עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Hitman_47,

יש לי לוח אם ישן של ASUS זה הלוח עם מישהו מכיר Asus A7N266-VM עכשיו אין לי זיכרון בישבילו אמרו לי שגם עם אני קונה 512 DDR 400 הוא יעבוד על זה זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Kukishin,

האם זה נכון שזו הערכה המתאימה ביותר למעבדי קונרו? ששאר הערכות תוכננו לPENTIUM ושודגו עקב יציאת הקונרו ורק ה680 תוכננה מראש לקונרו?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. Started by galh_5,

וה-ddr3 יהיה ללוח אם נכון?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by red_Joe,

שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי לסדר את המחשב החדש שלי שהגיע בשעה טובה!!! INTEL P4 2.6C 800 BUS GIGABYTE 8IPE1000-L Geil golden dragon 256x2 400 הכל עובד חלק ויפה!!! מומלץ.... לוח מעולה נוח לשימוש וידידותי... אריזה יפה...

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by mbs,

היי, אתמול קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ו-2X256 של GEIL ויש לי שתי שאלות: יש על הלוח שני סלוטים צמודים של זכרון (1 ו-2) ושלישי נפרד (3). במעבדה התקינו לי את הזכרונות על סלוטים 1 ו-3 שאינם הצמודים ואני העברתי מ-3 ל-2 כך שכעת הם צמודים. באיזה מצב אני עובד עם DUAL DDR, הראשון או השני? ושאלה שנייה - איך אפשר לוודא שאכן ה-DUAL DDR עובד? תודה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. Started by haim652,

רציתי לשמוע דיעות על לוח אם מסויים על הלוח GigaByte GA-EP45T-DS3 ורציתי לדעת עם הוא תומך בDDR2 בכלל או שהוא לDDR3 רק? ורציתי לדעת מה עדיף GA-EP45T-DS3 או GA-EP45-DS3 או GA-EP45-DS3R , בעיקר לOC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  8. לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by SensatioN,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון יש לי p4 2.0 mb - intel i845E 256MB - 333mhz אני חשבתי על ?512MB Kingston CL2.5? שעולה 390 ב KSP והוא יהיה גם למחשב הבא אבל הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 400mhz הוא יעבוד לי ? אני קונה מחר אז תגיבו

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  10. את הלוח אם אני קונה באילת את הספק בTMS אשמח אם תיתנו לי המלצות מה באמת עדיף לקנות... אני מתכנן בעתיד להחליף את המעבד לRYZEN 5 ככה שאני צריך את הלוח שיהיה לOC גבוהה. לאחר בדיקת השימושים שלי של גיימינג קל סרטים והורדות החלטתי לרכוש את החלקים הבאים: מעבד RYZEN 3 1300X ב-KSP אילת זיכרון 2*8 3000HZ גיל ב-KSP אילת לוח אם B350/X370 ב-KSP אילת ספק כוח 600-700W ב-TMS כרגע יש לי כרטיס HD5850 שאני יעבוד איתו זמנית עד שיהיה תקציב לכרטיס מסך GTX1060 או משהו בסיגנון הזה. מארז חדש קיים כונן קשיח קיים 500גיגה כונן ססדי קיים 120גיגה צורב DVD קיים תודה לכל המגיבים!!!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. שלום חברים אני צריך עזרה קטנה פה .. יש לי פה את שני הלינקים של שני המחשבים שאני מעוניין לקנות : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= ( אם יש לכם הצעות אחרות פחות או יותר באותם מחירים עד 1300 ש"ח אז נא להציע ולעזור ) אני מעביר מהמחשב הישן שלי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB אם אני אקח את ה AMD אני מוכן לשדרג לו את הזכרון ל 2GHz נקודה חשובה שאני רוצה להתייחס אליה ככה למנוע שאלות בעתיד .. איזה לוח אם יותר טוב ל AMD Gigabyte דגם GAM61PME-S2צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 405 או לוח תוצרת MSI דגם K9NPGM צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 430 כ.קול 7.1 כ.רשת תודה מראש סאפו =)

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by idan,

האם כדאי לחבר אותם יחד או לא? הזכרון הראשון: Samsung 256 266Mhz 2) Samsung 512 400Mhz האם כדאי לחבר ביחד או לא? תודה מראש עידן

