עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by blabla2002,

שלום אני יודע שהוא יכול לחשב 32 bit אבל מה אם אפלוקציות של 16 bit כמו משחקים ישנים או תוכנות שעבודות ב dos?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by dror1723,

יש לי לוח אם שיש בו חריץ של AGP X8 וחריץ של PCI-E X4 הלוח הוא של ASROCK 4COREDUAL -VSTA השאלה שלי היא מה עדיף לקנות כרטיס מסך AGP או PCI-E

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  5. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by hm123,

האם יש הבדלים בין שני המעבדים האלה או שזה אותו מעבד

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שלומות ידידיי, אני צריך עזרה דיי דחופה: דוד שלי קנה אתמול חלקים של מחשב והוא מתקשה להרכיב אותם - הוא שילם ממיטב כספו והוא קיבל מעבד BULKבושת ללא קופסא.. בסוקט 775 אינטל 64 ביט, אני חייב דחוף סרטון שממחיש בצורה מאוד ברורה כיצד להתקין את ההיטסיק והמעבד על הלוח אם - סרטון טוב שמראה גם כיצד למרוח מישחה טרמית.. וכל זה.. אני חייב את העזרה דחוף למה דוד שלי קצת לוקה בנפשו והוא עלול להרוס את המעבד (הוא כבר שרף איזה 3 מעבדים בעבר בניהם מעבד FX של AMD שעלה לו 5000 שקל :-[ ) בבקשה עזרו לפני שיכאב לי הלב על מעבד יוקרתי שכזה !! אני חייב לבוא לסייע לו אז בבקשה אנשים !! תשובות עוד היום הוא מתחיל להשתגע וחבל !!! תודה מראש למי שיעזור ! !!!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by Idanp,

אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי ואני מעוניין להחליף את הלוח מעבד וזיכרון אם צריך השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים ואולי קצת streaming התקציב הוא עד 2500 אפשר לחרוג קצת אם ההבדל משמעותי יהיה נחמד אם השלשה תהיה טובה לOC כרגע יש לי : amd phenomII 945 a-data 2gb x2 ddr2 (רוצה להחליף או להרחיב ל 8gb ) Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 hd7870 SAMSUNG HD642JJ ss 550w

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by TALIGAL5,

החלפתי השבוע את המאורר הגנרי של אינטל P4 למאורר של ARTIC COOLINIG בבדיקה בביוס הטמפרטורה לאחר ההחלפה היתה סבבה לגמרי באיזור ה44C . התחלתי לראות סרט באמצע הסרט המחשב התרסט,ובעליה נתן מסך כחול.. בהודעת שגיאה של הוינדוס הוא הראה כאילו יש בעיית חומרה משהו יודע איך אפשר לאתר את החומרה הנפגעת?? הקוד שגיאה לא ממקד גל

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by sirexrv,

כן אני יודע שT7200 הוא של נייד רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב (אם בכלל יש השוואות ביניהם) ובכמה הוא יותר טוב ואם בכלל יש השוואות בין מעבדים של ניידים לנייחים יותר טוב

11. ^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. זה לוח ישן מאוד, שאמור להתאים לפנטיום 3 ויש לי אפשרות לקנות אותו אין לי מושג איזה דגם זה כי אני לא מצליח למצוא שום מספר, אבל איך הלוחות שלהם באופן כללי? מאפשרים אוברקלוק? תודה *עריכה: אני חושב שהדגם הוא 332857-001

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by pitex,

לא הצלחתי להבין האם GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תומך ב sata II

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. יש לי 2 של 667 ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיג'ה, השאלה האם כדאי כלכלית להחליף, לסט 3 גיג'ה 800 . ועוד ה800 מהיר יותר . אנא תשובתכם!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by g_s,

מה אתם אומרים על הזיכרונות האלה? מחיר? הזכרונות לאובקלוקינג... http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1113&Cat2ID=1432&pid=DRCRS400C2PT5 ואיזה זכרונות עד 1000 שקל הייתם מציעים לי?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by Cilay,

יש לי היום סטיק בודד של: Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK איזה זכרון מומלץ לי לקנות? אני על OC עם E8400 על 4.1 ... תודה , קונה מחר.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. לסידרה הזאת יש נטייה ברורה להישרף לאחר תקופה של כשנה פעילות (לאו דווקא אינטנסיבית, סתם עבודה במחשב PC בייתי) Gigabyte 8s655FX / FXL לא מומלץ, מניסיון ! הסימפטומים המוכרים הם : א. לוח נדלק אך לא ממשיך לתהליך ה boot, ניסיון לעשות clear לביוס לא עוזר. ב. לוח נדלק ונכבה בתדירות של אחת לשנייה, כמובן שגם כאן לא מתבצע שום תהליך boot.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by WhateverX,

שמעתי שהוא תומך CROSSFIRE, האם זה נכון? כי הוא מאוד זול. והאם הוא בתמיכה מלאה (אם כן.)? יענו ששתי הכרטיסים מנוצלים עד ה100%.. (אני מתכוון לעשות CF של HD4850) תודהה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. אם אני מעלה את הV של המעבד הרבה מאוד, הוא עלול להשרף? תודה!

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  21. כרגע יש לי מעבד Intel core 2 duo E6750 בלי OC בתדר 2.66GHZ. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-P35-DS3L והמחשב שלי מיועד למשחקים. השאלה היא האם אני ארגיש הבדל משמעותי אם אני אשדרג למעבד מסדרת הCore 2 Quad כמו Q9550 מבחינת מהירות והאם הפריימים יעלו במשחקים? האם זה כדאי בכלל? האם המעבד שלי כרגע עוד נחשב לטוב?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by PCguy,

אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2 אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939 או INTEL P-4 3G LGA775 דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם תודה מראש

23. Started by hedva,

האם יש הבדלים כאלה בין Intel Core 2 Duo E6750 לבין Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 כאשר הם מבצעים את אותה עבודה (שהיא בדרך כלל לא עבודה עם מאמץ גדול כמו גלישה באינטרנט או קריאת קובץ וורד?) אם אכן יש הבדלים בין המעבדים השונים, האם יש מעבד שנחשב עדיף ביחס תפוקה וצריכת חשמל?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by tomerbd,

אני מחליף עכשיו את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. אני צריך להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by ass-s,

שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים