עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מקווהשתעזו לי פה בבקשה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי הבעיה היה שאני לא יודע אם הספק יחזיק אז אני צריך את העזרה שלכם הנה צלמתי תספק: והנה החלקים שלא רואים ברור: והנה המפרט שיש לי עכשיו: מה אתם אומריפ אני יכול להוסיף איזה עוד זיכרון של 512 או 256 ? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  2. אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…

• 2 תגובות
    • 399 צפיות
  3. Started by kritikal,

אפשר הסבר, מה זה E6600? תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by redead,

המחשב שלי כרגע הוא AMD 3200 עם ג'יגה של זיכרון במהירות 400 ב2 סטיקים של 512 בעיקרון לא הייתי חושב אף פעם לשדרג את המחשב הזה אלא פשוט להמתין איזה שנה ולקנות חדש אבל קרה ואני צריך בשביל ויסטה עוד 1 ג'יגה של זיכרון השאלה שלי אם אני צריך להתחשב במשהו כדי שהכול יעבוד בדואל? ומישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת זול לקנות כי חבל לי להשקיע כסף ואולי אפילו יד שניה יבוא בחשבון..

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  5. Started by yaniv1306,

קניתי זכרונות מסוג דיגמא 667MHZ 1 GB X2 הם מחוברים בדואל מעבד E6600 לוח אם גיגהבייט 945P השאלה הראשונה היא כזאת הורדתי את תוכנת אברסט מהאתר ושם מופיע כי הזיכרונות הם בתדר של 333 MHZ ?(אני לא אמור לראות 667MHZ)חשבתי שהעבודה בדואל מכפילה את המהירות ולא מחלקת אותו שאלה שניה- רשום באברסט לגביי תיזמונים של הזיכרונות מול התדר של המעבד למה הכוונה לדוגמא 266< 4-4-12-4 דרך אגב אני לא מצליח לבצע MEMTEST עם גירסאת הדיסק באתחול הוא לא קורא אותו יש למישהו רעיונות???

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. אני יודע שה CORE2DUO של אינטל הם חזקים יותר מה מהמעבדים של AMD אבל מה קורה במקרה של מעבדים חלשים יותר כגון 3800X2 AM2 ו E6300 או E6400 של אינטל. אני לא מצאתי שום השוואה ישירה בין מעבדים אלו. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  7. Started by adirnasri,

שלום.. אני רוצה לדעת עם הלוח אם DG965LTCK LEMONT INTEL יתמוך בintel core2 duo תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  8. הייתי שמח אם תוכלו לדרג את החברות הבאות על פי אמינותן ואיכותם, ובכלל מה יותר טוב. Samsung, Corsair, PQI, OCZ, Twinmos, Geil, Kingston, PDP, SuperTalent, Crucial, Digma. כפי שבוודאי שמתם לב(או שלא..) יש כאן 11 חברות שונות, אז אם תוכלו לדרג לי אותם מ1 עד 11, זה יהיה מצויין . לדעתי במקון הראשון היא חברת Corsair ובשני Geil, אנא תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים

• 20 תגובות
    • 945 צפיות
  9. בעקבות יציאת המעבד 4 ליבות החדש של אינטל יש הוזלות בשוק המעבדים גם אצל אינטל וגם אצל AMD http://images.tomshardware.com/2006/11/18/data.jpg נלקח מהאתר של תום. בכול מקרה, תסתכלו על שורה ראשונה, מה זה הדבר הזה? קיים בשוק? ניתן לקנייה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  10. יש לי מעבד 3.0 64 של אינטל והזמנתי 800 FSB אני חושש שנתנו לי 533 FSB איך אני יכול לדעת אם זה 800 או 533? תודה!

• 18 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by sapartil,

אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב. כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA. מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?

12. Started by lmlm,

E4300 יהיה מעבד 2MB קאש אמיתי שירוץ בתדר שעון 1.8GHz ו800Mhz FSB ומכפלה 9. מקורות באינטרנט מספרים שאפשר לעשות לו OC קל ל 1066mhz FSB ללא שינוי מתח אשר יעלה את המהירות שעון ל 2.4GHZ . שמשווים את ה E4300 שעושים לו OC קל ל 1066Mhz FSB לE6400 הוא יציג יותר 10-15% ביצועים! והמחיר שלו יהיה הרבה יותר זול! 163$ יעלה E4300 ,כאשר E6400 עולה 211$ הוא יושק כמו שציינתי ב21 בינואר במחיר 163$. תמונה שE4300 באוברקלוק ל 1066Mhz FSB מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=698153&starttime=0&endtime=0 ;D ;D ;D

• 60 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. מצאתי את התוכנה שעושה כאלה דברים: http://img133.imageshack.us/img133/6787/untitled1ip7.jpg למה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by RGod,

איך הלוח אם הזה היה ב OC מסוגל להכיע ל FSB 500 כמו ה 965P ?

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

איך החברה הזאת American Data

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by deelad,

הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  17. Started by GONNY2,

שלום מחפש המלצה על לוח אם מעבד וזכרונות 1GB בתקציב של כ 2800 ש"ח . ואם אפשר לתת לינק . תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Devil Servant,

סלחו לי אם זאת אינה הקהילה הנכונה,פשוט נראה לי שהבעיה היא בלוח אמ כאשר אני מנסה לעשות boot from usb cdrom/fdd/zip הוא אינו מתייחס וישר מעלה לי את הווינדאוס הוא אפילו לא כותב שהוא מנסה כמו שהוא כותב אם אני עושה לו מCDROM הלוח אמ שלי הוא guru (אין לי מושג איזה דגם)

19. Started by redersh,

צילמתי שתי תמונות זה נורמאלי ? צריך לעשות משהו? עריכה: המתח קופץ 1.392 1.376 1.408 1.392 1.360 לא באופן סדיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. הנושא ארוך אבל בקצרה ה p4p800 מעלה את העצבים השאלה עם יש איזה לוח אם זהה עם כל השטיות של asus. פנטים 2.8 מאלה שיצאו לפני שנתים שלוש נראה לי (אני כבר הלכתי לאיבוד עם הסדרות). יש לי כרטיס מסך agp זכרות ddr 400 וזהו בעצם . כלומר אני רוצה לוח אם שיתמוך בהם ולא יהיה asus . אני מחכה עם מחשב חדש ככה שיצא ה vista בצורה רישמית . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by SharonMan,

אז ככה, רציתי לדעת, אם המחירים של מעבדי הAM2 אמורים לרדת במחיר? ועל איזה מעבד במחיר סביר כמובן, הייתם ממליצים לי לקנות? (שדרוג) תודה,

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5.0-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Supported Precharge All Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Registered Address/Control Inputs Not Supported On-Card PLL (Clock) Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Regi…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by SpLiNtEr,

יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. יש לי שאלה קטנה בקשר לנושא, המעבד E6300 עובד על 1066MHZ.. עכשיו אם יהיה לי לוח שתומך ב 1066, וזיכרונות שתומכים ב 800.. הם לא יהיו מסונכרים כמו שצריך, נכון? ובלי OC הם לא יעבדו כמו שהם אמורים לעבוד, בסינכרון מלא. עד כאן אני צודק? אם זה עובד ככה, לא מומלץ ליקנות זכרונות שיצליחו להגיע ל 1066 ושהיה 1:1 RATIO ? ואם זה לא עובד ככה, אז איזה מהירות זיכרון + לוח אני צריך כדי שהיה סינכרון מלא, 1:1 RATIO ? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים