מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום..אני מעוניין לרכוש מחשב חדש..לפי כל התגובות שקיבלתי בפורום-מפרטי מחשב - אני חושב ללכת על AMD זאת פעם ראשונה שאני קונה מעבד של AMD ורציתי רק לשאול אם יש כיום הבדל בינו לבין פנטיום..כאלה שעלולים לעשות לי בעיות.. לפני שלוש שנים בערך אני זוכר שהתענינתי המעבדים של AMD היו חלשים יותר.. 2.0G שלהם היו בעצם 1.8 .. פנטיום ששם 2.0 זה 2.0 האם זה נכון גם היום כלפי ה3.2 או 3.0..... אז גם היו להם בעיות של קירור..האם פתרו בעיה זו..וזה עובד לי בסדר עם מארז וקירור בסיסי פשוט? דבר שני אולי עדיף לקנות כבר INTEL כי הלוחות שלהם תומכים בניגוד ל AMD כבר ב DDR 2 ... תיכננתי לקנות את זה: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות KN8 ULTRA S-939, nForc…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
הלוח אם במפרט.
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה והתקנתי בו כרטיס חיצני האם הכרטיס המובנה בוטל כי יש משהו שגונב לי 200 מגה מהזכרון ואני לא מבין מה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX (קאש גדול יותר) או Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 1333FSB 6MB Box 45nm (קאש מהיר יותר) (שני המעבדים אותו מחיר בערך) אני לא משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה כבדות של 2GB כמו מטלב, ספייס, שכלל לא בטוח שהן נתמכות ע"י 4 ליבות. בנוסף אני נוטה להריץ מספר תוכניות בו זמנית. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי שגלשתי באתר של www.pch.co.il היו 2 סוגים לאותו מעבד שניהם 2500 אחד זה AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.81 השני: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU AMD recommended fan included NIS 635.37 מה ההבדל? *הבנתי שבשני הוא בא עם מאוורר... שאלה אם שווה?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפורום מפרטים ראיתי הרבה אנשים שמבקשים שיבנו להם מפרט ובונים להם מפרט עם 4 ג'יגה זיכרון קראתי פה כמה הודעות שמערכת הפעלה 32 ביט לא תומכת ב 4 ג'יגה זיכרון כלומר מזהה רק 3.2-3.5 ג'יגה זיכרון אז למה להכניס למפרט מלכתחילה 4 ג'יגה זיכרון אם זה גם ככה לא יתמוך? שאלה נוספת היא, אפשר לשים סלוט אחד של 2 ג'יגה עם מהירות זיכרון לדוגמא 800 וסלוט אחד של 1 ג'יגה עם אותה מהירות זיכרון ושניהם יעבדו בצורה טובה? עם DUAL CHANNEL? וככה לקבל 3 ג'יגה במקום 4 ג'יגה שלא מנוצלים? עוד שאלה קטנה, איזה מעבד מומלץ יותר, E8500 או Q6600? המחשב הינו לעבודה ומשחקים (משחקים כבדים) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש.. עם מעבד E8400 (הבנתי שעדיף להשקיע את ה 100 שקל של ה E8500 במשהו אחר כמו לוח אם) אני לא הולך לעשות OC בזמן הקרוב המחשב הזה אמור להיות לטווח ארוך (4 שנים) איזה חברה בעקרון עדיפה ASUS או GIGABYTE ואם יש לכם דגם זה מצוין.. תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בעוד כמה כמה ימים אני קונה E8400 ואני צריך גם לוח אם חדש אז מצאתי משהו דיי זול ב465 שקל זהו הסוג: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E הלוח אם הזה טוב בכלל? למה כי אני רוצה לעשות OC בעתיד לE8400
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לדברי Cooaler בXS, יצא עידכון ביוס לא רשמי בגרסאת אלפא [08\16] לDFI Infinity 975X\G. כפי שניתן לראות, הביוס החדש מאפשר יציבות בFSB גבוה בהרבה מהמצב הקודם ואף קורא תיגר על הלוח שלמדנו לאהוב, הAsus P5WDH. בנוסף, העידכון מאפשר שליטה נרחבת מאוד על הזכרונות - למעשה יותר מדף של פרמטרים. העידכון יגיע לפריסה רחבה יותר ובגרסאת בטא בזמן הקרוב, כך סוברים החברים לדיון בXS. קונים נלהבים וחדשים למערכת C2D שמוכנים לעדכן את הביוס שלהם, שיקלו היטב את האופציה המופלאה שמונחת לפניכם. אני כמעט בביטחון מלא יכול להגיד שזהו הלוח המשתלם ביותר לC2D כאשר האפשרות לעדכן ביוס עמכם. למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
למה יש רק IRQ 16 זה בגלל שהמעבד יכול רק 16 או שזה קשור ללוח אם או לוינדוס? אני רצה לדעת מאיפה זה מגיע?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות מחשב חדש החודש,אך המליצו לי לחכות לירידת מחירים, אני אשמח לקבל עוד מידע על ירידת מחירים זאת, איזה מעבדים ומתי? והאם הירידה תיהיה משמעותית בעוד חלקים כמו זיכרון?, כרטיסי מסך? תודה רבה לכם רז
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה: AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 2x512Mb Dual Ch. 2-2-2-5 OCZ DDR 400 2x1024MB Dual Ch. Platinum XTC 2-3-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio Samsung T220 למרות המעבד היחסית חלש, המחשב מריץ לי יפה מאוד משחקים על מקסימום חוץ מGTA ואולי עוד משחק שניים שקורעים מעבדים... ככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר בעיות ש99 אחוז באות מהלוח אם וזה הגיע למצב שהוינדוס שמחשב לא עושה פוסטים הרבה פעמים, בעיות עם עליית הוינדוס וכו כו...אשכרה כל כמה ימים יש לי בעיה איתו.. אני מתגייס בעוד שבועיים, לצוללות (כלומר אנ…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף לקנות: 1)http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=781 2)http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 יש לי שני סטיקים של 512 ואני רוצה לקנות עוד שתי סטיקים של 1GB מאותו סוג כדי שיעבדו ביחד בדואל, אני רק לא יודע איזה חברה עדיפה תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתאים לוח אם למעבד i7 920 ול6GB זכרונות עם אופציה להרחבה ל12GB בעתיד ,ראיתי את הלוחות של ASUS אבל הם קצת יקרים...
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך לקנות זכרונות SDRAM למחשב ישן. כשחיפתי בחנויות המקוונות ראיתי כי יש זכרונות של 8 צ'יפים וזכרונות 16 צ'יפים. במחשב מורכב מעבד סלרון 900. איזה זכרונות אני צריך לקנות לו?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בחנו את ביצועי Core i9 12900KS החדש בגרסה המוגבלת של אינטל - כיצד נראים הביצועים של מעבד אינטל המהיר ביותר לגיימנג עד כה?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1060&Itemid=1
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-