מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=722 איך הוא אל מול לוחות כמו P5KR בOC
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום רב. אני קונה מחשב בקרוב. מתכנן לקנות את הלוח אם gigabyte g-1 sniper z97 ומעבד Intel Core i7-4790K Processor השאלה שלי,איזה זכרונות כדאי? חשבתי על: Corsair Vengeance 16GB (8X2) DDR3 1600mhz. השאלה שלי היא כזאת,האם כדאי לקחת את גרסאת הפרו 2400mhz ? האם הלוח אם והמעבד יתמוך בהם וינצל אותם עד הסוף? קראתי בכמה פורומים כגון tom's hardware ואנשים אומרים שה2400 לעומת ה1600 יביא לאחוזים בודדים בביצועים יותר טובים. אולי ב5FPS יותר,וזה בכלל לא מורגש לרוב. ומישהו שם רשם שצריך בכלל לעשות OC בשביל לנצל את הזיכרון עד 2400. אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב. אל תשימו לב לעניין הכסף,שני הזכרונות עולים בשבילי אותו הדבר נגיד את זה ככה.הבדל של 10 דולר אז זה לא קריטי בשבילי.{: האם יש טעם לה…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא עכשיו בארה"ב, רציתי לשדרג את המחשב בבית (המפרט מעודכן בפרופיל). חשבתי ללכת עד הסוף: http://computers.pricegrabber.com/laptop-memory/m/51557896/details/ אני רוצה לא פחות מ-4 GB ואפילו מוכן ללכת על שני קיטים כאלה ולהגיע ל-8 GB גם אם זה ישפר במעט את הביצועים. העניין הוא שאני לא בטוח ב-100 אחוז אם הכרטיסים תואמים ללוח אם.. ואם כדאי לי לרדת לקיט של 2 GB עם תזמונים יותר טובים?? חשוב לי בבקשה לעשות את הקניה דרך האתר הספציפי שנתתי בקישור. אני מוכן להשקיע עד 250 דולר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום חברים כבר שבועיים אני מנסה לסגור מפרט מתאים לדרישות שלי הסכום עד 5000 לא כולל מסך ומעט OC ,במחשב מיועד למשחקים וסרטים (ומחובר למערכת קולנוע בייתית איכותית) הבעיות שנותרו הם בעיות הליבה : 1. לוח אם:GIGABYTE GA-P35C-DS3 or ASUS P5KC לכן בעצם פניתי לפרורום הזה, הבנתי שהלוחות דומים ב P35C לא ניתן לבצע OC בכלל לפי מבחני בדיקות בפורומים מחו"ל כי הוא לא יציב בOC היטב . לגבי ה P5KC הוא מתומודד טוב יותר ב oc . הבעיה השניה היא , הרי לא כולם משתגעים על הלוחות הללו שמאחדים את יכולת DDR2 וDDR3 . כנל לגבי המעבדים , הבנתי שבאחד מהלוחות יש אופציה ל 8G DDR2 , ורק 4 לDDR3 דבר שהופך את ה-DDR3 לפחות כדאי בכל קרה, ואני שואל : אני רוצה מחשב ל-4 שנים בערך האם עלי לקחת לוח שתומך ב DDR2 וDD…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד AXP 2600 ברגע שירדו קצת המחירים. עכשיו לפי התגובות שראיתי פה הבנתי שזה שהמעבד עובד במהירות באס של 333Mhz אז היא מגבילה את מהירות הזיכרון גם ל333Mhz, כלומר זיכרון שיעבוד במהירות 400Mhz יוגבל ל333. זה נכון ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה לזכרונות תקציב - עד 400. (מעדיפה בפחות). נפח : 8GB DD3 לא משנה לי אם זה סטיק אחד או שניים. מיועד למחשב - CPU: Intel Core i7 920 C0 @ 3.8Ghz (עבר אוברקלוק) Motherboard: GIGABYTE EX58 Extreme Video Card: AMD Radeon HD6870 1GB @ 950\1150 Main (הולך להשתנות בעתיד הלא רחוק.) מדובר במחשב לגיימינג כבד. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של nvedia nforce 3 ויש לי עליו זכרון ddr 512 של a-data אני רוצה להוסיף לו עוד גיגה של זכרון אני רוצה לקנות קינסינגטון אז הנה השאלות 1)יכולה להיות לי בעית תאימויות? 2)עדיף לי לקנת סטיק של גיגה או 2 סטיקים של 512 (תתחשבו בעובדה שהלוח הוא לא dual ושיש לי רק שלושה סלוטים) 3)הסתכלתי בזאפ לרואת מחירים והמכירים משתנים מאד בלי יחס למהירות למה זה ואיזה סטיק כדאי לי לקחת בהתחשב בעובדה שהמחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים תודה
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
צהריים טובים לכול חברי הפורום !!! אני זקוק לזיכרון טוב ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח אני גמיש במחיר הגודל \ מהירות \ סוג: DDR-1 512MB 400Mhz אני צריך אותו כדי לעשות OC פשוט לא יותר מי זה תודה לכול העוזרים
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו פחות לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע יעבוד רק המשחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסםיק זכרון אם היה XP ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קודם כל שלום יש לי בעיה קטנה, קניתי GTA V והוא עובד קצת איטי יש לי הרגשה שזאת בעיה במעבד החלש או/ו בכרטיס מסך, רציתי לשאול איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות עם הלוח אם שיש לי כדי להריץ את המשחק חלק הנה המפרט שלי: כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7850 Series 2GB לוח אם: מעבד: זכרון:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...בעיקרון אני יעשה OC... חשבתי או על A-DATA 400MHZ או D-DATA VITESTA 500MHZ עכשיו...שמעתי שה400MHZ יכולים להגיע למשהו כמו 570-550... השאלה היא לאן ה500MHZ מגיעים??..יש מצב ל600MHZ?.? אני קונה מKSP...תודה...
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני חייב לציין שהפורום הנ"ל מאוד מעשיר את הידע ונותן הרגשה של תמיכה בכל בעיה שהיא.. תודה רבה.. עכשיו לשאלתי, יש לי לוח אם Gygabyte Technology 945gcmx-s2 ומעבד Dual Cpu e2140 1.6GHZ הייתי רוצה להחליף מעבד כי הוא מאוד חלש היסתכלתי באתר של GygaByte לגבי הלוח אם ויש שם רשימה ענקית של מעבדים שבהם הוא תומך.. Http://www.gigabyte.com.tw/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2521 לא נראה לי כל כך הגיוני העניין אז אני מעלה את השאלה פה.. 1. האם אני יכול להחליף למעבד Intel Core 2 Quad Q9650 3.00Ghz 12MB Cache Tray עם אותו לוח אם שיש לי.. 2. מכל הרשימה איזה מעבד הכי מומלץ מבחינה כספית ומבחינת עבודה? 3. אחרי ונגיד שהחלפתי מעבד.. אני צריך לפרמט את הווינדוס? תודה רבה מראש לכל העונ…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מעבד (SOCKEY 478ׁ) היום שמתי לב ששלושה מתוך ארבעת החורים שבטוחם אמורים להיות הצופציקים שמחזיקים את צלעות הקירור והמאוורר שבורים, האים ניתן להחליך את הבית לצלעות הקירור? ] זה גורם לי בזמן האחרון לקפיצות מטורפת בטמפ'
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בסטוק איזה מעבד חזק יותר ? ( בלי OC !!! ) . אני רוצה לקנות AMD 6400X2 .
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארדיסק חדש מחר ואני לא יודע אם הלוח תומך ATA או SATA וכמה אפשר להוסיף עוד בקיצור הבאתי פירוט של הלוח תגידו לי מה מי מו... ואם אני יכול להוסיף כי נראה לי שיש לי 2 הרדיסקים אז תגידו לי מה לעשות והכל http://img198.exs.cx/img198/4266/17lv.jpg תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=456
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידיעה מענינת כדי לשבור את עניני השגרה של Conroe vs The World. חברת Cray הידועה כיצרנית מחשבי על הודיעה כי תבנה את המחשב המהיר בעולם ("Codenamed "Baker) עבור ORNL. המחשב יבוסס על מעבדי AMD Opteron ויכיל 24,000 מהם וישמש למחקר בתחום האנרגיה והננו-טכנולוגיה. הוא יוכל לבצע one-petaflops לשניה, כלומר 15^10 חישובי נקודה צפה בשניה - יותר מפי שלושה מהמחשב המהיר ביותר הקיים היום. מקור: http://news.zdnet.co.uk/hardware/emergingtech/0,39020357,39276005,00.htm
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://img.chw.net/sitio/breves/200807/1214953291_SB_800_features_Logo.jpg מצורף תמונה של האלמנטים החדשים של לוחות AM3 1. use four 5GHz PCIe lanes instead of the four 2.5GHz PCIe lanes that can currently be found on AMD's מה נותן 5 GHZ ? 2. SATA SPEED 6GB מה נותן ? 3. ועוד מונחים שרשומים שם ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-