מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם יש גרסא רגילה ל720 שהיא לא BE, או שזאת הגרסא היחידה שיש למעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני שואל כי אין לי צורך נוכחי בזיכרונות אבל לעתיד הם בהחלט יועילו
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא מזמן התחדשתי במעבד הנ"ל 720BE . הצלחתי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד,ע"י הפעלת אופציית הACC על AUTO בלוח האם שלי(המפרט המלא בחתימה) העניין הוא שלאחר פתיחת הליבה ,נוצרה בעיית יציבות של המערכת כאשר אני מפעיל משחקים ,כל מיני תופעות ותקיעות למינהן. ברגע שאני מאפס ביוס אני יכול לחזור ל3 ליבות כרגיל והכל תקין ורגוע. ללוח אם שלי יש כל מיני אופציות בACC של אחוזים והגדרות,האם זה יכול לעזור ביציבות המערכת או שפשוט הליבה פגומה ואין מה לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות של גיגהבייט (מיועדים לאינטל) GA-8PE667ULTRA ל GA-8PE667PRO יש הבדל של 150 שקל בערך.... תודה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני זקוק למעבד שיבצע עיבוד סאונד בזמן אמת (Time-Stretching), אבל בתקציב מוגבל. ראיתי שלמעבדי אינטל יש יתרון בנוגע לקידוד אודיו ווידאו, מצד שני - אני מבין שלמעבדי AMD יש יתרון בחישובי נקודה צפה. כיון שהגורם העיקרי בעיבוד, למיטב הבנתי, הוא חישוב FFT, נראה לי שיש כאן סתירה מסויימת. למישהו יש הסבר? שאלה נוספת - עקב התקציב המוגבל אני מחפש מעבד שיתן לי יחס אופטימלי של ביצועים למחיר, אני רואה שיש קפיצת מחירים בין +Athlon64 3000 ל- +Athlon64 3200 ו- Pentium-4 3.0 Ghz (במיוחד בתוספת לוח אם מתאים). האם יש גרף שמציג את ההבדלים, בתחום הספציפי הזה, בין המעבדים האלו (וחזקים יותר) כדי שיהיה אפשר להעריך את היתרון באחוזים לעומת המחיר? מה ההשפעה של זיכרונות שונים בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם הוא חזק יותר מהמעבד 5200x2 של amd ? האם שווא להשקיע עוד 150 ש"ח ל AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בכל מקרה אני הולך לחבר MUGEN2 או ZIPANG כפתרון קרור אני רוצה להבין בעצם כמה המעבר הזה יהיה משמעותי מבחינת רעש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צריך לוח הכי טוב שיש אני רוצה להגיע למקסימום ביצועים עם המחשב ניראה לי שהוא מגיע ל3600 מגה הרץ לפי אחד האוברקלוקים שנעשו באתר אני רוצה את לוח החלומות! תודה מראש 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום , ברשותי 2 זכרונות Kingston KTM8854 512 MB ואצלי במחשב מותקנים 2 זכרונות DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - DDR-400] 512 האם יהיה תיאום בין2 סוגי הזכורונת כלומר אם אני ישים את שתי הזכרונות קינגסטון לא יהיו באגים או משו ?? והאם אתם ממליצים לעשות את השידרוג הזה ? בתודה , אור פרג'
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה הR דיסק לא נמצא בפריימרי MAIN אני מנסה לשנות את זה ואין שום תגובה בשאר המקומות בביוס אני משנה וזה אכן משתנה כמו כן הוא מתריע בעליה על בעיה בR דיסק שאומרת שהמידע בדיסק נמצא בסיכון (מתחת לאותן שורות של הפריימרי וסקנדרי זה מופיע) :s05:
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נהייה איטי בזמן האחרון [ WIN 7 ] האם הוספת מודול של זיכרון זהה תעשה את העבודה? האם המחשב מסוגל לקבל מודול זיכרון נוסף ? רוב העבודה שלי היא שימוש בתוכנות גרפיות ( אוטוקאד, פוטושופ, סקטצ'אפ..) האם כרטיס מסך ישפר את הביצועים? אם כן, איזה מומלץ? (בלי להשתולל במחיר) להלן מפרט המחשב :[table] [tr][td]CPU Type [table][tr][td]DualCore Intel Pentium E5300, 2600 MHz (13 x 200) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Name [table][tr][td]Gigabyte GA-G31M-ES2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Chipset [table][tr][td]Intel Bearla…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרגע מחשב AMD X2 אשר לו 2X512MB של זיכרון כלומר 1GB. עכשיו אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ויש לי 2 חריצי זיכרון פנויים. השאלה היא איזה קונפיגורצית זכרון תהיה טובה יותר מבחינת ביצועים. האם להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואז יהיה לי 2GB של זיכרון או להוסיף עוד 2 של 1GB ואז יהיה לי 3GB. אני יודע שכדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר צריך להוסיף זיכרון בזוגות שווים, אך האם 4 זכרונות מאותו סוג (512 כל אחד) יתנו לי ביצועים טובים יותר מאשר יותר זיכרון אך שתי זוגות שונים כלומר זוג של 1GB וזוג של 512MB כל אחד.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמה אחוז מכרטיסי המסך האלה יהיה אפשר לנצל על לוח אם שעובד עלPCI-E x16 :s05:(P35)'s בהנחה שהבנתם את הניסוח של השאלה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של החברה ביוס עם סיומת FA ובחוברת של הלוח אם כתוב שאני צריך קובץ של FBA כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שלו. האם הקובץ שהורדתי הוא הקובץ שאיתו אני מעדכן את הביוס של הלוח? הורדתי את הביוס המתאים בדקתי שזה של הלוח והכל. פשוט אני תוהה לגבי הסיומת של הקובץ שהיא שונה ממה שכתוב בחוברת של הלוח אם. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם זכרונות TRANSCEND הם יציבים? (לא מדבר על OC) ביקשתי מחבר שנמצא בטיוואן שיקנה לי 1 גיגה DUAL CHANEEL DDR400 , הדפוק קנה לי את זה אבל SINGLE CHANEEL !!הוא קנה לי 2 גיגה זה הדגם:TS128MLD64V4J 1GB DDR Memory 184Pin DIMM DDR400 מה ההבדלים בין דואל לסינגל האם יש משמעות גדולה? האם 2 גיגה של הזיכרון הנ"ל הם מספיק בשביל עריכת ווידיאו? מוסיקה? תוכנות "כבדות" בהן אני משתמש... מקווה שזה בסדר אם לא אני הורג טטמבל
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
AMD מבהירה כי המתנה לדגם האולטימטיבי בדור החדש שלה עשויה להיות מיותרת ואף מאכזבת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/05/30/nehalem-and-x58-show-up-in-taipei/1
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר מבין השניים: Gigabyte 7vax/Abit nf7?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-