מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אבקש את עזרתכם להמלצה לשדרוג המחשב שלי. לאחר התלבטויות החלטתי ללכת לכיוון של AMD ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולהמרות של סרטים. מכיוון שיש לי כבר 2 דיסקים גדולים,צורב DVD וכרטיס מסך של Radeon 9800 pro החלטתי להעביר את החלקים האלו למחשב החדש שלי לכן אני יצטרך רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. מעוניין להשקיע עד 2200 ש"ח . מעוניין ב 1GB זיכרון. אם המעבד לא מגיע עם קירור אודה גם להמלצה לקירור מתאים למעבד.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לכם מדריך מפורט איך להרכיב מחשב?אני יודע בינתיים רק זיכרון וכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי ב NEWEGG שכתוב שלוחות מסדרות ה T של BIOSTAR שוברות שיאים אז בדקתי טיפה וראיתי את זה (זה ה TPower החדש): http://www.biostar.com.tw/app/en-us/news/news.php?id=29 פה הגיעו "רק" ל 612MHZ http://forums.tweaktown.com/f60/intel-c2d-e8600-e0-first-look-biostar-p45-oc-612mhz-air-26797/ בנוסף המחירים של הלוחות האלה זולים מהמחירים של הלוחות של GIGABYTE ו ASUS (כניראה בגלל הפאנל האחורי הריק וזה שיש רק 4 פזות ולא 6 או 8 כמו אצל החברות האחרות). זה כל לוחות ה P45 או ש BIOSTAR השתגעו (בכל מקרה הם השתמשו בקירור כזה ל P45 )
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מעבד ב 2500 ש"ח בערך... אם אפשר לקבל המלצה בנושא - אני מעדיף INTEL, והאם ה Q6600 מספיק טוב? למרות שהוא עולה 1400, המחשב הוא במטרה למשחקים כבדים. *אם אפשר גם עזרה בMOTHERBOARD אני צריך mb שיתאים לדגמי הCPU extreme duo quad etc.. וגם שיתאים לכרטיס מסך טוב - ושיתאים לSLI. [לא חייב] אני לא כלכך מבין ב motherboards אשמח לקבל עזרה. תודה ;]
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הרצתי את ה CPU Z על המחשב שלי ושמתי לב שה CODE NAME של הליבה שלי זה כמו אתלון 4400 - טולדו TOLEDO למרות שהשם של כל האופטרונים על סוקט 939 זה דנמרק - DENMARK. ידוע לי ששתי סדרות המעבדים 4400 4800 והאופטרונים מבוססים על אותם שבבים רק על הבדלים של בקר זיכרון. אז למה בזיהוי אופטרון אני מקבל שם של אתלון. http://www.techpowerup.com/cpudb/?manufacturer=&socket=939&codename=&package= הנה הטבלה עם המעבדים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת ברצוני לקנות לוח לפנטיום 4 עם RAID ב SATA, ולחבר שני רפטורים בסטריפינג. עדיין לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין הצ'יפסטים של אינטל, הבנתי שה PAT שיש ל875 עובד יותר טוב רק בתאורייה אבל אף אחד לא הוכיח את זה עדיין, אבל שהוא גם מגיע עם בקר RAID שיכול לחסוך בעלויות. הלוח שאני מחפש חייב להיות אמין ואיכותי. משהו שיעבוד בלי תקלות. עכשיו כמובן שאני מחפש לוח שיהיה כמה שיותר זול. בגדול אני מתלבט בין שלושה לוחות שהבנתי שהם טובים. Gigabyte GA-8I875 שעולה 871 בזיגזאג ומגיע עם אחריות לשלוש שנים, שני SATA בצ'יפסט של אינטל, ושש מקומות לזיכרון. הבנתי שזה לוח איכותי מאוד שלא עושה בעיות, אבל שלא משתווה ל ABIT. Abit IC7 שעולה 670 ב KSP, מגיע עם אחריות לשנתיי…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי בשום מקום לוחות אם שתומכים ב- STATA II אלא רק ב-SATA. השאלה המתבקשת היא : "אז למה להשקיע ב-HD תומך SATA II אם אין לוח אם מתאים?".
