עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  2. ברשותי Radeon 9600XT ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב ממש... זאת הסיבה שאני צריך גם AGP. אני חושב שאני יחליף את הכרטיס עוד חצי שנה בערך. אני זקוק למעבד Daul Core 3.0/3.2/3.4 ולוח אם שיתאים, שלא יהיו יקרים יותר מידי. יש לי משהו כמו 2000 ש"ח לקניית מחשב ומשהו כמו 1200 ש"ח למעבד ולוח אם, אולי אפילו יותר. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by krembo0o,

שלום, אתמול שאלתי אם כדי לקנות זכרון ואמרו לי שכדי לי לקנות ?512MB TwinMOS? ויש בחנות במלאי היום אותו דבר רק מהחברות: ?512MB Aeneon? ?512MB Starex? ?512MB Spectek? זה משנה מאיזה חברה?! ישנה חברה עדיפה מבין אלו או ש- TwinMOS עדיפה וכדאי לי לחכות?! או שזה לא משנה בכלל המחיר זהה כולם ב300 ש"ח באחריות לשנה

4. Started by Kitt0s,

שלום :] אני מחפש לקנות זכרונות 512MB, בשתי סטיקים (כל אחד של 256) DDR1 400Mhz 3200 למישהו יש משהו להציע לי באזור השרון ?:] המחיר שיהיה באזור ה300... לא יותר מידי.. ולא משנה C3 או 2.5

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  5. אז ככה, אני קונה היום מחשב, כן אני שואל ממש ברגע האחרון, ואני קונה שני סטיקים של ג'יגה 667. עכשיו ההבדל בין טווינס לספקטק הוא 60 שקל לסטיק, ובכללי 120 שקל. רציתי לדעת האם אני משקיע את ה120 במשהו כדאי? או רק בשם? כעקרון אני אשמח לחסוך אותם (: ולא מתכונן OC...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by talevi,

מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  7. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן לקנות מחשב במחיר כמה שיותר זול ולכן מתעניין במוצרים יד שניה... לאחרונה ראיתי פרסומים באתר yad2 שאנשים מוכרים מעבד E6300 במחיר של 800 ש"ח.... כמובן שישר אני חושב שחייב להיות קאצ...אבל המחיר מפתה ותמיד ישנה אפשרות לייבוא אישי מחו"ל בעבור רווחים... אם יש לאנשים דברים להניע אותי מהמחשבה על כך...מוזמנים להעלות טענותיכם... במקרה ואני כן רוצה לקנות.. מה אני צריך לבדוק בזמן הקניה? אם זהו מעבד box עם מאוורר והכל בעצם אני יכול לקבל אחריות מאינטל מכל ספק מורשה? תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by lmlm,

Athlon 64 X2 4000+, 4400+ and 4800+ ישוקו ב5 בדצטמבר ,שאר המעבדים ישוקו ב2007( מתישהו) לכל אחד מהמעבדים האלה יוספו לתדר שעון עוד 100Mhz . לדוגמא: X2 4400 כיום הוא 2.2GHz ,בגירסת 65NM יהיה 2.3GHz וגם המכפלה שונתה ל X0.5 (לא בטוח בקטע הזה, שמישהו יתקן אותי) כל המעבדים יצטרכו כ 65W ולא כמו גירסת ה90NM כ 89W מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=699767&starttime=0&endtime=0

• 93 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by o.k,

שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

יש לי מעבד פנטיום 4 3.0MHz איך אני יודע איזה תושבת זה נקרא כי אני רוצה להחליף לו גוף קירור...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ClleG,

שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Bear Cub,

יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TOMY-BOY,

שלום קניתי מחשב עם המעבד שניינתי. בתחילת הפתיחה רשום לי שהוא בתדר של 1.4GHz היתי בטוח. תקנו אותי עם אני טועה, שהוא רק בתדר 1.86GHz ואצלי מופיעה 1.4 האם קיימת גירסה שלו של 1.4GHz?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by yaloner,

שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. שמעתי רבות על DDR 3 שבסופו של דבר יחליף את DDR 2, האם מדובר בממש מהפכה? האם שווה לחכות? מישהו יודע מתי צריך לצאת?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ervinherman,

ברשותי מעבד CELERON S775 3.33Ghz 64Bit קניתי אותו ב KSP ויש מתחת מדבקה זה המדבקה של האחריות ואמרו לי שאם מורידים אותה אז אין אחריות אקיצר לא ידעתי את זה הורדתי אבל החזרתי והיה לי בעיה של מעלות היה מופיע לי 11 מעלות אז השאלה אם המעלות אולי היו ככה בגלל המדבקה ואם זה בלי מדבקה זה יכול לשרוף משהו ? זה סוקט 775

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by habarbash,

http://news.zdnet.co.uk/hardware/0,1000000091,39283912,00.htm חברה מה אתם אומרים על הידיעה הזאת ( היא לא חדשה, אבל לי מחדשת המון ) הכפלת המהירות ל 500MB לכל LINK , ואופציית ה IOV זה פשוט ענק מה שיהיה אפשר לעשות עם זה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

איך הלוח החדש של ABIT ל 680I? http://www.abit-usa.com/news/2006/20061109.php יש כבר ביקורות?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Oztriker,

שלום לכולם בקיץ קניתי מחשב חדש אם הזכרונות הבאיםGeil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory אבל היום במקרא עשיתי בדיקות אם אוורסט וגיליתי שהמהירות שלהם 667 ולא 800 בדקתי את זה בעוד תוכנהCPU-Z וזה ודאי שהזכרונות הם 667 עכשיו יש לי את כל הקבלות והכל וזו חנות די ידועה מה לעשות והאם יש סיכוי שיתנו לי את הזכנונות האמיתים או שיש סיכוי שהתוכנות טעו?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tmpusr,

חוץ מההבדל בצ'יפסט (975 לעומת 965) והשלט - מישהו יכול בבקשה להסביר לי בשפה של בני אדם מה ההבדלים? האם הפיצ'רים הנוספים שווים 350 ש"ח הבדל?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by zerocool15,

שלום לכולם, לוח חדש מבית אסרוק , מישהו יכול לתת פרטים אם הוא יגיע לארץ וכמה יעלה? האם מבחינת מחיר לביצועים הוא שווה יותר על הדואל וסטה הרגיל? הוא תומך אני רואה במרובעי הליבה? הנה מאמרים: http://forums.ocworkbench.com/bbs/asrock-intel-boards/t-asrock-4coredual-vsta-supports-kentsfield-exclusive-review-intro-56196.html http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/4coredual-vsta/g1.htm

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by krembo0o,

לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by galh_5,

שלום בדקתי ב-CPU-Z וראיתי שזה אומר שהזיכרונות שלי פועלים ב-333 ואני קניתי בכלל בתדר 667 אז אולי התוכנה משקרת? כי בדקתי ב-EVEREST ושם היה רשום שהם 667 תוכלו לעזור לי תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים