מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל "יעמוד" בשילוב כזה או שיהיה צוואר בקבוק רציני?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה. כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה. הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה. ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל. אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם הוא יישב טוב על הלוח הזה מכיוון שיש לו היטסנקים שלא יתנגש עם הצלעות קירור של הביג טייפון.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי בשני מחשבים מוזרים... אני מפעיל CPUZ ואני רואה שהמכפלה לבד מקפצת לה בין x14 לx15... =\ זה מעבד פנטיום 4 630 3GHZ ליבת פרסקוט..המתח הוא בין 1.376 ל 1.32. באס 200. FSB 800. לוח אם של אסוס P5LD2-VM. אם אני יכול להוסיף עוד משו תגידו... אגב הטמפ' לא גבוהה מספיק לפי דעתי בישביל שהלוח יעשה לבד downclock...
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לדוגמא שתי אפשרויות - מתי עדיף מה (שניהם בהבדל מחירים זניח לחלוטין) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145315&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-145-315-_-Product לעומת זה ; http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148347&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-148-347-_-Product
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד AMD מבטיחה שיפור של 19 אחוזים של IPC בדור המעבדים החדש שלה לעומת הדור הקודם, ממידע שאמנם לא הכי מהימן בשלב זה, מצתיירת תמונה לא פחות טובה מהדור החדש של INTEL, כשעל פניו נראה כי מעבדי רוקט לייק יהנו משיפור דומה ביחס לדור המעבדים הנוכחי. https://www.tomshardware.com/amp/news/intel-rocket-lake-vs-core-i9-10900k-benchmarks בקיצור, חובת ההוכחה על היצרניות, אבל ברור שאף אחת מהן לא נחה על זרי הדפנה. לא שהן לא היו רוצות ( מספיק להבית 3 שנים אחרוה על אינטל ), הן פשוט לא יכולות. אז בינתיים, לפחות בדבר אחד, העתיד וורוד למדי.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב המעבד i5 אני לא גיימר אך אני מעוניין שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים כיצד ניתן ליבדוק עד לאיזה שלב ואני מניח שזה טמפרטורה ניתן להגיע ומעבר לזה צריך להחליף יחידת קירור,האם יש תוכנה לזה?אם כן איזה וכיצד משתמשים? אם אפשר לאט אני לא תותח בתחום! תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי במחשב שנקנה לפני 3 וחצי שנים. הלוח אם הוא: GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp לגבי הזכרונות מצויין: Support for DDR2 1200+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי עכשיו 4GB על 400MHZ לפי המחירים היום יוצא ממש זול להחליף אותם ל8GB עם 1333MHZ השאלה אם הלוח אם יתמוך בהם. תודה מראש! עריכה: טוב עכשיו קלטתי שה1333 ברובם הם DDR3, יש מצב שקיים 1333MHZ DDR2 ? ההבדל במחירים בין הפחות מ1333 ליותר(כולל) הוא ממש משמעותי, זו הסיבה שאני שואל ספיציפית. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, האם כרטיס זיכרון מדגם KVR400X64C3A/1G של קינגסטון מתאים ללוח ABIT NF7-S ? שאר חלקי המערכת: מעבד AMD Athlon XP +2500, כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500, ספק כח: Tsunami 350W. כרטיס זיכרון נוכחי: 520MB. תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL לזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL8D-8GBXM והאם הזכרונות האלה טובים בכלל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz (מעבד בכלל צריך להיות תואם לזכרון?). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , כמה שאלות .. ההבדל בין AB9 לבין AB9 PRO משמעותי ? כאילו שווה להשקיע ת'100 שקל בשביל ה PRO ? ומה עדיף , Gigabyte GA965PDS3 או הAB9 לסוגיו ? .. ושאלה נוספת אם בסופו של דבר אני אחליט ללכת על AMD בסוף , האם הלוח Gigabyte GAM57SLIS4 שעולה בסביבות ה750 שקל, טוב ? והאם יש עוד לוחות אם בטווח המחירים הזה שנותנים ביצועים טובים יותר או אמינים יותר ? תודה מראש ! :>~
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחפש חנות באיטרנט[כמו נועה ופנדה] שמוכרת את הלוח P5W64 WS PRO כי אני לא מוצא :-\ :'( תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הרצתי על אחד המחשבים שלי את Aida32 והפקתי דו"ח מלא של המחשב. אחת השורות שסיקרנה אותי הייתה Maximum Memory Module Size מה זה אומר? אצלי היה רשום: Maximum Memory Module Size 256 MB מה המשמעות של זה? האם זה אומר שהלוח יתמוך או יעבוד טוב יותר עם צ'יפים של זכרונות של 256 MB??
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
Pentium D 820 2.8GHz FSB-800MHz Cache-2x1MB או Athlon 3500+ 2.2GHz FSB-2GHz Cache-512 socket AM2 מחיר המעבדים לפי הטבלאות שפורסמו באתר הזה- 113$-112$ אחרי ה-27 ביולי. איזה מעבד יותר טוב בשביל מחשב בייתי המיועד למשחקים ולשאר פעולות עם מחשב (גלישה, אופיס...)? המחיר נחשב אותו מחיר. אין צורך להציע קונרו או מעבד טוב יותר, אלא אם כן מחירו זול יותר. אני לא יכול להרשות לעצמי מעבד יקר יותר :'(.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אשמח לקבל תשובה בעניין: אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי(מעבד AMD Sempron 2600 S754) ואני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI השאלה היא האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם יציאת DVI או שאני צריך לקנות כ.מסך תקציבי בנפרד?(הבעיה שרוב הלוחות גם באים עם כרטיס מסך אז חבל סתם להוסיף כרטיס על כרטיס קיים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
עיינתי קצת בNOACOMP בחיפוש אחר רכיבי חומרה יוצאי דופן , והאמת , גיליתי אחד , מדובר בלוח אם שמכיל פיזית 4 חיבורי PCI-E (!!!) שיכולים לעבוד במקביל , הנה קישור :http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916 למוצר המשונה הזה , המחיר נראה סביר לכזה לוח אם , השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לכזה לוח רביעייה של Nvidia G-FORCE 7950gx2 (בתכלס יהיו על הלוח 8 ליבות גראפיות , ונצטרך ספק יציב מאוד של איזה 1000W ) בשביל לקבל ביצועים שלא נראו
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש למישהו מושג לגבי תאריך ההשקה של מעבדי AMD !!!
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את כתבה על הקואד החדש של אינטל. למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו. אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים. גמר חתימה טובה וצום קל לכולם.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-