-Bear,

יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. על איזו חברה הייתם הולכים? Twinmos - Micron - Infineon תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by MetalB,

שלום! אז ככה: יש לי מעבד פנטיום 4 1.3GHZ שזה הדגם הישן ביותר של פנטיום 4... :'( בכל מקרה אני מחפש לקנות לוח אם שיתאים לו אני מעוניין שיתמוך ב- AGPx8 ושיתמוך בזכרון DDR333 וגם עדיף שיהיה מבוסס על צ'יפ i845 אני לא רוצה שיהיה לו כרטיסים כמו כרטיסי קול וכרטיסי מסך מובנים... היתי שמח אם תציעו לי הצעות ותרשמו גם את שם החברה והדגם. תודה!

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  23. אני לפני קניית מערכת מחשב מבוססת AMD שמיועדת בעיקר לגלישה באינטרנט אופיס וכיוב'. ההיתי מעוניין לדעת איזה מבין הלוחות עדיף. ASUS M2A-VM HDMI או ASUS M2NPV-VM תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by NTT,

שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!

• 1 תגובה
    • 452 צפיות

דיונים חדשים בפורומים