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
ברור לי שאף אחד כאן לא נביא ,אבל אם יש כאן למישהו צל של מושג או הערכה לגבי הגעת Q6600 STEP G0 , אזי הוא יבורך אם ישתף אותנו . החלטתי ללכת על Q6600, אולם העובדה שמרתיעה אותי מרכישתו היא שמדובר במעבד חם למדי שדורש קירור נימרץ למדי ולכן אני לא ממש מתלהב להציב מחשב שמבוסס עליו בחדר שינה (צריך שקט ) אני מצפה בקוצר רוח להגעת Q6600 STEP G0.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שווה לקנות את הזכרונות האלה? אם כן כמה CAS יש להם ואני רוצה הרבה פרטים עליהם כי אני לא רוצה ללכת לקנות חתול בשק..... והליברטי זאת החברה שמייצרת את הציפים או שהם קראו להם ליברטי בגלל שהם חברה אמריקאית? טוב אז שווה אם כן תביאו לי הרבה פרטים ואם אפשר סיקורים מחו"ל(כי אני הולך לקנות 4 סטיקים כאלה .....ואל תשאלו למה...! ) לינק: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PDP256M400C25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=208&aff=Zap
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נהרס לי המעבד 5600x2 89w ושלחתי אותו ליבואן .והם ענו לישיש לי שתי אפשרויות 1 זה לקחת במקומו מעבד 6000x2 125w בתוספת של 80 ש"ח ולקבל אותו בהקדם {מפני שהוא במלאי} 2 זה לקחת אותו מעבד 5600x2 89w ולקבל אותו מאוחר יותר זה יכל לקחת שבוע שבועיים {מפני שהוא לא במלאי} השאלה היא גם כזאת האם ה 6000 לא בעייתי בגלל ה125w שיש לו .והאם אני צריך לקנות לו מאוורר יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב סטיק של 512 זיכרון במהירות 333 של חברת GET שקניתי ליפני 3 שנים , אני מעוניין לשדרג ל ג'יגה אחד , מה אתם ממליצים לי לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי מה שהולך הכי חזק כיום בשוק ל754 זה DFI Lanparty nForce3-250, והלוח של Asus K8N-E Deluxe.. מה עם לוחות 939? עד שיגיע nForce4 וישתקע, איזה לוחות עדיפים? יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים? יש גם את ה-MSI אבל המחיר שלו כבר קרוב לאלפיה.. האם בטוח שהם עובדים על ליבות 0.9nm? גם לאחר עידכון ביוס?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי הלך לי הלוח במחשב ישן היה צ'יפסט P965 . הבנתי שעדיין מוכרים במחירים זעומים לוחות צ'יפסט G41 שתומכות במעבד שלי E6300 אך תומכים בזכרונות DDR3 כאשר לי יש DDR2. ניתן להתקין על לוח שתומך זכרונות DDR3 סטיקים של DDR2 .הפינים זהים בשני הסטיקים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
Asus P5QL או GIGABYTE GA-EP43-DS3L הבנתי ש-Asus טוב יותר ל-OC וה-Gigabyte מגביל בצורה מסוימת, אבל אני עושה OC עד ל-3.6.. אז אולי זה לא אמור לשנות הרבה.. עדיין מה עדיף לקחת? עריכה: המעבד הוא Q6600
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR400 בנפח 2GB בקונפיגורציה 2x1GB עם CL=2.5, רצוי שהזיכרון יהיה לא יקר ואמין, אשמח מאוד לשמוע המלצות. תודה לעוזרים. אלכס.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
במעבד הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-501&depa=1 איפה שרשום FSB: Integrated into Chip מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזיכרונות האלה? מחיר? הזכרונות לאובקלוקינג... http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1113&Cat2ID=1432&pid=DRCRS400C2PT5 ואיזה זכרונות עד 1000 שקל הייתם מציעים לי?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-