עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jeger01,

האם הוא תומך בו? האם הוא תומך בו אוטומטי או צריך עידכון ביוס. יש עליו באנצים? ואיך הוא ב OC( לא גדול)? תודה

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  2. את הלוח אם אני קונה באילת את הספק בTMS אשמח אם תיתנו לי המלצות מה באמת עדיף לקנות... אני מתכנן בעתיד להחליף את המעבד לRYZEN 5 ככה שאני צריך את הלוח שיהיה לOC גבוהה. לאחר בדיקת השימושים שלי של גיימינג קל סרטים והורדות החלטתי לרכוש את החלקים הבאים: מעבד RYZEN 3 1300X ב-KSP אילת זיכרון 2*8 3000HZ גיל ב-KSP אילת לוח אם B350/X370 ב-KSP אילת ספק כוח 600-700W ב-TMS כרגע יש לי כרטיס HD5850 שאני יעבוד איתו זמנית עד שיהיה תקציב לכרטיס מסך GTX1060 או משהו בסיגנון הזה. מארז חדש קיים כונן קשיח קיים 500גיגה כונן ססדי קיים 120גיגה צורב DVD קיים תודה לכל המגיבים!!!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by DF30,

מחפש לוח ל AMD XP שיהיו לו המאפיינים הבאים: 1. כרטיס מסך OnBoard. 2. כרטיס קול O.B. 3. כרטיס רשת O.B. 4. יציאות USB 2 (כמה שיותר...) או אולי כדאי חלופה אחרת זולה יותר מהקונפיגורציה הזו. המחשב לא ישמש למשחקים!!! מחפש את האופציה הזולה ביותר שתדע "לדבר" עם מצלמה דיגיטלית וכו'... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by ILobeIL,

היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by blinkybill,

אני מתלבט בין P55-GD65 של MSI לבין Gigabyte GAP55UD3R אני נוטה לכיוון הMSI אבל אני אשמח לשמוע תגובות, בעיקר חסרונות של הלוחות אם האלו (אם יש).

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by UnrealEnvy,

השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by Gico,

האם אפשר לקבל המלצת מעבד לשרת Plex, בדגש על Transcoding? תודה. כלל האצבע אומר שנדרשים 2,000 יחידות Passmark לכל Client של 1080p שמשתמש ב-Transcoding.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Orenb98,

אני צריך עזרה לגבי קנייה של מעבד AMD מדגמי PHENOM II החלטתי שאני קונה את ה-550 BE מ-RSM ...עכשיו אני רוצה לפתוח לו ליבות ל-4 ליבות... עכשיו יש לי לוח אם GIGABYTE GA-790X-UD3P...מה הסיכויי שלי לפתוח איתו ליבות? (בדקתי יש לי אפשרות של פתיחה בלוח השאלה אם יש סיכוי כזה...כיום)

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by OuTsIDe,

זה כל האפשרויות פשוט מגעתי שם ואחרי זה המחשב ניהיה איטי במידה משמעותית לעומת מה שהיה ליפני...בבקשה עזרה... עכשיו זה עומד על DISABLE...תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by HeroesCut,

אני צריך לדעת מה יותר טוב כי זה ניתן לבחירה, למערכת core i7, זכרון 3X1 וכרטיס מסך 5870, לקחתי בכוונה את ה3 ערוצים כי הבנתי שהלוחות אם האלה תומכים בשלושה ערוצים. GA-EX58-UD3R- של Gigabyte X58 Pro-E- של MSI יש שוני כלשהוא? מה יותר טוב? עריכה: ומה עם ה-DX58SO של intel? איך הוא לעומתם? ואחרון ASUS 6pt. אין מגבלה של תקציב אני רק צריך לדעת איזה מהם הוא הכי טוב ואם זה בכלל משנה מה לקחת או שכולם לא ישנו לי מבחינת ביצועים.. רוב המטרה שלי היא משחקים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by sivick_ch,

ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by V00d00,

שלום לכולם. אז ככה, לפני משהו כמו חצי שנה היה לי מחשב P4 1.7GHz, FSB 400 (סוקט 478) עם לוח עגלה של ECS (שתומך עד 533 FSB). אחרי כמה פעמים שראיתי שהלוח הזה עושה לי בעית רציניות עם ההארדיסק, החלפתי לוח למשהו קצת מעודכן ומודרני - ASRock P4i65G (הלוח עלה לי 300 שקל). הלוח החדש כולל יציאות SATA, סוקט 478, תמיכה בFSB 800\533\400 ועוד הרבה אופציות שלא היו לי בלוח הקודם. עכשיו לחלק המעניין. החלטתי שאני רוצה קצת לשדרג את המעבד ואין לי כסף לקנות לוח וזכרונות חדשים אז אמרתי לעצמי אם הלוח תומך 800FSB אז למה אני לא יקנה כבר מעבד חדש שיתאים ללוח. חשבתי על לקנות: P4 3.0\3.4GHz 800FSB (סוקט 478, סביבות ה500 שקל) אבל חבר שלי אמר לי שבגלל הHT המעבד מתחמם יותר ועושה יותר בעיות או משהו כזה. …

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by NISAN,

אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by gman_il,

משום מה לא ראיתי בשום מקום לוחות אם שתומכים ב- STATA II אלא רק ב-SATA. השאלה המתבקשת היא : "אז למה להשקיע ב-HD תומך SATA II אם אין לוח אם מתאים?".

16. Started by explize,

הדגם הנ"ל יוכל להגיע לי ל880MHZ? (בשביל להגיע בסוף ל440 בPSB של ה קונרו E6400 עם לוח של GB 965P S3)??? לא מצאתי שום ביקורות ברחבי הנט על הדגם הנ"ל ולא מצאתי שום איזכור באתר היצרן.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB). האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by chenc,

שלום רב! ברשותי לוח הנ"ל, מעבד P4 2.6Ghz, ושתי זכרונות מיצרנים שונים, אך בעלי נתונים זהים - 512MB DDR400, עם אותו CL. לצערי הלוח לא מזהה לי dual cahnnel והם עדיין עובדים בתצורת ערוץ אחד (כמובן שמיקמתי את הכרטיסי זכרון בחריצים המתאים לdual). אני גם לא מצליח למצוא בBIOS מקום שבוא אפשר לקנפג את זה או משהו כזה. האם זו פונקציה אוטומטית שמזוהה ע"י הלוח? ובכלל - האם אני יכול לתקן זאת...? תודה על כל עזרה שהיא! חן.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. האם כל התכונות המדהימות והאדירות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? או שהשני הוא משהו אחר לגמרי ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. עד כמה שידוע לי מה שהולך הכי חזק כיום בשוק ל754 זה DFI Lanparty nForce3-250, והלוח של Asus K8N-E Deluxe.. מה עם לוחות 939? עד שיגיע nForce4 וישתקע, איזה לוחות עדיפים? יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים? יש גם את ה-MSI אבל המחיר שלו כבר קרוב לאלפיה.. האם בטוח שהם עובדים על ליבות 0.9nm? גם לאחר עידכון ביוס?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  21. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. לדוגמא שתי אפשרויות - מתי עדיף מה (שניהם בהבדל מחירים זניח לחלוטין) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145315&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-145-315-_-Product לעומת זה ; http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148347&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-148-347-_-Product

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by yagelk,

אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.

24. Started by lempsar,

שלום יש לי לוח abit an7 עם כניסת Firewire על הלוח. מערכת ההפעלה (win 2000 pro sp4) רואה את הכניסה (control_panel->system->hardware->ieee 1394... ( . כשאני מנסה לבצע קישור (תוכנת DV) למכשיר DV המחובר לכניסה זו, התוכנה טוענת שכלל אין DV device במערכת. עדכנתי Firmware (abit, nforce400) באתר של abit . האם מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by Ron707,

Asus P5QL או GIGABYTE GA-EP43-DS3L הבנתי ש-Asus טוב יותר ל-OC וה-Gigabyte מגביל בצורה מסוימת, אבל אני עושה OC עד ל-3.6.. אז אולי זה לא אמור לשנות הרבה.. עדיין מה עדיף לקחת? עריכה: המעבד הוא Q6600

• 7 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים