מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי וקראתי אותו http://compare.intel.com/pcc/default.aspx?familyID=10&culture=en-US אבל לא ממש הבנתי... השאלה שלי מהו ההבדל המהותי והעיקרי בין X38 ל- 975X ?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זיכרון טווינמוס 1024MB 533MHZ?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מצטער על הבורות..... איך אני יודע אם מעבד הוא : 2 ליבות 4 ליבות, אם אני מסתכל על מפרט איך זה רשום ? סתם לדוגמא המעבד שלי הוא : intel core i3 530 2.93ghz ואגב, מה ההבדל בין מעבד ליבה כפולה, לבין מעבד ליבה כפולה "2" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כרגע יש לי: Soltek 75DRV4 Mainboard Radeon 9600XT 256MB 640MB DDR (128 266Mhz, 2x256 333Mhz) 2 Hdd (10GB maxtor 5400rpm, 40GB 7200rpm) AMD Athlon XP 1800+ ורציתי לשפר את הלוח אם לאחד עם אג'פי כפול 8 ולאן מובנה רצוי גם סיריאל אטיאי יש לי תקציב עד 1000 ש"ח תודה
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
UPPPP אז מה יותר טוב?...במה זה יבוא לידי ביטוי?...קידוד מהיר?..משחקים יותר מהר?...משהו יותר לאט??
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך לוח הכי טוב שיש אני רוצה להגיע למקסימום ביצועים עם המחשב ניראה לי שהוא מגיע ל3600 מגה הרץ לפי אחד האוברקלוקים שנעשו באתר אני רוצה את לוח החלומות! תודה מראש 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! הזמני לעצמי מעבד כזה מ-ebay, הנזק הוא 112$ כולל משלוח - אבל במעטפה (זה מעבד OEM). עכשיו אני מתלבט לגבי לוח ולכן גם זכרונות: יש לי כרטיס מסך geforce 9600GSO ואני לא מתכנן לשדרג ועד כמה שאני מבין הוא יותר טוב מה-OB שבא על על ה-780G או 785G. אני יודע שהמחירים של לוחות AM3 בארץ הם מאוד גבוההים, אבל יש פה benchmarks של 2 מעבדי phenom II שניהם הורצו ב- 2.6MHZ אבל לאחד יש 6 מגה cache והוא רץ על לוח AM2+ והשני שיש לו רק 4 מגה cache אבל רץ על לוח AM3 כלומר זכרונות DDR3 והוא לוקח את המעבד "היותר חזק". למעבד שלי לא יהיה בכלל L3 cache אז עד כמה שאני מבין זכרונות DDR3 מהירים יתנו הבדל יותר משמעותי. מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע בלוח עם סוקט AM3 וזכרונות רק כדי לנסות לכסות על המ…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי בקשר ללוח כמה שאלות, מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת? חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה? החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל? חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GB http://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.html או A-DATA VITESTA DDR500 שני הזכרונות עולים אותו דבר, השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות. יש תשובה ;D ? thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתלבט בין P55-GD65 של MSI לבין Gigabyte GAP55UD3R אני נוטה לכיוון הMSI אבל אני אשמח לשמוע תגובות, בעיקר חסרונות של הלוחות אם האלו (אם יש).
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום.. ניקתי את המחשב בפנים והגעתי למעבד פירקתי את המאוור שעל המעבד והוצאתי את המעבד והיתה משחה בקצה על הפינים האלה זה אומר שהלך המעבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם יפיק את המירב מהמעבד amd athlon 3800+ dual core שעולה לי 622 אני צריך לוח אם עד 450 שיפיק ממנו את המירב והלוח אם asus m2vtm amd ddr2 יפיק ממנו את המירב יחסית למחיר שלו? (420) ד''א אם זה מחירים נמוכים יחסית אז זה בגלל שזה מחבר של אבא שלי לא בגלל שזה יד שנייה או משו'
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חברים חג שמח אני מעוניין להגדיל הזכרון ונתקלתי בבעייה שאני צריך כנראה לסדר גם את קו המחשבה שלי כי נהיה בלאגן אחת גם בפורום הזה ובכן אבקש הבהרות אני רוצה להגדיל הזכרון למחשב שלי ל512 PC3200/ הלוח שלי מסוג ASUS A7N8XDELUXE מעבד AMD אטלון XP2000+ הלוח עובד בשיטת הDUAL האם סדר הרכבת הסיטיקים חשוב כאשר יש 3 סלוטים . כמו כן איזה סוג זכרון לרכוש, אני לא יבצע OC ועכשיו לשאלת הכותרת כאשר לוח האם מוגדר לעבודה בDUAL מה מוביל הזכרונות שיורכבו( והאם חשוב הסדר בסלוטים קראתי באיזה מקום כאשר יש 3 סלוטים אז 1+3 סלוטים יורכבו הזכרונות או2+3 או כולם???? האם סוג המעבד הוא צד בעבודת הזכרונות בDUAL וגם מי שמע על חברת GEIL בברכה …
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך המלצה לזכרונות חדשים, הלוח הוא z77x-d3h , מעבד i5 4570k עם קירור noctua d14 למיטב ידיעתי זכרונות גבוהים לא נכנסים. צריך זכרונות איכותיים שמתאימים גם ל OC, תחילה כללתי במפרט את הזכרונות G.Skill SNIPER Series 1600MHz CL9 8GB הם במתח נמוך של 1.25, אבל כל הביקורות מתייחסות לOC הגרוע שלהם. אשמח להמלצה על זכרונות מתאימים, אני מעדיף 2 סטיקים של 8GB מאשר 4 של 4 GB אבל זה לא עקרוני והכי חשוב תבחרו זכרונות מהמלאי של KSP בלבד כי בונים לי כבר את המחשב שם. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב amd ושיהיה ממש טוב. אני רק מתלבט לגבי הלוח אם שאני רוצה לקנות. הציעו לי את ה- msi k8n neo 4 platunum יש גם את הלוח של ג'יגבייט ושל אסוס שעושים רושם טוב, אני צריך את עזרתכם אני ממש מבולבל. אני לוקח במחשב את הכרטיס מסך GE 6600 GT
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש לוח טוב ל E6600 עם FIREWIRE ON BOARD. לא מתוכנן OC. בסביבות 100-110$ הקנייה מתוכננת בניו יורק כך שאם אפשר לינק לחנות אודה לכם מאוד.
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB וברצוני להוסיף עוד כרטיס 8800GTS 640MB שיעבדו ביחד ב SLI. יש לי 2 PCI slots ו 3 PCI express x16 הלוח אם שלי תומך Crossfire, אך לפי מה ששעמתי, גם ב SLI. הבעיה היחידה היא הדרייברים. הלוח אם שלי קישור: http://xtreview.com/addcomment.php?id=479&view=Intel-D975XBX2-motherboard "Formally chipset i975X can supported not only CrossFire, but also SLI, and even Quad SLI. In two last cases the problem consists only in the limitations, of drivers. " אז יש אולי דרייברים פרוצים או משהו? מצאתי 8800GTS 640 ב 450 שקל בלבד (יש שנייה) ואני ממש ממש רציתי לקנות. אולי לא קשור לכאן... אבל מי שרוצה לוח אם Crossfire חזק... אולי יחליף איתי ללו…
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלה : מחפש לוח אשר מכיל את האופציות הבאות תומך מעבדי INTEL עד 45 נ"מ . DDR2 עד 16 גיגה ללא כרטיס מסך ואם כרטיס מסך להשוואה 2 יציאות PCI לפחות 2 יציאות PCIE X1 יציאת PCIE X16 כרטיס קול 5.1 לפחות
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-