עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם לוח K8NS ultra 939 מתאים לכרטיס מסך xfx 6800 של pine רק למבינים...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by y10,

יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by hag911,

מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  5. יש לי בקשר ללוח כמה שאלות, מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת? חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה? החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל? חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GB http://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.html או A-DATA VITESTA DDR500 שני הזכרונות עולים אותו דבר, השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות. יש תשובה ;D ? thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by source,

שלום לכולם! אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwww ואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400 פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"ל מוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה? או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד????? בתודה מראש אלעד!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  7. יש לי לוח אם Asus P4T533-C והיה לי מעבד פנטיום 4 1.8 כששמתי מעבד 2.4 פתאום אין תצוגה במסך כשהחזרתי את המעבד הישן אותו דבר אין תצוגה החלפתי כרטיס מסך כלום!!!! ואני שומע את ההארד וכל הדברים עובדיםמה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. ניקתי את המחשב בפנים והגעתי למעבד פירקתי את המאוור שעל המעבד והוצאתי את המעבד והיתה משחה בקצה על הפינים האלה זה אומר שהלך המעבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by benwin21,

אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למחשב שלי מעבד: amd athlone II X3 435BOX כרטיס גרפי: ati HD5770 ספק: 600w אילו כרטיסים יתנו לי את הביצועים הכי טובים?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by oDot,

הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by ronte,

לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz (מעבד בכלל צריך להיות תואם לזכרון?). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by Kukishin,

ראיתי אתר בשם CLUBIT.COM שהמחירים שם זולים ב40% מבארץ אחרי משלוח ומע"מ. מישהו אולי שמע על זה יודע משהו, כדאי?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  14. יש לכם מדריך מפורט איך להרכיב מחשב?אני יודע בינתיים רק זיכרון וכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by omer1993,

איזה לוח אם יפיק את המירב מהמעבד amd athlon 3800+ dual core שעולה לי 622 אני צריך לוח אם עד 450 שיפיק ממנו את המירב והלוח אם asus m2vtm amd ddr2 יפיק ממנו את המירב יחסית למחיר שלו? (420) ד''א אם זה מחירים נמוכים יחסית אז זה בגלל שזה מחבר של אבא שלי לא בגלל שזה יד שנייה או משו'

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מעבד ב 2500 ש"ח בערך... אם אפשר לקבל המלצה בנושא - אני מעדיף INTEL, והאם ה Q6600 מספיק טוב? למרות שהוא עולה 1400, המחשב הוא במטרה למשחקים כבדים. *אם אפשר גם עזרה בMOTHERBOARD אני צריך mb שיתאים לדגמי הCPU extreme duo quad etc.. וגם שיתאים לכרטיס מסך טוב - ושיתאים לSLI. [לא חייב] אני לא כלכך מבין ב motherboards אשמח לקבל עזרה. תודה ;]

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by zurkin1232,

שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by berner,

חברים חג שמח אני מעוניין להגדיל הזכרון ונתקלתי בבעייה שאני צריך כנראה לסדר גם את קו המחשבה שלי כי נהיה בלאגן אחת גם בפורום הזה ובכן אבקש הבהרות אני רוצה להגדיל הזכרון למחשב שלי ל512 PC3200/ הלוח שלי מסוג ASUS A7N8XDELUXE מעבד AMD אטלון XP2000+ הלוח עובד בשיטת הDUAL האם סדר הרכבת הסיטיקים חשוב כאשר יש 3 סלוטים . כמו כן איזה סוג זכרון לרכוש, אני לא יבצע OC ועכשיו לשאלת הכותרת כאשר לוח האם מוגדר לעבודה בDUAL מה מוביל הזכרונות שיורכבו( והאם חשוב הסדר בסלוטים קראתי באיזה מקום כאשר יש 3 סלוטים אז 1+3 סלוטים יורכבו הזכרונות או2+3 או כולם???? האם סוג המעבד הוא צד בעבודת הזכרונות בDUAL וגם מי שמע על חברת GEIL בברכה …

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by subarel,

והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by natan805,

יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני קונה את הזיכרונות מקי אס פי ויש לי התלבטות: 2x2GB G.Skill Ripjaws cl 7-7-7-24 2n ב- 620 ש"ח או 2x2GB Patriot Viper II cl 7-7-7-20 ב- 595 ש"ח מה ההבדלים ביניהם ומה כדאי לי לקנות? מישהו?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היי, אני מנסה להרכיב מחשב חדש ( דיון כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) וכרגע נראה לי שהלוח שהמליצו לי עליו GIGABYTE GA-P55-US3L (P55) LGA1156 I5 - ATX - Parallel + COM CrossfireX לא מתאים למה שאני צריך. שיקולים: 1. המעבד יהיה i5-750 2. אני רוצה ללכת על DDR3-1333. (בהתחלה חשבתי על 1600, ואז החלטתי שלא שווה בגלל יחס ביצועים-עוד כסף כשגם ככה אני בחריגה) 3. ההארד דיסק עם ה-SATA3 (השחור של WD, ג'יגה) 4. כרטיס מסך PCIE 5. לא צפויות הרחבות בעתיד. איך אני בוחר לוח אם סבבה לעניין?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. שלום אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד כמאה שקל בשביל CL4 במקום CL5. אני קונה שני סטיקים של 2GB של G.SKILL.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים