מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים פתחתי את המארז והוצאתי את הכרטיס מסך את המאורר של המעבד ואת הזכרון כדי לנקות ואחרי שהחזרתי אותם והפעלתי את המחשב ולא ראו כלום על המסך וגם לא שמעו כלום אז איפסתי את הביוס ואז ראו את מסך הפתיחה אבל היה צריך לעשות עוד פעם load optimize defaults ואז ששמרתי את ההגדרת עוד פעם הוא לא העלה אז חשבתי שאולי קרה משהו למעבד אבל ניסיתי לשנות עוד משהו לא רציני בביוס כמו לשנות את הfirst boot device מהסידי לפלופי אבל גם את זה הוא לא הצליח לעשות מה אפשר לעשות? וגם אחרי שהווינדוס עולה במצב הראשוני שלו אחרי שאיפסתי את הביוס ולא נגעתי עשיתי בדיקה בPC MARK והמעבד והזכרון קיבלו תוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר פעם אז מה זה יכול להיות? הלוח?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם וחג שמח רציתי לדעת האם הלוח הנל תומך בזכרונות DDR2 ואם לא איזה לוח כן תומך והוא ברמה של הלוח הזה תודה מראש יואב
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ואם לא, מה כן ההבדלים ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי מסוג DDR1... (כן אני יודע שזה ישן...) בנפח של 2GB (שתי סטיקים של 1GB) הציעו לי 2 חברות יחסית זולות... ואני רוצה שתתנו את חוות דעתכם על החברות האלה... המחיר בין 2 החברות בכלל לא משמעותי... ולכן אני רוצה שתתנו לי את חוות דעתכם רק לגבי האיכות של החברות האלה... החברה הראשונה היא A-DATA. והשניה היא Patriot. תודה רבה לכם...
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רכש את הלוח GA-7N400V-L ונסיתי עם זיכרון DDR400 והמוכר הבטיח לו שהלוח תומך בבאס כזה אז הפעלתי תוכנות ניטור ובדקתי באתרים ומתברר שה המקס זה 333 FSB חבר שלי פנה למוכר והוא הסביר לו ככה- בגלל הכרטיס מסך המובנה הבאס יורד ל333 וברגע ששמים כרטיס מסך אחר או שמבטלים את המובנה הבאס עולה ל400 האם זה הגיוני או שהמוכר מאכיל אותו כי אני לא הצלחתי לברר את זה? נ.ב עוד שאלה בעניין אם בתוכנות כגון CPU-Z וAIDA לא מופיעה שם יצרן הזיכרון אלא רק מספרים במקום האם זהו זיכרון NONAME (משום שהמוכר הבטיח לו שזהו SAMSUNG OEM) תודה חברה!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי את ה Q6600 ואז שמעתי על ה PENRYN חשבתי לחכות אבל נראה לי לא צריך לחכות כי ממש אין הבדלים מי שישמע , אז Q6600 בחירה מצויינת עם קצת OC יהיה אחלה ... תעדכנו אם יש למישהו מידע אחר ...
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם. כרטיס מסך משולב לא יהיה בשימוש מכיוון שאני מוסיף ATI 4550. אלו הדרישות/מגבלות: 1. מחיר עד 400 שח 2. שתהיה יציאה אופטית (5.1 ומעלה) 3. גודל לוח אםMicro ATX בגלל מארז של ANTEC אני מתלבט בין GA73PVMS2H ל- GAEG41MFS2H
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות זכרונות SDRAM למחשב ישן. כשחיפתי בחנויות המקוונות ראיתי כי יש זכרונות של 8 צ'יפים וזכרונות 16 צ'יפים. במחשב מורכב מעבד סלרון 900. איזה זכרונות אני צריך לקנות לו?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן עם הנתונים הבאים: Memory (RAM): 512 MB CPU Info: AMD Athlon 64 Processor 3200+ Product Make: MS-7125 Motherboard: (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 (MSI אמרו לי שאני צריך זיכרון של 400 DDR בלבד ואני רוצה לשדרג ל 1GB חשבתי להזמין מ EBAY איזה זיכרון אני צריך לקנות יש עיניין עם מספר הפינים?? או כל 400 DDR זה בסדר?? והאם אני צריך 2X512 או 1GB שלם?? תודה לכם , אני סומך על הידע המצטבר בפורום הזה.....
