עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. ושתי היצרניות שבכותרת הרחק מאחור מבחינת הנצילות לעומת מעבדי M1 של אפל. גם עדיין אין מידע ביחס לדור ZEN3+ ( רייזן 6000 ) של AMD. מה שכן, נהיה סיפור מהסרטים להשוות מעבדים של ניידים בגלל תצורות הספק שונות ומשונות בניידים שונים. https://www.notebookcheck.net/Intel-Alder-Lake-Core-i7-1260P-The-12th-Generation-of-Mobile-CPUs-in-Review.617138.0.html

3. כן חברים אשמח לדעת אם יש כאלו הבדלים רציניים, תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by hedva,

האם יש הבדלים כאלה בין Intel Core 2 Duo E6750 לבין Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 כאשר הם מבצעים את אותה עבודה (שהיא בדרך כלל לא עבודה עם מאמץ גדול כמו גלישה באינטרנט או קריאת קובץ וורד?) אם אכן יש הבדלים בין המעבדים השונים, האם יש מעבד שנחשב עדיף ביחס תפוקה וצריכת חשמל?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. יש לי כרגע 512 זכרון ואני משתמש רק ב 300 בערך ככה שכל הזמן יש לי RAM פנוי, אם אני אוסיף עוד 512 אני ארגיש שינוי ? אם כן למה ?

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by TermiNal,

צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. כדאי לקנות שני סטיקים של זיכרון או רק אחד (במערכת AMD)?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by izhark,

http://www.eweek.com/article2/0,1895,2152350,00.asp השקה באוגוסט, אבל כנראה נתחיל לראות אותם באמת רק בספטמבר חבל שהמהירות הי רק 2GHZ

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by DXM,

כותרת

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by 00Amir,

יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by blade2,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. היי. ללוח יתווספו שני סטיקים של זכרונות DDRII 667 אחד ג'יגה כל אחד, אז אין צורך בהמלצה לזכרונות. בנוסף, אם אני לא טועה הלוח צריך להתאים למארז Micro ATX כי הוא יחובר למארז הבא: http://www.silentpcreview.com/article763-page1.html אם ישנו צורך להגדיל תקציב למעבד או ללוח (או לשניהם), אני אוכל לרדת למארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 שימושים - עבודה על פוטושופ ותוכנת צריבה מדי פעם, תוכנת הורדה תהיה פתוחה באופן תמידי, גלישה ואופיס...אתם יודעים, משרדי. האם יש לי סיכוי לקבל מעבד עם 3 מגה באפר בתקציב הזה ? תודה מראש.

15. Started by Shayvert,

אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…

16. Started by Ran B,

שלום לכולם. מכיוון שאת רוב המודינג שלי עשיתי, ועשיתי את רוב הפרוייקט שלי למחשב הנחמד שלי. עכשיו הגיע הזמן לנצל את המשכורת החדשה (לא כולה) ללוח עם וזכרונות. אז ראשית אני רוצה לרכוש את הלוח אם ואחר כך את הזכרונות (אלא אם מבחינה תקציבית יתאפשר לי שניהם). יש ברשותי 700 שקל, שמתוכם אני אעדיף להשאיר 200 בצד, כלומר 500 שקל מקסימום ללוח. הסתכלתי בKSP, ועם הקצת הבנה שלי בנושא חשבתי על : ?IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan? אז כן, הוא 30 שקל מעל התקציב, אבל בא נניח שניה את התקציב בצד, ואם הוא בכלל שווה משו. אני צריך לדעת אם מבחינת הציפסט הוא נחשב לטוב. אם נניח ואני ארצה בעתיד לעשות אובר קלוק, האם משו בלוח יכול להגביל אותי? נעילת PCI/AGP האם יש לו? יש לו תמיכה ב-SATA, בFIREWIRE, יש רשת, …

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by motorishta,

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  18. המפרט שלי כרגע: AMD 4200X2 OC 2500 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2X1GB RAM ASUS M2N אז השאלה שלי היא האם כדאי לשפר את המעבד למשהו כמו E8400 או לשפר את הכרטיס מסך לATI HD4870 המחשב מיועד בעיקר למשחקים

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by lioryb,

שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by ProRules,

אני רוצה לאחסן שרת של משחק כמו BF2 ל20 שחקנים על המחשב: Q6600 4GB RAM 800MHZ KINGSTON GA-P35-DS3L 8600GT 1GB 160GB SATA2 אינטרנט אולי 10MB בקרוב. יספיק או שצריך עוד RAM? אולי עוד איזה 4GB או 2GB? מה צריך לשדרג?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שלום לכל התותחים, אשמח לעזרה תודה מראש.. אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הייתרונות של מעבד i7 לעומת i5 בגרפיקה, רינדורים וכאלה(ידוע של- i7 יש HT). כמו כן האם לפוטושופ עדיף i7 או שמספיק i5 , מה עם עריכת תלת מימד, מה עדיף ? כמו כן היכן יש העדפה לכמות זכרון גדולה 8/16 GB פוטושופ, תלת מימד/סוליד? אם תוכלו לצרף קצת גרפים ובדיקות אני אשמח

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by asos1998,

אני קונה מחשב בסביבות ה4 אלף רציתי לדעת אם עדיך לקנות מעבד של amd או של אינטל?? תודה מראש לעונים!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. שלום. אני שם לב שהמעבד דנן מופיע באתר של Newegg כ Deactivated. הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116394 מדוע? האם הוא הוחלף? במידה וכן, באיזה מעבד? הסיבה שאני שואל היא משום שזה נראה לי אחלה מעבד, בעל צריכת חשמל נמוכה, ומעט טוב יותר מסדרת הפנטיומים (אם כי זאת זולה יותר). תודה!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  24. ערב טוב לכולם. למרות כל מה שקראתי שלפיו ההבדל (הנובע מבדיקות ומבחנים כיום) בין CACHE של 4MB לCACHE של 2MB הוא לא גדול. יחד עם זאת, המעבדים שיש לנו כיום בשוק המשלבים 4MB CACHE מהירים יותר מאלו המכילים 2MB CACHE ככה שלא ממש ניתן לערוך בינהם השוואה שווה והוגנת (למשל הE6300 או E6400 אל מול הE6600) השאלה שלי היא, עד כמה לדעתכם יוסיפו וישפיעו 4MB CACHE לעומת 2MB במעבדים העתידים לצאת עוד כמה חודשים במקום הE6300 והE6400? האם יהיו לכך השפעות על אופן ריצתה של הWINDOWS VISTA? כבר היום למערכת הזאת יש דרישות לא קטנות אם רוצים להנות מהממשק הגרפי המתקדם שלה. אז האם עוד קצת CACHE ישפיע הרבה, תחת אותה מהירות שעון? כי עם הVISTA ברקע נותר פחות מקום לתוכנות אחרות, לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.