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Gliding,

אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  14. יש לי ג'יגה וחצי זיכרון וזה עובד בדואל אז לא לשאול שאלות . והזמנתי עוד גיגה זיכרון ויש לי הרי שני מקומות בסלוטים שפנוים או איך שקוראים לזה. השאלה שלי אפשר להתקין את הזיכרון איפה שאני רוצה ? הבאתי תמונה של לוח אם [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by Tzach_n,

אהלן, התקנתי את ה UD3P החדש שלי, הכל עובד תקין חוץ מבעיה אחת. כשאני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד לא נדלק ישר, לוקח בערך 10 שניות עד שהמסך של GIGABYTE מופיע ורק אז המאוורר נדלק. בביוס עשיתי ENABLE ל- CPU Fan Fail Warning ואחרי בערך 5 שניות מאז שאני מדליק את המחשב אני שומע את הצפצוף אזהרה, אחרי שהמסך של גיגהבייט מופיע המאוורר נדלק פתאום. אני לא רוצה לנטרל את הצפצוף כי אם באמת המאוורר יפסיק לעבוד לי אני לא אדע מזה, כמו כן גם שמתי את CPU SmartFan Control על Enabled. בדקתי גם מאוורר סטוק של אינטל ואותו דבר קרה, המאוורר מתחיל לעבוד רק אחרי 10-5 שניות. למרות שזה צפצוף של כמה שניות זה בלתי נסבל, יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by lmlm,

אינטל מתכננת להשיק את הקונרו התקציבי E4300 ופנטיום D 935 (למה?) בינואר 2007. E4300 יתומחר ב 163$ ו פנטיום D 935 ב 133$ לאלף יחידות E4300 יעבוד במהירות 1.80GHZ עם 2MB קאש ויתמוך ב .800MHZ FSB מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20060921A7034.html 163$ מטורף!

17. Started by Demon-Slayer,

אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by tascam,

מה הלוח המומלץ ביותר מבחינת ביצועים ולא OC כי המעבד מכפלה פתוחה ולכן ניתן בקלילות לשנות את תדר העבודה !!! ל AM2 לעבודה עים מעבד FX62 (המעבד כבר ברשותי עקב החלפת FX60 במיסגרת האחריות) האים יש כבר לוחות חדשים יעודיים ל K8L תקציף עד 1000 ש"ח דן

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Pentium D 820 2.8GHz FSB-800MHz Cache-2x1MB או Athlon 3500+ 2.2GHz FSB-2GHz Cache-512 socket AM2 מחיר המעבדים לפי הטבלאות שפורסמו באתר הזה- 113$-112$ אחרי ה-27 ביולי. איזה מעבד יותר טוב בשביל מחשב בייתי המיועד למשחקים ולשאר פעולות עם מחשב (גלישה, אופיס...)? המחיר נחשב אותו מחיר. אין צורך להציע קונרו או מעבד טוב יותר, אלא אם כן מחירו זול יותר. אני לא יכול להרשות לעצמי מעבד יקר יותר :'(.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Black Knight,

אחר צהריים טובים לכולם. בימים האחרונים שהסתובבתי בפורום שמתי לב שהרבה אנשים משתמשים במילה סוקט. אני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו נדיב במיוחד ויוכל להסביר לי מה זה סוקט? מה ההבדלים בין כל סוקט וכו'? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  21. nForce 520,560,570 AMD 690 G/V, 770. 790 איזה הכי משתלם למפרט בסביבות ה3000 ש"ח ? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by galh_5,

שלום בדקתי ב-CPU-Z וראיתי שזה אומר שהזיכרונות שלי פועלים ב-333 ואני קניתי בכלל בתדר 667 אז אולי התוכנה משקרת? כי בדקתי ב-EVEREST ושם היה רשום שהם 667 תוכלו לעזור לי תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by rom747,

מדובר בלוח dfi LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 זה נכון שקשה להשיג אותו בארץ ? 2 איך הכרטיס קול שלו ? Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported) 3 יש לו רק 2 יציאות pci רגילות זה יתרון או חיסרון ? 4 מערך היציאות שלו מבוסס על pcie למה הם נועדו חוץ מכרטיסי מסך . 2 PCI Express x16 slots 1 PCI Express x1 slot 1 PCI Express x4 slot 2 PCI slots ואשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הלוח תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by saphisto,

קיבלתי את זה על הזכרונות שלי (תמונה מצורפת) האם זה אומר שהזכרונות שלי הם בעצם על 400mhz ולא על 800 כמו שחשבתי? או שאני מכפיל את זה ב2 הסטיקים ואז זה כן 800? אני קצת מבולבל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים