מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד כמאה שקל בשביל CL4 במקום CL5. אני קונה שני סטיקים של 2GB של G.SKILL.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
המפרט שלי למטה.השאלה האם יש טעם לשדרג למערכת I5 או שזה מיותר?! האם יורגשו הבדלי ביצועים? תכלס המערכת שלי עובדת יפה לא טייסת אבל יפה. ואם כן אז איזה המלצה הייתם נותנים למעבד+לוח+זכרון (4 גיגה לפחות!).מבחינת תקציב כרגע קשה לי להגיד כי זה משהו מתוכנן ליום ההולדת שלי הקרב ובא ואין לי מושג כמה כסף אני אוכל להרשות לעצמי.העניין הוא לדעת סדר גודל של מערכת נורמלית של I5 תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שווה לקנות את הזכרונות האלה? אם כן כמה CAS יש להם ואני רוצה הרבה פרטים עליהם כי אני לא רוצה ללכת לקנות חתול בשק..... והליברטי זאת החברה שמייצרת את הציפים או שהם קראו להם ליברטי בגלל שהם חברה אמריקאית? טוב אז שווה אם כן תביאו לי הרבה פרטים ואם אפשר סיקורים מחו"ל(כי אני הולך לקנות 4 סטיקים כאלה .....ואל תשאלו למה...! ) לינק: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PDP256M400C25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=208&aff=Zap
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הנא המפרט שאני קונה בתקציב של עד 5000 שקל תתיחסו למעבד לוח אם והזכרונות איך הם ביחס למחשב זאת אומרת ולתקציב, מצויין? חברות אחרות סוגים אחרים..? חסרונות התרונות וכדומה אה המחשב הוא למשחקים, אינטרנט ופוטושופ. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז Antec Three Hundred No P/S…
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB). האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני חייב לציין שהפורום הנ"ל מאוד מעשיר את הידע ונותן הרגשה של תמיכה בכל בעיה שהיא.. תודה רבה.. עכשיו לשאלתי, יש לי לוח אם Gygabyte Technology 945gcmx-s2 ומעבד Dual Cpu e2140 1.6GHZ הייתי רוצה להחליף מעבד כי הוא מאוד חלש היסתכלתי באתר של GygaByte לגבי הלוח אם ויש שם רשימה ענקית של מעבדים שבהם הוא תומך.. Http://www.gigabyte.com.tw/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2521 לא נראה לי כל כך הגיוני העניין אז אני מעלה את השאלה פה.. 1. האם אני יכול להחליף למעבד Intel Core 2 Quad Q9650 3.00Ghz 12MB Cache Tray עם אותו לוח אם שיש לי.. 2. מכל הרשימה איזה מעבד הכי מומלץ מבחינה כספית ומבחינת עבודה? 3. אחרי ונגיד שהחלפתי מעבד.. אני צריך לפרמט את הווינדוס? תודה רבה מראש לכל העונ…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה באתר שאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהו אפשר הסבר על זה? אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתי חשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מזה זמן מה אני עובד עם המעבד AMD Phenom II x4 955, הוא מורכב על לוח אם GIGABYTE MA785GMT-UD2H מאז שקניתי את המעבד והלוח בביוס היה מוגדר לי Hyper Transport frequency על מצב AUTO במצב זה הלוח בחר בתדר 2000 MHz שהם בעצם 4000 MT/s ניסיתי היום להעלות באופן ידני את תדר ה- HT ל- 2600 מגה הרץ, בשביל לקבל 5200 MT/s אבל הלוח נעצר בשלב ה- POST עם הודעה על boot failure אז מה יוצא שהמעבד תומך רק עד 2000 MHz ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR400 בנפח 2GB בקונפיגורציה 2x1GB עם CL=2.5, רצוי שהזיכרון יהיה לא יקר ואמין, אשמח מאוד לשמוע המלצות. תודה לעוזרים. אלכס.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן אז נעים מאוד... אני עומד לקנות מחשב חדש, ומתלבט בין שני מעבדים. 1. QUAD 6600 2. QUAD 8200 אני הבנתי שזה שהמספר 8200 הוא גבוה יותר מה-6600 זה לא אומר כלום. אני מתלבט בין שניהם מה אתם אומרים? כן ,אני יודע שה 8400 ליבה כפולה יספיק לי בהחלט אני לא טיפוס של משחקים כבדים אבל משום מה אני די פוזל לכיוון של ה-4 ליבות. תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לבן דוד שלי עם מעבד E6420 החדש של אינטל..ואוורור נעוט גם כמובן.. השאלה שלי היא איך מכבים את האופצייה של "כיבוי הליבות" שהמעבד מחזיר את המעבד להגדרות הסטוק שלו שהם2.13 ואז כשצריך הוא עולה עד לאובר שקבעתי לו.. האם אופצייה זו מומלצת או שלא??כי לפי מה ששמעתי היא מומלצת רק לחסכון בחשמל..אז האם מומלץ או לא??תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלומות ידידיי, אני צריך עזרה דיי דחופה: דוד שלי קנה אתמול חלקים של מחשב והוא מתקשה להרכיב אותם - הוא שילם ממיטב כספו והוא קיבל מעבד BULKבושת ללא קופסא.. בסוקט 775 אינטל 64 ביט, אני חייב דחוף סרטון שממחיש בצורה מאוד ברורה כיצד להתקין את ההיטסיק והמעבד על הלוח אם - סרטון טוב שמראה גם כיצד למרוח מישחה טרמית.. וכל זה.. אני חייב את העזרה דחוף למה דוד שלי קצת לוקה בנפשו והוא עלול להרוס את המעבד (הוא כבר שרף איזה 3 מעבדים בעבר בניהם מעבד FX של AMD שעלה לו 5000 שקל :-[ ) בבקשה עזרו לפני שיכאב לי הלב על מעבד יוקרתי שכזה !! אני חייב לבוא לסייע לו אז בבקשה אנשים !! תשובות עוד היום הוא מתחיל להשתגע וחבל !!! תודה מראש למי שיעזור ! !!!
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, השאלה שלי אם אני ירגיש הבדל במשחקים? הכרטיס מסך המדובר הוא radeon hd7570m 1GB תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבנתי שהמצב האידיאלי הוא BUS זהה (1:1) בין המעבד והזכרונות כך שבהתאם למפרט שבצד אני צריך להוריד את תדר הזיכרונות ל-533. 1. הבנתי נכון ? 2. האם Downclocking מבטל אחריות או יכול לפגוע בזכרונות/מעבד/לוח... 3. האם אפשר לבצע את זה עם התוכנה שמצורפת ללוח או שעדיף דרך ה-BIOS, נראה לי שיש שם אפשרות להגדיר את תדר הזכרונות. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (כרגע יש לי Pentium D מיושן עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס של NVIDIA 9800 GS). אני מעוניין לשדרג את הלוח-אם, המעבד והכרטיס גרפי, למשהו קצת יותר חזק ואם אפשרות נוחה ל-overclock, בהתחשב בזה שהניסיון שלי באוברקלוקינג שאוף לאפס התקציב שלי לכל הסיפור הוא בערך 4,000 שקל, ורציתי לדעת האם שווה לחכות חודש עד שהתערוכה הקרובה של CES תסתיים, ואולי יהיו דברים יותר מעניינים באותו התקציב...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי אנשים... אני צריך המלצה ללוח שיהיו בו הדברים הבאים: 5-6 מקומות PCI AGP X8 sata אבל גם IDE כי בנתיים יש לי כוננים ישנים כרטיס רשת 1000 FIREWIRE לפחות 4 USB2.0 ואפשרות לחבר פאנל לעוד יציאות הלוח הוא למעבד AMD השאלה איזה עדיף, נראה לי ש 64 3000 הוא סביר גם במחיר וגם באיכות... אשמח לחוות דעת... אם יש לכם רעיונות ללוחות כאלה או כאלה שיש בהם דברים טובים יותר אשמח להמלצות... אני לא מתכוון לעשות OC ואני כן רוצה לחשוב קדימה על ליבה כפולה.... אולי כדאי כבר עכשיו לקנות מעבד כזה...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 710 צפיות
-