מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי אני מימו המזרחי מתי יוצעים מאבדי קורנו אקס 6800 ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קראתי אתמול את השאלות והתשובות שliorp23 כתב , ואז הבנתי למה לא מתכנתים משחקים להשתמש בשתיי הליבות , מסתבר שזה מסובך יותר לתכנן את המשחק בשניי נימיי נתונים במקום אחד כפי שעשו עד עכשיו , עכשיו אני אומר סבבה , זה באמת מסובך , אבל היי , למה לא לנצל את הליבה השניה למשהו אחר? למשל אם יש לכם כרטיס קול נטול מעבד ומערבל SOUND , הליבה השניה יכולה לעשות את זה בכיף , או אם יש לכם כרטיס מסך שחלש מדיי להפעיל את כל הeye candies במקביל (לדוגמא הכרטיסים האחרונים של Nvidia ) , הליבה השניה יכולה לחשב את זה , בזמן שהראשונה מחשבת את הנתונים הרגילים של המשחק , מה אתם חושבים על זה?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולכם כבר המון זמן שלא הייתי פעיל בפורומים פה ואני קצת חלוד בכל הקשור למחשבים אני צריך לשדרג לאחי את המחשב שלו ואני זקוק למעבד ,לוח וזיכרון בישביל מחשב שיהיה לעבודה גרפית ועיבוד קבצי פוטושופ של מעל ל600 MB לא רוצה לחרוג את ה3000 ומעדיף לוח עם כרטיס מובנה כי אין צורך בכרטיס מסך טוב אני לא יודע אם מישתלם יותר לקחת את ה5200 של AMD ואז המיפרט יוצא זול יותר המחשב שיש לו כעת: P4 2.4C@3.2 4X512 MB ASUS P4P800 2X250GB 16MB WD וכרטיס גיפה4 מארז HEC 400W תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין הלוחות אם האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5907 2) מה זה CONROE READY?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני רכישה של לוח חדש, מתלבט בין 2 לוחות אלו של איביט : NF7-S Nforce 2 KV7 KT600 יש למישהו המלצה או נסיון עם לוחות אלו? האם בשביל להשתמש בDUAL DDR חייב לרכוש זיכרונות תואמים, או שאפשרי עם 2 סטיקים פשוטים של זיכרונות פשוטים להנות מDUAL DDR ? תודה! kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם מתוצרת EPOX דגם 8K9A9I (מספיק לי דגים פשוט ובסיסי זה) עד היום עבדתי עם לוחות של GIGABYTE ולרוב הם היו בסדר (ב-90 אחוז), מדובר על כ-10 עד 15 לוחות שהתקנתי לאנשים שונים. רציתי לדעת איך הלוחות של EPOX- אמינים? טובים? יש דגמים בעייתיים? תודה ליאור
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533 ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333? ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר.. ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך: מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL כרטיס רשת 10/100 יציאות FIRE WIRE כרטיס מסך GF 4 MX 440 שנתיים אחריות יבואן רשמי 2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL DDR 333 PC 2700 וכל זה עולה 2,303 ש"ח האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר? ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם? תודה:-)... מצטער על הרבה השאלות…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399165.0 החברים שלך לכוכבים כותבים שטויות בדברים שלא יודעים ואתה במקום להעיר להם לא לכתוב על דברים שלא מבינים ,עוד בשיא של חוצפה מעיר לי שאני לא מקבל את השטויות של החברים שלך אין גבול לחוצפה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המפרט: asus P5vdc-mx asus x850xt vivo 2GB ram 667 kingston המעבד הנוכחי מריץ בכיף720(P4 3 GHz 775) תהיתי אם אני אשדרג את זה לכפול ליבה חזק יותר הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD והאם יש טעם לשדרג? תודה רבה בכל אופן, מקווה שאני שואל בפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ללוח שיתמוך ב- 3 כרטיסי מסך (עבור חיבור 6 מסכים) תקציב 1000-1500 (אפשר גם בפחות), כמו-כן רצוי מאוד שיתמוך ב-DDR3 תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
