עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ghoul,

אני לא כל כך מבין במחשבים אז אפשר לדעת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ה"שילוש הקדוש"?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. שלום , ברשותי 2 זכרונות Kingston KTM8854 512 MB ואצלי במחשב מותקנים 2 זכרונות DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - DDR-400] 512 האם יהיה תיאום בין2 סוגי הזכורונת כלומר אם אני ישים את שתי הזכרונות קינגסטון לא יהיו באגים או משו ?? והאם אתם ממליצים לעשות את השידרוג הזה ? בתודה , אור פרג'

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  3. דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. ממה שהבנתי, ה930D אמור לרדת לסביבות ה1000-1100 שקל (לפי ירידה ב4.6 שצויינה פה בפורום). מתי זה יגיע לחנויות? שמתי לב שכעת המחיר ירד מסביבות ה1300 ל1200 שקל, אך זה לא אמור להיות 1100 בערך? תודה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by oDot,

הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by ronte,

לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz (מעבד בכלל צריך להיות תואם לזכרון?). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by most,

אני עומד לקנות לוח אם וראיתי לוח אם במחיר טוב של חברת Biostar...מישהו מכיר אותם(אולי קנה משהו שלהם) ויכול להגיד לי האם חברה אמינה ונחשבת טובה? אני לא רוצה לקנות לוח של חברה לא טובה...

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  9. האם המעבד שלי INTEL 3GHZ LGA775 530J יכול להחזיק כרטיס מסך כמו geforce 7800GTX? האם הוא יכול להחזיק אותו טוב או חלש? או סוס?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by V00d00,

שלום לכולם. אז ככה, לפני משהו כמו חצי שנה היה לי מחשב P4 1.7GHz, FSB 400 (סוקט 478) עם לוח עגלה של ECS (שתומך עד 533 FSB). אחרי כמה פעמים שראיתי שהלוח הזה עושה לי בעית רציניות עם ההארדיסק, החלפתי לוח למשהו קצת מעודכן ומודרני - ASRock P4i65G (הלוח עלה לי 300 שקל). הלוח החדש כולל יציאות SATA, סוקט 478, תמיכה בFSB 800\533\400 ועוד הרבה אופציות שלא היו לי בלוח הקודם. עכשיו לחלק המעניין. החלטתי שאני רוצה קצת לשדרג את המעבד ואין לי כסף לקנות לוח וזכרונות חדשים אז אמרתי לעצמי אם הלוח תומך 800FSB אז למה אני לא יקנה כבר מעבד חדש שיתאים ללוח. חשבתי על לקנות: P4 3.0\3.4GHz 800FSB (סוקט 478, סביבות ה500 שקל) אבל חבר שלי אמר לי שבגלל הHT המעבד מתחמם יותר ועושה יותר בעיות או משהו כזה. …

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  11. אני צריך כמה הסברים על כמה פרמטרים: 1. family 2. EXT. family 3. model 4. EXT. model 5. stepping 6. revision ועוד שאלה: מזה HTT?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by פייכלה,

אני צריך לוח אם עבור מעבד ויניס 3200 amd הלוח צריך להיות עם תמיכת sli עם כרטיס קול איכותי סביר ואפשרות לאובר קלוק עתדי תמיכה ב pci _e nforce 4 בסכום בין 800 - 1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  13. היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Swimmer,

=/ כנראה שהציפים האלה הקדימו את זמנם http://theinquirer.net/?article=28250 לקנות כל עוד יש?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  16. השאלה כמו בכותרת אני מחפש אם אפשר לקנות מחבר כמו הQ-connector של ASUS ללוח אם שלי שהוא של GIGABYTE?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by adirnasri,

MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA זה מה שיש לי זה לוח אם טוב?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by indescrimonous,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. ראיתי את הכתבה באתר שאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהו אפשר הסבר על זה? אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתי חשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  20. איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by matanyaniv,

שלום. אני קונה מחשב חדש (מעבד AMD Athlon XP 2500+) והציעו לי לקנות את הלוח הבא: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) הבעיה היא שאני לא יודע מהם הזכרונות שמתאימים לו(DDR): GeiL- אמרו לי שהם לא מתאימים(הצ'יפ של הלוח לא מסתדר איתם) Twinmos - חלק אמרו שהם מתאימים וחלק אמרו שלא לקחת אותם בכלל(שוב, הצ'יפ לא מסתדר איתם) האפשרות ש"נשארה" הם הזככרונות של Kingston מי מבין הזכרונות באמת מתאים? לגבי הזכרון המתאים: כמה יעלה לי זכרון DDR-RAM 512mb 400Mhz מהחברה שהזכרון שלה הוא המתאים ללוח? תודה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. תראו כמה מופסטים יש לדבר הזה בהיקף שלו . אני ספרתי 20 לפחות הנה תמונה גדולה יותר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by yagelk,

אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.

25. Started by yotam.m,

יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל היא מעניינת אותי מאוד... האם יש סיכוי שאיזשהו מעבד לא משנה איזה כמובן לא מלפני 9 שנים פנטיום 3-4 שעובד בלי מאוורר זאת אומרת רק צלע קירור??

• 9 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים