מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קראתי היום בבוקר את השרשורים בפורום לגבי זיכרונות של ceon. קניתי אתמול מחשב ב IVORY , וגם לי הם המליצו לקנות זיכרון של ceon למחשב שהרכבתי. המחשב מורכב מחלקים שבחרתי לפי אחד המפרטים המומלצים שראיתי באתר שלכם, מלבד הזיכרון. הבנתי שהם היבואנים של ceon , וזו חברה גנרית , ולא איזשהו מותג, מה שכן , משכנעים את הלקוח שיש אחריות לכל החיים על הזיכרונות שלהם. השאלה שלי היא כזו, האם מישהו יודע / למישהו יש נסיון רע עם הזיכרונות האלה ? עדיין לא קיבלתי את המחשב , כש שאין בעיה לשנות את המפרט, ואני שוקל לקנות CL5 של קינגסטון 1GB במהירות 667 באותו מחיר , ואני לא יודע אם מבחינת ביצועים זה רעיון טוב ,או שכדאי להשאר עם ה ceon במהירות 800MH . השימוש במחשב יהיה בעיקר לקולנוע בייתי / mp3 ותעבוד …
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף - P45 או X48 ? הלוח יפעל עם המערכת הבאה: מעבד: E8400 זיכרון: 4GB בתוצרת 2048MBx2 והוא יהיה DDR2 800MHz אבל אני לא יודע איזה זיכרון ספציפי לקחת - תגידו לי אתם כרטיס מסך: HD 4870 או ATI Radeon HD 4870 XOC Black Edition אם הוא יצא עד ה-4.8 ויהיה במחיר סביר... דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 750GB Hard Drive - 7200RPM, 32MB, SATA-300 ספק: Ultra X3 ULT40071 800-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Energy Efficient, Modular מארז: NZXT Tempest אני נוטה יותר ל-X48 כי יש מספר דגמים שתומכים ב- PCI-E2 כאשר 2 הכרטיסים שיחוברו אליהם יעבדו במהירות X16 לעומת דגמים אחרים שכל כרטיס עובד במהירות X8 ועוד דבר שחשוב לי זה שהלוח יתמוך ב- e-SATA א…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35L איך הזיכרון הבא? 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC ? http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel תקציב עד 400 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו כאן יודע מתי צפויים להגיע לשוק המעבדים הבאים של אינטל ( Penryn ), כאשר אני מתייחס לכפולי הליבה ולא למרובעי הליבה ( איתם יש בעיות לפי מה שהבנתי - אי תאימות ללוחות אם או משהו כזה ). מישהו יודע מה יהיה התמחור שלהם ביחס למעבדי ה - Conroe של היום ? האם המחירים של המעבדים הנוכחיים יירדו ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין Windows Vista 64bit על המפרט הבא, האם אני צפוי לבעיית תאימות/דרייברים כלשהי ? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM http://tms.co.il/product/4491 1,425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 435 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT 256Bit 512MB-DDR3 PCIe דגם NX88T512HP http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=37343 1,317 ש"ח ספק כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular http://www.tms.co.il/product/3825 600 ש"ח Arctic Cooling) Freezer 7 Pro (LGA775 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3883 100 ש…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למה בבכל תוכנה שאני משתשמש הוא מנצל רק 25%-30% מהיכולת שלו? כלומר רק ליבה אחת עובדת. מערכת הפעלה Windows XP Pro 32Bit.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם Epox 8kdaj3 שקניתי לפניי קצת יותר מ 3 שנים,ורציתי לשאול האם הוא יתמוך בזכרון DDR2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם חדש אשר יחליף את ה-965P-DS3 הנוכחי, שיהיה בעל יכולת OC גבוה. חשבתי לכיוון לוח של SLI אבל מתברר שהם אוברקלוקרים עם ביצועיים די סבירים. אני מתכנן לצרף לו E8400 או QUAD כלשהוא ולסחוט ממנו את ה-4GHZ שעליו יותקן THERMALRIGHT 120 ULTRA EXTREME כאמור, אני די פאן בוי של ג'יגה בייט והסתכלתי על סוגי הלוחות שלהם, ה-DS4 למשל מגיע רק עם XFIRE. האם ישנו לוח אחר שלהם בעל יכולות OC גבוה ו-SLI? מה שאני מחפש זה לוח עם SLI או בלי שיהיה איכותי ושיתן ביצועי OC גבוה(רצוי ג'יגה בייט), אם אין אז ASUS, ABIT וכו... תודה.
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נהרס לי המעבד 5600x2 89w ושלחתי אותו ליבואן .והם ענו לישיש לי שתי אפשרויות 1 זה לקחת במקומו מעבד 6000x2 125w בתוספת של 80 ש"ח ולקבל אותו בהקדם {מפני שהוא במלאי} 2 זה לקחת אותו מעבד 5600x2 89w ולקבל אותו מאוחר יותר זה יכל לקחת שבוע שבועיים {מפני שהוא לא במלאי} השאלה היא גם כזאת האם ה 6000 לא בעייתי בגלל ה125w שיש לו .והאם אני צריך לקנות לו מאוורר יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש בו חריץ של AGP X8 וחריץ של PCI-E X4 הלוח הוא של ASROCK 4COREDUAL -VSTA השאלה שלי היא מה עדיף לקנות כרטיס מסך AGP או PCI-E
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הבנתי שהמצב האידיאלי הוא BUS זהה (1:1) בין המעבד והזכרונות כך שבהתאם למפרט שבצד אני צריך להוריד את תדר הזיכרונות ל-533. 1. הבנתי נכון ? 2. האם Downclocking מבטל אחריות או יכול לפגוע בזכרונות/מעבד/לוח... 3. האם אפשר לבצע את זה עם התוכנה שמצורפת ללוח או שעדיף דרך ה-BIOS, נראה לי שיש שם אפשרות להגדיר את תדר הזכרונות. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חוץ מP35 חשוב לי שיתמוך בDDR2 1066 וכן RAID 5. מתוכנן OC די כבד. לא צריך SLI. תודה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים עם מפרט שאולי תקראו לו קצת מוגזם , ועלתה לי השאלה לגביי הזכרון http://tms.co.il/preview/spec/t7v8lqyg האם יש הבדל במהירויות בין 800 ל1066 ,במחשב כזה של DDR2 , 4gb ואם כן , וכנראה שכן - במה זה מתבטא? תודה!
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-