עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by boom,

http://rotter.net/User_files/nor/3e549c474355b3ba.jpg מצורפת תמונה של הבדיקה. האם זה תקין? CORSAIR CL2 XMS AMD XP 1700 ASUS A7N8X מה זה ATHLON XP/333 ו XP/400 שכתוב שם תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by hag911,

מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by _xyz,

1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by asmy999,

רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שמתי לב שבא עם כל לוחות האם של גיגהבייט את האופציה case open בביוס. ויש גם אזור של גימפור בלוח לcase open ואין לי מושג מזה אומר עיזרו!!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by ofird,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא בקונספט שאומר כשקונים צריך לקנות מבין המתקדמים ביותר! אני חושב שזה ממש מיותר לרכוש מחשב חזק כאשר כל מה שאתה עושה זה INTERNET וOFFICE, בקיצר מחשב לעבודה ביתית סטנדרטית. חשבתי לקנות לו2800 Semaphron על SOCKET 754 האם יש לכם המלצה ספיציפית על שילוב טוב של מעבד+לוח בסדר גודל הזה? או שאולי בכל זאת אכנע לרצונו ונלך על 939 (רק בשביל הקידמה) אבל הכי פשוט שיש ! זקוק לעצתכם תודה.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  8. זה כל כך מעצבן אני מת לקנות CORE 2 אבל שמעתי שאחריו יצא יותר טוב אז מה שווה לחכות ולקנות יותר חדש ולמרות זאת יצא אחרי מה שאני יקנה יותר חדש :kopfpatsch: :bash:

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by ILobeIL,

היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Cyron,

אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי כמה התלבטויות... :s05: מעבד: AM2 3800X2 או E6300 ברור שהקונרו עדיף, אבל עדיין אין מבחר של לוחות בסביבות ה-600 וזה דיי בעיה... - מתי צפויים להגיע לוחות של החברות הגדולות במחיר הזה ? אם זה ייקח יותר שבועיים, לא נראה לי שאני יחכה ואני ילך על AM2 - במקרה הזה איזה לוח מומלץ ? מה דעתכם על K9N Neo-F nForce550 ? יש לוח שנותן תמורה יותר טובה ב-500-600 שקל ? תודה

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by roiroi2,

אני דיי התלבטתי באיזה פורום לשאול (כי השאלה מתאימה לכמה), בכל אופן החלטתי שפה. הואצאתי את גוף הקירור שהיה על המעבד שלי כדי לנקות אותו, ועכשיו אני רוצה להחזיר אותו. יש לי משחה טרמית (arctic silver 5) בשפורפרת קטנה של 3.5 גרם. חיפשתי ברשת איך עושים את זה (וגם באתר הזה) אבל כל אחד אומר משהו קצת שונה. במדריך אחד צריך למרוח את המשחה עם טלכרט או כרטיס על המעבד, בשני צריך לשים את החומר במרכז בלי למרוח ואז להצמיד את גוף הקירור וזה כבר ימרח. עוד באחת התגובות היה כתוב לשים חלק מהמשחה, באחת היה כתוב את כל השפורפרת. דיי התבלבלתי מכל הקריאה הזאת. בבקשה תעזרו לי (מי שעשה את זה כבר ויצא לו טוב), איך עושים את זה. כמה צריך לשים? האם הכול?(3.5 גרם) או חלק? האם למרוח את זה או לא? בבקשה …

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  12. קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. אני צריך כמה הסברים על כמה פרמטרים: 1. family 2. EXT. family 3. model 4. EXT. model 5. stepping 6. revision ועוד שאלה: מזה HTT?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום.. יש לחבר שלי לוח ECS שאני לא יודע מה הדגם.. אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאר אני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין... אני יודע שהלוח הוא של ECS ורשום עליו כמה דברים על הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400 ועוד על איזה ג'וק אחד רשום ITE ועל עוד ג'וק רשום XR4 והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה.... יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות.. אני משער שזה 2 של אס די ראם ו2 של די די אר... אבל לא בטוח .. אז בגלל אני רוצה לדעת.. אם תוכלו לעזור.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by e.t,

(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by adirnasri,

מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by Ashand,

מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Prophecy,

אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  20. איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by MOR BEN DAVID,

שימושים:  forza 4 מפרט המחשב:  MSI H97M-E35 (MS-7846) לוח אם   זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB) 1600MHz DDR3 כרטיס מסך XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1405 MHz OC+, 8GB 256 מעבד- Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz ספק כוח: zm500 le מארז: Zalman Z3

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

היי הלך לי הלוח במחשב ישן היה צ'יפסט P965 . הבנתי שעדיין מוכרים במחירים זעומים לוחות צ'יפסט G41 שתומכות במעבד שלי E6300 אך תומכים בזכרונות DDR3 כאשר לי יש DDR2. ניתן להתקין על לוח שתומך זכרונות DDR3 סטיקים של DDR2 .הפינים זהים בשני הסטיקים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  24. הבנתי שהמצב האידיאלי הוא BUS זהה (1:1) בין המעבד והזכרונות כך שבהתאם למפרט שבצד אני צריך להוריד את תדר הזיכרונות ל-533. 1. הבנתי נכון ? 2. האם Downclocking מבטל אחריות או יכול לפגוע בזכרונות/מעבד/לוח... 3. האם אפשר לבצע את זה עם התוכנה שמצורפת ללוח או שעדיף דרך ה-BIOS, נראה לי שיש שם אפשרות להגדיר את תדר הזכרונות. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???

• 7 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.