סתומרת עם צריך להשקיע הרבה במעבד בשביל משחקים כבדים או שאפשר לקנות למשל מעבד אינטל E5200 dual core ולוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים ולהשקיע בכרטיס מסך רציני ?!?!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga-k8nf-9 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 יש לי שלושה סלוטים של זיכרון, אחד 256, אחד 512 ואחד 1000, שלושה ביחד אני לא יכול להפעיל. מתי שאני מכניס ביחד את ה 256 ו 512, הכל בסדר, מתי שאני מכניס כל אחד בנפרד גם הכל בסדר (כולל ה1000), אבל מתי שאני מכניס את ה 512 או ה 256 עם ה 1000, אז מהירות באס של הזכרונות יורדת מ 200, ל 164-שזה אני מניח אומר שהלוח אם מפעיל את הזכרונות על 333 מג'הרץ ולא 400. מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ex58-extreme של גיגהבייט רציתי לשאול אם CF מנוצל על הלוח הזה בצורה טובה? יש לי 6850 ואני מעוניין לרכוש עוד אחד.תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4G זכרון(4X1G) וXP עד עכשיו הXP היה מזהה 3.5 זכרון שזה מצוין. אחרי שעדכני ביוס ללוח שלי(965P DS3) לF13 הXP מזהה עכשיו רק 3.25 זה קשור בכלל אחד לשני? איבוד ה256MB משמעותי? עוד משהו קטן ששמתי לב אליו אחרי העדכון הוא שאחד המאווררים במארז ממש מרעיש. יש איזה דרך לשלוט על מהירות המאווררים? יש לי במארז סה"כ 5 מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה שני המאווררים שהגיעו עם המארז (690) של CM שני מאווררים למעלה של זלמן שמהתחלה היו שקטים ועוד מאוורר של SCYTHE גירסת הSLIP STREAM שנמצא למטה.בהתחלה הוא הרעיש אבל אחרי ששמתי את הפילטר הוא נהיה שקט. יש קשר לחיבור שמחוברים המאווררים?(ללוח אם או ישירות לספק) תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי מחשב עם לוח האם: Gigabyte GA-P55A-UD3 רציתי לדעת מה המגבלה של הזכרון . בנתיים יש לי 2 כרטיסים של 2GB כל אחד של GIGABYTE DDR3 כמה עוד אני יכול להוסיף? והאם 2 יציאות הם DDR3 ו 2 הם DDR2? או שארבעתם הם DDR3 (ב SLOTS של הכרטיסי RAM) תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היום באתי להזמין מע' i5 ואחרי שאמרתי למוכר את המפרט הוא אמר שהזכרונות לא יתאימו כי הם במתח גבוה הוא אמר שמע' i5 דורשת זכרונות במתח 1.5v או 1.65 מקסימום זה נכון? ז"א עכשיו צריך גם זכרונות חדשיםשיוצרו במיוחד ל i5? זה הופך את כל העסק הזה ליותר יקר ממה שחשבתי..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש, הזמנתי אותו עם 4 גיגה http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 וב CPU ID כתוב לי שהוא pc2-6400 400MHZ האם הזכרון עובד על 400 ולא על 800?? ועוד משהוא קטן קיבלתי את המחשב על לוח של גיגבייט 770. עכשיו הוא אמור להיות 710SB על האריזה כתוב (REV2) אבל בCPUID כתוב שהוא 700SB אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא הזה... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האים זיכרונות 1600 יתנו יתרון כלשהוא בהשוואה לזיכרון 1066 בהנחה שלא מתוכנן שום OC ? באיזה תדר זיכרון מישתמש מעבד 920 כבררת מחדל ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהוסיף ראם המפרט שלי עכשיו הוא כזה: לוח אם - ECS elitegroup geforce6100pm-m2 (בבקשה תביאו חוות דעת אם הלוח הזה נורמאלי או שבאמת כדאי להחליף אותו) מעבד - AMD Athlon X2 5200 2.7 GHz זכרונות - 512GB DDR2 X2(אני רוצה להחליף ל2GB DDR3 או DDR2 תלוי בלוח שאני יקנה) כרטיס מסך - Innovision Nvidia 9800 512MB GDDR3 ספק - EZcool 450W התקציב שלי זה עד 600 שקל לשתיהם בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באיזה מקום בתוכנה בודקים טמפרטורה לחלקים כמו לוח אם מעבד וכו' כי אני רוצה להשוות בין ה- SPEEDFAN לאוורסט אז תעזרו לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-