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שווה לי לעשות את הצעד הזה?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
המפרט שלי כרגע: AMD 4200X2 OC 2500 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2X1GB RAM ASUS M2N אז השאלה שלי היא האם כדאי לשפר את המעבד למשהו כמו E8400 או לשפר את הכרטיס מסך לATI HD4870 המחשב מיועד בעיקר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך המלצה לזיכרונות 512 * 2 שיהיו יציבים , מהירים , אמינים עם יכולת לאובר קלוק חזק, ובקיצור הזיכרונות הטובים ביותר בתקציב של 1900 שקל ולא יותר! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם לוח אם יכול לזהות לבד HDD SATA מבלי להכניס לו דיסקט עם דרייברים בהתקנה של הוינדוס? ואם יש לתכונה הזאת שם שאפשר לדעת את זה לפני קניה?
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מכר שרוצה מחשב אינטל, ואני פשוט רוצה שהוא לא יסבול מרעש ומחום כשהוא יפעיל את המחשב. אני פשוט רוצה לדעת אילו מעבדים של אינטל לא מרעישים ומתחממים יותר מדי (לא Northwood) ואין טעם בלנסות לשכנע אותו לקנות Intel
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני לוקח מעבד dual core e6300 ומתלבט בין שני לוחות אם - א. gigabyte ga-73pvm-s2h ב. gigabyte ga-eg41mf-s2h אני מתלבט כי ללוח הראשון אין צ'יפסט של אינטל וכמעט לכל הלוחות יש, מה זה אומר? ומישהו אמר לי שללוח השני יש ערכת שבבים ישנה (intel p41) וגם בגלל שהוא dual channel הוא יותר "בררן" לגבי זכרונות. המחשב אמור לשמש לשימוש ביתי. כלומר, בעיקר אופיס ואינטרנט וקצת סרטים וממש קצת משחקים (לא כבדים!). איזה מהם עדיף? (אנא להתייחס לשאלה לגבי הצ'יפסט של 73pvm שהוא לא אינטל) הבנתי שאין הבדל במחירים אבל גם אם יש אני ילך על הטוב יותר. תודה רבה לכולכם!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רציתי לשאול לפני שאני קונה לוח אם כזה. האם זיכרון מסוג DDR2 וזיכרון מסוג DDR3 יכולים לעבוד בו זמנית על הלוח אם (במידה והלוח תומך גם DDR2 וגם DDR3)? ? לא יכולים להיווצר בעיות כתוצאה מכך?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למה בבכל תוכנה שאני משתשמש הוא מנצל רק 25%-30% מהיכולת שלו? כלומר רק ליבה אחת עובדת. מערכת הפעלה Windows XP Pro 32Bit.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=114 תודה!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום לכולם התלבטות אחרונה של מעבד+לוח אם לפני רכישת מחשב לצרכים כלליים +משחקים לוח אם :igabyte GA-B75M-D3H מה המשמעות של ה M האם כרטיס מסך :SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים מה ההבדל מעבר ל 4 ליבות האם הדור החדש של סידרת Ivy מהווה הבדל משמעותי Sandy Bridge 2320 I5 Quade או Ivy Bridge 3450 I5 תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואחרי שנייה כולו נכבה אחרי שהלוח עושה צפצוף של סירנה.. אמבולנס כזה עולה יורד יש לציין שכמה פעמים המחשב עלה ועשה post אבל אז אני מכבה, מדליק ושוב אמבולנס.. מה זה?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-