מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני יודע להרכיב מחשב. מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להרכיב אותו? לא צריך להסביר על הפלטה של המארז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB). האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אנשים מישהו עידכן ביוס ללוח הנ"ל?? אם כן אז אתם יכולים להגיד לי מה השינויים בביוס החדש?? חוץ מזה לחבר שלי יש את הדגם החדש של EPOX וכשהמחשב שלו עולה אז יש לו תמונה של EPOX בהתחלה.. האם אפשר לעשות כזה דבר גם בדגם שלי?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי 512 MB בדואל של 256 והם DDR400 יש לי עוד סלוט אחד ויש לי 300 שקל, עשיתי 1+1 וחשבי לקנות זיכרון. האם זה ישנה לי? ושמעתי על כל הCL האלו.. אך אני אמור לדעת מה ליקנות? ואני פעם ב..עושה OC ..
-
- 14 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לדוגמא שתי אפשרויות - מתי עדיף מה (שניהם בהבדל מחירים זניח לחלוטין) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145315&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-145-315-_-Product לעומת זה ; http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148347&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-148-347-_-Product
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קראתי סקירה מחמיאה מאוד וחבר שלי ממליץ לי בחום: http://www.techspot.com/review/38-gigabyte-965p-ds3p-rev2/ דומה כמעט בכל ל-DQ6 חוץ מהקירור - הגיע ל 500 FSB יציב לגמרי עם E6300.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הנה פרטים על לוח האם שלי: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm מישהו רוצה לקנות את המחשב שלי והוא רוצה להשתמש בו למשהו שוראים לו FIREWIRE נדמה לי. אז ניסיתי להסביר לו שאולי לוח האם שלי לא מתאים אבל הוא אמר לי שאם יש יציאת PCI אז הוא יתאים. אז תגידו לי בבקשה אם אני צודק או הוא? אם אני אז תגידו לי בבקשה אם בלוח האם שלי יש יציאת פיירוויר או אם הוא מתאים לזה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש זכרונות ddr2 800 שיהיו טובים לאוברקלוק עם e4300 וgigabyte 965P DS3, רצוי מ-iqpc. אפשר לחרוג בסביבות 100 ש"ח אם זה הכרחי. תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי את המארז והוצאתי את הכרטיס מסך את המאורר של המעבד ואת הזכרון כדי לנקות ואחרי שהחזרתי אותם והפעלתי את המחשב ולא ראו כלום על המסך וגם לא שמעו כלום אז איפסתי את הביוס ואז ראו את מסך הפתיחה אבל היה צריך לעשות עוד פעם load optimize defaults ואז ששמרתי את ההגדרת עוד פעם הוא לא העלה אז חשבתי שאולי קרה משהו למעבד אבל ניסיתי לשנות עוד משהו לא רציני בביוס כמו לשנות את הfirst boot device מהסידי לפלופי אבל גם את זה הוא לא הצליח לעשות מה אפשר לעשות? וגם אחרי שהווינדוס עולה במצב הראשוני שלו אחרי שאיפסתי את הביוס ולא נגעתי עשיתי בדיקה בPC MARK והמעבד והזכרון קיבלו תוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר פעם אז מה זה יכול להיות? הלוח?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש בו חריץ של AGP X8 וחריץ של PCI-E X4 הלוח הוא של ASROCK 4COREDUAL -VSTA השאלה שלי היא מה עדיף לקנות כרטיס מסך AGP או PCI-E
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עם יציאת מעבדי סדרת ה50 בעלי FSB של 1333MHZ ב22 ליולי רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין הFSB למהירות הזכרון. כלומר במידה ויש לי זכרון 800MHZ עם מחשב מהסדרה החדשה האם נוצר כאן צוואר בקבוק כלשהוא ? או שאין שום קשר ישיר בין שני הגורמים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין ארבעתהזיכרונות האלה: Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX CORSAIR TWINX1024-3200C2 2x512MB - 400Mhz OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 תגידו מה הכי עדיף לי לקנות מבחינת ביצועים ? וביצועי OC .... ? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה. כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה. הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה. ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל. אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בכמה לדעתכם אני יכול למכור את המערכת הבאה: מעבד-וAthlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <מחיר התחלתי בזאפ 1450 ש"ח> לוח אם-וA8N-SLI PremiumוAsus <מחיר התחלתי בזאפ 1115 ש"ח> זכרונות-וDDR 512Mb 400MHz CL3וHynixו DDR <מחיר התחלתי בזאפ 300 ש"ח לסלוט>יש לי 4 סלוטים מה שאומר 1200 ש"ח. בתודה מראש שי נ.ב- יש למישהו מושג איפה יש לוחות מכירה של חומרה מלבד הלוח באתר?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הבעיה הלוח אם שיש לי הוא Mainboard Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. MP Support : No Model : P4T533-C Version : REV 1.xx Logical/Chipset Memory Banks Bank 0 : 256MB RDRAM 9-1-1-1R 7-1-1-1W 8/7CL Channels : 2 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB Bank 1 - RIMM 1 : Empty Bank 2 - RIMM 2 : Empty Bank 3 - RIMM 3 : Empty Bank 4 - RIMM 4 : Empty כל התוצאות הם מSISOFT SANDRA עכשיו יש לי כמה שאלות, ראשונה האם זה שהוא כותב Channels : 2 זה אומר שיש לי 2 סטיקים של 128? דבר שני אמרו לי שהלוח אם תומך רק בשני סטיקים ואפשר רק 2x256 או 2x512 והביא לי גם את הקישור הבא: f…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-