עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל אבל לא הבנתי איזה זה כי באתר רשום משהו מוזר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb לא הבנתי אם זה דגם - GA-8I945P-G או דגם LGA 775 CPU ? ואם הוא אינטל 945 ? ואם הוא מתאים לSATA ,SATA 2 ? רשום שם משהו RAןD מה זה אומר ? ומה זה אומר Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU ? מה זה LGA 775 CPU זה חלק שצריך במחשב או לא או לא ? אם מישהו יוכל לענות לי על כול השאלות אפילו בסדר אני ממש יודה לו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אני לא יודע מה עדיף - P45 או X48 ? הלוח יפעל עם המערכת הבאה: מעבד: E8400 זיכרון: 4GB בתוצרת 2048MBx2 והוא יהיה DDR2 800MHz אבל אני לא יודע איזה זיכרון ספציפי לקחת - תגידו לי אתם כרטיס מסך: HD 4870 או ATI Radeon HD 4870 XOC Black Edition אם הוא יצא עד ה-4.8 ויהיה במחיר סביר... דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 750GB Hard Drive - 7200RPM, 32MB, SATA-300 ספק: Ultra X3 ULT40071 800-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Energy Efficient, Modular מארז: NZXT Tempest אני נוטה יותר ל-X48 כי יש מספר דגמים שתומכים ב- PCI-E2 כאשר 2 הכרטיסים שיחוברו אליהם יעבדו במהירות X16 לעומת דגמים אחרים שכל כרטיס עובד במהירות X8 ועוד דבר שחשוב לי זה שהלוח יתמוך ב- e-SATA א…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. דגם ה-VivoBook החדש של החברה הטאיוואנית יוכל להפוך את מעבדי ה-Kaby Lake-R לעממיים אפילו יותר לכתבה

4. בדקנו את התנהגות מעבד ה-Core i9 12900K החדש תחת דרישות צריכת חשמל שונות ומצאנו כמה דברים מעניינים מאוד. בואו לגלות כיצד מעבד זה יכל להיות יעיל הרבה יותרלכתבה

5. Started by SSLSNOB,

הפעלתי את הסרט מהכונן קשיח התמונה זחלה והפס קול רץ קצת הופתעתי שאני גם על OC ל 2.4GHZ עם 1GRAM כרטיס מסך RADEON9250 הפעלתי תוכנת FRAPS לבחינה והופתעתי שהתוצאה חמורה יותר 15 FPS בממוצע לדקה לעומת הסרט שדורש 26FPS על 720P אשמח לשמוע הצעות יעול כי ראיתי תוצאות של 25FPS על AMD BARTON 2500 תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by DakloN,

היי... ברצוני לשדרג... לוח מעבד וזיכרונות!! חשבתי על הQ6600.. או משהו בסיגנון.. הבנתי גם שעוד מעט אמורים לצאת מעבדים חדשים? מרובעי ליבה "אמיתיים"? האם כדאי לחכות להם? ומה לגבי לוח? והאם כדאי DDR3? בכל מקרה אשמח לקבל קצת תשובות חח... והתקציב הוא עד 5 בערך... תודההה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שבוע טוב לכולם! אשמח לקבל תשובה בעניין: אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי(מעבד AMD Sempron 2600 S754) ואני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI השאלה היא האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם יציאת DVI או שאני צריך לקנות כ.מסך תקציבי בנפרד?(הבעיה שרוב הלוחות גם באים עם כרטיס מסך אז חבל סתם להוסיף כרטיס על כרטיס קיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by asta,

יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by Markis,

איזה זיכרון יותר מהיר: CL3 או CL2 ? לא הצלחתי למצוא הגדרה ל"CL" ?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by חובב,

יש לי שני מחשבים שאני שוקל להפעיל AMD1600 וCELERON 2GHZ ..וריצתי לדעת מה יהיה יותר טוב לעבודה כללית ויתן לי ביצועים טובים יותר למשחקים ישנים... ויש לי כרטיס FX5200 וכרגע זכרון פנימי אחד של256 אני רוצה לדעת איפה לשים אותם...

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by ronimenashe,

אני קונה מחשב עם לוח אם ASUS P5K ומעבד E6750 מה אתם חושבים על זה? האם זה טוב? ואיך התפקוד של OC שלהם? (זכרון 2G של GSKILL 800 CL4)

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by tomerzz,

עד כה לא מצאתי מפרטים עם הזכרונות של החברה הזאת..מדובר בזכרונות שלהם עם תזמונים נמוכים מסדרת XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=6383 מי מכיר ויכול להבהיר..

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by zilkanir,

שלום, OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 חדשים, הרגע התקנתי, מופיעים לי כתזימונים 5-5-5-15 ראיתי שניתן לשנות התיזמונים דרך הביוס, אך לא הצלחתי למצוא שם איך דרך איזה קטגורייה, מישהו יודע אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. המחשב שיבנה יהיה carpc ("מחשב רכב" בתרגום חופשי) יש לי כבר AMD 4850e ו 2 גיגה זיכרון corsair twin2x2048-6400 אז מה כדאי יותר? M2A-VM HDMI http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496 או GA-MA74GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2758&ProductName=GA-MA78GM-S2H תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Motherboard Name: Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) שאלתי מישהו והוא אמר שלא יתאימו לו שום כרטיסי מסך שעולים יותר מ 200-300 ש"ח, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by club_501,

שלחתי את המפרט שאני רוצה לחנות שממנה אני יקנה את המחשב והם החליפו לי את הדברים הבאים: זה מה שהמליצו לי כאן באתר: Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card וזה מה שהם הציעו: MSI Intel 875P NEO!!! Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN1000mbps,USB 2) Kingston DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit MSI Geforce TI 4800 Dual +DVI +VIDEO IN-VIDEO OUT RITEL!!! והשאלות 1) האם ddr ram ו ddr sdram זה אותו דבר?(שאלה טיפשית אבל אולי לא) …

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by The_Byter,

OCZ - רכיב חיצוני לשינוי מתח הזיכרון ! http://www.tweaktown.com/photo/showphoto.php?photo=472&password=&sort=1&size=medium&cat=510&page=1

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by gal,

המפרט שלי למטה.השאלה האם יש טעם לשדרג למערכת I5 או שזה מיותר?! האם יורגשו הבדלי ביצועים? תכלס המערכת שלי עובדת יפה לא טייסת אבל יפה. ואם כן אז איזה המלצה הייתם נותנים למעבד+לוח+זכרון (4 גיגה לפחות!).מבחינת תקציב כרגע קשה לי להגיד כי זה משהו מתוכנן ליום ההולדת שלי הקרב ובא ואין לי מושג כמה כסף אני אוכל להרשות לעצמי.העניין הוא לדעת סדר גודל של מערכת נורמלית של I5 תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by indescrimonous,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.