עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CocaCola,

קבלו לוח חדש של ASUS עם תמיכה בSLI וCONROE מבוסס על NFORCE 590 http://www.asus.com/news_show.aspx?id=4329

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by sivick_ch,

ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by zuma,

יש סיבה שהזיכרונות הללו לא יעבדו יחד? (לוח אם Intel D850MV) שני זיכרונות KTM-PL800/128 KINGSTON שני זיכרונות KVR800X16/128 KINGSTON תודה

4. דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by Cyron,

אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי כמה התלבטויות... :s05: מעבד: AM2 3800X2 או E6300 ברור שהקונרו עדיף, אבל עדיין אין מבחר של לוחות בסביבות ה-600 וזה דיי בעיה... - מתי צפויים להגיע לוחות של החברות הגדולות במחיר הזה ? אם זה ייקח יותר שבועיים, לא נראה לי שאני יחכה ואני ילך על AM2 - במקרה הזה איזה לוח מומלץ ? מה דעתכם על K9N Neo-F nForce550 ? יש לוח שנותן תמורה יותר טובה ב-500-600 שקל ? תודה

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by mazda,

שלום לכולם יש לי מעבד Intel PD30925T P-D 9XX DUAL CORE איזה לוח אם יתאים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  7. בכמה לדעתכם אני יכול למכור את המערכת הבאה: מעבד-וAthlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <מחיר התחלתי בזאפ 1450 ש"ח> לוח אם-וA8N-SLI PremiumוAsus <מחיר התחלתי בזאפ 1115 ש"ח> זכרונות-וDDR 512Mb 400MHz CL3וHynixו DDR <מחיר התחלתי בזאפ 300 ש"ח לסלוט>יש לי 4 סלוטים מה שאומר 1200 ש"ח. בתודה מראש שי נ.ב- יש למישהו מושג איפה יש לוחות מכירה של חומרה מלבד הלוח באתר?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. יש לי 512 MB בדואל של 256 והם DDR400 יש לי עוד סלוט אחד ויש לי 300 שקל, עשיתי 1+1 וחשבי לקנות זיכרון. האם זה ישנה לי? ושמעתי על כל הCL האלו.. אך אני אמור לדעת מה ליקנות? ואני פעם ב..עושה OC ..

9. איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by subarel,

והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  11. לפני מס' ימים קניתי זיכרון מדגם: KINGSTON HYPERX 800MHZ CL4 לאחר בדיקה בתוכנת CPU-Z, EVEREST מסתבר כי המהירות של הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ. האם דבר כזה ייתכן למרות שהמהירות לפי היצרן היא 800MHZ??? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 19:48:33 שלום לכולםממש חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם בשאלה שהצגתי. אני די לחוץ לגבי העניין הזה....

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by roll,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  13. שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[ אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב תודה רבה עומרי

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by oDot,

הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by lioryb,

שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by winil,

מה נותנת בדיוק הליבה הגרפית? יש שינוי קריטי לגבי משחקים? שווה עכשיו לקנות מחשב חדש או לחכות עד שיגיעו מעבדים עם ליבה גרפית? ההבדל יהיה גדול בין המעבדים 4 ליבות של היום למעבדים בעלי ליבה גרפית?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום, בלי הרבה הקדמות: ב- BIOS הזכרונות נעולים על 1333MHZ, ולעומת זאת ב- CPUZ וב- AMD OVERDRIVE אני רואה שהזכרונות רצים על 667MHZ. מה ניתן לעשות? זה נשמע פשוט, מכיוון שזה כך... אם יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת אימרו לי, תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שווה לי לעשות את הצעד הזה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by IanCurtis,

שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by XXbandXX,

היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by RomanKr,

ניסיתי למצוא את הפירוט של סוג הזכרונות הזה g.skill 2X2gb ddr3 1333mhz pc3-10333 kit f3-10666 cld9-4gbnq ואני לא מוצא בדיוק את הדגם הזה. אם אפשר לינק לפירוט של הזכרונות האלו, וגם על איזה מתח הם עובדים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. א. האם המעבד i7 930 דורש שהזכרונות יהיו בשלשות למשל : 3x2GB אם כן, זה אומר שהוא לא יודע לעבוד עם 2x2GB?. ב. מה ההבדל בגרסאות השונות של לוחות האם מסדרת GA-x58, למשל בין ה- x58a ud3r, x58a ud5 וה-ud7?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by blinkybill,

אני מתלבט בין P55-GD65 של MSI לבין Gigabyte GAP55UD3R אני נוטה לכיוון הMSI אבל אני אשמח לשמוע תגובות, בעיקר חסרונות של הלוחות אם האלו (אם יש).

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה והתקנתי בו כרטיס חיצני האם הכרטיס המובנה בוטל כי יש משהו שגונב לי 200 מגה מהזכרון ואני לא מבין מה?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים